Once again..Iolida village..

MemmasKnossos

Ilmeisestikään kaikista kaksioista ei ole merinäkymää( kuten Caldera villagessa lähellä on..) osaisiko joku kertoa, mihin suuntaan parvekkeet sijoittuvat? Takapihan roskakatokseen vai ihan ok maisemiin?
Suunnilleen tiedän hotellin sijainnin, mutta kuinka pitkä matka hotellilta on päätielle? Onko ranta tuolla kohdalla minkälainen? Me ollaan aina menty Staloksen suuntaan jossa parhaimmat rannat:)
Minkälainen tunnelma hotellialueella? Varaillaanko tuoleja altaalta heti aamusta? Onko tilaa jos ei kukonlaulun aikaan sinne kipaise?
Hotellin ruoka? Onko AI tai puolihoito ollut hintansa väärtti? Onko lastenkin mieleistä syötävää? Henkilökunta? Ystävällistä ja palvelualtista vai ainoastaan "töissä siellä"?
Kyselen kun tulee aikas ristiriitaista infoa ko. paikasta...Kiitos jos joku viitsii vastata!

14

2097

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • iolida3

      Tarkoitatko iolida beach hotellia? Iolida villagesta päätielle on ehkä 100m, todella lähellä kauppaa/leipomoa yms. Syksyllä oli aurinkotuolit todella varattuja ja aina oli väkeä liiaksikin asti, joten varmaan kesällä kova tungos!

    • MemmasKnossos

      Tarkoitin nimenomaan Iolida Villagea (Iolida beachin tiedän kyllä hyvin:) )
      Lisään vielä yhden kysymyksen, onko parvekkeilla kuivaustelinettä?

    • pyykkityttö

      Tästä hotellista en tiedä,mutta yleensä ei ole kuivaustelinettä.Siitä syystä otan aina mukaani muutaman metrin pituisen narun ja muutaman pyykkipojan. Narun saa aina kiinnitettyä parvekkeen kaiteeseen,joten kuivatuspulma on ratkaistu.Lähteissä naru ja pyykkipojat roskiin.

    • MemmasKnossos

      Caldera Villagessa on pyykkiteline, Omega Plataniaksessa on...viime vuosina niitä on alkanut ilmaantua, ainakin huoneistohotelleihin. Niin mullakin ollut aina ennen pätkä narua ja pyykkipojat matkassa, mutta teline on kyllä paljon kätevämpi.Meillä on sitten kai ollut hyvä tuuri, mutta en muista milloin viimeksi näitä varusteita olisi mukaan tarvinnut ottaa... Edelleen odottelen tietoja Iolida Villagesta, jos joku viitsisi kertoa. Kaikki tieto tervetullutta, niin plussat kuin miinukset...
      Samoin tuossa meidän matkaseurueeseen kuuluva kyselee Atrion hotellista...jossa ei kai ole käynyt kukaan....
      Matkan valinta alkaa olla vaikeaa..tämä kesän matka tehdään aina lasten ehdoilla ja siksi kokemuksella suosimme Kreetaa..alkaa olla vaan jo kaikki potentiaaliset hotellit käyty:)

    • iolida3

      Kyllä siellä oli kuivausteline parvekkeella. Merinäköalasta en kyllä tiedä, meillä oli ihan perällä huone, ja kyllä parvekkeelta näki meren jos oikein kurkotteli.. mutta ei siitä ainakaan kannata maksaa extraa... ruuista ei tiedetä, aamupala oli ihan ok, mutta jo viikossa alkoi kyllästyttää kun joka aamu samat! Hyvin huomasi koska AL ruokailuajat alkoi, ihmiset saapui massoina kuin lampaat ulos... Ei ole meidän juttu, ehkä jotkut nauttii tommosesta?!!

    • Rockrock

      Eilen tulimme 2 viikon matkalta Ilolida Villagesta. Oli 4 lasta ja all inclusive. kuivaustelineet on parvekkeella tai maateranssilla, meillä oli terassi. Meillä ei ollut merinäköala mutta kukka penkki/istutuksia oli toisen terassin ja meidän terassin välillä. Lapset söivät jäätelöä aamusta iltaan jokapäivä varmaan 5-10 kertaa päivässä. viime viikolla aukesi hotellille uusi allasalue jossa oli lasten liukumäkiä yms sekä toinen baari. lisäksi tekeillä on 5 suurempaa vesiliukumäkeä, avautuvat varmaan ensiviikolla tai kuitenkin ennen juhannusta, ne laskee omaan uuteen altaaseen. Lisäksi baarin ympäri kulkee uusi kaareva uima-allas. uusi alue on hotellin yläpuolella ja sinne pääsee huoneistojen välistä kätevästi. Hotellilla oli lapsille ohjelmaa mm taikashow oli perjantaisin, kreikkalainen ilta alkuviikosta. Silloin oli ravintola täynnä. Muuten mahtui hyvin syömään. Ruoka oli kokoajan vaihtelevaa, tsatsikia oli tosin joka ruoalla ;), myös lapsille oli oma lämmin pöytä. Meidän lapset saivat koko 2 viikkoa hyvin mahantäyteen ja energiaa riitti. altaille ei tarvinnut etukäteen varailla aurinkotuoleja, ainakaan touko kesäkuun vaihteessa, jA nyt kun tuli uusille alueille lisää niin on varmaan helpompaa kuin syksyllä.

      Henkilökunta oli palvelualtista ja mukavaa. Kysyi tarvitseeko jotain, keräsi tyhjät astiat pöydissä pois mutta ei ollut tungettelevan ystävällistä.

      Vuokrasimme auton hotellissa esillä olevan Speed wheelin kautta,auto oli ok ja siinä oli täysi vakuutus.

      Minusta allinclusive ja hotelli vastasivat täysin sitä tähtiluokitusta ja hintaa joita ennakko odotuksissa itse olin mieleen laittanut, tietysti jos lomalle lähtee sillä mielellä että pitää olla luxusta ja kaiken pitää olla viimeisenpäälle kannattaa katsoa Nazaria ja maksaa samasta ajasta 3 kertainen hinta.

    • MemmasKnossos

      Hei!
      Kiitos sinulle rockrock asiallisesta vastauksestasi! Mietittiin ja valittiin kuitenkin vaihteeksi hotelli aivan rannalta, vaikka nyt kertomasi uudistustenkin perusteella Iolida village olisi ollut ihan ok. valinta! vielä muutama viikko..ja sitten reissuun...

    • neer

      Hei rockrock oliko kyseessä tosiaan iolida village agia marinassa?

      • Rockrock

        Oli juuri Iolida village, agia,ainoan ja plataniaksen rajan tuntumassa.


      • neer
        Rockrock kirjoitti:

        Oli juuri Iolida village, agia,ainoan ja plataniaksen rajan tuntumassa.

        Ollaan menossa iolidaan elokuussa.mukava kuulla uudistuksista.lapsille mukava yllätys ne vesiliukumäet:-)


      • mamma neljälle
        neer kirjoitti:

        Ollaan menossa iolidaan elokuussa.mukava kuulla uudistuksista.lapsille mukava yllätys ne vesiliukumäet:-)

        Meillä myös matka iolida villageen 19.9. Mukava kuulla näistä uudistuksista. Saa nähä tunteeko hotellia enää. Oltiin siellä 2008 ja tykättiin hotellista paljon.


    • Hansku4

      Täällä sitä ollaan parhaillaan ja ollaan todella positiivisesti yllättyneitä paikkaan. Meillä on kaksio kolmannessa kerroksessa, että rappuja on kiivettäväksi, mutta.. Meillä on kyllä ihan jumalainen parveke. Ainakin 30 neliöö, upeat merinäköalat ja muutenkin näkee kolmeen suuntaan. Todella positiivinen ylläri. Vesipuisto on hieno, mutta meidän lapset ei saa laskea, kuin siitä kiemuramäestä. Liekö sitten liian pieniä? Aivan ihana hotelli on kyllä :) Ruokia meidän reissuun ei kuulu, joten niistä en osaa sanoa.

    • Anonyymi

      Ollaan kanssa perheen kanssa menossa sinne viikolla 23. Kiitos paljon tiedoista. Vielä kiinnoistaisi, että onko Samarinin rotko kävelymatkan päässä? Joku kehui, että Rodos olisi hieno nähdä, mutta ehtiikö autolla edestakaisin päivässä? Vaimo tuossa vieressä kyselee vielä, että onkohan siellä suomalaista kahvia (esim Saludo tai Kulta Katriina) myynnissä missään. Aiemmin ollaan oltu reissussa Espanjassa ja Legolandiassa. Vaimoni on matkustanut enemmänkin, koska hän on menestynyt ja käynyt enemmän kouluja. Meitä lähtee seitsemän hengen porukka (Vaimo, 3 tytärtä, 2 poikaa, isoäiti ja minä).

      • Anonyymi

        Tirsk...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe