Kuinka helposti viritetystä moposta jää kiinni?

Niin että kuinka helposti ? onko se niin että kytät kuulee heti jos mopo on viritetty, vai miten? Toki vauhdistakin huomaa, mutta ainakin mun kaveriporukasta on harvoin jäänyt kii vaikka on ollut viritetty mopo, ja poliisit on tullut vastaan..
Ilmianna
Jaa

7 Vastausta


Tekevät säännölisiä ratsioita ainakin meidän koulun lähellä. Pysäyttävät kaikki mopot jotka vastaan tulevat.
Ilmianna
Jaa
jos on hiljainen mopo ja osaa ajaa rajoitusten mukaan nii poliiseja ei kiinnosta.
Jos rällää turbokitillä ylinopeutta niin heti ensimmäiset vastaantulevat poliisit pysäyttävät. Skoottereita myös tunnutaan pysäyttävän harvemmin...
Itse olen ajanut virikymcolla 3v ilman sanaa poliiseilta.
Ilmianna
Jaa
Vain typerykset virittävät mopojaan, samoin ovat täysiä ääliöitä vanhemmat, jotka eivät välitä omasta lapsestaan sen vertaa, että sallivat virityksen, auttavat sen toteuttamisessa rahallisesti ja teknistä apua antaen.
Kannattaa miettiä virityksestä syntyviä muutoksia mopon ajo-ominaisuuksiin ja sen mukanaan tuomia seurauksia, jotka sitten saattavat olla osasyynä aiheuttamassa vakavan onnettomuuden joko itselle, tai syyttömälle ulkopuolisille.
Onnettomuuksia sattuu riittävästi virittämättömilläkin mopoilla ja riskit kasvavat jyrkästi nopeuden noustessa.
On siinä pyörätuolissa sitten katkennein jaloin ja käsin pääkin vielä paketoituna, varmaan kiva kavereille sairaalan päiväsalissa tosi kovana jätkänä pullistella, millaisia viritysosia ja mistä putiikista netillä tuli tilattua ja alkuperäisten tilalle vaihdettua ja parantuneesta huippunopeudestakin, jossa törmäys siihen rollaattorimummoon, tai vaariin sattui, kun se ei v...u kerennyt alta pois... jos ja kun hoitajat ovat kiireiltään ehtineet yleensäkään sinne päiväsaliin auttaa ja voihan olla niinkin, että jalat joutuvat olemaan vedossa, jolloin sen "ihailevan" joukon onkin täytettävä se potilashuone, jossa ei ole edes tuoleja joissa istua, joka taas aiheuttaa sen, ettei ne velmut siellä sitten enää juuri käy, vaan joudut viikko toisensa jälkeen yksin yrittää saada aikasi kulumaan... laskemalla mahdollisia halkeamia sieltä katosta ja joku päivä huomaat, että sinne olisi tullut niitä jopa lisää ja alat panikoida pelätessäsi katon sortumista.
On siinä sitten mukava lepäillä, kun ei paina kouluhommat, eikä isompaa huolta läksyistäkään, mutta hitto, kun taas kova pissihätä ja on pyydettävä se pyylevä ja lähellä eläkeikää oleva apuhoitaja taas pitelemään pilistä ja ohjaamaan siihen "sorsaan" mikäli siltä häpeältä jonkin tipan edes saisi tulemaan ja se tortun vääntö tuossa asennossa onkin sitten tosi hauskaa puuhaa... josta nauttiikin lähes koko osaston väki, mutta tulihan kuitenkin se mopo laiteltua.
Ilmianna
Jaa
turpa kiinni :D ei niitten kurien poisto ketään tapa
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
juu, turha täällä on kenenkään järkeä yrittää puhua.
kyllä niitä mopoja suorastaan kannattaa viritellä ja ottaa koneesta mahdollisimman paljon ulos,eikä tyytyä pelkkien kurien poistoon, eihän niillä muuten mihinkään ehdi ja kavereiden silmissä joutuu aina vain enemmän naurunalaiseksi, jos vakiolla ajelee.
saatika sitten, kun on jollekin telomalleen joutunut siivoojan palkastaan maksamaan korvauksia likimain yhden omistusasunnon verran, niin maine senkun vain kasvaa... on se v...un kova jätkä!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
mopo kannattaa virittää kulkemaan 60km/h nii ei tuki kuudenkympin alueella muuta liikennettä
Ilmianna
Jaa
oma mopo menee 67 gps:ssään eli just siinä rajalla ettei tule veroja (tutkankusetusvara -3 km/h) vuoden on ollu kortti eikä kertaakaan ole pysäytetty, parhaimmillaa kulki 75, mutta rupes sitte kuumottelemaa liikaa ku loivaa alamäkee 80 km/h ja tietty poliisi tulee vastaa :D joten laitoin sitte kulkemaa just ton verorajan alle, osasyy siihen ettei mua oo pysäytetty on se että ajan (yleensä) aivan asiallisesti. okei aloin nyt selittelee vähän off topic, mutta pointti oli siis että jos ajat asiallisesti, ei sua fobbakaan luultavasti pysäytä.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Kuinka helposti viritetystä moposta jää kiinni?

Niin että kuinka helposti ? onko se niin että kytät kuulee heti jos mopo on viritetty, vai miten? Toki vauhdistakin huomaa, mutta ainakin mun kaveriporukasta on harvoin jäänyt kii vaikka on ollut viritetty mopo, ja poliisit on tullut vastaan..

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta