Eka kerta ”kimppakivaa”?

t. typerys

Viisi neitsyttä (–2?) … tapahtumien jälkikaikuja (festari ja kuutamokeikka jatkuu)

Seuraavana lauanrtaina edellisten hölmöilyjen jälkeen oli puolen yön maissa menossa unille. Matkalla autolleni tapasin Ullan ja Virpin. Pysähdyin tyyttöjen luokse, tervehdin ja kysyin mitä he olivat tänään olleet kuuntelemassa?
Syntyi hämmentynyt hiljaisuus, tytöt vai katsoivat toisiaan eikä kumpikaan vastannut kysymykseeni.
Aloin tietenkin pohtia miksi näytti siltä ikäänkuin he olisivat odottaneet minua ja ollaanko sitä taas juomaa ”pummaamassa”. Kysyin sitten, minne kaunottaret on menossa?

– eiku ajateltiin kysyy et voiks jutella siit viime kerrast? (Vipe)
Joo anteeks jos sain teidät tekemään sellaista mitä ei pitänyt. Harmittaa pari asiaa itteänikin.

– ei, mut voidaanks tulla sun autoon sisälle ni ton olis helpompi puhuu (Ulla tarkoittaen Virpiä)
No joo, mennään vaan. Mullakin on nyt aikaa jutella kun työt jatkuu vasta huomenna iltapäivällä. Avasin auton oven ja sanoin, että tarjoilua ei ole paitsi jos keitätte kahvit.

– voin mä keittää iltakahvit nii toi saa puhuu miks tultii (Ulla tarkoittaen Virpiä)
Nostelin kahvipaketin ja suodattimen kaapista Ullalle ja kehoitin Virpiä istumaan. ”Ilmassa” oli mielestäni jotain outoa viritystä. Yritin löytää sopivia sanoja jännityksen laukaisemiseksi. Oletteko puhuneet toisillenne viime kerrasta?

– vähäks halusi kyl tul muutenki. Ko Ulla kerto mitä sil tapahtu ni siit haluisin kysyy.
En osaa arvata mikä sua askarrauttaa. Tulitko kysymään multa puhuiko Ulla totta?
Ulla nosteli kaapista kahvikuppeja pöydälle ja Virpi katsoi häntä ikäänkuin tukea anoen. Sanoin Ullalle että tuosta yläkaapista löydät suklaata ja keksejä kahvileiväksi. Ulla näytti ajattelevan, että hänen on paras pysä vaiti.
Virpi näytti kiertävän asiaansa ”kuin kissa kuumaa puuroa”

– kysyisi siit ko Ulla kerto et sil tuli ihan v…un hyvä olo, nii ei pystyny edes seisoo ja meinas men taju. Ihan toiselaine ku sormettaa itelle.
Virpi näytti ikäänkuin punastuvan jännityksestä. Vasta nyt huomasin, että hänellä ei ollutkaan aiemmin hämmästelemääni gootti-lookia.
Juotiin kahvia, Toblerone näytti maistuvan tytöille. Yritin parhaani mukaan kahvittelun lomassa kertoa mitä Ullalle tapahtui ja mistä kaikesta luulen sen johtuvan ja miksi sellaista voi tapahtua. Yhtäkkiä kuin keskenlauseeni Vipe tokaisee:

– ni halusin sit tul kysyyn et voisiks tehd tänää nii et mullekki tulee tosi hyvä olo?
Voidaanhan me kokeilla jos haluat, mutta kaikki naiset ei tuu samalla lailla. Enkä tietty voi luvata sellaista.
Kuvittelin Ullan poistuvan autosta ja keräilin kahvitarpeita pöydältä laskeakseni sen kannen ala-asentoon sohvan levikkeeksi.
Olin kai sen näköinenkin, että odotin Ullan poistumista.

– me tykätään aikalail toisistamme, kai vähän niinko bi. Et onko paha ko haluttais olla yhes sun kaa ja nähd ko toine tulee?
Ajattelin, että nämä tytöt ne yllätti minut taas ”housut kintuissa”. En ollut moista ennen kokenut joten taisin myös aikalailla innostua ”tarjouksesta” :)

8

4321

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • t. typerys

      Odottelin tyttöjen tekevän aloitteen, miten aloitetaan. Tytöt katselivat toisiaan kuin odottaen toisen sanovan jotakin. Minä siirtelin tyynyjä ikäänkuin sopiviin kohtiin edellisetä vierailuta viisastuneena. En vileläkään osannut oikein hahmottaa mitä minulta odotetaan.

      – ni haluttais et jos riisuisit kummankii. Tytöt asettuivat vierekkäin makaamaan sängylle.
      Tempaisin oman teepaitani alkajaisiksi pois päältäni ja farkut jalasta, olin kalsareillani. Sitten tyttöjen kengät vuoronperään ja aloin availla farkkuja. Ensin Ullan ja sitten Virpin, ajattelin, että edetään sitten tasatahtiin. Aloi kiskoa Virpin älyttömän tiukkoja housuja pepun yli enkä selvinnyt siitä kuin hänen avustamanaan. Ulla riisui samalla omansa. Nostelin tyttöjen farkut sivupöydälle ja kummastelin samalla mielessäni peppujen kokoeroa sängyllä.
      Siirryin silittelemään kummankin ”kumpua” pikkareiden päältä. Tilanne oli jotenkin omituisen jännittynyt. Sitten riisuin tytöiltä pikkuhousut kummankin auttaessa kivasti peppua nostaen, ensin taas Ulla ja sitten virpi. Levittelin varovasti tyttöjen jalkoja ja huomasin Virpin kostuneen ja hieman punoittavan. Kuvittelin hänen taas sormettaneen juuri ennen tapaamistamme ja olin vähällä kysyä asiaa.

      Sitten kiipesin tyttöjen väliin sängylle, oli puseroiden vuoro. Se olikin hieman hankalaa tyttöjen maatessa. Ulla oli taas ilman liivejä mutta Vipellä näytti olevan varsin kookkaat ”muodot”. Pyysin häntä kääntymään ja avasin hakaset. Liiveistä paljastui varsin kookkaat rinnat joita hän koetti peittellä käsillään. Olin yllättynyt kun en ollut aiemmin huomannut niiden kokoa. Mietin ”ummikkona” miten minun se se ”bi” pitäisi nyt huomioida vai pitäisikö se jätettää tyttöjen ”huoleksi”?

      Pyysin tyttöjä nousemaan istumaan sängyn laidalle saadakseni hetken bi-miettimisaikaa ja katsellakseni tyttöjen muotoja. Ulla nousi reippaasti ikäänkuin esiintymään, mutta Virpi oli hieman kumarassa, kädet edelleen tissien peittona.

      – ne on komeet, näytä vaan, sanoi Ulla
      Virpi hynyili, oikaisi selkänsä suoraksi ja nosti kädet pään päälle. Vau onpa komeet! – pääsi minulta. Tissit oli todella uljaat ”luomut” ja riippuvat hänen asennostaan huolimatta. Musta tukka ja selkeät rusketusraidat saivat rinnat näyttämään valkeilta ja pienet tummat nännit osoittivat suoraan eteenpäin. Minuun iski tunne, että jos nyt toimin viisaasti niin voisin nähdä miten tytöt hyväilevät toisiaan. Ajattelin, että nyt on minun vuoro toivoa jotakin.

    • täysin t.

      Olin jotenkin kuin eksyksissä. Eikä alapäässäkään tuntunut mitään elonmerkkjä vaikka katselin edessäni kahta kiimaista nuorta kaunotarta. En keksinyt mitään järkevää vaan tuijotin Virpin isoja rintoja.

      Sitten Virpi laski kätensä alas ja päässäni kai ”vinksahti” jotakin. Erikoisen näköiset riippuvat pallot oli kuin salamanisku pöksyihini. Sain rajun pikaseisokin ja tempasin kalsarit jaloistani.

      – ”ohoo”, pääsi tytöiltä kuin yhdestä suusta. Ottiks Sirpa ton suuhun ja meinas tukehtuu, kysyi Vipe?
      ”En kommentoi” kuten sovittiin. En ollenkaan käsittänyt Virpin tissien aikaansaamaa vaikutusta kun en ole koskaan pitänyt isoista rinnoista, varsinkaan riippuvista, mutta nyt olin kuin sokissa. Tuijotin hänen ”pallokassejaan”, jokin niissä kiihotti aivan älyttömästi. Yritin löytää sopivia sanoja kertoakseni Virpille mitä minulle tapahtui … mitään järkevää ei päästäni löytynyt. Sitten osoitin sormellani kaluani ja Vipen palloja. Sanoin, että tää on pelkästään noiden ”syytä” ja minulle ihan uusi juttu. Virpi näytti vähintään yhtä hämmentyneeltä kuin minäkin ja hymyili lyhyesti ikäänkuin kiitokseksi.

      Ulla unohtui siinä kuin sivustakatsojaksi ja Vipe näytti odottavan tapahtuneelle jatkoa.
      – haluisin kans oppia ottaa suuhun (Virpi)
      Jossakin alitajunnassani koputteli muisto Ullan orkusista. Sanoin, että nyt on Ullan vuoro. Siirryin sängylle niin, että Ulla jäi Vipen ja minun väliin. Pujotin toisen käteni Ullan kaulan ali Vipen kaulalle ja vedin häntä lähemmäksi. Sanoin Vipelle, että leikitään yhdessä Ullan kanssa. Haluan nähdä miten tytöt pitää toisiaan hyvänä.

      – me on vaan halattu ja pussailtu, ei oo sormetettu toista (Ulla).
      Yritin houkutella vapaalla kädelläni Ullan komeita nännejä esille, puoliksi onnistuen. Otin toisen suuhuni ja vedin Virpiä toista kohti.
      Hän suutelikin Ullaa suulle, kunnon kielarin ja tarttui kädellään toiseen pikkutisuun. Onnistuin saamaan taas Ullan komean nännin suuhuni ja esittelin saavutustani Vipelle (esimerkiksi). Hän ymmärsi vinkkini ja alkoi tavoitella samaa ”saalista”. Hyväilin Virpin niskaa yllyttääkseni ja rohkaistaakseni häntä. Kuin siitä kimmokkeen saaneena hän tarttui käteeni ja vei sen omalle nännillen. Minulla alkoi olla kivaa härnätessäni hänen nännejään jotka reagoivat nopeasti nöpöttäen hämmästyttävän kovina. Seisokkini vahvistui taas yhtäkkiä katsellessani Virpin palloja ja kovia nännejä. Ulla oli taas unohtua kunne huomasin Virpin siirtävän kätensä Ullan kullankarvaiselle häpykummulla ja katselevan hanen isoja vaaleita pystynännejään kuin vertaillen tuloksiamme. Minusta näytti siltä, että olin voitolla.
      Ulla katseli meitä vuorotellen jotenkin ujon näköisenä. Näytti siltä, että kellään meistä ei ollut aavistustakaan minne olimme menossa.

    • t. typerys

      Sormeilin Ullan kosteita häpäreitä ja ”mittailin silmilläni alastoman Virpin muotoja päästä varpaisiin. Kapeat hartiat, isot tissit, huomattavan kapea vyötärö, pieni alavatsan kumpu, pyöreä ”hyppyri”peppu ja erikoisen ohuet sääret (ampiaisvartalo?). Vertailin muotoja Ullan vastaaviin. Leveät korkeat hartiat, pikkuruiset tisut (joiden suuria nännejä Vipe sormeili ja suukotteli innokkaana), tiukka sixpack jonka lihakset erottuivat selvästi, litteä alavatsa, korkea häpykumpu ja pitkät hoikat, mutta lihaksikkaat jalat. Mietin miksi juuri kummankin kovin erilaiset rinnat olivat minua kiihottavat?

      Kummalakin tytöllä oli lyhyehkö, kauniisti muotoiltu häpykarvoitus, Vipellä kiiltävä musta, Ullalla vaalea. Vasta nyt huomasin, että Vipellä on selvät ruksetusraidat, mutta Ullalla ei mitään senkaltaista.

      Ulla oli jotenkin sen näköinen, että kaikki ei mene nyt oikein.
      – ajattelen, et menisi yksi pesul ko sun veskii ei kaimahdu kolmee yhtaikaa ni Vipe sit sun kanssa.
      Minusta tuossa ei ollut ”koko totuus” ja olin vähällä ”ilkeillä”, mutta jätin kommentoimatta. Neuvoin pyyhekaapin ja Ulla siirtyi pesulle. Välähti mieleeni Seijan hajut ja huusin perään ”ei sitten mitään saippuaa pimppiin, se on käsien pesuun”

      Käännyin ympäri ja tartuin minua koukuttaviin nänneihin. Niiden käsittely näytti saavan aikaan toivomani vaikutuksen. Virpi alkoi liikahdella levottomasti ja tarttui kaksin käsin kaluuni. Ajattelin, että noiden tissien minulle käsittämättömästä vaikutuksesta pitäisi puhua.
      – onks paha et pesee v…n saippual?
      Minulta pääsi usea ”ruma sana” ja pari puolirumaa joita en toista tässä. Päästin irti nänneistä ja pidin ”ankaran” saarnan oikeanlaisesta pesusta ja pimpin hoidon tärkeydestä. Samassa tajusin taas oman typeryyteni, pesu ”jäi väliin” edellisellä tapaamisella, olin ”vihainen” saippualle ja pettynyt itseeni.

      Oli sittenkin pakko kysyä pimpin vointia ja sormettamista ”eka kerran” jälkeen kun se näytti minusta ärsyyntyneeltä.
      – en oo kyl sormettanu paitti sillon ko oltii tääl. Pari päivää v…u oliki vähä kipee ja ekan tuli hiukka vertaki. Nyt ei kyl satu kyl yhtää. Onks paha jos sormettaa usei?
      Tein typerästi kun en käskeny sua pesulle kun olin itse just käyny.
      – ”lapset heti pesulle ja sänkyyn, peset sit Virpin” huuteli Ulla
      Hän keimaili alastomana nännit upeasti pystyssä veskin ovella, näytti kieltään ja iski silmää minulle. Näytti siltä, että hän halusi esityksellään näyttää jotakin myös Vipelle ennenkuin kietoutui pyyhkeeseen, tehosi ainakin minuun. Sain vielä Ullalta vihjailevan suukon poskelle kun kohtasimme taluttaessani Virpiä pesulle.

      Veskiin päästyämme tartuin käsisuihkuun ja avasin hanan. Virpi oli silmänräpäyksessä polvillaan lattialla ja ikäänkuin maistoi nykien seisovaa kaluani.
      – voiks neuvoo vähä ku en osaa paljo. Tiedä kyl ne Sipen velje jutut?
      – peskää hyvin, ei meil oo kiirettä minnekkää, huuteli Ulla joka kai kuuli (ja tiesi?) mitä on tekeillä
      Huomasin, että Vipe oli jättänyt, kai tarkoituksella, veskin oven osaksi auki.
      Kaluni liikkui syvällä Vipen suussa ja seisokkini jyskytti rajuna kun katselin hänen liikkeidensä tahdissa rytmikkäästi heiluvia tisejä. Huomaan suihkun heiluvan sinne sun tänne ja suljin hanan.
      Et tarvii paljon neuvoja tai laukeen kohta. Oon sun tissien ja Ullan esityksen takia aika herkällä.
      – Haluunki et laukeet, Vipe katsoi minua halukkaana suoraan silmiin.
      Jos sellaista haluat niin käytä käsiä. Mun pallit on takaa aika herkät ja tykää silittelystä. Jos haluut et laukeen äkkiä niin runkkaa tyvestä toisella kädellä. En tykkää mistään pornovideoiden syväkurkusta. Varotan sit ku tulee.

      Hetken kuluttua hän ottaa kalun suustaan, mutta jatkaa käsitöitä
      – eiku haluaisinki et tuutki mun suuhun. Voitko vähä niinko pakottaa mut nielemää ko tykkäisin et joutuu.

    • t. typerys

      Sori, ei käy mulle, tiedän että sun asenne on hieno, mutta en tykkää pakottaa ketään.

      Huomasin, että Vipen hiukset oli läpimärät. Kalun pesuun tarkoittamani suihku oli enimmäkseen osunut väärään kohteeseen. Käsittely alkoi tehota, yritin ajatella muuta ettei leikki loppuisi ”heti kättelyssä”, nostin katseeni ylös ”toiminnasta”. Hämmästyksekseni näin Ullan nojailemassa keittiön komeroon ja hymyillen katselevan meitä ”kädet kummulla”. Ulla tuli lähemmäksi ja polvistui ovelle Virpin taakse, tarttui minua kaksin käsin p…eestä ja tökki rinnallaan Vipen takaraivoa.

      Vipe sai toivomansa ”pakottamisleikin” ja minä olin hieman vastentahtoisesti mukana. Minulle outo tilanne ja epämukava tunne selvästi vähensi laukaisuherkkyytäni. Kesti hyvän tovin ennenkuin Vipe ”joutui” nilelemään. Ulla tempaisi Virpin pään irti kalustani ja onnistui saamaan viimeisen ruiskaukseni omaan suuhunsa, maisteli annosta hetken suussaan, valutti sen vessapyttyyn ja poistui paikalta. Kuulin hänen ottavan juomaa jääkaapista.
      Suljin oven, autoin Virpin sesomaan ja aukaisin suihkun hanan. Sieltä tuli kylmää vettä, olin kiimassani unohtanut laittaa lämmittimen päälle ja suihkuttanut kai ensimmäisen pesuyrityksen lopuksi kylmää vettä Virpin päähän ja selkään.

      Lämmintä vettä alkoi tulla ja pesimme toisiamme huolella. Puristelin innoissani Virpin rintoja ja nipistelin nännejä. Peppua pestessäni kiinnostuin taas sen ”Muniz-Lopez”-muodosta ja kiinteydestä. Polvistuin lattialle ja nuolin söpösti näkyvää klittaa häpäreitä suihkutellessani. Tempulla oli toivomani vaikutus kun hän alkoi liikahdella epämääräisesti ja tarttui kaksin käsin päähäni. Muistin Ullan ja huusin ”pyyhkimään”, ikäänkuin hänelle . Nousin lattialta, hain pyyhkeet liinavaatekomerosta ja siirryimme Ullan seuraan. Hän makaili jalat koukussa hieman avoimena pyyhkeen päällä selällään sängyssä, .
      Virpi meni hänen vierelleen samaan asentoon, mutta polvet yhdessä. Minä seisoin sängyn päädyssä pyyhe ympärilläni upeaa näkymää ihaillen .

      Tunnelma oli taas jotenkin pysähtynyt, mutta ikkäänkuin pikaista jatkoa odottava. Ajattelin, että Virpin äsken alkanut kuumeneminen olisi nyt hyödynnettävä. Tartuin häntä jaloista levittääkseni niitä. Hän siirtyi kauemmaksi Ullasta ikäänkuin tilaa sadakseen ja levitti jalkansa mielestäni yli spagaatin ja näin vilahduksen upeasta ”maalista” kunnes hän tempaisi polvensa taas yhteen.
      – ei kyl pysty levittelee vaiks haluais, ujostuttaa ihan v…sti. Ni voiks sammuttaa valot.
      Tuohon pyyntöön en nyt halunnut suostua, päätin ottaa aikalisän. Sammutin vain kattovalon ja pyysin Ullaa siirtymään sängyn keskelle ja menin hänen vierelleen makaamaan. Aloin tisuja puristellen ja sormilla houkutella hänen puoleksi jo sisään vetäytyneitä nännejään näyttäytymään. Vipe tuli ”avuksi” ja minä siirryin alemmaksi. Siirsin Ullan nilkkoja lähemmäksi peppua ja aloin hyväillä häpäreitä ja houkutella varovasti klittaa esille. Laitoin pari sormea ”huulille” kiertelin kieleni kärkeä klitan ympärillä. Ulla alkoi taas ”valua”. Tuli mieleeni, että kai juuri siksi hän oli jättänyt pyyhkeen ”valmiiksi” aleen. Virpi pussaili Ullaa suulle, suuria nännejä ja litteää vatsaa.

      – mua alko haluttaa aikalailla, tuun kohta jos jatkatte, sanoi Ulla
      – oot ihan ko v…un kovassa kiimassa, totesi Vipe
      Ulla huokaili hieman katkonaisesti ja reisilihakset alkoivat värähdellä. Vedin sormeni pimpin huulilta, tartuin Vipen käteen ja ohjasi kaksi hänen sormeaan omieni tilalle. Jatkoin nuolemista ja puristelin toisella kädellä komeasti pullistuvia nännipihoja ja nännejä. Toisella pidin Virpiä ranteesta ja työnsin hänen sormiaan hieman syvemmälle. Ullan väliliha alkoi sykkiä ja sixpack pomppia odottamallani tavalla. Tiukensin otetta Virpin ranteesta rohkaistakseni häntä työntymään syvemmälle.

      – oot iha v…n tiukka, ei mahdu edes kahta sormee ko väkisi. Sattuuks sua? Uteli Vipe
      Ulla taivutti päänsä taakse mielestäni luonnottomaan asentoon ja huusi
      – nyt tulee … eee…ee lujaa …aa
      Hän potkaisi jalkansa suoriksi, kiemurteli hetken ja rauhoittui sitten. Virpi katseli sormiaan hämmästyneen näköisenä.
      – tartee ottaa Tampaxi taskust ko valun kai iha sikan, sanoi Ulla ja nousi tavoittelemaan farkkujaan sivupöydältä.

      Hän ei päässyt askeltakaan vaan putosi lattialle istumaan omituiseen vinon asentoon jalkojensa päälle. Molemmat tytöt alkoivat nauraa kuin vahingonilosta ja Ullan silmissä oli kyyneleitä.
      Nostin Ullan takaisin sängylle ja ojensin farkut hänelle.
      Tytöt halailivat toisiaan, pussailivat ja naureskelivat tapahtuneelle. Tunsin itseni ulkopuoliseksi tarkkailijaksi, mutta pidin näkemästäni.

      – haluisin, et oot mun sisällä jos tulen ko teet mulle, tai siis jos voit.
      Sanoi Vipe tilanteen rauhoituttua, tissejään puristellen ja katsellen alkavaa seisokkiani.
      – kerroi toisil et sanoit mua sun parhaaks, nii voiks sanoo miks?, kysyi Ulla

      1168

    • t. typerys

      – sillo ekakerral ko lähdit ja jäätii siideril nii Ritu sano et kysytää sua ko tietää et olet saaja. Ni oletko kova panemaa ja iskemää tai niinko pleieri?

      (Tuo ”sanoit mua sun parhaaks” vähän harmitti en olisi halunnut sen menevän Sirpan korviin.)
      Korjasin, että sanoin kai tehokkaimmaksi, se on makuasia. Enkä oikein tykkää, että kerrotte mun juttuja muille kun minullakin on vaitiolovelvollisuus.
      On kai mun tuuria jos saan aina, mutta en tykkää enkä osaa iskeä naisia. Enkä oo mikään stägä. Kapakassa kyllä tarjoon drinkin jos nainen tulee juttelemaan, mut en oo kaikkien kanssa.

      Onko joku tulossa pian teitä hakemaan tai jotain kun alkoi tällainen pikatentti?
      – (V) eiko päästää Riitalle yöks jos tarvii. Sori jos ollaa v…un uteliait ko on nii paljo mist ei tiäd.

      Kömmin tyttöjen väliin sänkyyn ja otin kummankin kainalooni. Sanoin että votte nukkuu vaikka tässä jos ootte kiltisti. Aikaa on kun en joudu heti aamulla töihin. Aloin leikkiä kummankin tisujen kanssa ja tytöt pussaili mua leikillisesti ikäänkuin ystävyyden merkiksi tai-ja kiitokseksi yösijan lupaamisesta. Tunnelma oli vaihteeksi mukavan leppoisa.
      – ko haluttais ni voiks kysyy iha kaikkee? Oon iha v…un ujo ja panikoi niinko äskenkii ko yriti levitel? En ois varmaa näyttäny mun tissei muute ko toi raivos mulle ja uhkaili et ei tuu mun kans tänne jos en näytä ko oli ite pakko näyttää vaik on niinko lauta. (V)

      Nyt on mun vuoro kysellä!
      Mistä sun mielestä johtuu, että ”panikoit” paitti pimeässä, onko se sun tissien vika vai johtuuko se minusta?
      – eiko Ulla sano et sulle voi. Mua kyl v…ttaa ko tissit lihoo ain ensi ja roikkuu ko laihduin sopivaks.

      En ole sinä, mutta jos olisin nainen niin olisin ylpeä noista. Älyttömän seksikkäät, kaunis muoto ja upeet nännit. Sain hirveän seisokin kun nuo näin, kai huomasit. Ei sun ”paniikki” oo tissien vika. Oot upee näky jos annat itsesi olla sellainen ja tota peppuu kadehtii takuulla moni.
      – (U) Se on jumppahikke. Jumppas pepun iha sellaiseks ko itte halus. Kivan pyöree ja tosi tiukka, eikä oo selluliittii. On kans notkeempi kui mä.
      Katsoin Ullan pikkutisuja ja sanoin, että sulla on erikoisen kivat, mutta minusta ne ei oo sun näköiset.
      – (U) Huomasin kun katoit jotai, mut en haluu selittää. Vois kyl tykätä jos nännit nöpöttäis ain.
      Olin näkevinäni Ullan rinnoissa ympäristöä vaaleampia pilkkuja kuin tikkien arpia nännien yläpuolella, mutta ymmäsin, että nyt kannattaa olla kysymättä niistä.
      Ulla kurkotti ylitseni ja tarttui kaksin käsin Vipen nänneihin ja venytteli niitä. Hän halusi ilmeisesti kääntää keskustelun suuntaa ja sanoi.
      – tykkäisin jos olis ittel samanlaiset
      Ulla kierrähti päälleni makaamaan, pussasi keskelle suuta ja kierähti edelleen Vipen yli. Ymmärsin vihjeen ja kävin hänen kanssaan Vipen ”kimppuun”. Ulla siirtyi sängyllä polvileen polvet Vipen korvien kohdalla ja alkoi hieroa hänen tissejään. Vipe tarttui Ullaa ranteista työtääkseen kädet pois. Minä levitin hieman Vipen jalkoja ja polvistuin jalkaterien väliin.

      Ulla tempautui irti Vipen otteesta, tarttui hänen käsiinsä ja taivutti ne pään viereen polviensa alle ja jatkoi rintojen ”kiusaamista”.
      – leikittii ain ennen sellaist et pidin kiinni ja pussailin ja pitelin sitä riinnoist ko Vipe yritti pääs irti ja lähtee pakoon.
      Levittelin hitaasti Vipen polvia ja silittelin siistiä mustaa karvoitusta. Kumpikin työistä näytti nauttivan tilanteesta ikäänkuin odottaen jatkoa. Siirryin lähemmäksi ja nostin Vipen sääret olkapäilleni. Ulla tarttui häntä nilkoista ja levitti jalat spagaattiin patjalle.
      – v…n sadisti sähisi Vipe, mutta näytti kuitenkin nauttivan tilanteesta.
      Katselin hassua näkymää Vipen kasvojen yläpuolella. Hän huomasi saman, suunsa yläpuolella riippuvan valkoisen langan, onnistui sieppaamaan sen hampaisiinsa ja näytti kostonhaluiselta. Virpi keinotteli kielellään ja imemällä lahkaa tiukemmalle, puri hampaansa yhteen ja kiepautti päätään nopeasti sivulle. Hän sai ilmeisesti ”kostonsa” kun Ulla kirkaisi lujaa ja päästi irti Vipen nilkoista.

      Yllätyksekseni Virpi ei vetänytkää jalkojaa yhteen vaan avasi niitä lisää kuin näyttääkseen osaamistaan minulle. Huomasin seisokkini alkavan ja siirryin lähemmäksi operaation ”pääkohdetta”. Sormeilin klitorista ja komeita tummia häpäreitä kunnes niiden väliin ilmestyi kostuketta. Levitin varovasti turvonneita huulia, asetin terskani niiden väliin ja jatkoin esiin työntyneen klitan pyörittelyä. Työnnyin seisokin kasvun syvemmälle vain hieman kerrallaan aina kun Vipen pylly liikahti. Upea näky ja tyttöjen olemus sai aikaan hurjan seisokin.

      Noin puoliväliin päästyäni Virpi sanoi kuin armoa anoen
      – voiks varoo vähä ku hiuka sattuu
      Vetäydyin hieman ja sanoin en työnnä yhtään syvemmälle. Tehdään niin, että tulet itse vastaan jos siltä tuntuu.

      Virpin pimppi alkoi liikahdella, nilkat ojentui ja varpaat kääntyi kippuraan.

      1214

      • t.typerys

        ed osan jtk

        Jatkoin klitan pyörittelyä kostutetulla sormellani. Ullakin oli tointunut kostosta. Hän päästi Vipen kädet vapaaksi ja kumartui pussailemaan nännejä ja vatsaa.
        Minusta Ulla tyrkytti nännejään kuin huomiota haluten ja aloin puristella niitä toisella kädelläni. Virpin vapautuneet kädet ja kieli hakeutui Ullan pimpille. Minusta tyttöjen iho ja Ullan hengityskin tuoksui kiimalle.
        Virpin pimppi alkoi liikahdella, nilkat ojentui ja varpaat kääntyi kippuraan.

        Halusin maistaa Virpiä ja vetäydyin hitaasti ulos pimpistä. Nuolin sitä vakeiltani saamien oppien mukaan. Virpi alkoi huohottaa katkonaisesti ja liikutella jalkojaan. Otin kortsun hyllyltä ja aloin availla pakettia. Vipe huomasi askarteluni ja sanoi
        – älä lati kumii ko haluun et oot varovaine ja tuut suuhu
        Laitoin kortsun takaisin hyllylle. Työnsin varovasti kaluni sitä odottavaan aukkoon ja jatkoin taas klitan pyörittelyä Ullan seuratessa tapahtumaa inisten Virpin käsittelyssä. Vipen posket loistivat punaisina, jalat alkoivat vavista ja hän levitti niitä vielä selvästi yli spagaatin. Laitoin ikäänkuin kokeeksi käteni hänen alavatsalleen ”bikinirajalle” ja painoin reippaasti. Virpi työntyi rajusti minua vastaan, pohjaan asti, nosti päänsä Ullan pimpin alta, painoi leukansa rintaan ja alkoi huutaa ”rumia”. Tunsin ruiskahduksen alavatsallani ja käännyin katsomaan mitä oli tapahtunut. Olin märkä napaan asti. Kohotin Vipen peppua, vetäisin Ullalta vapaaksi jääneen pyyhkeen sen alle ja nautiskelin Vipen ravistelusta.

        Virpi veti jalkansa koukkuun taakseni ja tuli rajusti vastaan, ulisi ja heitteli päätää puolelta toiselle. Ulla tuli polvilleen Vipen vierelle ja tartuin häntä nänneistä. Tunsin, että nyt on oikea hetki nousta Vipen jalkojen otteesta, Ulla tarttui kaluuni ja otti terskan suuhunsa ja liikutteli kieltään. Virpi kääntyi ympäri ja asetteli pyyhkeen jalkojensa väliin. Ullan sai ”siemenet” liikkeelle ja ensimmäiset suuhunsa. Virpi hyväili kassejani otti kaluni suuhunsa, alkoi imeä ja niellä kunnes minä kaaduin sängylle. Katsoin uteliaisuuttani Ulla joka piti kättään suun edessä ja näytti nielevän saalistaan varoen, tipan kerrallaan.


    • t. typerys

      1289

      Vipekin kääntyi katsomaan Ullaa joka otti käden suultaan, nielaisi näyttävästi, näytti kieltään ja sanoi.
      – tytöt iltapesulle, jatarttui Vipen kädestä ja talutti veskiin.
      Vipe sieppasi käyttämäni pyyhkeen pöydältä mukaansa ja peittelivät sillä peppujaan mennessä.
      Veskistä alkoi kuulua peseytymisen ääniä, kuiskuttelua ja iloista naurua.

      Mietiskelin tyttöjä odotellessa, että olen totaalisesti ”yksi kerrallaan mies”, kimppakivat ei ole mun juttuja. En osaa keskittyä kahteen ja tapahtumien odottamattomat muutokset ”sotkee pääni”. Rauhallinen suoraviivainen ”hitaasti hyvä tulee”-tyyli on se mitä haluan. Ritun saamamies-kommentti palasi mieleeni ja tuntui tarkoitushakuiselta.

      Tytöt tulivat nauraen alastomina ja keimaillen veskistä. Seisoivat esityksen päätteeksi haara-asennossa työntäen lantiotnsa mahdollisimman eteen.
      Kysyin, että tapahtuiko suihkussa jotain kivaa kun olette noin iloisella päällä.
      – (V) ei ko hulluteltii ja yritetiin keksii, et mitä kaikkee vois tehdä ko sanoit et jos ollaa kilttei nii saadaan nukkuu tääl.
      – (U) oltii kai aika hulluna sun kans ja puhuttii et olisit saanu tehdä meil mitä vaa eikä olis kielletty.
      – (V) olisit saanu vaik laskee sisälle jos olisit pyytäny tai kokeil peppuu et jos pystyis.
      – (U) oltii jotenki niinko nii kännis et kaikki käy, en oo niellykkää koskaa ennen.

      No on teillä hauskat jutut, mutta ”kakkonen” ei mua kiinnosta. Mä meen nyt iltapesulle, mihin panitte mun viiheisen pyyhkeen?
      – se on veskin naulassa, ei käytetty ko pestii vaa pimpit pytyllä ja käytettii veskipaperii.
      Otin ”vinkistä vaarin” ja istuin itsekin pytylle pisulle ja pesin käsisuihkulla vatsaa ja ”sukukalleudet”.
      Sängyltä kuului tyttömäistä tirskuntaa. Kuivattelin itseni ja palasin alastomana sängyllä jalat levällään makaavien tyttöjen luo. Siirtelin tyttöjä sivuun ja kiskoin peiton heidän altaan. Sammuttelin valoja, menin heidän väliinsä makaamaan ja levittelin peiton päällemme.

      Kyselytunti alkoi taas
      – voidaanks viel jutell vähä jos sit nukutaan kiltisti.
      Sanoin ok jos lupaatte olla herättämättä aamulla. Otin tytöt kainalooni enkä voinut olla tunnustelematta kummankin persoonallisia tisuja. Virpin nännit reagoi välittömästi ja Ullankin puolittain. Kummankin käsi hakeutui pikkuhiljaa jalkoväliini.
      – pitääks kertoo poikakavereil, et mitä tehtii? Tai sit jos joskus menee naimisii nii mitä mielt oot?
      Muista en tiedä, mutta mulle ei pitäis kertoa jos en kysele ja rehellisesti kaikki jos kysyn ja senjälkeen asiasta ei pidä puhua.

      – (V) ko pojat sanoo et joku on hyvä pano niin haluttais viel kysyy siit? Voiks sanoo et millai ite olis?
      Ajattelen, ettei ole mitään yhtä oikeata hyvää. On kai nii että on hyvä jos haluaa, on liukas ja lihakset timmissä kunnossa. Noi jutut tiedätte sanomattakin.
      Ootte ihan erilaisia taka…luja kumpikin, minusta aika hyviä. Ullan ”tehopuristimella” pystyy laukaisemaan tosi nopeesti ja tykkäisin nautiskella tollaista hitaasti. Sun kanssa pystyisin kai vähän pitempään nautiskeluun ja haluaisin kai olla aina takana, arvaat varmaan miksi.

      Ton riisumisen kanssa ei mun mielestä kannata pihtailla. Vois joskus vaikka stripata kivasti ja ”hullutella” niinkuin äsken teitte veskistä tullessa. On sekin kiva jos tyttö pyyttä riisumaan. Kannattaa varmaan näyttää että tykkää mut ei alkaa narsistiksi.

      – (V) onko paha ko en pystyny sanomaa et ruiskin joskus, meinasin valehdella et pakko käyd kusel välil ko tunsin et koht tulee?
      Tohon en oikein osaa vastata, voi olla parempi ettet pelotellu. Mitä jos alettais nukkumaan kun tää kimppaleikki oli mulle aika ”hämminkiä”?

      – (U) lupaan nukkuu tosi kiltisti nii voiks laittaa kumi ja ol mun sisällä ko nukutaa. Oon taas ”ihan valmis” ko tunsin et sul sisoo melkei?
      Sain pusun poskelle ja Ulla kääntyi kyljelleen ja työnsi paljaan pyllynsä kylkeeni. En vastannut kysymykseen, mutta kurkotin aiemmin avaamani kortsupaketin hyllyltä ja rullasin kumin paikoilleen. Käännyin Ullaan päin, hän korjaili asentoaan ja ohjasi minut peppuaan keinutellen sisälle. Pujottelin molemmat käteni Ullan tisuille.

      Virpi kuiskasi
      – ootte sit v…u iha hiljaa ko tääl nukutaa.

    • t. typerys

      Virpi taisi varmistaa, että nukun kitltisti kun kääntyi selin minuun ja työnsi peppunsa tiukasti omaani kiinni.

      Herätessäni tytöt istuivat sohvalla kivennäisvettä pullon suusta juoden. Huomasin, että kortsuni oli ”viety”. Käväisin ”aamutoimilla.

      ”Aamu”kahvilla keskusteltiin vielä pelosta ja ujoudesta, voisko Virpi kulkea Ullan lailla ilman liivejä, asennoista, Virpin mahdollisesta ”tulehduksesta”, Ullan tiukkuudesta, haittaako jos on takap…u, pc-lihaksista, onko vaki parempi, hyvän p…n rytmitajusta, asenteesta ja alistumishalusta, miltä kumi tuntuu, miesten iskemisestä, seksin ehdottamisesta …

      Sovittii, että minusta ei puhuta muiden kanssa ja minun vaitiolovelvollisuuteni jatkuu vastavuoroisesti.
      Kerroin kimppakiva-”poikuudestani” ja vasenmielisyydestä palottamisleikkiin.

      Tuntuu, että erotessamme ajattelimme kaikki, että ”uusintaa” ei tule ja niin on hyvä. Lupasin tarjota taas ciiderit kun tavataan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2891
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2051
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2024
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1835
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe