Tunnista kateus ystävässä.

Hiihhiii poks:)

Olen ollut kateuden kohde kautta aikojen, minulla on aina ollut todella komeita kumppaneita, monet naiset ovatkin kuolanneet aina kumppanini perään ja olen aina seukannut pahiksien kanssa, itse en ole kertaakaan joutunut pyytää seukkaa vaan miehet ovat rukoilleet että alan olla heidän kanssa, minussa on joku kiltin tytön syndrooma tai sitten vedän puoleeni vaan pahiksia, mutta myös nykyisen kumppanini mies kaveri on nyt todella katkera hänen valmistumisesta ja huomaan kun tämä ei onnittele eikä soita, se on kateutta, myös hänen kääntymiset inhonmieni ihmisten puoleen, tai jotain kaveruutta, sekin kertoo että tämä kaveri ei kestä meidän onnea ja hän on aina vihannut minua, ja olen sen alusta asti vaistonut,mutta minua ei kiinnosta itsekkään hänen elämä, enkä halua olla tekemisissä kuin pakosta, hänellä ei ole muuta elämää kuin istua koneella kirjoittamassa sontaa ja haukkua muita. Ei se ole terve ihminen ja olen sen aina ajatellut kun mulla normaalit kaverit harrastaa urheilua ja ovat terveitä, mutta myös minua haukutaan ja arvostellaan aika paljon, koska se on kateutta minua kohtaan, se joka tahtoo lyttää suo ilman syytä,on kateus vaan sinua kohtaan, itseasiassa saan voimaa tälläisestä kun joku niin vihaa ja jaksaa vuosikaudet koittaa arvostella,niin saan siitä enemmän voimaa ja tiedän että joku jaksaa panostaa mun asioihin vapaa ajalla:D Olen silloin näkyvä ihminen ja saan hymyä miten joku jaksaakin:D Ihana huomata että en ole joku neverhööd:D Musta puhutaan:) Ole imarreltu kun sinusta jaksetaan jauhaa:D Se kertoo vain heidän huonosta olosta;) Heillä menee huonosti ja ovat epätyytyväisiä elämäänsä;) Ihminen joka on onnellinen ei hauku ja arvostele ketään, kultainen sääntö:)

9

752

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • niiiinnno

   "se joka tahtoo lyttää suo ilman syytä"

   Tämä on totta, sen huomaa siitä, että niin tai näin, niin se on väärinpäin. Tykkää tästä ja henkilö selittää, miten vihattavaa, halpamaista, mautonta, tyylitöntä se onkaan tykätä tästä, kertakaikkiaan halveksittavaa, kutsuu ystävättärensäkin hurraamaan huomioilleen - mutta jos et tykkäisi siitä samasta, sama henkilö olisi innolla selittämässä, miten vihattavaa, halpamaista, mautonta, tyylitöntä onkaan olla tykkäämättä tästä. Voit vaikka kokeilla vaihtaa kantaasi pari kertaa ja huomaat, miten johdonmukaisesti henkilö vaihtaa heti toiselle raiteelle :=DDD Ja hovineidit hurraavat tyydytettyinä.

   "Ihminen joka on onnellinen ei hauku ja arvostele ketään, kultainen sääntö :)"

   Periaatteessa, mutta sinäkin arvostelit tavallasi ja minäkin arvostelin tavallani, joten se on suhteellista. Ihminen haukkuu myös, milloin kokee, että maailmassa tai jossakin ihmisessä ei ole kaikki kohdillaan, kohtelee muita väärin jne.

  • hiioppia boksia

   Tuskin he ovat sinulle kateellisia, nauravat vain. Olet itsekeskeinen ja kuitenkin epävarma ja et huomaa kuin oman itsesi mutta monesti se pilkka,joka on sinusta, jota et huomaa, poksahtaa omaan nilkkaasi. Että hih poks itsellesi.

   • invidere

    juuri sitä itseään tuo kommentti, kateutta. Tiesittekö, että narsismi ja kateus ovat liki identtiset kaksoset?


  • eföojb

   olet varmaankin ihmisenä todella ärsyttävä ainakin kirjoituksesta päätellen. En usko, että siinä kateudesta on kyse.

  • 652353754

   Ihan hyvä jos olisit tyytyväinen itseesi, mutta silloin et kirjoittelisi täällä tuollaisia, kuten "normaalit kaverit harrastaa urheilua ja ovat terveitä".

   "hänellä ei ole muuta elämää kuin istua koneella kirjoittamassa sontaa ja haukkua muita", siis kirjoitatko itsestäsi?

   Nyt taidat sekoittaa inhon ja kateuden toisiinsa. Onhan se helpompi uskotella itselleen, että "ne on vain kateellisia", vaikka oikeasti olisit vaikkapa täysi k...pää.

  • Ärsyttävää lukea

   Äkkiseltään laskettuna 12 riviä soopaa ennen ensimmäistä pistettä. Kyllä ne ihmiset ovat sinulle syystäkin kateellisia.

  • Kuihgfdewsaq

   Nyt olen taas ymmärtänyt miten kateellinen mun mieheni tyhmä miespuolinen kaveri hoibitti onkaan mun miehelle:D se purkaa hoibitti omaan kateuttaan foorumeilla ja haluisi olla jopa samanlainen, miten en ole tajunnut että tuo luminen hoibitti on kade, hoibitti purkaa sen pahaa oloa foorumeilla, no mun kaveri ei tule ikinä olemaan ja katson halveksuen häntä enään pettäjä ja insestin uhri tuo hoibitti, tyhmin ihminen jonka tiedän, voi vituttaako kun mennään naimisiin taitaa suo vituttaa. Jes olen taas voittanut tuon tyhmän ja tajunnut sen olevan kateellinen vaan.

  • vaiaineissa?

   OOTKO PSYKOOSISSA?

  • oliko tämä vitsi

   Tyttö mitä hyvää on pahiksissa?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Olet liian komea!

   Ei tuollaisia uskalla lähestyä 🤔
   Ikävä
   143
   1916
  2. Mitä haluaisit ?

   Mitä tahtoisit sanoa hänelle, muttet uskalla ?
   Ikävä
   97
   1619
  3. Martina uinnin jälkeen sijalla 436! Tästä tuli riemun päivä!

   Martina painaa menemään sitkeästi kuin sissi! Rambolla ja Martinalla on molemmilla hidas aamu 🤣
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   1385
  4. Haha, nyt vähän naurattaa:)

   Kun täällä on kovasti ollut aloituksia niistä M syömistä, niin nyt on M ja Mimmin stooreissa hirveä valkopyykkipäivä terveellisestä ruoasta.. 😂 Miksi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   1290
  5. Mitä kaipaat.......

   Mitä kaipaat hänessä eniten ? ♥️
   Ikävä
   60
   1287
  6. luomua olla pitää

   sitä sinä olet :) ei "tahroja" ihossa ei turhaa meikkiä eikä feikkiä. just siitä tykkään, olet se kaunis oma itsesi :) äläkä nyt sano että et ole kaun
   Ikävä
   127
   1156
  7. Martina neljäs sija

   Eiköhän kaikki onnitella upeasta suorituksesta ,omassa sarjassa neljäs sija 💯hienoa Martina 🇫🇮👌💯
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   951
  8. Parasta mitä hän ....

   Mikä on parasta mitä ikävöimäsi henkilö on sanonut sinulle?
   Ikävä
   38
   917
  9. Sofian dj-deitti

   No nyt on päässy hyvään seuraan, joko päästään romanssin makuun? :)
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   914
  10. Tuleeko mielipiteestä rikos?

   Sananvapaus kyseenalaistetaan? Tuleeko sodan toisen osapuolen puolustusmielipide rikolliseksi toiminnaksi? Tai vastaavasti sodan osapuolen tekojen syy
   Maailman menoa
   465
   896
  Aihe