Valmennuskurssiale!

00mando

Heippa! Eli, yritin tänä (talvena) keväänä itsenäistä opiskelua, ja kävi ilmi, etten ole tarpeeksi kurinalainen, joten aion valmistautua ensi kevän pääsykokeisiin valmennuskurssin avulla. Ajattelin ilmoittautua mahdollisimman pian syksyllä alkavalle kurssille, koska niitä myydään nyt pienoisella alennuksella, eli tämän vuoden hinnoilla (ne korottuvat joka vuosi). Lisäksi olisin tosi kiinnostunut siitä ryhmäalesta: 2henkilöä -5% / 3hlöä -10% / jos 4 hlöä tai enemmän niin saa -15%. He ottavat varmaan ilmoittautumisia lyhyemmillekin kursseille nyt jo, joten ei ole este jos et halua heti syksyllä sinne. Alen saa myös itseopiskelumateriaaleista, eikä opintoalueella ole väliä (lääkis, oikkis yms) Jos joku on kiinnostunut niin vastaa ihmeessä - laitan sähköpostiosoitteeni tänne.

31

287

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Elinaaaaaaaaa

      Moi! Jos kyse on Valmennuskeskuksen kursseista, niin täällä olisi yksi alennuksesta kiinnostunut.

      • Elinaaaaaaaaa

        ...Anyone? :D Vastailkaa ihmeessä, olis kiva saada varattua kurssi mahdollisimman pian.


    • haidiiii

      Moikka!

      Täällä myös yksi halukas osallistumaan valmennuskeskuksen järjestämälle valmennuskurssille. Tarkoitus on ottaa pitkä valmennus joka alkaa marraskuussa. Mistä päin olette ja minkä paikkakunnan kurssille aijotte? Itse olen menossa Ouluun.

      • Elinaaaaaaaaa

        Moi! Itselläni olisi toiveissa päästä syyskuussa alkavalle lääkiksen valmennuskurssille Helsinkiin :)


    • Elinaaaaaaa

      Toivottavasti ketjun aloittaja ja haidiiii ovat edelleen mukana kaverialennuksen hankinnassa? Liittykää joku vielä neljänneksi joukkoon, niin kaikki saavat sen 15 prosentin alennuksen haluamastaan Valmennuskeskuksen kurssista! :) 15 prossaa on jo melko mukava alennus etenkin jos kurssi maksaa päälle pari tonnia, kuten pitkät lääkiksen valmennuskurssit!

    • haidiiii

      Täällä ollaan edelleen mukana. :) Olin jo aikeissa ilmoittautua valmennuskurssille, mutta ajattelin poiketa täällä katsomassa, että onko tullut lisää ehdokkaita. 15% on kyllä tuntuva alennus kalliista valmennuskurssista. Saapahan laittaa nekin rahat vaikka säästöön. Tosiaan vielä yksi mukaan niin hyvä tulee... Itselläni ei ole ketään tuttua, joka olisi lääkikseen pyrkimässä. Onko teillä mahdollisesti ketään tuttava piirissä?

      • Elinaaaaaa

        Mulla ei ikävä kyllä ainakaan ole tiedossa ketään tuttua, joka olisi menossa valmennuskurssille :( Mutta voidaanhan vielä ehkä odotella jonkin aikaa, josko joku neljäs ilmoittautuisi tänne? Ja jos kyllästytään odottamiseen ja ketjun aloittaja on edelleen mukana (? Olisi kiva saada jokin vahvistus siitä, jos näin on), niin saahan kolmen ihmisen porukkakin vissiin edes sen kymmenen prosentin alennuksen. Onhan sekin jotain :D


    • HaluunLääkikseen

      Minäkin aion osallistua lääketieteen valmennuskurssille Oulussa (jos en tänä vuonna pääse lääkikseen) ja olisin kiinnostunut tuosta alennusjutusta. :)

    • Elinaaaaaaaa

      No niin, nyt näyttäisi että saatettaisiin saada se neljän minimiporukka kasaan 15 prossan alennusta varten (ellei nimimerkillä HaluunLääkikseen tärppää jo tänä vuonna niin että hän pääsee sisään :)). Oletko 00mando yhä kiinnostunut alesta? Olisi kiva kuulla mitä aiot, kun et ole kirjoitellut aloitusviestin postaamisen jälkeen tänne.

    • haidiiii

      Toivotaan, että saadaan ja mahdollisimman pian neljä ihmistä kasaan, sillä tietääkseni valmennuskurssin paikat menevät pian. Toivottavasti 00mando on yhä mukana ja vastailisi tänne niin tiedetään varmasti, että kuinka monta tällä hetkellä on mukana kaverialennuksessa. Ei viitsisi kuitenkaan loputtomiin täällä odotella. :D

    • HaluunLääkikseen

      Mä hain Tampereelle (mutta asun Oulussa), joten tulokset tulee tällä viikolla eli vois heti varata sen valmennuskurssin kun saan tulokset tietoon. :D en usko sisäänpääsyyni, joten melko varmasti otan osaa valmennuskurssiin.

    • Elinaaaaaa

      Joo, sama juttu mulla, haluaisin kyllä saada sen kurssin varattua mahdollisimman pian. Pitäisikö meidän tehdä vaikka niin, että odotetaan siihen saakka että HaluunLääkikseen saa tulokset tietoonsa, ja ellei hän pääse sisään, niin ruvetaan varaamaan kurssia? Mietin, että pitäisiköhän meidän vain mennä sitten kolmella ihmisellä ja napata se 10 prossan alennus kursseistamme, ellei 00mando ja/tai joku muu ilmaise kiinnostustaan alennusta kohtaan. Tokihan olisi ihanteellisinta että saataisiin se neljän porukka kasaan ja 15 prosentin alennus, mutta alkaa itteäkin kuumotella jo että mitä jos en mahdukaan haluamalleni kurssille :D Miltä kuulostaa?

    • HaluunLääkikseen

      Nyt äkkiä joku neljäs tähän alennusporukkaan mukaan, niin saadaan se 15 prosentin alennus! :D Kelpaa se 10 prossan alennuskin. Huomenna tulee tulokset, niin voi sitten varata sen kurssin. Jänskättää, mutta pessimisti ei pety!

    • HaluunLääkikseen

      Tulokset tuli ja en saanut opiskelupaikkaa...:'( Siispä olen valmis menemään valmennuskurssille. Valmennuskeskuksesta Sanottiin, että nyt kesällä kannattaa varata kurssi, koska ne kallistuu syksyllä.

    • Elinaaaaaaaa

      HaluunLääkikseen, kurjaa että sun opiskelupaikka jäi tällä kertaa saamatta :/ Toivottavasti tuo valmennuskurssi auttaa niin, että ensi vuonna pääset sisään! Pitäisikö meidän ruveta sitten vaihtamaan sähköpostiosoitteita ja varailemaan kursseja, jos kaikille passaa että mennään sillä kolmen porukalla (keskustelun aloittaja ei ole vastaillut ensimmäisen viestinsä jälkeen vaikka täällä on huhuiltu, joten veikkaisin, että kohta voi päätellä hänen jättäytyneen porukasta pois)? Onhan se kymmenen prosentin alekin säästöä :) En tiedä tarkkaan miten se varaaminen ja alennuksen saaminen tapahtuu, vissiinkin yhden pitäisi lähettää sähköpostilla kaikkien yhteystiedot ja haluttujen kurssien nimet Valmennuskeskukselle ja nämä mailaavat sitten jokaiselle laskun kunkin omasta kurssista? Mun sähköpostini on valmennuskurssi(a)gmail.com, sinne voi pistää tulemaan postia. JOS JOKU HALUAA VIELÄ NELJÄNNEKSI MUKAAN, NYT KANNATTAA ILMOITTAUTUA! :D

      • Elinaaaaaaaaa

        Anteeksi, laitoin väärän sähköpostiosoitteen! Eli oikea sähköposti on valmennuskurssi01(a)gmail.com, unohtakaa edellinen!


    • HaluunLääkikseen

      Lähetin nyt yhteystietoni. Ensi vuonna päästään kaikki lääkikseen. Se on varmaa, kun panostetaan nyt täysillä opiskeluun. :D

      • Elinaaaaaaaa

        Jees, kiitos! Mä voin lähettää nuo yhteystiedot meiltä kaikilta sinne Valmennuskeskukseen, jahka saan vielä haidiin yhteystiedot. Ja niinpä, toi on oikea asenne! Mennään tämä päätös mielessä niille kursseille :D


      • 00mando
        Elinaaaaaaaa kirjoitti:

        Jees, kiitos! Mä voin lähettää nuo yhteystiedot meiltä kaikilta sinne Valmennuskeskukseen, jahka saan vielä haidiin yhteystiedot. Ja niinpä, toi on oikea asenne! Mennään tämä päätös mielessä niille kursseille :D

        Heips! Laitoin meiliä :) en nyt ollu varma kerkesinkö messiin, niin laita viestiä takas et mitä kaikkia tietoja tarvitset. Jee, mäkin oon nyt ihan innoissani! :)


      • 00mando
        00mando kirjoitti:

        Heips! Laitoin meiliä :) en nyt ollu varma kerkesinkö messiin, niin laita viestiä takas et mitä kaikkia tietoja tarvitset. Jee, mäkin oon nyt ihan innoissani! :)

        Niin siis tosiaan anteeksi, etten vastannut aiemmin, olin jo melkein luopunut toivosta ja lomailemassa, mut katoin onneksi vielä ketjua ennen kuin ilmoittauduin. Tjäh, nyt jännittää et enhän myöhästynyt.


      • Elinaaaaaaa
        00mando kirjoitti:

        Niin siis tosiaan anteeksi, etten vastannut aiemmin, olin jo melkein luopunut toivosta ja lomailemassa, mut katoin onneksi vielä ketjua ennen kuin ilmoittauduin. Tjäh, nyt jännittää et enhän myöhästynyt.

        Ei olla vielä tosiaan varattu kursseja, eli kerkeää kyllä mukaan :D Laitoin sulle mailia juuri. Ja eipä tuo mitään, hyvin ehdit! Toivottavasti haidiii tulee vielä neljänneksi porukkaan :)


    • haidiiii

      Harmi ettet HaluunLääkikseen päässyt sisään, mutta eiköhän ensivuonna nappaa. :) Kohti uusia haasteita vaan!

      Olipas hieno juttu, kun saatiin ketjun aloittajakin takaisin. :) Laitan heti myös yhteystietoni kyseiseen sähköpostiin, niin päästään ilmoittautumaan kursseille ja saadaan mukava alennuskin.

      Jeeij, hyvä me! Tästä se urakka sitten alkaakin ja ei muuta kun tsemppiä jokaiselle ja pidetään peukkuja, että päästään kaikki sisään ensivuonna. ;)

    • Haidiiii

      Jokaisen meidän tulisi laittaa oman ilmoittautumisen yhteydessä kavereiden nimet lisäkenttään eli Elinaaaaaaaa lähetätkö nimilistan kaikille osallistujille, sillä pelkät nimet riittävät kaverialennuksen saamiseksi.

      Näin opastettiin valmennuskeskuksen sivuilla:

      "Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai abikurssille, kannattaa ilmoittautua mahdollisimman isolla porukkalla. Ilmoittautuessasi valmennuskurssille kaverisi kanssa saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %! Muista kirjoittaa kaveriesi nimet ilmoittautumisesi yhteydessä lisätietoihin. Frendialennus ei edellytä osallistumista saman alan valmennuskurssille. (Frendialennus ei koske seuraavia kursseja: Lääketiede SUPERTAKUU HKI; Kauppatiede SuperTakuu, Hki ja VIP-Takuu, Hki; Oikeustiede Super-Takuu, Hki ja VIP-TAKUU, Hki)"

      • 00mando

        Ok, tää oli sit helppoa. Elinalla on minunkin osoitteeni ja nimeni, niin mä ilmoittaudun heti kun saan nimilistan. Onks tää jees kaikille? Hakiks kukaan muu syyskuussa alkavalle lääkiskurssille?


    • HaluunLääkikseen

      Sopii mulle. Elinalla on myös mun tiedot ylhäällä. :) Mä haen Marraskuun lääkiskurssille Ouluun...

    • haidiiii

      Yllättävän helppo juttu. :D Eli nyt vain odotellaan, että Elina laittaa kaikille nimilistan niin päästään ilmoittautumaan kursseille.

      Itse olen myös menossa marraskuussa alkavalle lääkiksen valmennuskurssille Ouluun.

      • pahapää

        Joko olette varannet paikkanne? Täällä olisi Yksi joka olisi kiinnostunut kaverialen saannista.

        Mikäli te olette jo varanneet, niin olisiko uusia kiinnostuneita keräämään ainakin neljän porukka?


    • pyrkijä

      Vieläkö kerkeäisi mukaan kaverialeen? Sain vasta tietää tulokset ja satuin löytämään tämän ketjun.

      Tai perustetaan sitten uusi porukka jos ei muuta.

    • surffi1

      Oletteko vielä ilmoittautuneet?
      Täällä olisi yksi innokas liittymään porukkaan alennuksen vuoksi.

      Olen kiinnostunut myös perustamaan uuden porukan, jos innokkaita löytyy, ketkä eivät tähän ensimmäiseen vielä mahtuneet.

      • filoshe

        Jos joku ilman alennusporukkaa, ottakaa yhteyttä [email protected], meiltä puuttuu neljäs ilmoittautuja!


    • hakija

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4915
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3106
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1611
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1223
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1197
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1187
    Aihe