Raiskaus koulussa

Iisakki22

/ VAROITUS \

Tekstin ei ole tarkoitus ylistää raiskaajia. Tiedän vain että tämäkin on kiihottava aihe, joten toivon ettei tästä oteta vaikutteita! Tarina ei perustu tositapahtumiin.

Osa 1.
Olen Maarit ja olen 9 luokalla. Luokallani on 23 oppilasta. Opettajia on koulussa yhteensä 26 joista 9 opettavat minua. Pidän kaikista opettajistani.

Kuitenkin yhtenä päivänä kaikki muuttui. Oli normaali perjantai päivä ja viimeinen välitunti oli edessä. Kellojen soidessa säntäsin ulos luokasta sillä minulla oli sovittu äidinkielen opettajan kanssa keskustelu sille välitunnille.

Kävelin äidinkielen luokan eteen ja astuin sisään jossa opettajani jo odotti. Kävin varatulle paikalle istumaan ja opettajani istui vastapäätä. Luokan verhot olivat vedetty kiinni ja tunnella oli muutenkin hyvin latistava.

Kesken keskustelun opettajani alkoi ehdotella seksiä. Kieltäydyin monesti, mutta hänen ehdotuksistaan huolimatta en osannut perääntyä. Vähän ajan päästä hän sanoi että menee hakemaan kynää. Oikeasti hän meni taakseni, laittoi käden suuni eteen ja alkoi repiä kohti lattialle asetettua retkipatjaa.

Jatkuu!

13

8592

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uhkelisahkelis

      Jatka jo iha helskutin hyvä

    • Iisakki22

      Osa 2.

      Koitin estellä opettajaani painamasta minua kiinni mattoon, mutta turhaan. Hän paineli rintojani ja hymyili ilkeästi. Turhauduin ja lopetin turhan yrittämisen. Opettajani alkoi riisua huppariani ja paitaani. Sitten hän avasi rintaliivini ja alkoi nuolla rintojani.

      Sitten hän alkoi lipua alapäätäni kohden. Minulla oli verkkahousut jalassa sillä oli ollut aamulla liikuntaa. Opettajani alkoi kosketella alapäätäni aluksi verkkahousujen lävitse siirtyen alushousujen tasolle. Hän riisui alushousuni ja alkoi työntää sormiaan sisääni.

      Jatkuu!

      • nuolla verkkahousut

        Koitin estellä opettajaani painamasta minua verkkahousut jalassa. Opettajani alkoi lipua kiinni mattoon verkkahousut jalassa. Hän paineli rintojani alushousujen tasolle, siirtyen luokan eteen alushousuni jalassaan. Sitten rintaliivini alkoi lipua alapäätäni kohden. Kesken keskustelun opettajani alkoi hakemaan kynää ja nuolla sormiaan. Opettajani alkoi repiä alapäätäni ja huppariani ja paitaani ja retkipatjaa sisääni. Turhauduin ja lopetin rintaliivini ja alushousuni suuni eteen, mutta turhaan.


    • Missä jatko??? Kirjota loput yhteen viestiin.

    • Iisakki22

      Aloin pakostikkin kostua vasten tahtoani kun opettaja kähmi rintojani ja hyväili pilluani.Hän alkoi riisua vaatteitaan ja samalla sitoi minut kiinni pulpetteihin.Hän tunki suurta munaansa suutani kohti mutta minä en ottanut sitä vastaan vaan pidin suuni tiukasti kiinni.Opettaja hymyili ja aloitti nussimisen.Mä yritin kiemurrella mutta en voinut. Jatkuu..

    • Iisakki22

      Jälkimmäinen on fake! Tarina jatkuu huomenna oikein!

      • hihhulihahhuliuhahkuli69

        Jatkajatkaaaa jo, laita loppu samaa viestii :)


    • jatka kiva tapahtuma

      Jatkaa

      • iisakin kives

        jatkoa ?


    • iisakki6

      Sit opettaja käänti mtu ympäri ja nai perseeseen,perse repes loppu

    • Kiimaseks tulin

      Ihan vitun hyvä oli, tuin jopa kiimaseks ;) Jatka kunnolla!

    • pyllynhenki

      tarina oli perseestä! tarinan lopuksi opettaja työnsi risun silmääni ja tulin sokeaksi.sitten hän otti sahan ja katkaisi molemmat peukaloni ja laittoi ne sormen pätkät peräsuoleensa ja voihki nautinnosta ja sai erektion ja kulli turposi niin paljon että se räjähti naamalleni.

    • lunttuope

      Sitten tulin minä naisope ja potkin mies opea munille ja karttakepin työnsi perseeseen sidoin ukon Ka laitoin lattialle selälleen kuun ja paskat heitin suuhin. Pyyhin perseeni hänen tukkaansa ja paitaansa

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1615
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      174
      1290
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1090
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      1057
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      936
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      871
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      868
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      820
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      753
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      748
    Aihe