Tomi (osa 5)

BeingBi

Näin unta Tomista. Tietenkin. Uni ei ollut silti hyvä, vaan levoton ja surullinen. En tajunnut juurikaan mitä unessa tapahtui. Olisin halunnut nähdä iloista unta meistä yhdessä. Todellakin näin painajaista Tomista?

"Joonas", kuulin hellän äänen jostain.
"Joonas, herää! Soittivat pilliä jo äsken. Siellä olisi aamupalaa.", Tomi kuiski vierestäni. Raotin silmiäni ja näin Tomin makaavan kyljellään vierelläni nojaten käteensä. Aurinko paistoi lujaa ja teltassa oli varmasti sata astetta lämpöä.
"Huomenta", sanoin hymyillen. Edellisen illan tapahtumat olivat selkeästi mielessäni ja niin olivat Tomillakin hänen katseestaan päätellen. Hän kumartui antamaan minulle suukon.
"Mentäiskö syömään?", hän kysyi.
"Juu, kauhea nälkä jo onkin kun iltapala jäi väliin.", vastasin ja aloin pukea shortseja ja t-paitaa päälleni.
Änkesimme ulos teltasta ja lähdimme kävelemään rinnettä ylös kohti ruokalaa. Joistain teltoista kuului vielä uneliaita ääniä, joten emme olleet myöhässä.
Avatessamme ruokalan oven ja astuessamme sisään, ryhmä tyttöjä hiljeni pöydässään ja kääntyivät kaikki katsomaan meitä. Siellä oli muutama tuttukin eilisestä tutustumisleikistä, kuten Kaisa. Jotkut heistä hymyilivät meille ja jotkut jopa pidättelivät naurua. Ihmettelin, mikä heitäkin vaivasi. Tomikin oli hämmästyneen näköinen.
Menimme ruokajonoon muutaman leiriläisen perään ja käänsimme selkämme tytöille. Heti alkoi kuulua kuiskuttelua heidän pöydästään. Minua alkoi todella häiritä, mistä he puhuivat.
Teimme parit voileivät ja menimme syrjäisempään nurkkapöytään istumaan.
"Mikähän noiden ongelma on?", Tomi kysyi oitis istuuduttuaan.
"En tiedä... Mennäänkö kysymään?", heitin läpällä. Tomi naurahti.
Söimme hiljaisuudessa hetken, kunnes Tomi kysyi: "Kaduttaaks sua?".
"Ai eilinen vai? Ei! Ei laisinkaan.", sanoin vakavana. Tomin ilme rentoutui heti.
"Hyvä. Koska ei muakaan. Ja mä taidan oikeesti olla ihastunut suhun.", hän vastasi hiljaa, etteivät muut kuulleet.
"Niin mäki suhun.", vastasin hymyillen.
Kohta Tomi ilmoitti menevänsä vessaan. Samalla tytöt lähtivät pois ruokalasta jättäen tarjottimensa tiskikärryyn. Yksi tytöistä ei lähtenytkään.
Kaisa käveli pöytääni ja istahti. Katsoin häntä odottaen.
"Kerro mulle, onko sulla ja Tomilla jotain?", Kaisa kysyi vakavana. Järkytyin ja yritin saada jotain sanottua vastaan: "Häh, mitä meinaat", se kuulosti säälittävältä. Olimme jääneet jostain kiinni.
"Eli te ootte yhessä?", hän totesi.
"Miten niin?", änkytin naama punaisena.
"Oltiin eilen illalla kävelemässä ja kuultiin teidän teltasta ääniä niinku... olisitte tehneet jotain...", Kaisa sanoi punastuen hänkin hieman.
Se ei voinut olla totta. Ei vain voinut. Olimmeko todella olleet niin kovaäänisiä? Hautasin kasvot käsiini ja jäin miettimään vastausta. Nostin pääni vasta Tomin tepastellessa takaisin pöytään. Hän hämmästyi selvästi nähdessään Kaisan.
"Ööh mitäs-", Tomi aloitti, mutta Kaisa keskeytti: "Te ootte homoja?".
Tomi katsoi minuun kysyen.
Oli hetken hiljaisuus, jonka minä päätin rikkoa: "Me taidettiin jäädä kiinni, Tomi". En kokenut enää tarpeelliseksi alkaa valehdella. Olimme todellakin jääneet kiinni. Tomi seisoi edelleen ihan hiljaa katsellen vuorotellen minua ja Kaisaa.
"No kiva juttu, meistä homot on just söpöjä!", Kaisa riemastui ja nousi. Hän moikkasi meitä vielä ja poistui ruokalasta.
Huomasin heti kolmen pojan pöydän, josta jokainen katsoi meitä inhoten kuultuaan äskeisen keskustelun.
Tomi jätti tarjottimensa pöytään ja lähti ulos. Riensin hänen peräänsä.
"Hei odota!", huusin Tomin perään ja hän pysähtyikin vaatien selitystä. Selitin hänelle äskeisen keskustelun matkalla teltalle.

7

1163

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • BeingBi

      "Tuntuu jännältä kun noi tytöt tietää meistä.", Tomi pohdiskeli maatessamme teltassa.
      "Eikä pelkästään tytöt. Veikkaanpa, että asiasta tietää jo kaikki.", vastasin haikeana. En olisi halunnut saada mitään homon mainetta. Tomi mutisi vastaukseksi jotain ja samassa kuuluikin pillin vihellys. Raahauduimme ulos teltasta ja lähdimme kohti pelikenttää.
      "Jotta piristyisitte, päätimme pistää saunan jo lämpiämään. Poikien saunavuoro on nyt ja tyttöjen vuoro seuraavaksi. Ja pakko ei ole mennä, mutta suosittelen!", Saara kertoi. Leirillä olikin vain neljä poikaa lisäksemme. Yksi pojista päätti jättää saunan väliin. Kolme muuta poikaa lähtivät laahustamaan saunalle ja minä ja Tomi perässä.
      Järvi kimalteli houkuttelevana. Uiminen ei silti ollut vahvimpia lajejani. Pekka tervehti meitä laiturilta, jossa hän luki lehteä. Hän oli kai tullut valvomaan uimistamme.
      Pukuhuoneeseen päästyämme yksi pojista löi oven kiinni perässämme ja kaikki kääntyivät meitä kohti ilkeä hymy naamoillaan.
      "Mitäs hinttarit?", yksi pojista kysyi. Katselimme heitä Tomin kanssa rauhallisina sanomatta mitään.
      "Mitäs teitte teltassa eilen?", toinen kysyi hymyillen julmasti. Pysyimme vaiti.
      "Eikö olis kohteliasta vastata? Eiks pikku homot osaa käytöstapoja?", kolmas poika kysyi ja astui lähemmäs meitä.
      "Haluttaako teitä?", kysyin saaden heidät suuttumaan. Poika otti minua kauluksista kiinni ja työnsi seinää päin. Samalla toinen pojista työnsi Tomin seinään ja kolmas jäi seisomaan viereen nauraen.
      "Vitun homot, te ette tuu samaan saunaan meidän kans!", minua pitelevä huusi päin naamaani. Hänen henkensä haisi.
      "Ettekö halua meitä mukaan sessioihinne? Ja muuten, sun henkes haisee ihan paskalle, suosittelen että pesisit hampaas joskus.", sanoin rauhallisesti hänelle. Poika hermostui ja nosti nyrkkinsä, mutta minä ehdin ensin. Löin häntä kasvoihin täysiä. Hän kaatui maahan ja hänen kaverinsa kumartuivat nostamaan häntä.
      "Oikeesti, te saatte vie maksaa tästä!", he huusivat ja poistuivat pukuhuoneesta lähtien kiireellä kohti telttoja.
      Katselimme Tomin kanssa toisiamme hetken ja purskahdimme nauruun.
      "Hyvä isku!", Tomi huusi naurunsa keskeltä.
      "Kiitos!", olin tukehtua nauruuni.
      "Nyt me saatiinkin koko sauna ihan omaan käyttöön.", Tomi sanoi ja iski silmää. Kävelin hänen luokseen ja suutelin häntä. Olisin irrottanut jo, mutta Tomi veti minut takaisin luokseen ja jatkoi suudelmaa. Suutelimme kiihkeästi ja aloimme riisumaan. Vaatteet olivat sekunneissa mytyissä lattialla ja suutelimme nyt alastomina keskellä pukuhuonetta. Tomi lähti peruuttamaan kohti saunaa yhä minussa kiinni. Astuimme saunan lämpöön ja kiipesimme ylälauteille, jonne Tomi kävi maaten. Minä olin polvillani Tomin päällä ja suutelin häntä. Tunsin hänen kivikovan kalunsa osuvan jalkaani. Aloin runkata häntä hitaasti toisella kädellä ja hän minua. Olin niin kiimassa.
      "Kokeillaanko kuusysiä?", Tomi ehdotti altani hengästyneenä. Suostuin sanomatta mitään ja käännyin ympäri peruuttaen Tomin päälle. Tomi nappasi penikseni heti suuhunsa, ja minä olin räjähtää. Laskin pääni hänen kullilleen ja nuolaisin sitä hieman päästä ja imaisin sen lujaa suuhuni. Tomi voihkaisi. Suutelin hänen kassejaan ja Tomin levitettyään jalkojaan, pääsin nuolemaan hänen aukkoansa. Se maistui suolaiselle. Tomi ulisi allani, mutta pystyi jatkamaan vielä. Hänkin kurottautui reiälleni ja alkoi imeä sitä. Se tuntui taivaalliselta. Hän tunki kielensä sisään, mutta otti sen pian pois ja sanoi: "Pannaaks?". En voinut vastustaa tarjousta ja vastasin heti myöntävästi. Nousin pois hänen päältään.
      "Sä voit panna mua", Tomi sanoi noustessaan seisomaan. Menimme lattialle ja otin kiireellä vain shampoo-pullosta lorauksen ja hieroin sitä penikseeni ja Tomin aukolle hänen käännyttyään ympäri.
      "Ootko ihan varma tästä?", kysyin vielä ennen kuin tein mitään.
      "Olen", Tomi vastasi ja valmistautui ottamalla tukea seinästä ja toisella kädellä levittämällä pakaraansa paljastaen ihanan reiän, jonka näkeminen sai minut haluamaan tätä entistä enemmän.
      Astuin aivan lähelle Tomia ja asetin kullini hänen aukolleen. Aloin hitaasti painaa sitä sisään. Reikä oli todella kireä ja Tomia taisi sattua hänen ähkimisestään päätellen. Hän pyysi jatkamaan ja tein työtä käskettyä. Kohta sain työnnettyä aivan pohjaan saakka ja aloin liikuttamaan itseäni edestakaisin vähän vauhdikkaammin. Tomin ääntelyt eivät enää kuulostaneet kivuliailta, vaan nautinnollisilta. Panin Tomia aina vain lujempaa ja lujempaa, kunnes tunsin tulevani kohta. Tomi tunsi minun lähestyvän orgasmia ja alkoi runkata itseään. Pian räjähdin. Spermaa lensi Tomiin sykähdyksittäin ja tunsin Tomin laukeavan samaan aikaan. Huohotimme molemmat kuin olisimme juuri juosseet maratonin.
      "Tuo oli ihanaa!", Tomi huudahti minkä hengästykseltään ehti.
      "Niin olikin!", vastasin painaen huuleni hänen kaulalleen.
      Vetäydyin pois hänestä ja astelimme parveen löylyille.

      • BeingBi

        Tosiaan, piti lopettaa koko tarina tähän osaan, mutta en malttanut :)
        Eli jatkoa siis seuraa vieläkin!


      • sfgjsd
        BeingBi kirjoitti:

        Tosiaan, piti lopettaa koko tarina tähän osaan, mutta en malttanut :)
        Eli jatkoa siis seuraa vieläkin!

        Loistava osa! :) Ja mukavaa että tulee jatkoa nii ei lopu hyvä tarina kesken.


      • fanisi(:
        sfgjsd kirjoitti:

        Loistava osa! :) Ja mukavaa että tulee jatkoa nii ei lopu hyvä tarina kesken.

        Kenties paras osa tähän mennessä :) tutustutit lukijaa vähän jo homouden varjopuoliin, kiusaamiseen, yms. Ja hyvä että et lopettanut tarinaa tähän!


      • We want more!

        Ai tämä näköjään jatkuu. Ihanaa! Mahtava tarina ja paranee koko ajan! Toivon pikaista jatkoa.


      • Joku Dorka 55
        We want more! kirjoitti:

        Ai tämä näköjään jatkuu. Ihanaa! Mahtava tarina ja paranee koko ajan! Toivon pikaista jatkoa.

        Mahtavaa! Pian lisää ;)


    • odotanvieläjatkoa

      Tuleeko jatkoa vielä joskus vai odotanko turhaan?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4552
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2239
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1754
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe