tappaja akka ajelee varokaa

silminähnyt

ajelin 6.5 2013 ja klo n 14.15 nivalan suunnalta haapajärvellepäin, rekka-autolla. Vastaan tuli siinä Haapajärven sairaalan kohtamilla henkilöauto, siinä 27 tiellä siis ja siinähän on 60 rajoitus pitkänmatkaa Haapajärveltä päin Nivalan suuntaan myös.

Tien yli tepastelemassa sellanen joku hidasliikkeinen peloton iso lintu, mitä usein näkee teiden reunoilla ja tielläkin siis, mitälie metsälintuja ovatkaan.

No- eikö tämä "tappaja-akka" aja sillä japanilaisella autollaan suoraan päin, ei yritystäkään jarruttaa tai väistää- tie suora, aurinko lämmitti sivulta mukavasti.

Kyllä harmitti katsoa kaukaa jo tilannettä- kun maanteiden ylväs autoilija vetäsee tuostavaan yli komeasta luontokappaleesta.

Heilutin kyllä nyrkkiä tuulilasissa- toivottavasti näet tämän ja tunnet edes pikkusen ikävää sydämmessäsi väistä tai jarruta hyvä ihminen .

Tai jos olet noin sokea, vie ajokorttisi suosiolla pois, vaaralliene ole tmuille tielläliikkujille kun et tuollaista nähnyt- et varmasti näkisi jos siinä olisi jonkun koti lemmikki, tai jopa ihminen edessäsi porskauttasit varmasti ylitse.

Auton kuskina oli n 30-40v naishenkilö.

7

867

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juoruakka3

      Se on ollu vassaani. Aivan turhia lintuja, rääkyvät vaan rumasti. Eivät kuulu Suomen luontoon, amerikan tuliaisia, oikeita ruttolaisia.
      Aatteleppa ite jos tuo tappaja-akka ois pelästynännä ja säikähtänynnä. Peloissansa ois penkkaan tai sun ettees ajellu. Sillonkai se ois ollu hirfeempää. Aattelepa ite, ite, aatteleppa!! Aatteleppa omalle kohalles. Autokoulusaki(ainaki lepistöllä 90-luvulla) opetettiin ettei pikkulintujen vuoksi saa hättääntyä vaan ajetaan perskautetaan niitten ylihte.

    • Kyllähän 60- alueella pitäs saada kuivalla kelillä autosa hallittua.
      Ei muuta kuin vieppä tyttö korttis " kamarille " ja inssi uusiksi.

      • tööt tööt

        millanen japsi?


    • linturaukka

      voi vitun lehmä !viattomien eläimien päälle pitäs tuolla akalle tehdä sama homma!!

    • Joku roti on oltava

      Ihmisoikeudet myös eläimille olisi saatava! Nyt alkakaammekin puuhaamaan tätä tarkoitusta varten kansan liikettä. Kyllä ei ole hyvä asia ajaa eläimen päälle. Kyllä on hyvä että väistää. Myöskin on saatava loppumaan tämä hyttysten tappaminen. Onse kumma että pitää niitäkin luonto kappaleita läiskiä ihan huvin vuoksi. Antaisivat olla rauhassa, niilläkin on oma paikkansa ego lokisessa lokerossa .

      Se et sinä ole oikea siitä päättämään minkä kokoinen eläin on arvokas ja minkäkokoinen ei ole. Että onko Karhu arvokkaampi kuin joutsen ei ole, vai fasaani, orava, vai talitiainen. Että saako vielä rätkän tappaa, ja kettua ei enää.

      Sanon minä, että kaikki eläimet on arvokkaita, kokoon katsomata, suojeltava niitä on. Itse en siksi läiski kärpäisiä ja hyttyisiä. Ohjaan ne sisältä ulos, tai vähän huiskin etemmäs. Myöskään en tarpeettomasti pese käsiäni turhaan, siinä kuolee monta pakteeria. Käsidesi on ihan julmin aine, sen vuoksi kuolee lukuisia pakteereja, orvoiksi jäävät monet pakteeriraukat. Myöskin voisivat siellä sairaalassa vähän tätä asiaa miettiä, ennenkuin käsiinne holvaatte sitä desinfionti ainetta!

    • Molskis ja Loiskis

      Elukka se on mikä elukka

      • allikäkä

        Niinnojoo, elämä voittaa, kuitenki. Aina. Konkasta huolimatta. Ja persuja aina mollataan. Kepu petti. Lessut juhlii. Päätä särkee. Niinniin


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miehen lapsettomuus keski-ikäisten deittailussa

      Tällä palstalla esitetään usein ajatus, jonka mukaan lapsia saanut nainen olisi parisuhdemarkkinoilla huonommassa asemas
      Sinkut
      289
      2407
    2. Kunpa voisin halata sinua

      ja sanoa sinulle miten onnellinen olen siitä, että olet elämässäni. Mutta et ole halausetäisyydellä... etkä elämässäni.
      Ikävä
      44
      1123
    3. Mikä oli se hetki

      kun tajusit rakastuneesi?
      Ikävä
      76
      1061
    4. Muut yrittää seata meidän välejä

      Nainen, oot varmaan sen myös huomannut. Ihan irl oon sen huomannut jo hyvän aikaa. Eihän anneta sen häiritä.
      Ikävä
      100
      1043
    5. Miksi Suomi ärsyttää Venäjää?

      Jatkuvasti? Hyvin suomen herrat tietää, että tuo DCA-sopimus on paha ärsyke Venäjälle. eihän Venäjä ole hyökännyt Suomen
      Maailman menoa
      274
      882
    6. Kun unohdat tämän

      Sivuston, unohdat myös meidät nopeammin. Kokeile. Naiselle.
      Ikävä
      79
      815
    7. Jotenkin tätä asiaa pitää nyt käsitellä

      Vaikka sitten anomuumisti. Olen lähestulkoon rakastunut vanhempaan mieheen mutta tämä ei nyt oikein suju niin kuin pitäi
      Ikävä
      72
      809
    8. Meillä olisi kaunis kesä

      Yhden viestin päässä. Haluaisin tutustua. Vaikka oltaisiin vaan ystäviä. Eikä mitään vaan vähättelyä. Ajattelen et olet
      Ikävä
      17
      694
    9. Älä turhaan nainen ikävöi minua

      Olen sellainen jäntevä pantteri ja sinä jo melkein rollaattorikamaa. Ei onnistu mikään.
      Ikävä
      64
      690
    10. Kuinka paljon voi olla rakastunut..

      ....ja välittää ihmisestä jota ei edes tunnen kunnolla? Eikö silloin ole kysymys jostain suuremmasta? Mitä on yhteenkuul
      Ikävä
      64
      689
    Aihe