Hotelli Jacaranda 5-12.7, Protaras

eka kerta kyproksel

No nyt on finnmatkojen lomavalvojaisista varattu reissu Kyprokselle ensimmäistä kertaa. Eipä valvojaiset heinäkuulle oikein paljon tarjonnut sinne paitsi tämän. Vähän jäi harmittamaan hotellin hieman ehkä kehno sijainti?

Hotelli vissiin sijaitsee aika kaukana Protaraksen parhaasta rannasta fig tree baysta, paljonkohan maksaa taksi jos sinne hurauttelis? Tämän hotellin lähellä ei taida kun kaksi pienen pientä rantaa olla, jotka luultavastikkin tupaten täynnä heti aamusta. Onkos protaraksen aurinkotuolit rannoilla maksullisia, ja jos ovat niin paljon tuota tuohta kannattaa mukaan varailla? Toki varmaan rannoilla voi makailla pelkän pyyhkeenkin kanssa kun vissiin ihan jees rantsut siellä?

Kaikki vinkit hotellista, protaraksesta yleensä ja käymisen arvoiset paikat tervetulleita vinkkejä! :)

13

619

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • löytyi kypros

      Eihän se hotelli ihan rannallo oo,n. 10min ku kävelee on oikein hyvä ranta ja siitä lähtee todella hyvä rantatie fig tree bayhin,,matkalla baareja ja välillä voi uida,,noin 40min ku kävelee on protaraksessa,,Rantatuolit maksaa,,7euroo kahdelta varjon kans viime syksynä.,tosin sai jossain hotelleissa ilmaiseksi,jos haki juoman.Kannattaa myös tehdä veneretki rannikkoa pitkin,,10euroa yhdeltä,noin kolme tuntia,,oli kiva kokemus.

      • eka kera kyproksel

        Jeps, no onpas vähän pitkähkö matka protarakseen Jacarandasta jos 40min sinne kävelee... ääh, ois pitänyt vissii ottaa joku toinen hotelli lähempää protarasta ku tuolla pernerassa missä hotelli sijaitsee ei oikein mitään kauppoja saati hyviä rantoja oo. Saapi noita rantatuoleja vähän halvemmalla jos ei varjoo ota? Täytyypä ehkä veneretkee harkita :)


      • keväällä käynyt
        eka kera kyproksel kirjoitti:

        Jeps, no onpas vähän pitkähkö matka protarakseen Jacarandasta jos 40min sinne kävelee... ääh, ois pitänyt vissii ottaa joku toinen hotelli lähempää protarasta ku tuolla pernerassa missä hotelli sijaitsee ei oikein mitään kauppoja saati hyviä rantoja oo. Saapi noita rantatuoleja vähän halvemmalla jos ei varjoo ota? Täytyypä ehkä veneretkee harkita :)

        Pernera oli ihan kivan näköinen paikka, vähän pieni, mutta viihtyisän näköinen. Paikallisbussilla pääsee kätevästi 1 €/suunta, 2 €/päivälippu niin Protarakseen kun muuallekin. Bussi kulkee kolme kertaa päivässä aamusta iltaan ja sillä oli helppo liikkua. Protaraksessa on kauppoja enemmän, samoin kätsästi pääsee bussilla mm. Ayia Napaan ym. lähikyliin. Rannasta tai tuoleista meillä ei ole kokemusta.


    • löytyi kypros

      Tultiin just Kyproselta ja oltiin Jacaranda hotellissa,,on rauhallisella paikalla,,hotellin oma ohjelma on äänekästä,,mut loppuu noin 22.00 aikoihin.Rantatuolit on 5euroo ilman varjoo,,mut heinäkuussa siel on niin kuuma,etten itse olis ilman varjoo.Merivesi oli jo ihanan lämmintä ja puhdasta,olimme läheisellä Blue beach rannalla ja rantatie Protarakseen on nähtävyys ja sieltä saa upeita valokuvia merestä.

      • eka kerta kyproksel

        Moikka! Tehtiinkin hotellin vaihto ihan sinne protaraksen keskustaan... ja otettiinkin viikon sijaan parin vko:n matka. 24.6 ois lähtö ja 9.7 paluu. Aika on suolaisen hintasia rantapedit jos 5€ päivä ja siellä pari viikkoo on... siinähän menee jo satanen jos toinenkin.... :D tosin kaippa siellä pyyhkeen kanssa hiekallakin pystyy makoilee rannoilla?


    • jfnskh

      Oliko muuten lämmin? Mitenköhän kuun lopussa?

    • kirsi123

      Mekin tultiin viikko sitten Protaraksesta ja juurikin Jacarandasta.
      Hotelli oli ihan ok, meillä huoneisto, josta pääsi suoraan altaalle.
      Päivisin oli järjestetty nuorisolle (ja miksei aikuisemmillekin) ohjelmaa, toinen vetäjä oli suomalainen.

      Meillä oli all inclusive, ruoka oli ihan ok. Joka illalle eri teemalla. Kävimme tosin parina iltana muuallakin syömässä. Juomissakaan ei ollut moittimista ;D

      Tosi pieni ja hiljainen paikka, mutta meidän perheelle juuri sopiva. Jos yhtään menoa kaipaa, ei kannata tuonne mennä.

      • 2rr44287

        oliko lämmin??re


    • thj1

      Jacarandan lähellä on bussipysäkki, josta menee paikallisbussi 20 minuutin välein puoleen yöhön saakka. Bussi maksaa 1,5e ja sillä pääsee Protarakseen, rannoille ja aina Ayia Napaan saakka. Bussilla kätevä ja edullinen kulkea.

      Jacarandan viereisellä rannalla kalamies beachilla autinkotuolit maksoi 2e kpl ja varjo myös 2e.

      Itse Jacaranda on kiva mutta hiukan kulahtanut hotelli. Meidän huone ainakin oli. Majoituimme isoon kerrostaloon hotellialueen päässä. Ehkä allasalueen viereiset huoneistot ovat paremmassa kunnossa.

    • khk1

      Kyselisin vielä kokemuksia Jacaranda hotellista sekä protaraksesta.
      Onko lähellä hyvää ruokapaikkaa?
      Muita vinkkejä matkalle yms. ois kiva kuulla.

    • thj1

      Jacarandan läheisellä rannalla Kalamiesrannalla on pari ravintolaa. Perneran keskustan suunnalla on enemmän. Meksikolaisen ravintolan vieressä on kiva paikallinen ravintola. Perneran rannalla on Polyxenia ravintola, joka on todella hyvä. Jacarandan omasta ravintolasta saa ainakin hyvää moussakaa.

      Pernerasta lähtee rantakatu Protarakseen. Varrella on paljon ravintoloita. Tien kautta Protarakseen kävellessä maisemat ovat mitättömät. Protaraksessa kannattaa käydä joko bussilla tai rantakatua kävellen. Protaraksessa on paljon ravintoloita ja shoppailupaikkoja.

    • löytyi kypros

      mitäs pidit eka kerta Kyproksel viestin aloittaja,,

    • miia5

      Hei te Jacaranda -hotellissa olleet!
      Olen varaamassa perheellemme lomaa Kyprokselle ja Jacaranda voisi olla yksi hotellivaihtoehto. Emme aio ottaa all inclusive -palvelua, mutta voiko paikan päällä hotellista ostaa rannekkeen joka oikeuttaa snack-baariin sekä juomiin?
      Kreetalla parisen vuotta sitten myytiin tuollaista, joka oli kyllä mainio heille joilla ei ollut all inclusivea.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      426
      2981
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      100
      2306
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      351
      2026
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1913
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1777
    6. 158
      1212
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1207
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      96
      1144
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1062
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      927
    Aihe