Miten aikonaan ihan kiva työnantaja onkaan muuttunut muutamassa vuodessa!!
Johtajia,apujohtajia ja päälikönpäälliköitä palkataan ja nimitetään, mutta työntekijät tekevät monikertaisen työn jokapäivä. ROP;ROP ja tussisulkeisia aamuin illoin. Ennen päivän työ tsovittiin aamukahvilla jos siihen oli tarvetta, nyt pidetään väkisin aamu-ilta palaverit..
Koetetaan yhdenmukaistaa ja silti jokapaikka toimii omalla tavallaan vaikka ulospäin toista kertookin. Pomot istuu kopissa kahvia juomassa ja kokit tekee kaikki työt tarvittaessa, myös tarjoilijoidenkin. Parhaillaan on kolme pomoa kopissa ja 4 työntekijää ravintolan puolella, ihan kuin DDR:ssä!!
Vaatteet pestään omalla ajalla ilman mitään korvausta, nyt pienennettiin pesuaine määrääkin.
Minkäänlaista työhyvinvointia edistävää toimintaa ei ole.
Yhteisiä vuosijuhlia ei ole kuin silloin tällöin,ehkä pitääkin puhua vuosikymmen juhlista. Ja Slotte (konserninjohtaja) nosti yli 1,2 miljoonaa € vuosituloja ja nyt ilmoitti jäävänsä eläkkeelle 60v. TÖRKEÄÄ!!!!
Ei FFS johtaja Korhola ihan ilmaiseksi töitä tee n.37 000€/kk eli huomattavasti enemmän kuin keskiverto fazerilainen koko VUODESSA. Ei ole härkiydellä rajaa.
Asiakas saa kaiken pyytämänsä, mutta mihin unohtui työntekijä??
Konttorilla on ihan eri säännöt kun kentällä, ravintolassa töihin haetaan vaikka kesken vessareissun, mutta jos konttorille soittaa, ollaan juuri nyt kahvilla tai syömässä, ei tavoiteta, ravintolassa oltava tavoitettavissa joka sekuntti.
Ja jos erehtyy kommentoimaan jotain sanotaan, ei ole pakko olla täällä.No ei niin, siksi moni lähteekin, ja mm.kokeista on kova pula. Kuka hullu tuolla palkalla tulee painamaan niska limassa??
Mitä muuten PAM tekee asioiden parantamiseksi ? Ei yhtään mitään!!
Täysin hampaaton liitto joka käyttää aikaansa itkiessään entisten jäsenten takaisin saamiseen, kun olisi aika toimia ja näyttää miten saadaan korjausta palkkakuoppaan jossa ollaan ja inhimillisempiin työolosuhteisiin, taatusti väki tulee takaisin ja uusia liittyy ,kun alatte hoitaa hommanne!!
Fazer Food Service..
12
2736
Vastaukset
- Kokinretku
Aivan loistava kirjoitus, sekä että tuo koskee myös Sodexoa ja kai muitakin henksuravintolayrittäjiä.
Niin tuo PAM on, kuten kaikki tietää kauppaan kallellaan, eli jos siellä jotain taphtuu, niin kyllä heti ollaan paapimassa, mutta ravintolassahan saa tapahtua mitä vaan, ei ne siihen reagoi.- EI PAM
Näin on, PAM:a ei kiinnosta ravintolat, viis niistä, kunhan työntekijät kiltisti maksavat.
No ei maksa enää!!
Tuo palkka ero on mieletön, mitä niin hyvää kukaan saa firmassa aikaan että kuussa maksetaan toisen vuosipalkka, jopa moninkertaisesti? - ahneus loistaa
Niin kauan kun on, näitä "hulluja" työntekijöitä, jotka tekevät työtä surkealla palkalla ja alimiehityksellä homma jatkuu.
Itse tiedän paikan jossa käy n. 700 syöjää, kaksi kokkia tekee hullunkiilto silmissä työtä, pomo on niuhottava, kaikesta säästävä, komenteleva k.pää.2:si päivää vanhaa salaattia ei saanut heittää pois...?!
Ruoka mautonta mössöä,vesi on kai ainoa mitä saa käyttää..
Yleensäkin olen ihmetellyt, onko keittiöalla siivousneurootikkoja / pilkunviilaajia töissä, työilmapiiri on niin kireä ja pahansuopa ? Ihmisillä on kyllä aikaa kytätä muita! Minusta se on sairasta.
ennen pidin keittiötyöstä, ja pidän kyllä vieläkin, mutta kun ihmissuhteet on TODELLA SURKEAT, ei työkään enää maistu.
Eilen tuli ohjelma ruotsalaisesta vanhustenhoidosta, sama motiivi kuin näilläkin, ei ollut vaippoja, ei työntekijöitä, mutta BISNESMIEHET veti hyvää liksaa.
- Entinen kynnysmatto
Eipä tule työuran aikana yhtään työnantajaa mieleen joka kohtelisi työntekijöitä yhtä huonosti FFS,Esimiesurasta haaveileville voi sanoa että ovet on auki nuorille restonomeille jotka voidaan opettaa "talon tavoille" ja maksaa pikkupalkkaa.Työnimikkeiden muuttaminen on silmänkääntötemppu jolla saadaan sama työ halvemmalla.Onnex loppu se piirileikkien ja korttipelien pelaaminen palavereissa.Ovathan nuo asiakkaatkin äänestäneet jaloillaan,johtajat kun ovat sosiopaatteja joilta puuttuu neuvottelutaidot,mennään samalla asenteella kuin henkilökunnan kanssa.
- Kyllästynyt..
Työntekijä ei Fazerille oile yhtään mitään jos hän polkemisella saa centinkään. Pelkkä pelinappula jota voi kohdella mielensä mukaan ,pompottaen paikasta toiseen.
No meiltä lähtenyt kaksi työntekiää pois kuukauden sisällä ja lisää lähtee heti kun uusi paikka löytyy!! - Roppi217876
Laskin työpaikka ikinä.
3 kk viitti työskenellä.
Kaikki mitä kirjoitit pitää paikkansa vieläkin.
- Liitot ei valvo
Maailma mennyt raadolliseksi ja eenkin kovia tulostavoitteita vaativat osaamattomat esimiehet, joilla ei edes koulutusta koko alalle tai tehtäviin.
Ravintola, siivous, leipomo alalla voi työskennellä nykyään hoonosoomi, kouluttamton, alipalkalla, osa-aikatyöllä ja näitä tulee ja halee koko ajan muuttolupia maahan eli ei ole kohta suomipjilla ja tytöillä työtä. Kun halvan maan väki valloittaa entisen suomen.
Liitot ei valvo, mutta raha kelpaa sekä jäsenmaksut. Työnantajat sanelee, ottavat itse erilaisia tukia ja teettävät työntekijöitä orjatyövoimana.
Ei taukoja, vain pieni palkka alle kympin tunnssa, joten ei se työ enää kohta kannata ja sosiaali sekä päivärahtkin on enmmän kuin palkka näillää hyväksi ja halpakäyttö aloilla.
Meneeköhän verot minne ja mitä kautta kierrätetään veroparatiiseihin. Nämä kaikki firmat, rekryt, yms paikat ovatkin ilmeisemin vain välittäjiä ja veronkiertäjiä.
Stafpoint jne ilmeisemmin myösvälittävät halpaa Virolaista henkilöstöä ja palkka tosi pieni.
Myös erilaiset perintätoimistot ovat veronkiertäjiä, kuten esimerkiksi Lindorff, jolla on yhteyksiä Jerseyn saarille ja veroparatiiseihin.
Katsokaa kenen leivissä olette ja kiertäkää kaukaa nämä kyseiset keinottelijat! - Öjxöyxhl
Tampereella on Fazerin paikka yliopistolla joka ei leivo itse leipiä lounaalle tai näkkileipää myymälän myytäväksi. Tämä tuote on jussihannan tuotteita. Leipomon tuotteita mitä on myymälässä. Ne ovat muitten leipomien tuotteita!
- Ellunkanana
Just näin, Fazer Food Service, ei ole enään se arvoiltaan, minne tulin töihin. Asikasyritysten petkutusta, Virossa iso tehdas syytää valmisruokaa halvalla Suomen keittiöille, että pystytään pitämään asiakassopimukset, kilpalututtaa. Kilpailutus, alhaiset sopimukset maksaa ravintolan keittiön työntekijät selkänahastaan, nimim. 40v,n kokemus A,stä ja S, tä.
- Anonyymi
Kellään kokemuksia tämä vuonna Fazerista? Vieläkö sana meininki jatkuu ettei työntekijöitä arvosteta?
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kellään kokemuksia tämä vuonna Fazerista? Vieläkö sana meininki jatkuu ettei työntekijöitä arvosteta?
Samaa roskaa, osa-aikaista ja lomautusta. Lähdin kävelee ja en kadu yhtään.
- Anonyymi
Samanlaista vähän joka alalla nykyään. Johtajat vetää ylisuuria palkkioita siitä että kohtelevat työntekijöitä kuin paskaa. Ei vain yksinkertaisesti ole enää kannattavaa käydä töissä työntekijänä. Itse teen nykyään töitä vain sen verran että saan ansiosidonnaisen. Siinähän ihmettelevät sitten kun ei orjatyövoimaa enää löydy.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 275333
Oulaisten vaalit ovat hyvä alku, mutta lisää toimenpiteitä tarvitaan.
Oulaisten vaalit ovat hyvä alku. Puolueväristä riippumatta hallituksen rikollisuutta torjuvat toimenpiteet tehoavat ja r34677- 1551703
Olen rakastunut sinuun mies edelleen
Meidän yhteys on jossain ihan muualla kuin netissä, muistetaan se. Kaunista päivää sinulle 😍1551446Sun ajatttelu tuo vaan julmuutta mut kukaan muu nainen ei voi korvaa sua
Mut sun ajattelu saa mut itsetuhoseks ja uhmaan lakiakin😭😭💀 Se väärinymmärryksen määrä on käsittämätöntä. Helpottais141282- 931114
Kyläyhdistyksen tuho, kiitos sääntöukon
Hyrynsalmen kyläyhdistyksen yleinen keskustelutilaisuus ja ylimääräinen kokous alkoi hyvin. Siellähän keskusteltiin oike211094viekää miehet naiset kunnon treffeille
Ja käyttäytykää hyvin. Niin tehdään vaikutus. Miehen kuuluu tarjota naiselle.206987En vittujakaan enää välitä sinusta nainen
Toivottavasti en näe sinua enää koskaan. Jos näen, niin en ole näkevinäni. Et merkitse minulle enää mitään.69982- 37839