Blitz Tours

......

69

8393

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Plits

      On

    • matkailija3

      On kokemusta ja voin suositella ks. matkatoimistoa. Bussimatkailu vaatii joustamista ja pitkää pinnaa eli jos pitkät matkat 40-50 ihmisen kanssa ahdistavat niin ei kannata vaivautua. Mutta yleensä tunnelma on katossa ja reissut onnistuneita :)

      • Utelias...

        Mitä tarkoittaa "tunnelma katossa"? All the way high as a kite?


      • Blitzkommando

        Enemmän noilla reissuilla on naurettu, kuin itketty :) Pari kitisijää voi joskus olla mukana, mutta enemmistöllä on onnistuneet reissut. Nämä on ryhmämatkoja, jos haluaa rauhaa ja "onnistuneen matkan" niin varmasti sen saa kun lähtee itse omatoimisesti autolla ja käy kohteet läpi. Itselle sopii paremmin se, että joku toinen ajaa ja ei tarvitse kuin istua kyydissä, puhua paskaa ja nauttia virvokkeita :)


    • plitsi

      Hyvä matkatoimisto, jossa homma pelaa, mitä etukäteen on sovittu. Liikkuminen on yleensä bussilla, joten kannattaa varautua istumaan pitkiä aikoja ja olemaan joustava. Mutta aina on perille päästy ja kaikki kohteet on nähty mitä on luvattukkin...

    • sepe184

      Hyvä matkatoimista, kaikkialla käytiin mitä etukäteen luvattiin. Voin suositella.

    • jenny

      No huh, oikea blätz tours! Matkanjohtajalla muut intressit kuin matkan johtaminen: oman humalan haku, mukana pikku ystävätär ja hauva, joihin piti keskittyä, maksavista matkalaisista viis. Matkanjohtaja itse aina viimeiseksi paikalla, myöhässä. Mikään ei tapahtunut ennalta ilmoitetun mukaan, lähtö eikä ruokailu. Oli opastettu matka mutta kohteista ei kerrottu mitään ennen perille tuloa eikä sielläkään. Ennalta ilmoitettu ruokailupaikka ja -aika ei pitäneet, nälkäisinä etsittiin ruokapaikkaa kun ei matkanjohtaja ollut jaksanut selvittää etukäteen mikä paikka on auki ja milloin. Kehuskeli ettei väliä, häntä ei voi erottaa kun on yrittäjä. En suosittele, kehotan välttämään.

      • blitzz

        Millähän reissulla olet ollut? Tottakai kun liikutaan bussilla, matkan sujumiseen vaikuttaa moni asia. Ei ole niinkuin lentäessä, että kun kone nousee ilmaan ajoissa se on myös 99% kohteessa aikataulun mukaisesti. Kyllä bussimatkalle lähtiän pitää olla pitkäpinnainen...Itsellä pelkästään hyviä kokemuksia kyseisestä firmasta usealta reissulta eri teemojen mukaan..


      • No-Joo
        blitzz kirjoitti:

        Millähän reissulla olet ollut? Tottakai kun liikutaan bussilla, matkan sujumiseen vaikuttaa moni asia. Ei ole niinkuin lentäessä, että kun kone nousee ilmaan ajoissa se on myös 99% kohteessa aikataulun mukaisesti. Kyllä bussimatkalle lähtiän pitää olla pitkäpinnainen...Itsellä pelkästään hyviä kokemuksia kyseisestä firmasta usealta reissulta eri teemojen mukaan..

        Näin on. Nuo Paris Hiltonit voivat jäädä tällaisilta reissuilta pois aivan oma-aloitteisesti luomasta huonoa tunnelmaa. Jos lähtijä ei tunne porukkaa, niin viimeistään kotisatamassa hyvästellään kuin hyviä kavereita. Myös ravihevosen silmälaput voi jättää kotisohvalle, Pitää olla avarakatseinen ja suvaitsevainen.
        Itse en muista, että aikatauluissa olisi toitotettu minuuttiaikataulua, mikä on käytännössä mahdotonta. Minua se ei haitannut.
        Parasta koko reissussa on, että unohtaa koti- ja työhuolet totaalisesti, on se sen verran intensiivistä - niin halutessaan - olla tien päällä 9-11 tuntia.


    • Rasvamaksa

      Blitz tours on aivan loistava. Olen taas lähdössä viikon päästä Blitz toursin retkelle Puolaan!

    • paskamies2

      En viimeisimmän matkan perusteella koske kyseiseen firmaan edes pitkällä tikulla.

    • Viini villit naiset

      Blitz Tours matkat ovat vanhan ajan keihäsmatkojen tyylisiä railakkaita ja riettaita ryyppyreissuja. Jos keitto maistuu, niin mukaan vaan !
      Blitz Tours reissuun ei kannata ottaa lapsia tai herkkähermoisia. Kyseessä ei ole ns. tavallinen seuramatka.

    • asdfh2

      Jos haluut bussimatkat perille ja hotellihuoneen, etkä nipota pienistä, kuten ainaisista myöhästelyistä ja odottelemisista, töykeästä käytöksestä tai parista natsihenkisestä kaljaveikosta jotka ovat mukana jokaisella keskitysleirimatkalla, niin hinta-laatusuhde on hyvä, ellei erinomainen.

      Itse menin Liettuaan vuosi sitten, olen ihan tyytyväinen siihen että perille päästiin.

      En kyllä voi tajuta miten joku tyyppi voi olla niin epäjärjestelmällinen kuin matkanjohtaja. ainainen sekoilu ja myöhästely, mutta toisaalta jos ottaa nämä ylimääräisinä tilaisuuksina ottaa siideri baarista, miksi ei?

      Laatua saa muista matkatoimistoista, mutta siitä täytyy maksaa moninkertainen hinta.

    • Ansku1

      Olen ollut yhdellä tämän matkanjärjestäjän matkalla, enkä varmasti lähde uudestaan. Bussi oli vanha rämä, ilmastointi ei ollut varmastikaan pelannut viimeiseen kymmeneen vuoteen, WC oli rikki ja kun siitä matkanjohtajalle valitettiin, niin vastaus oli: En minä mikään putkiasentaja ole. Matkaseuraan kuului puolen tusinaa vakinaista asiakasta, jotka olivat olleet jo seitsemän kertaa aikaisemmin samanlaisella matkalla, eikä heitä kiinnostanut matkakohteet sen enempää kuin toisten matkalaisten huomioon ottaminen. He valtasivat etupenkit ryyppäsivät ja sikailivat sanoin kuvaamattomalla tavalla koko matkan ajan. Opas ryyppäsi heidän kanssaan eikä tehnyt elettäkään hillitäkseen villiä menoa. Matka meni täysin pilalle.
      En itsekkään ole mikään pyhäkoulupoika, mutta rajansa kyllä sikailullakin pitää olla. Opastus oli myös täysin nollan arvoinen.

      • Suprimo

        Upeita matkoja olen tehnyt Blitz toursilla ja aion käyttää kyseistä matkatoimistoa jatkossakin. Aina on ollut hauskaa ja on tullut nähtyä todella mielenkiintoisia paikkoja. Paras hinta/laatu jonka voi kuvitella.


    • Tyytyväinen asiakas

      Hyviä matkoja ovat olleet. En voi valittaa mistään. Hieno matkatoimisto. Erinomainen hinta/laatu.

      • .....

        Hyvä matkatoimisto. Keväällä puolaan sotahistorialliselle reissulle :)


      • Juoppo69
        ..... kirjoitti:

        Hyvä matkatoimisto. Keväällä puolaan sotahistorialliselle reissulle :)

        Niin olis tarkoitus, kotkasta lähtee 3-5 heppuu matkaan mukaan.. :)


    • nähty on

      Opas ei kerro etukäteen jos ajamme esim jonkun tunnetun paikan ohi eikä selosta muutenkaan alueen historiaa eikä kerro tulevan nähtävyyden historiaa.

      Käännökset Suomen kielelle jätetään tekemättä kun ei vaan kiinnosta.

    • ujkl

      ulman batoroli paras matka

    • vyyrer

      Paras perus suomalainen arki matka toimisto.

    • Jesusyy

      On ja en todellakaan suosittele jos ei halua vetää itse 7päivää aamusta iltaan koomassa. Ei muuten tollaisessa matkassa pysty ilman hermojen kiristelyä olemaan. Aikatauluista ei tietoakaan, haukutaan kanssa ihmisiä minkä keritään, viljellään mottoa (mitäs läksit). Et jos olisin ymmätänyt varoituksen sana olisin jättänyt matkan mielelläni kokematta.

      • TANKKIBAARI

        HYVIÄ REISSUJA JA MUKAVAA MATKASEURAA EI TOSIKOILLE


    • A.F

      Tuli oltua Zakopanen laskettelureissulla ja kivaa oli taas kerran. Lähden kolmen viikon kuluttua Blitz toursin sotahistorian matkalle Puolaan. Ehdottomasti paras hinta/laatu
      tässä matkatoimistossa, ja siihen päälle mukavat ihmiset.

    • Jerry55

      Blitz toursin matkoilla on aina mukavaa. Lähden taas kyseisen matkatoimiston matkalle kesäkuun lopussa Puolaan. Suosittelen Blitz toursia lämpimästi kaikille.

    • pettynytx100

      Lähdemme pian Puolaan sotahistorialliselle reissulle. En nyt sanoisi mitenkään hyväksi, kun pari päivää ennen reissua ilmoittivat ettei päästä Auschwitziin vaan johonkin suolakaivokselle..

      • Suez

        Auswitsiin pääsy estyi Paavin vierailun takia....


    • MauriMätäoja

      Se hevonen kävi sääliksi siellä suolakaivoksessa. Mutta suolaa sai halvalla kotiin tuomisiksi. Ajettiin sentään Auschwitsin ohi,savun katkua oli ilmassa. Ihan hyvä reissu.

    • Hynkelberger

      Sopii "teekkarihenkisille" matkaajille. Muksut ja mummut kannattaa suosiolla jättää narikkaan. Sihin kanssa sinut oleville parasta A-ryhmää.

    • blitzblätz

      On kokemusta. Hyvin on mennyt reissut ja voin suositella, jos ei ole turhan tiukkapipo. Hinta/laatu suhde on hyvä ja yleensä bussissa vallitsee iloinen tunnelma ja läppä lentää :) Jos ei pidä ryhmämatkoista, tai olettaa että meininki on kuin kirjastossa ei kannata vaivautua.

    • Achtung_ei_machtung

      Blizkrieg tours on keskittynyt pohjois-afrikkaan ja kaukaasian suuntaan tapahtuvaan matkailuun.

    • Nylkkynen

      Kukaan täysipäinen ei lähde matkalle, jossa on vähintäin puolet patologisessa humalassa olevia natseja. Olisi edes oikeita kansallissosialisteja, mutta paskahuusiin tiputettavia täydellisiä ääliöitä.
      Jättäkää väliin.

      • blitzz

        Sinä puhut todennäköisesti jonkun yhden matkan perusteella, mutta jokainen muu tietää, että porukan kokoonpano vaihtuu joka reissu. Itsellä ainakin ollut onnistuneet reissut Blitz Tourssin matkassa. Aion mennä jatkossakin tämän matkatoimiston reissuille.


    • EiKannatakokeilla

      Göbbelssin pökäleet sentään. Opas samaa porukkaa kuin hakaristi kamoihin pukeutunut jengi. Dosän vessan lattia lainehtii eritteitä, ilmastointi ei toimi ja penkkiin ei mahdu edes jalat. Ala-aste tasoista älämölöä ja viinalla läträystä. Oppaalla ei mitään auktoriteettiä. Hinta ja laatu ei kohtaa.

      • eiväkisin

        No nimenomaan hinta ja laatu kohtaavat. Matkat ovat sen verran edullisia, että kaikesta ei kannata valittaa. Suomessa on toki samoihin kohteisiin retkiä tekeviä firmoja mutta saat laittaa hintoihin vähintään 50% lisää. Maksat suosiolla kilpailevien matkatoimistojen reissujen hinnat ja menet sinne ihmettelemään. Voi olla että yllätyt, että sieläkin huhujen mukaan joku saattoi avata oluen ja jopa juoda sen.


    • Kanta-asiakas7

      ERINOMAINEN MATKATOIMISTO.

    • TANKKIBAARI

      MATKAILU AVARTAA ETENKIN BLITZ TOURSIN RETKILLÄ IKÄVÄ KYLLÄ HERR HIMMLER EI PÄÄSE KOUVOLASTA MATKAAN AATUN KOTITALOA KATSOMAAN,MUTTA PIDETÄÄN MUUTEN HAUSKAA

    • sama2

      HERR- venäjän kielellä tarkoita - ky-..rpä

    • Siis Pääsiäisen retki oli oikein onnistunut ja taattua johtajan laatua mutta ken ties Punavuoren viher vassareiden ei pitäisi lähteä retkille mukaan missä herrat puhuvat Suomen nykytilasta oikeilla sanoilla

    • Ugly

      Hieno matkatoimisto. Hienoja matkoja. Täysi kymppi.

    • sotaajavähänhistoriaa

      No sotahistorian matkat ovat varmaankin jokaisella matkanjärjeställä enemmän tai vähemmän kosteita :) En ainakaan itse ole ikinä ollut raivoraittiilla sotahistorian retkellä., minkään firman matkoilla. Blitz tours ei näin ollen erotu muista,tältä osin. Niinkuin edellä joku mainitsikin että nämä ovat ryhmämatkoja sotahistorian teemalla, eivätkä mitään uskovaisten reissuja. Jos haluaa rauhaa ja "täydellisen matkan" niin omalla autolla pääsee. Näkee kaikki mitä on itse suunnitellut ja jos aikataulut venyvät ei tarvitse haukkua matkatoimistoa, vaan syyttää itseään. Koska mikään tai kukaan ei ole niin viisas kuin jälkiviisas, se ihmisryhmistä kaikkein pidetyin :)

    • Ryyppy-blitz-tours

      Ala-arvoista matkanjärjestämistä. Bussissa ei ilmastointi toiminut kovilla helteillä ja pausseja ei pidelty, paitsi silloin, kun matkanjohtaja tarvitsi itse juomista. Osa kohteista jäi näkemättä kovan kiireen vuoksi, välillä jopa ruokailutkin jäivät... Matkanjohtajan (porkka) kiinnostus vain omassa ryyppyremmissä ja omassa juomisessa, muista matkustajista ei paljoa olla kiinnostuneita, vaikka valituksia tulisi. Ei voida puhua ammattitaidosta tämän firman kohdilla, vaan ryyppäämisestä...

      • onseniinjoo

        Blitzin reissut tarjoavat elämyksiä isolla E:llä :) Ilmeisesti bussissa tapahtuva juopottelu närästää osaa porukasta. Luulisi että bussi matkalla tapahtuva ryyppääminen olisi kaikilla etukäteen tiedossa, se jos ei vitsit naurata ei ole matkatoimiston vika.


    • Sotkallasotaan

      Parin viikon takainen sotahistorianfestivaalimatka Valgaan oli erinomainen. Ei juurikaan humalaisia, asiallinen meno kaikkiaan. Paljon nähtävää. Taistelunäytös,sotilasparaati, paljon myyntituotteita. Kymmenen pistettä matkanjohtajalle.

    • Kepa99

      Paras matkatoimisto. Tänäkin vuonna olen ollut jo kolmella kyseisen matkatoimiston matkalla. Aina kaikki toimii ja on uskomattoman hauskaa. Matkanjohtaja on suuri persoona.

    • 2espoosta

      Ollaan mieheni kanssa oltu kahdella Porkan matkalla. Jo etukäteen osattiin aavistaa, mitä tuleman pitää, onneksi. Reissuilla ei ummiko pärjää, koska kaikki pitää hoitaa itse ja mikään ei mene käsikirjoituksen mukaan. Ehkä kurjinta oli se, että opastukset eivät sujuneet laisinkaan. Onneksi esim Saksan matkalla mukaan sattui Saksassa lääkäriksi opiskellut mieshlö, joka osasi opastaa meitä. Mutta lopulta ei mitään ongelmaa, hyvät reissut ja halvat. Pitää vaan ajatella niin, että oot privaatti-matkalla ja itte pidät ittestäs huolta. Onneksi majoitukset olivat hyvät.

    • Kaikkeapaskaasitäonkin

      Eli juoppojen wanna-be-natsien sekoilua. Ei kiitos, antaapa olla. Pärjään omin avuin.

      • onnoon

        Hyvä juttu, että tajusit asian ennen matkoja. Olisi ollut rasittavaa olla kaltaistesi itseään muita parempana pitävien ihmisten seurassa.


      • Anonyymi
        onnoon kirjoitti:

        Hyvä juttu, että tajusit asian ennen matkoja. Olisi ollut rasittavaa olla kaltaistesi itseään muita parempana pitävien ihmisten seurassa.

        Voi-voi, oletpa kapeakatseinen ja ymmärsit viestini aivan väärin, noh, luultavasti tarkoituksellisesti.


    • kaaleppi

      Puolan reissu oli hinnaltaan kilpailukykyinen ja matka meni rattoisasti muuten jos ei lasketa matkanjohtajan ( porkka ) sekoilua ja omapäistä toimintaa. En voi myöskään ymmärtää kuinka matkanjohtajan voi olla niinkin rasistinen koko matkan, etenkin keskitysleirillä lausuttuja raakoja juutalaisvastaisia kommentteja ei pitäisi ääneen lausua. Matkanjohtajalla mukana pari tyyppiä jotka enimmäkseen päissään heittelivät myös asiaankuulumatonta tekstiä. Onneksi kuuluin isoon porukkaan peräpenkillä ja teimme matkanjohtajalle jo Viron puolella selväksi muutamat asiat jotka hänen tuli huomioida tai vaihtoehtoisesti käsittelemme ehtomme uudelleen seuraavalla pysähdyspaikalla. Linja-auto oli surkea, ei ilmastointia joten sen puoleen tuskainen 8pv reissu.

    • Kuvakalle

      Matkanjohtajan juoppokaverit ,pilaavat usein matkan,Samanlaista möykkäämistä koko viikko,en suosittele näitä matkoja.

    • lentäjäitsekin

      Katsokaahan https://lentobotti.fi sieltä löytyy aina halvimmat suorat lennot eri kohteisiin. Hotellit sitten vaikka Trivagosta tai Hotels.com. Verratkaapa huvikseen vaikka matkatoimistojen hintohin niin voitte yllättyä!

    • iltasatu2

      olen ihan shokissa!!

    • HarriMer

      Paras matkatoimisto. Upeita matkoja olen tehnyt Blitz toursin matkoilla.

    • Anonyymi

      Se ihmetyttää että ainakaan numero 044-3034003 ei vastaa.Tiedustelisin on matkalle ilmoittautuminen mennyt perille.Soitin useita kertoja ja luuri paiskattiin kiinni.Uskomatonta ja kaduttaa etten tutustunut toimistoon paremmin ennen tilausta.

      • Anonyymi

        Matkanvaraukset sähköpostilla, niin kyllä niihin vastataan sähköpostilla. Ei blitzillä ole 20-vuotiasta minihameista sihteeriä vastaamassa jossain toimistossa :) Kyllä se vastaus tulee sieltä kunhan malttaa odottaa muutaman päivän..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Matkanvaraukset sähköpostilla, niin kyllä niihin vastataan sähköpostilla. Ei blitzillä ole 20-vuotiasta minihameista sihteeriä vastaamassa jossain toimistossa :) Kyllä se vastaus tulee sieltä kunhan malttaa odottaa muutaman päivän..

        Musta mamma siellä vastaa,tiedusteluihin...


    • Anonyymi

      Equador, ainoa kunnollinen matkan kohde.

    • Anonyymi

      Edulliset matkat vastapainoksi. Johtaja on johtaja :D

    • Anonyymi

      Edulliset ja persoonalliset matkat :) Eli laatu ja hinta kohtaavat.

    • Anonyymi

      Uusia matkoja odotellessa koronan keskellä...Toivottavasti joku reissu onnistuu tänä vuonna. Elämä on tylsää ilman blitz tourssin reissuja..

      • Anonyymi

        Viinaa ja hurjaa huutamista. Aina ollaan myöhässä ja mikään ei toimi eli perinteistä Porkkaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Viinaa ja hurjaa huutamista. Aina ollaan myöhässä ja mikään ei toimi eli perinteistä Porkkaa.

        Taisi olla korona liikaa näin pienelle yritykselle, kun ei ole matkoja tänä vuonna vaikka varmaan suurimmalla osalla on rokotteet. No aikansa kutakin..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Viinaa ja hurjaa huutamista. Aina ollaan myöhässä ja mikään ei toimi eli perinteistä Porkkaa.

        valehtelet, kaikki toimii kuin kello viipurin torilta


    • Anonyymi

      Jaahas, paljon puolesta ja vastaan. Mitkä ovat viimeiset kokemuset, eli viimeisen kolmen vuoden ajalta. Onko matkanjohtaja ollut sama, jota on tosi paljon moitittu ?

      • Anonyymi

        Matkanjohtaja on toinen omistajista, eli siihen tuskin tulee muutosta. Avoimin mielin vain mukaan.


    • Anonyymi

      Asiallinen ja toimiva Valga 22.

    • Anonyymi

      Hauskaa oli hyvässä revohkassa. Lötzen 23.

    • Anonyymi

      Hiton Hauskaa oli porukka oli mukavaa. Tapahtumat oli kuivuneet olemattomiin paitsi markkinat toimi vielä. Valga 23.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      3228
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2141
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1915
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe