Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Pieni lapsi ja susi

Petoyhdyshenkilö

Sattui tässä viime viikolla Itä-Suomessa seuraavaa. Hätääntynyt äiti soitti minulle ja kertoi lasten hiekkalaatikolta löytyneistä epäilyttävistä jäljistä. Kävin välittömästi toteamassa ne suden jäljiksi. Hirveätä, jos pieni olisi ollut leikkimässä juuri tuolloin kun susi oli paikalla. Kysesellä äidillä on neljä lasta ja jälki olisi voinut olla tosi kaameaa. Olen järjestänyt äidille kriisiapua ja parhaillaan keskustelemme paikallisten metsästäjien kanssa tilanteesta. Varmaankin piakkoin annan jonkinlaista tomeksiantoa tilanteen selvittämiseksi ja rauhoittamiseksi. Jäljet on myös merkitty Tassu-järjestelmään, että viranomaisetkin pysyvät ajan tasalla. Siis minä petoyhdyshenkilönä käytän Tassu.järjestelmää ja koordinoin yhteistyötä metsästäjien ja viranomaisten välillä. Tämä taas todistaa, että pihasusia on kaikkialla vaanimassa ja ne tulevat aina vaan lähemmäksi ja ovat entistä röyhkeämpiä. Sudet eivät enää pelkääkään ihmistä kuten aiemmin. Pihasusista on päästävä eroon. Siksi tämä petoyhdyshenkilöitten, metsästäjien ja viranomaisten välinen yhteistyö nousee arvoon arvaamattomaan. Erityisesti petoyhdyshenkilön rooli on tässä erittäin tärkeä. Yhteen hiilen puhaltamalla ja yhteistyössä me metsästäjät ja petoyhdyshenkilöt saamme varmasti paljon aikaan ja olemme myös aina valmiita auttamaan hätääntyneitä kansalaisia. Ei ole oikein että sutta pitää omalla pihalla pelätä. Se ei ole normaalia, että susi ei pelkää ihmistä. Se on epänormaalia petoeläimen käyttäytymistä ja siksi pihasudet on poistettava.

11

166

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Riitta S

      Onko tämän petoyhdyshenkilön nimi mahdollisesti Tikkinen...
      Jos nuo petoyhdyshenkilöt ovat yllämainun kaltaisia kuuma-Kalleja, niin ei ole ihme että sudet häviävät Suomesta.
      Tuntuu olevan kovin tohkeissaan. Ei meinaa pysyä nahoissaan, kun pitäisi päästä pelastamaan Suomen lapset pahoilta susilta tappamalla ne mieluiten sukupuuttoon.
      Varsinainen erämies. Lieneekö niitä jotka ovat jo puolittaneet omin päin Suomen susikannan.

    • Riitta S

      Hoksasin vasta jälkeenpäin, että tuo yhteyshekilö tarvitsee todella yhteistyötä viranomaisten kanssa...

      • Petoyhdyshenkilö

        Sinullako ei huoleta jos pienet lapset ja verenhimoiset sudet ovat samalla hiekkalaatikolla? Minkähänlainen äiti oikein olet? Huono ja välinpitämätön varmaankin. Metsästäjät ja petoyhdyshenkilöt ovat hyvin vastuullisia ja perheestään huolehtivia ihmisiä. He ymmärtävät, että suden ei kuulu olla ihmisten pihoilla. Ei ole normaalia, että susi ei pelkää ihmistä vaan suden kuuluisi pelätä ihmistä. Nyt nuo pedot ovat portaillamme vaanimassa ja kyttäämässä. Tästä on tultava loppu ja sitä varten Tassu-järjestelmä on luotu että metsästäjien, petoyhdyshenkilöitten ja viranomaisten välinen yhteistyö kantaisi mahdollisimman suurta hedelmää tässä pihasusiongelmassa. Pitää muistaa, että myös pihakarhut ja pihailvekset ovat erittäin vaarallisia ja arvaamattomia ja niitäkin on aina vaan enemmän ja ne eivät pelkää ihmistä kuten aiemmin, ne ovat aina vaan röyhkeämpiä.


      • julkinen palvelu

        niin, ensin oikeusviranomaisten ja sitten terveysviranomaisten kanssa...


    • iksip-piski

      Vaikkakin Petoyhdyshenkilö on tunnettu rankka trollailija, totean, että pihasudet melko varmaan yleisesti ovat koirasusia.
      Koirasusien hävittämiseen ei tarvitse viranomaislupia. Kyseessä ei ole lakien mukaan riistaeläin.

      • Paappa 2

        Petoyhyryshenkilö vois lähtiä Virroolle karhupaimenehe, siäläku karhu ajaa skootteriajelijoota takaa. Viälä pareet ja kyseeselle henkilölle sopiveet homma olis nuaren kaupunkilaasten suajelu variksilta! Ne ku on kuulemma kaupungiis muuttunu vaarallisiksi! Täälä maalla ne ei aiheuta minkääsortin ongelmia!!


    • Riitta S

      Enemmän pelottavat tuollaiset kajahtaneet tyypit kuin konsanaan sudet!

      • Petoyhdyshenkilö

        Tiedätkö edes, mikä on Tassu-järjestelmä? Siinähän petoyhdyshenkilö käy toteamassa pihalta tai metsästä löytyneet jäljet suden taikka jonkin muun petoeläimen jättämiksi. Tiedot syötetään Tassu-järjestelmään ja tätä kautta susien oikea määrä tulee myös viranomaisille selväksi. Metsästäjät ja petoyhdyshenkilöt kyllä jo tietävätkin susien oikean lukumäärän. Niitä moninkertaisesti virallisiin lukuihin verrattuna, niitä on joka puolella ja kyttäävät ja vaanivat jo pihoilla ja nurkan takana.


      • Petoyhdyshenkilö
        Petoyhdyshenkilö kirjoitti:

        Tiedätkö edes, mikä on Tassu-järjestelmä? Siinähän petoyhdyshenkilö käy toteamassa pihalta tai metsästä löytyneet jäljet suden taikka jonkin muun petoeläimen jättämiksi. Tiedot syötetään Tassu-järjestelmään ja tätä kautta susien oikea määrä tulee myös viranomaisille selväksi. Metsästäjät ja petoyhdyshenkilöt kyllä jo tietävätkin susien oikean lukumäärän. Niitä moninkertaisesti virallisiin lukuihin verrattuna, niitä on joka puolella ja kyttäävät ja vaanivat jo pihoilla ja nurkan takana.

        Eli tänä päivänä lapsesi ei ole turvassa edes omalla pihallasi. Tämä on yksi seikka, minkä takia Tassu-järjestelmä on luotu.


    • petoyhdyshenkilökö??

      Et sä mikään petoyhdyshekilö taida olla taisit kirjotellla sen huvinpäittes tänne ja millä oikeudella niin väität ja jos olisit oikea petoyhdyshenlö tuskin edes kirjoittaisit tänne ja alkaisit toisten äityyttä arvostelemaan

      • Petoyhdyshenkilö

        Ilman Petoyhdyshenkilöitä ei meitä Suomalaisiakaan olisi 5,5 miljoonaa vaan huomattavasti vähemmän. Sudet ja muut pedot olisi harventaneet väkilukua jopa useilla sadoilla tuhansilla ilman meidän Petoyhdyshenkilöiden pyyteetöntä työtä yhteiskunnan ja ihmisen parhaaksi. Me Suomalaiset kun vain yritämme elää vaatimatonta elämäämme täällä peräpohjolassa mutta kun nämä pedot vain tekevät sen hyvin vaikeaksi. Muita ongelmiahan meillä ei arkisessa elossamme juurikaan ole.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2207
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2033
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1470
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1456
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1334
    8. 52
      1228
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe