Hotelli Jacaranda 5-12.7, Protaras

eka kerta kyproksel

No nyt on finnmatkojen lomavalvojaisista varattu reissu Kyprokselle ensimmäistä kertaa. Eipä valvojaiset heinäkuulle oikein paljon tarjonnut sinne paitsi tämän. Vähän jäi harmittamaan hotellin hieman ehkä kehno sijainti?

Hotelli vissiin sijaitsee aika kaukana Protaraksen parhaasta rannasta fig tree baysta, paljonkohan maksaa taksi jos sinne hurauttelis? Tämän hotellin lähellä ei taida kun kaksi pienen pientä rantaa olla, jotka luultavastikkin tupaten täynnä heti aamusta. Onkos protaraksen aurinkotuolit rannoilla maksullisia, ja jos ovat niin paljon tuota tuohta kannattaa mukaan varailla? Toki varmaan rannoilla voi makailla pelkän pyyhkeenkin kanssa kun vissiin ihan jees rantsut siellä?

Kaikki vinkit hotellista, protaraksesta yleensä ja käymisen arvoiset paikat tervetulleita vinkkejä! :)

13

643

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • löytyi kypros

      Eihän se hotelli ihan rannallo oo,n. 10min ku kävelee on oikein hyvä ranta ja siitä lähtee todella hyvä rantatie fig tree bayhin,,matkalla baareja ja välillä voi uida,,noin 40min ku kävelee on protaraksessa,,Rantatuolit maksaa,,7euroo kahdelta varjon kans viime syksynä.,tosin sai jossain hotelleissa ilmaiseksi,jos haki juoman.Kannattaa myös tehdä veneretki rannikkoa pitkin,,10euroa yhdeltä,noin kolme tuntia,,oli kiva kokemus.

      • eka kera kyproksel

        Jeps, no onpas vähän pitkähkö matka protarakseen Jacarandasta jos 40min sinne kävelee... ääh, ois pitänyt vissii ottaa joku toinen hotelli lähempää protarasta ku tuolla pernerassa missä hotelli sijaitsee ei oikein mitään kauppoja saati hyviä rantoja oo. Saapi noita rantatuoleja vähän halvemmalla jos ei varjoo ota? Täytyypä ehkä veneretkee harkita :)


      • keväällä käynyt
        eka kera kyproksel kirjoitti:

        Jeps, no onpas vähän pitkähkö matka protarakseen Jacarandasta jos 40min sinne kävelee... ääh, ois pitänyt vissii ottaa joku toinen hotelli lähempää protarasta ku tuolla pernerassa missä hotelli sijaitsee ei oikein mitään kauppoja saati hyviä rantoja oo. Saapi noita rantatuoleja vähän halvemmalla jos ei varjoo ota? Täytyypä ehkä veneretkee harkita :)

        Pernera oli ihan kivan näköinen paikka, vähän pieni, mutta viihtyisän näköinen. Paikallisbussilla pääsee kätevästi 1 €/suunta, 2 €/päivälippu niin Protarakseen kun muuallekin. Bussi kulkee kolme kertaa päivässä aamusta iltaan ja sillä oli helppo liikkua. Protaraksessa on kauppoja enemmän, samoin kätsästi pääsee bussilla mm. Ayia Napaan ym. lähikyliin. Rannasta tai tuoleista meillä ei ole kokemusta.


    • löytyi kypros

      Tultiin just Kyproselta ja oltiin Jacaranda hotellissa,,on rauhallisella paikalla,,hotellin oma ohjelma on äänekästä,,mut loppuu noin 22.00 aikoihin.Rantatuolit on 5euroo ilman varjoo,,mut heinäkuussa siel on niin kuuma,etten itse olis ilman varjoo.Merivesi oli jo ihanan lämmintä ja puhdasta,olimme läheisellä Blue beach rannalla ja rantatie Protarakseen on nähtävyys ja sieltä saa upeita valokuvia merestä.

      • eka kerta kyproksel

        Moikka! Tehtiinkin hotellin vaihto ihan sinne protaraksen keskustaan... ja otettiinkin viikon sijaan parin vko:n matka. 24.6 ois lähtö ja 9.7 paluu. Aika on suolaisen hintasia rantapedit jos 5€ päivä ja siellä pari viikkoo on... siinähän menee jo satanen jos toinenkin.... :D tosin kaippa siellä pyyhkeen kanssa hiekallakin pystyy makoilee rannoilla?


    • jfnskh

      Oliko muuten lämmin? Mitenköhän kuun lopussa?

    • kirsi123

      Mekin tultiin viikko sitten Protaraksesta ja juurikin Jacarandasta.
      Hotelli oli ihan ok, meillä huoneisto, josta pääsi suoraan altaalle.
      Päivisin oli järjestetty nuorisolle (ja miksei aikuisemmillekin) ohjelmaa, toinen vetäjä oli suomalainen.

      Meillä oli all inclusive, ruoka oli ihan ok. Joka illalle eri teemalla. Kävimme tosin parina iltana muuallakin syömässä. Juomissakaan ei ollut moittimista ;D

      Tosi pieni ja hiljainen paikka, mutta meidän perheelle juuri sopiva. Jos yhtään menoa kaipaa, ei kannata tuonne mennä.

      • 2rr44287

        oliko lämmin??re


    • thj1

      Jacarandan lähellä on bussipysäkki, josta menee paikallisbussi 20 minuutin välein puoleen yöhön saakka. Bussi maksaa 1,5e ja sillä pääsee Protarakseen, rannoille ja aina Ayia Napaan saakka. Bussilla kätevä ja edullinen kulkea.

      Jacarandan viereisellä rannalla kalamies beachilla autinkotuolit maksoi 2e kpl ja varjo myös 2e.

      Itse Jacaranda on kiva mutta hiukan kulahtanut hotelli. Meidän huone ainakin oli. Majoituimme isoon kerrostaloon hotellialueen päässä. Ehkä allasalueen viereiset huoneistot ovat paremmassa kunnossa.

    • khk1

      Kyselisin vielä kokemuksia Jacaranda hotellista sekä protaraksesta.
      Onko lähellä hyvää ruokapaikkaa?
      Muita vinkkejä matkalle yms. ois kiva kuulla.

    • thj1

      Jacarandan läheisellä rannalla Kalamiesrannalla on pari ravintolaa. Perneran keskustan suunnalla on enemmän. Meksikolaisen ravintolan vieressä on kiva paikallinen ravintola. Perneran rannalla on Polyxenia ravintola, joka on todella hyvä. Jacarandan omasta ravintolasta saa ainakin hyvää moussakaa.

      Pernerasta lähtee rantakatu Protarakseen. Varrella on paljon ravintoloita. Tien kautta Protarakseen kävellessä maisemat ovat mitättömät. Protaraksessa kannattaa käydä joko bussilla tai rantakatua kävellen. Protaraksessa on paljon ravintoloita ja shoppailupaikkoja.

    • löytyi kypros

      mitäs pidit eka kerta Kyproksel viestin aloittaja,,

    • miia5

      Hei te Jacaranda -hotellissa olleet!
      Olen varaamassa perheellemme lomaa Kyprokselle ja Jacaranda voisi olla yksi hotellivaihtoehto. Emme aio ottaa all inclusive -palvelua, mutta voiko paikan päällä hotellista ostaa rannekkeen joka oikeuttaa snack-baariin sekä juomiin?
      Kreetalla parisen vuotta sitten myytiin tuollaista, joka oli kyllä mainio heille joilla ei ollut all inclusivea.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1817
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1687
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1313
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      809
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      785
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      757
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe