Ninja

niinkuinainaennenkin

Kylläpäs nauratti. Iltasanomissa oli Ninja Sarasalon haastis. . Jos ei mallin duunit nappaa niin sitten pitää mennä laulajaksi ja jos ei laulajaksi niin sitten stailaajaksi jos ei stailaajaksi niin meikkaajaksi jos ei meikkaajaksi niin....

ja ainiin, taidekurssit käyty joten vähän maalailua voisi harrastaa eiku näyttelijäksi eiku britney spears!

18

6807

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      Siinä on niin räkäpää ja kieroon kasvanut ämmä kuin voi olla. Pää on tyhjää täynnä ja itserakkaus on huipussaan. Niin tuhmä ettei edes tajua tekevänsä itsestään sääliäherättävän pellen. Eiköhän se ehdi kuolla yliannostukseen ennen kuin mallin hommat loppuvat.

      • Him

        Tietääkseni sen äiti on mongooli eli tämä rotu kaukaaasiasta.


      • PIMU

        Mä taas luin jostain lehdestä, että Ninja, kuten myös sen sisko, kärsivät jostain kehitysvammasta. Sen takia on niin erikoiset kasvonpiirteet. Tais olla jotain liikavilkkauteen liittyvää, sillä oli joku hieno nimikin. Kuulemma näitä lapsia on paljon ja kasvonpiirteet yleensä paljastaa häiriön.


      • ...
        PIMU kirjoitti:

        Mä taas luin jostain lehdestä, että Ninja, kuten myös sen sisko, kärsivät jostain kehitysvammasta. Sen takia on niin erikoiset kasvonpiirteet. Tais olla jotain liikavilkkauteen liittyvää, sillä oli joku hieno nimikin. Kuulemma näitä lapsia on paljon ja kasvonpiirteet yleensä paljastaa häiriön.

        Se selittäin sen aivottoman käyttäytymisen yms...jutut.


      • Tiedenainen
        PIMU kirjoitti:

        Mä taas luin jostain lehdestä, että Ninja, kuten myös sen sisko, kärsivät jostain kehitysvammasta. Sen takia on niin erikoiset kasvonpiirteet. Tais olla jotain liikavilkkauteen liittyvää, sillä oli joku hieno nimikin. Kuulemma näitä lapsia on paljon ja kasvonpiirteet yleensä paljastaa häiriön.

        Kabuki on kehitysvamma lapsilla. Nimi tulee Japanilaisista Kabuki-tanssijoista, jossa esiintyjien kasvot ovat maalattu erikoisella tavalla.


      • Anonyymi

        Ei ole suomalainen, vaan kasvon piirteet on Ruotsista ja Venäjältä (itse kertoi). Ei ole yhtään suomalaisen näköinen


      • Anonyymi

        Suomalaisilla ei ole poimusilmiä, mutta ruotsalaisilla ja saamelaisilla (Y-DNA:n I-haploryhmät) on poimusilmät (kuten sisilialaisillakin (Y-DNA:n I-haploryhmät, sekä venäläisillä Y-DNA:n R-haploryhmät))


    • virtane

      Jos hää menis neloselle säätytöks,eikös se ole tuon mallihomman päätepiste eli homman huippu

      • Jani

        ...kyllä hyvä jatkumo.
        Saimin ja Ninjan "ansiosta" varmaankin mallin uran ja kauneuden välinen korrelaatiokerroin on syöksynyt viime vuosina lähelle nollaa. Onhan niitä toki muitakin mutta nämä kaksi varmaankin ainakin äänekkäimpiä ja näkyvimpiä...
        Joo, oon mää kade ;)


    • Ehhehe

      Pthyi helv..., kun on ruma ämmä!

      • typsy

        vaan eikös olekin hienoa, että mallimaailmassa edes joskus tallustelee joku erikoisemman näköinen ihminen. on tylsää, jos kaikki mallit (ja näyttelijät yms.) on kuin samassa muotissa valettuja.
        haluuuun lisää tavallisen näköisiä, erikoisen näköisiä ja pulskiakin malleja!


      • !!!
        typsy kirjoitti:

        vaan eikös olekin hienoa, että mallimaailmassa edes joskus tallustelee joku erikoisemman näköinen ihminen. on tylsää, jos kaikki mallit (ja näyttelijät yms.) on kuin samassa muotissa valettuja.
        haluuuun lisää tavallisen näköisiä, erikoisen näköisiä ja pulskiakin malleja!

        vaiko 13-vuotiaat? Luin, enkä osaa päättää kumpi ryhmä.


    • IIIIHANAAAAAAA

      VIIHDE
      Me Naiset: Perheenäiti Ninja Sarasalo haluaa mallimenestystä Amerikassa - näin iso laihdutus edessä
      17.01.2016 15:54 - Rea Haverinen - Luettu 2 937 kertaa

      Ninja Sarasalo on viime vuodet tehnyt hieman mallinhommia Suomessa, mutta nyt hän lähtee Amerikkaan luomaan uraa.

      Ninja Sarasalo, 33, aloitti kansainvälisen mallinuran ollessaan vasta 14-vuotias. Hän oli valtavan suosittu, ja hän toimi muun muassa Jean Paul Gaultierin kasvona, sekä poseerasi Ellessä ja Voguessa.

      Viime vuodet nainen on keskittynyt pyörittämään omaa, kasvisruokaan ja cateringiin erikoistunutta yritystään, josta on nyttemmin jo lähtenyt. Hän on tehnyt myös mallintöitä, mutta ei täyspäiväisesti. Nyt asiaan on tulossa muutos, Ninja kun on lähdössä luomaan uraa New Yorkiin.

      - Haluan todistaa maailmalle pystyväni lähtemään edelleen malliksi, koosta ja iästä viis, Sarasalo kertoo Me Naisille.

      10 kilon laihdutusurakka
      Ninja luottaa siihen, että Amerikassa hänellä on mahdollisuus tehdä rahaa aivan eri tavalla kuin Suomen markkinoilla.

      - Suomessa minun kokoiselleni ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi duunia. Toki olen tehnyt hienoja juttuja täälläkin, mutta niillä ei laskuja makseta. Jenkeissä pyörivät isot rahat, nainen pohtii.

      Ninja lähtee Amerikkaan ensin yksin, mutta sitten hänen miehensä, poikansa ja koiransa seuraavat perässä. Ennen kevään lähtöä Ninja aikoo vielä myös laihduttaa 10 kiloa ja parantaa yleiskuntoaan.

    • SELJÄLLÄÄNSUUAUKI

      Ninja Sarasalo: "Haluan kääntää ajatukset pois koostani"
      Lauantai 10.6.2017 klo 08.41

      Pienen lapsen äidin elämä ei pyöri ulkonäön ympärillä. Hetkistä nauttiminen on paljon tärkeämpää.

      Ninja Sarasalo kertoo, mitä body positivity tarkoittaa hänelle
      Nainen, äiti, ihminen. Body positive queen. On monia määreitä, joilla Ninja Sarasaloa voi kuvailla. Käsite XL-malli sen sijaan ei kuulu tähän joukkoon.

      - Haluaisin, että ajatukset käännettäisiin pois koostani, Ninja kertoo. Ihmisellä kun on muitakin ominaisuuksia.

      Tästä huolimatta ihmisessä juuri vartaloon kiinnitetään suunnattomasti huomiota - varsinkin, jos se poikkeaa hoikasta ideaalista.

      - Se on outoa ja pitäisi miettiä, miksi niin tehdään.

      Loppu negatiiviselle puheelle
      Ihmiskeho ei ikinä pysy samankokoisena, vaan elää jatkuvassa muutostilassa. Siksi Ninja korostaa kehossa nauttimisen merkitystä.

      - Olen äskettäin 35 vuotta täyttänyt, pienen lapsen äiti. Elämäni ei pyöri ulkonäön ympärillä.

      14-vuotiaasta kriittisen silmän alla elänyt malli myöntää, ettei ole immuuni kehoon liittyville kielteisille ajatuksille.

      - Nämä ajatusmallit eivät kuitenkaan ole lähtöisin vain muotimaailmasta, vaan yhteiskunnasta, Ninja sanoo.

      - Pitää olla aikamoinen rauta-aivo, että käsitellyt kuvat eivät vaikuttaisi.

      Ninja on toisaalta huomannut, että mitä enemmän ikää on tullut, sitä vähemmän ulkonäkö merkitsee hänelle. Tämä johtuu varmasti jossain määrin kotikasvatuksesta, hän arvelee ja kertoo, kuinka itse pyrkii ohjaamaan lastaan samaan suuntaan.

      - Vältän negatiivista keskustelua ulkonäöstä. En esimerkiksi ole koskaan käyttänyt sanaa läski poikani kuullen.

      Sisäinen henkistyminen loistaa ulospäin
      Äidiltään Ninja on oppinut, että jokaisella on huonoja päiviä. Niihin pitää vain osata suhtautua lempeydellä. Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen auttaa.

      Bikramjoogasalilta Ninja on löytänyt voimaannuttavan apuvälineen itsensä hyväksymisessä.

      - Liikkeissä käydään koko keho läpi. Harjoitus on raskas, ja sen jälkeen kiitän itseäni siitä, että teen hyvää itselleni. Laihdutus ei ole harjoitukseni tarkoitus.

      Metsässä liikkuminen, kauniisti pukeutuminen ja tietoisesti syöminen ovat nekin Ninjalle keinoja ylläpitää hyvää oloa.

      - Tietoisuus on nyky-yhteiskunnassa kateissa, hän suree.

      Sisäinen henkistyminen loistaa ulospäin, Ninja muistuttaa ja antaa yksinkertaisen esimerkin: kiukkuinen mieli vetää suun herkästi mutruun.

      Työllä tärkeä sanoma
      Ninja uskoo, että hänen työllään on yhteiskunnallisia ulottuvuuksia.

      - Jo alaluokkalaiset lapset puhuvat itsestään lihavina. Ryppyvoiteita mainostetaan 16-vuotiaiden naamoilla, ja näyttelijät jäävät 40 vuotta täytettyään eläkkeelle, hän listaa huolenaiheitaan ja havaitsemiaan epäkohtia.

      Erilaisten kehojen näkeminen voi siis merkitä paljon monille.

      - Saan superpaljon hyvää palautetta, hän kertoo.

      Kiitosta tulee esimerkiksi siitä, että Ninja edustaa heitä, joiden vartaloita ei liiemmin julkisuudessa esiinny. Osa palautteesta koskee myös käytännöllisempiä asioita: naiset ovat Ninjan esimerkin avulla nähneet, että jokainen voi olla tyylikäs.

      Kuluttajan näkökulmasta tällaisella viestillä on merkitystä useille.

      - Tosi moni nainen Suomessa on kokoa 42 tai 44, Ninja kertoo ja huomauttaa, että suomimuodissa tämä näkyykin. Muun muassa Excuse My BonBon, Marimekko ja Samuji valmistavat kokoja ja malleja, jotka sopivat isokokoisille vartaloille.

      - Mutta menepä Ranskaan, niin et löydä yhtä hyvin vaatteita, Ninja kertoo kokemuksistaan.

      Muutos lähtee pienestä
      Huippumalli Ashley Grahamia arvostava Ninja kertoo olevansa kiitollinen, että on pystynyt luomaan uutta uudella minällään.

      Nuorten naisten puolesta työskentelevä suomalaismalli toivoo, että yhä useampi oppisi hyväksymään itsensä. Muutos lähtee jo pienistä asioista.

      - Jos löydät yhden vian itsestäsi, pyri löytämään sen tilalle positiivinen asia. Jos et esimerkiksi pidä etuvarpaastasi, niin ehkä etusormesi on mielestäsi kaunis.


      (PASI LIESIMAA/IL)
      NOORA VILEN
      [email protected]

    • Voinäitä

      Niinpä niin,pelkällä pärställä pätevä mitättömyys kääntää taas kelkkansa,kun laihdutus ei onnistunutkaan ja jenkkilän taalat jäi vaan haaveeks,mitkä on realiteetit kun on lähes nelikymppisenä pyrkimässä maailman ehkä kovimmille mallimarkkinoille oiskohan aika myöntää,että se juna meni jo.Kaikki mitä on aloittanut jää nolosti kesken ,keskittys nyt todellakin vain perheeseensä ja pysyis poissa avautumasta säännöllisesti ,vielä vois vaikka kouluttautuakin joksikin ihan tavisammattiin ,kun kyvyt ja taidot ei luuloista huolimatta muuhun riitä

    • KAUNEUSJATERVEYS

      Colonic-terapia

      Colonic-suolihuuhtelu ( colonic-hoito, paksusuolen vesipesu, colon hydroterapia) on ikivanhaa ja samalla huippumodernia terveydenhoitoa.
      Suolihuuhteluun liittyy kuitenkin edelleen paljon tietämättömyyttä, väärinkäsityksiä ja ennakkoluuloja, joka estää hakeutumista hoitoon ja saamasta apua. Kun emme näe suoltamme ja sen kuntoa, niinkuin näemme esim. hiuksemme ja menemme hiustenleikkuuseen, jätämme suolemme usein oman onnensa nojaan. Näin, vaikka se aiheuttaisi meille suuriakin hankaluuksia.
      Hoito käsitetään joskus liian intiimiksi, kun 'alapään asiat' ovat vaikeasti käsiteltäviä. Kärsimme ja siirrämme vastuun itsestämme lopulta lääkäreille. - Tietyissä tapauksissa niin on tehtäväkin, mutta paljon ennaltaehkäisevää työtä voimme halutessamme tehdä.
      colon1.JPG

      Suolisto on mieletön terveyden moottori

      Suolistossa on juuret terveyteen. Vastutuskyvystämme jopa 80-90 % sanotaan olevan kiinni suolen hyvinvoinnista ja noin 95% serotoniinista, meidän ’mielialahormoonistamme’, tuotetaan, varastoidaan ja käytetään paksusuolessa!
      Suolihuuhtelu on terveytä ylläpitävää, ennaltaehkäisevää hoitoa. Se auttaa mm. uuden bakteerikannan muodostumisessa ruokavaliomuutosten yhteydessä ja paastotessa sekä on hyvä apu myös painonhallintaan.

      Suolihuuhtelun tarkoitus

      Suolihuuhtelu normalisoi suolen omaa toimintaa, palauttaa ja lisää suolen seinämän luontaista liikettä, peristaltiikkaa, joka työntää ulostemassaa ruokailun jälkeen eteenpäin suolistossa. Samalla, kun paksusuolen toiminta paranee, helpottuu myös muiden elimistöä puhdistavien elinten (maksa, munuaiset, iho ja keuhkot) taakka. Myös lymfajärjestelmän toiminta paranee sen suojatessa elimistöä mm. erilaisten haitallisten bakteerien hyökkäyksiltä.

      Suolen anatomiaa

      Ruuansulatuskanava, suusta peräaukkoon on 10-12 m pitkä. Paksusuolen osuus on 1-1,5 m. Hoidossa suoli osoittautuu useimmiten yllättävän täysinäiseksi ’salaojaputkeksi’. Keskimäärin kannamme mukanamme 2-6 kiloa jätettä, mutta jopa 28 kiloa jätettä on poistettu kuolleen ihmisen suolesta anatomian laitoksella ruumiinavauksen yhteydessä. Paksusuoli voi olla niin täyttynyt, että se on osittain ympärysmitaltaan jopa 37 cm (Yogi Ramacharaka, Parantava vesi). Normaali paksusuolen halkaisija on 5-7 cm.

      Suolen toiminta

      Kun suoli toimii huonosti, liian pitkin väliajoin, mätänemisbakteereiden eritteistä suuri osa ehtii imeytyä suolen limakalvon läpi verenkiertoon. Mätänemisessä syntyneet vaaralliset toksiinit leviävät kaikkialle kehoon aiheuttaen myrkytystilan. Tämä johtaa asteittain erilaisiin suolen toimintahäiriöihin, ummetukseen, ärtyneeseen paksusuoleen, ripuliin, divertikkeleihin jne. sekä suoranaisiin kiputiloihin nivelissä ja lihaksissa (esim. reumaoireet ja fibromyalgia) ja vakaviinkin sairauksiin. Paksusuolen syöpä on tällä hetkellä toiseksi levinnein syöpämuoto naisilla ja miehillä tuo sijaluku on 3:s. Lue (www.cancerregistry.fi) Suolihuuhtelut ovat tarpeen syöpäpotilaille, koska valkuaisaineiden pilkkoutuminen ja imeytyminen ovat häiriintyneet syöpäsairaan elimistössä ja voi esiintyä monien vitamiinien, kivennäisaineiden ja välttämättömien rasvahappojen puutetta. Suolihuuhtelut edistävät ravinteiden imeytymistä, elimistö puhdistuu ja energiaa vapautuu kehon paranemiseen.
      Usein ihmisillä suoli toimii päivittäin, mutta heidän ihonsa väri, kielensä tila ja ennen kaikkea ulosteiden väri ja haju riittävät vakuuttamaan, että he potevat ummetusta, joka on pohjana useille sairauksille. Päivittäinen suolen toiminta ei siis yksistään merkitse, että paksusuoli on kunnossa.
      Suolen toiminta on optimaalinen, kun suoli toimii niin monta kertaa päivässä kuin on syöty ja ulostemassan on pehmyttä, yhtenäistä, lähes hajutonta massaa, joka tulee kivutta ulos.

      On katarttinen ja puhdistava tunne päästä eroon jätteistä. Suolihuuhtelu on eräänlainen puhdistava rituaali, joka auttaa kehoa ja mieltä yhdistymään ja haluamaan parempaa terveyttä. Hoito johtaa helposti moniin muihinkin positiivisiin muutoksiin kehosi terveyden kannalta.

      Seitsemään terveyden pylvästä
      Suolen toiminta perustuu seuraaviin seitsemään terveyden pylvääseen:

      1 Hengittäminen
      2 Kehon nesteyttäminen
      3 Tunteitten käsittely ja ilmaus
      4 Lymfa-järjestelmä
      5 Liikunta
      6 Ravinto
      7 Puhdistaminen

      Käy tykkäämässä meistä facebookissa!

      Kävijälaskuri
      Käyntejä kotisivuilla:
      42812 kpl
      Suomen Colonicyhdistys Ry
      Satulantie 422
      82200 Hammaslahti
      Gsm: 050-495 4833
      [email protected]

      Copyright © 2014

      • Väärin.meni

        Jaa. Ja sää vaan länttäsit tämän tekstin tänne, miettimättä yhtään, että minne...


    • Anonyymi

      Tämä kuuluisi maailmanmenoa kohtaan, kun koko naaman alueesta näkee että ei ole kotimainen

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2161
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1938
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1888
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe