Te jotka olette käyttäneet homeopaattisia valmisteita....

toimiiii

Onko tullut pahenemiskriisiä ja kauanko se on teillä kestänyt? Itselläni nyt pahenemisvaihe päällä, kohta tulee kolme viikkoa täyteen...voishan tuo jo alkaa helpottamaan...

6

157

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huuhaaeiauta

      Jospa kokeilisit jotain oikeaa lääkettä niin voisi helpottaa vähän paremmin.

      Kraanavesi homeopatian logiikan mukaan pitäisi olla kaikkein tehokkain lääke ihan kaikkeen koska kraanavedessä on vahvin potenssi jokaista ainesosaa mitä maa päällään kantaa. Meinaan kyllä kaikki vesi on jossain vaiheessa sisältänyt kaikkea mahdollista.

    • toimiiiii

      Tällä palstalla ei taidakaan muut viihtyä kun homeopatian vastustajat. Mikä ihme tässä palstassa teitä kiehtoo... :) Tiedoksi vain, että pahenemiskriisi kesti vajaa 5 viikkoa.

      • käytä lääkkeitä

        "Tällä palstalla ei taidakaan muut viihtyä kun homeopatian vastustajat. Mikä ihme tässä palstassa teitä kiehtoo... :)"

        Ehkä siksi että välitän ihmisistä ihan oikeasti ja toivon että sairauden hoitoon käytettäisiin tutkittuja ja toimivaksi todistettuja hoitomuotoja, eikä huuhaata.

        "Tiedoksi vain, että pahenemiskriisi kesti vajaa 5 viikkoa."

        Tiedoksi vain että melkein vaiva kuin vaiva paranee 5 viikossa ihan itsekseen. Oikeilla lääkkeillä paranisi vain huomattavasti nopeammin.


    • toimiiii

      Ai reuma paranee 5 viikossa. Hyvä tietää, tämä pitää varmaan kertoa myös reumapolille, niin eivät turhaan syötä potilaille lääkkeitä. :)
      Minulle ei ole mitään väliä tutkimuksilla, luotan omiin ja toisten hyviin kokemuksiin. Lääkefirmat ja thl ym. saavat minut näkemään punaista! Raha se on siellä joka haisee.

      • käytä lääkkeitä

        Luetun ymmärtäminen ei tunnetusti ole homeopatiaan hurahtaneiden vahvoja puolia. Huomasitko sanan "melkein" tuossa kommentoimassasi vastauksessa. Aina on ihmisiä joille ei ole apua lääkkeistä, lääketiede kun ei valitettavasti ole täysin tarkkaa tiedettä. Ihmiset ovat yksilöitä.

        Oli miten oli, reuma ei kuitenkaan parane napsimalla sokeripillereitä tai juomalla tislattua vettä. Jos ymmärrys kemiasta ja fysiikasta olisi edes hieman korkeammalla niin ehkä asia olisi ilmiselvää. Jo alkeellinen matematiikan tuntemus saattaisi valaista asiaa.

        Muistathan sitten jos saat jonkin vakavammanpuoleisen taudin, kuten syövän tms., että lääkefirmat ovat pahoja ja pyydä paikalle homeopaatti hoitamaan kasvaintasi.

        Onko siinä jotain perustavanlaatuista väärää että lääkeyritykset tavoittelevat voittoja? Homeopaattiko ei tavoittele elantoa itselleen ja perheelleen?


    • toimiiii....

      Syöpää en nimenomaan itselleni halua, siksipä en haluakaan turvautua lääkefirmojen tehohoitoon. Reumaahan hoidetaan esim. trexanilla, ja tunnetusti sytostaattien sivuvaikutuksena on että se on itsessään syöpää aiheuttava. Ilmeisesti et ole koskaan homeopatiaa kokeillut, et tiedä miten se esim. sinuun vaikuttaa. Itse olen kuitenkin kokeillut normilääkkeitä, sekä myös homeopatiaa.
      Lääkefirmat ovat nykyään niiiiiin kaupallisia puljuja, että luotto on mennyt täysin. Terveitä ihmisiä lääkitään ja lääkkeiden sivuvaikutuksia lääkitään uusillä lääkkeillä ja uusien lääkeiden sivuvaikutuksia taas uusilla lääkkeillä. Ja lääkkeitä mainostetaan surutta. Jotkut ihmiset ovat sairaita jo nuorina, eletään ehkä pitkäänkin mutta sairaina.
      Homeopaattien mainoksia en ole lehdissä nähnyt, täytynyt oikein hakemalla hakea mistä niitä löytyy. Tottakait homeopaatti tekee työtään myös rahasta, eihän tässä nyky-yhteiskunnassa voi pärjätä mitenkään ilman rahaa. Mitään ihme tutkimuksia ei tarvita, oma hyvä kokemus riittää minulle. Mutta kiva vaihtaa ajatuksia kanssasi. Meitä on täällä moneen junaan...onneksi jokainen saa itse valita mistä haluaa hoitonsa hakea :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      4216
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2189
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1694
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1497
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1458
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      23
      1380
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1268
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1184
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      10
      1109
    10. 22
      1066
    Aihe