Hei te viisaat!
Kun käyttää yhteiskäytössä olevaa PC:tä, ja käy esim pankin sivuilla, niin siinä pitäisi välimuisti tyhjentää, etteivät tiedot jää koneelle. Voisiko joku ystävällisesti neuvoa, miten välimuisti tyhjennetään. Aina sitä tyhjennystä pyydetään, mutta missään ei neuvota, miten se tapahtuu. Kiitos jo etukäteen, jos joku auttaa minua.
Kun käyttää yhteiskäytössä olevaa PC:tä, ja käy esim pankin sivuilla, niin siinä pitäisi välimuisti tyhjentää, etteivät tiedot jää koneelle. Voisiko joku ystävällisesti neuvoa, miten välimuisti tyhjennetään. Aina sitä tyhjennystä pyydetään, mutta missään ei neuvota, miten se tapahtuu. Kiitos jo etukäteen, jos joku auttaa minua.
Vastaukset 4
Vanhimmat
Microsoft Internet Explorer
1. Avaa Näytä-valikko (View) tai Työkalut (Tools) -valikko
2. Valitse Internet-asetukset (Internet options).
3. Valitse Yleiset (General).
4. Valitse Väliaikaiset Internet-tiedostot (Temporary Internet Files ).
5. Valitse Poista tiedostoja (Delete files) ja klikkaa OK.
6. Klikkaa vielä lopuksi OK.
Netscape
1. Avaa Edit-valikko.
2. Valitse Preferences.
3. Avaa Category-laatikosta Advanced klikkaamalla sanan edessä olevaa plus-merkkiä ja valitse Cache.
4. Klikkaa Clear Memory Cache ja OK.
5. Klikkaa Clear Disk Cache ja OK.
6. Lopuksi klikkaa OK.
Sinä nimetön auttaja!
Tämä asetus kannattaa muuttaa pysyvästi niin tyhjentää automaattisesti väliaikaiset internet tiedostot, aina kun selain suljetaan, ja eikä tallenna salattuja esim. pankkitietojasi kovalevyllesi:
Avaa Internet Explorer
>Työkalut
>Internet-asetukset
>Lisäasetukset, laita ruksi, Tyhjennä Väliaikaiset Internet-tiedostot Tempporary-internet files-kansiosta kun selain suljetaan.
Laita myös Ruksi, Älä tallenna salattuja sivuja levylle, kohdan eteen
>Ok
Tämä kannattaa tehdä joka kerran aina ennen selaimen sulkemista:
>Työkalut
>Internet-asetukset
>Poista Evästeet
>Ok (pikku-ikkunaan)
>Poista tiedostot, laita ruksi, Poista kaikki off-line sisältö, kohdan eteen
>Ok (pikku-ikkunaan)
>Ok
Jos haluat vielä poistaa sivuhistorian, niin sekin käy, eikä jää jälkiä missä olet ollut.
> työkalut > internetasetukset > yleiset-välilehti ja siellä sivuhistoria, tyhjennä > kyllä > ok.