verinen opetus taskuvarkaalle

rweretjj

Työkaveri on aikamoisen kokenut matkailija. Mutta kaikesta varovaisuudesta huolimatta tuolla taskuvarkaiden luvatussa maassa, eli barcelonassa pääsi pitkäkyntinen yllättämään...

Siitä pahasti suivaantuneena työkaveri kävi ostamassa kasan partakoneenteriä ja sijoitti ne repun sivutaskuun... ja kantoi reppu huolettomasti selässä pitkin ramblaa... melkein tunti meni ennenkun ensimmäinen uhri oli käynyt kokeilemassa onneaan. toinen "uhri" seuraavana päivänä... vähän aikaa nekin varkaat saa pitää lomaa, kun sormet on pahoilla haavoilla.

Kukka hattutädeille ja sedille tiedoksi... musta toi oli ihan oikein... parempi pysyä vaan omilla taskuilla.

Entiseltä työnantajalta repästiin puhelin kädestä kun oli siihen puhumassa...

Mut muuten toi barca on kyllä upea kaupunki. Itsekin siellä pari kertaa käyneensä

4

644

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gringo_

      Pitäisiköhän tuota kutsua pitkäkyntisten kynsileikkuriksi....

      Juuri hiljattain katsoin ulkolaiselta kanavalta dokumentin Barcelonan organisoituneista taskuvarasliigoista joisa useinkin alaikäiset ovat hyväksikäytettyjä.

      Kyseisessä ohjelmassa reportteri (egnlantilainen?) koettaa itse soluttauua (avustajansa selustassa) mahdollisiman lähelle eri maissa tapahtuvaa huijausysteemiä.

      Marcelonassa hän mm. maskautui maksuliseksi transvesti-queniksi erään sellaisen avustuksella, joka opetti ja näytti miten ohareita / lompakkovarkausia potentiaalisilta asiakkailata j amuilta ohikulkijoilta tehdään kauniin hymyn ja kohteliaisuuksien saattamana.

      Hän pääsi myös melko lähelle taskuvarasorganisaatioiden taustahahmoja, sekä katupelaajien huijauksia jne.

      Myös tyrmäystipat ovat melkoista arkea eikä vain yökerhoissa vaan jopa aivan perustavernoissa ja terasseillakin. Filmasi kahta tapausta (spontaani tilanne, uhreilla tuuria kun poliisi osui hollille ja havaitsi epäilyttävän "saattoryhmä") ja hastatteli useita asiasta hyvin perillä olevia.

      Muuan mies (haastateltiin jälkeenpäin) oli mennyt yksin hyvin tavallisen oloiselle terassille ja tilasi oluen keskellä päivää. Hänen onnekseen naapuripöydässä oli tuttu henkilö ja oli juuri ehtinyt hänelle sanoa, että nyt juomassa viiraa (hiffasi mistä oli kyse) ennnekuin meni filmi poikki. Hänet saatettiin hotellilleen. Muussa tapauksessa olisi saattaja ja osoite ollut toinen.

      Viimeksi (tai edellisessä ohjelmassa, milloin lie filmattu) hän teki dokumentin Vatikaanin kieppeillä tapahtuvista lukuisista eri huijaksista. Vatikaanin kepeillä kaduilla näkyvästi opaspalveluita tarjoavat ovat kaikki mafian lieassa. Kaikki paikat on tarkoin varattuja. Hän koetti astua mafian varpaille ja heittäytyi oppaaksi heidän reviirillään ja sai hyvin nopeasti "haastellisia" tilanteita reviiirnvartijoiden ottaessa hänet käsiinsä.

      Buenos Airesissa mm. taksikuskien harrastamat valuuttahuijaukset ovat arkea. Heillä on kaksi kassaa ja antavat väärennettyä rahaa vaihdossa...en enää muista kuinka suurta / kolossaalista kapitaalia vuosittainen väärän rahan kierrättäminen siellä edustaa....ja monta muuta maalle ominaista huijausmetodia.

      Kuten "mustat lesket" jotka mm. hyvissä hotelleissa tai muualla pokaavat ulkolaisia miehiä, menevät huoneeseen nautiskelu mielessä, laittavat tyrmäystippoja ja varastavat kaiken varastettavisa olevan.

      Reportteri onnistui paljastamaan yhden, antautui pokattavaksi hotellin alulabaarissa, vei huoneeseensa jossa piilokameroita ja naapurihuoneessa apuryhmä kuuntelulaitteineen. Jutteli hetken kauniin naisen kanssa, tarjosi lasin punaviiniä, poistui tarkoituksellisesti hetkeksi kylpyhuoneesen ja sillä aika piilokamera kuvasi kun neito laittoi tyrmäystippoja lasiinsa.

      Palasi takaisin ja ehdotti lasien vaihtamista kysyen hymyillen onko neidolla jotakin ajatusta vastaan....ja sitten paljasti virittämänsä ansan ja sai lopulta kiinnostavan haastattaelun siitä miten homma toimii. En muista summaa, mutta tuokin neito tienasi todella huomattavaia dollari-summia per viikko.

      Mustat leslet ottavat riskin tulla tappajiksi, sillä osalla huijauksen kohteella, ei aina hyvin nuorella länkkärimiehistä saatta olla vaikapa sydänvika tai muu vastaava ja tyrmäystipat provosoivat henegenlähdön. Ilmeisemmin potentiaali kuoleman aiheutaminen kuuluu ammatin kuvaan...

      Mutta, mutta. Barceloona on komea ja kiehtova kaupunki kokonaisudessaan ja Espanja laajemminkin. Kaikkialla vain tulee ottaa "olosuhteet" huomioon liikkuessaan ja naivi ei saa olla. Ajan kansa siitä tulee sisäistetty toimintatapa ja samalla voi ottaa rennosti.

    • ei kiva tuliainen

      Noloa vaan jos varkaalla on aids tai hepatiitti ja heiluttelee verisiä käsiään.

    • Gato Negro

      Aiii. Aika opettavaista.

      Itse aion selvitä täysmustilla kledjuilla ja parransängellä. Nortti huuleen ja mahdollisimman asshole asenne kehiin.

    • valoja taas

      "ei kiva tuliainen" iha oikeassa, sekopää nisti-varkaalla kun o aids ja muut taudit niin kiva kun reppu veressä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3387
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      153
      2035
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      197
      1678
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      131
      1583
    5. 80
      1135
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1094
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      266
      996
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      122
      926
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      909
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      855
    Aihe