Miten lakata olemasta luuseri?

idiootti00

Otsikosta näkee ongelmani. Olen siis outo ja juuri kukaan ei pidä musta. Olen 13v. tyttö. Mul on vaan pari kaveria, mua kiusattiin pitkään, oon hikke, anime/manga/Japanifani, olen ajattelija (saan kaikesta jotain syvällistä, mutta en saa silti suustani ulos mitään, mikä ei kuulosta täysin idiootilta) kuuntelen outoa musiikkia, luen, oon kiinnostunut oudoista asioista ( niin kuin nyt vaikka fysiikka, lääketiede, astronomia jne. Kiinnostun vaikka itikan siivestä!) pukeudun eri tavalla, olen kristitty,mulla on pitkäaikaissairaus (josta nyt ei sen enempää) ja olen muutenkin, no niinkuin kaverini sanoo "erilainen persoona" Siinä nyt vähän alkua. Olen ihastunut kiusattuun ja epäsuosittuun poikaan, joka hänkin pitää minua outona. Oltiin hyviä kavereita, mutta sitten hän vain ruoesi välttelemään minua. Siirryn syksyllä seiskalle ja tunnen tulevalta luokalta vain muutaman. Miten saisin ystäviä, enkä idiootin mainetta uudessa porukassa? Tai miten ihmeellä saan ikinä jonkun pojan kiinnostumaan minusta? kiitos vastaajille!

8

210

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mr.b34n

      Tää on aika kinkkinen tapaus.. mutta kannattaa olla vaan oma itsensä. Ei kannata alkaa muuttaa itseään. Mee juttelemaan sille pojalle jos siitä tykkäät :) ainiin... kannattaa käyttää piilolinssejä jos näyttäisit niin paremmalta kuin rillit päässä . Muista että jokaselle on tässä maailmassa on se oikea että kyl mä luulen että sä löydät vielä jonkun pojan :)

    • säde pimeästä

      Ei sun pidä muuttua jos et halua muuttua, jos oot hikke , niin ainakin toivottavasti pärjäät hyvin koulussa :) minäkin luen ja paljon. Jotkut noi "oudot" asiat on oikeestaan tosi mielenkiintosia! Mä en oo kristitty, mutta uskon silti Jumalaan.. Mä ajattelen myös paljon kaikkee, mihin en saa (luultavasti) koskaan vastausta.. Voit vaikka kotona harjotella puhua sillä tavalla miten haluaisit puhua .. Kaikki on erilaisia, ja oikeastaan toivoisin että olisi enemmän erilaisia persoonia, eikä vain samoja massa lissuja (mitä mun koulu on pullollaan!!) . Voit kysyä siltä sun ihastukselta, miksi hän rupesi välttelemään sinua .

      Ja tuohon loppuun vielä :

      Uskon, että jos uudet luokkalasisesi ovat erilaisia kuin sinä, he eivät välttämättä pidä sinusta .. Ystäviä voit myös yrittää etsiä uusien harrastusten parista. Olisi ihanaa, jos löytäisit jonkun samankaltaisen pojan, koska sinulla on varmasti ihana luonne, muut eivät vain ymmärrä sitä, koska ovat saaneet sinusta tietynlaisen kuvan. Ja tuosta miten saat pojan kiinnostumaan sinusta, niin olet vain oma itsesi. EI kannata esittää pojan takia jotain mitä ei ole! Ja muista hymyillä säteilevästi sille ihastukselle ;) Toivon ja uskon että saat vielä hyviä ystäviä ja kivan pojan ;)


      Ja minä RAKASTAN kirjoittaa novelleja ja tarinoita (nyt kesken vähänniinkuin kirja) omasta elämästäni, mutta eri nimillä. Se vain jotenkin rentouttaa tai jotain. Ja joskus myös kirjoitan novelleja unelma elämästä. Suosittelen lukemaan ja kirjoittamaan PALJON. Ja anna muiden letkautusten mennä ohi korvien.

      Itse itken melkein joka päivä sängyssä illalla ennen kun menen nukkumaan. Ja miksi. Siksi, koska en itke muiden nähden ja itken vain kaikkien ikävien juttujen puolesta. Loukkaannun usein tai muuten vaan paihoitan mieleni, ihan jostain pienestä, mutta en itke muiden nähden koska tulisi vain: Miks itket , ja inhottavia katseita. Paha mieli näkyy silmissäni, mutta käännän aina katseeni poispäin. Sitten illalla itken ja on (ehkä) vähän parempi olo.


      Toivottavasti jaksoit lukea ja auttoi jotain..

    • poika 15

      Jos tuo oli kuvaukses luuserista, niin luuserit on söpöjä, herkkiä, mutta vahvoja, älykkäitä, omaperäisiä, rohkeita, syvällisiä, mielenkiintosia ja ensivaikutelmaltaan oikein ihania luonteita.


      Mee uudelle luokalles omana itsenäs, ja jos et saa sieltä heti kavereita, älä lannistu. Ne ei vaan ymmärrä hyvän päälle. Sä et tarvi kavereita, jotka ei arvosta ja halua tuntea sua omana ittenäs. Sama pätee poikiin. Kyllä sä kavereita löydät ja sen jonku tietyn pojanki sitten ku aika on.

      Mutta älä vaan koskaan lakkaa olemasta oma ittes,

      sillä mitä mieltä elämässä sitten on, jos siitä ei tee oman näköstään.

    • bvb

      Kenties asuisit Jyväskylän lähel ? ::PPP sanovaa jos asut ei siin mitää ku saatan tietää sut sit

    • Ole oma itsesi!

      Elät itseäs varten et muita ! Muista se, niinkuin poika 15 ja säde pimeästä sanoi ole oma itsesi. Muuten "kaverisi" alkavat pitää sinusta eri kuorella, kuin sinä itse! ÄLÄ ANNA MUIDEN VAIKUTTAA ELÄMÄÄSI, saat elää omaa elämääsi ilman muiden mielipiteitä.

    • idiootti00

      kiitos kaikille tähän mennessä vastanneille. Autoitte tosi paljon ja mulla on jo parempi olo. bvb, asun Varkaudessa.

    • jklhgjkhgjgh

      Taas vähän kyseenalaistan tuota "ole oma itsesi"-neuvoa. Ihmisellä on niin monta roolia, ja se että alkaa olla jotain muuta kuin on, luuseri kuten aloittaja väitti olevansa, ei ole mitenkään paha asia. Pitää vaan muistaa että tuntee olonsa kotoisaksi uudessa roolissa.

      Noi asiathan ovat hirmu mielenkiintoisia. Rakastan ihmisiä jotka osaavat innostua kaikesta.

      Luuserius on aika lailla pään sisässä. En kyllä vaitä ettei kiusaamista ja syrkimistä tapahtuisi. Pitää vaain usklaltaa tunnustaa muille se mitä tekee. Muut eivät useinkaan pidä tekemisiäsi niin hölmöinä, kuin sinä luulet.

      Olet ala-asteella, ja mietit saatko KOSKAAN poikaystävää. Ehdit saada poikaystävän siinäkin vaiheessa kun olet jo ihan kasvamisen takia täysin eri ihminen.

      Koulun vaihto on hyvä mahdollisuus jättää ahdistavat piirit taakseen. Uudessa koulussa muutkin ovat uusia ja piirit joka tapauksessa hajoavat ja syntyväy, ei kun tunkemaan rohkeasti mukaan.

      Olinpa taas epälooginen. No nämä olivat vain ajatuksia.

    • Anonyymi

      Et sä miltään luuserilta kuulosta. Totta puhuen kuulostat juuri sellaiselta ihmiseltä, johon haluaisin tutustua. Eihän sille mitään ilmeisesti voi, että monet ihmiset ovat todella typeriä sen suhteen, miten toista ihmistä kannattaa kohdella. Mutta joo, et ole yksin, olet vain meidän harvalukuisten joukossa. Vinkkinä voin heittää, että kokeile luovia ja taiteellisia ihmisiä. Sen luuseri-sanan voit tosiaan pudottaa pois itseäsi kuvaavista sanoista. Luuserit eivät nimittäin ole uteliaita (älykkyyden merkki) , rohkeita oman polun tallaajia ja hyväsydämisiä ihmisiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1779
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      41
      1575
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      47
      1529
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1477
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1457
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      2
      1122
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      2
      1102
    Aihe