Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Laskutuksen siirtämisestä sähköiseen muotoon!

Kimi6

Sain tänään ilmoituksen Soneralta jossa ilmoittivat nostavansa paperisen laskun hinnan 2,90€. Todellisuudessa kirje ja postituskulut ovat huomattavasti pienemmät kuin tuo 2,90€. Jokainen yritys joka tekee massapostitusta saa myöskin suuret alennukset Itellalta, joten Sonera huijaa asiakkaitaan ja lypsää ylihinnoitetun kuvitteellisella kirje ja postikuluilla!

5

115

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • entinen soneralainen

      Sain saman kirjeen ja nauran sille vieläkin. Sonera on ainut firma joka veloittaa jotain paperi laskusta. En ole mistään muualta sellaisia saanut ja soneralla uhkaillaan koko ajan että kaikki kohta veloittaa paperilaskusta. Otin pari kuukautta sitte tele finlandin kännykkäliittymän ja sanoivat siellä että lasku tulee pysymään maksuttomana, se kun on nykyään myyntivaltti ainakin känny liittymien myynnissä. Soneran asiakkaista varmaan suurin osa on mummoja ja firmoja eli voi riistää vapaasti. Onneksi noita laajakaistoja saa muualtakin. Vedotaan muka ekologisuuteen, miks sitten lähettävät jonninjoutavaa mainospostia jatkuvasti. Mites siinä se ekologisuus, joutuvat suoraan roskikseen.

      • muillakin on

        Ei muuten ole ainut, Elisa ja Saunalahti siirtyi 1.4. alkaen (tänä vuonna) veloittamaan paperilaskusta. Ja muut operaattorit seuraa perässä ikävä kyllä. :(

        Ai niin, Tele Finland on samaa firmaa Soneran kanssa eli pelkkä halpis-brändi Soneran liittymille. Ei edes tytäryhtiö vaan ihan samaa puljua.


      • Kohta entinen asiakas
        muillakin on kirjoitti:

        Ei muuten ole ainut, Elisa ja Saunalahti siirtyi 1.4. alkaen (tänä vuonna) veloittamaan paperilaskusta. Ja muut operaattorit seuraa perässä ikävä kyllä. :(

        Ai niin, Tele Finland on samaa firmaa Soneran kanssa eli pelkkä halpis-brändi Soneran liittymille. Ei edes tytäryhtiö vaan ihan samaa puljua.

        Tää e-laskuun pakottaminen on kyllä sanonko mistä! Ainakin mun verkkopankissa on maksullinen tuo palvelu ottaa käyttöön että laskut tulisivat sinne. Sähköpostiin en saa laskua pyydettyä ilman jotain soneran tunnuksia, ja niitäkään ei tunnu saavan mistään kun ne on kerran unohtanut. Paperilaskun hinta on suoranaista ryöväystä! Tuskin esim vanhuksilla on osaamista sen verran että saisi tuon e-laskun kytkettyä päälle.


    • Näin tulee käymään

      Tähän on kuluttaja viran omainen puuttunut. Puhelinlaskusta, sähkö- ja vesilaskusta ei saa veloitaa paperiversiosta. Siäälä ne ovat perustarpeita ja kaikilla ei ole mahdollisuutta ottaa vastaan sähköistä laskua.
      Ei mee kauaa niin Sonera siirtää laskutuksen tuolle Justitia Intrumille ja sitte ootte kusessa.

      • Pakolla E-laskut

        Lainaus Ilta-Sanomista:

        Elisan konnektiivisen liiketoiminnan johtaja Jorma Niemelä kertoo, että paperilaskun hinta yrittäjille nousi alkuvuodesta viidestä eurosta 7,90 euroon.

        Yksityishenkilöille paperilasku muuttui maksulliseksi huhtikuussa, ja sen hinta on 1,90 euroa. Kuluttaja-asiamies on haastanut Elisan asiasta markkinaoikeuteen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2434
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2143
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1788
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1581
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1515
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1478
    8. 54
      1340
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe