Tyttöjen vehkeilyä (uusinta) osa6

-Nads

Viimein alkoi tapahtua..
Kuin hidastetuissa elokuvissa tytöt astuivat yhtäaikaa saunan ovesta sisään. Hitain ja harkituin ojennetuin askelin he liikkuivat saunan lattiatasanteella, välillä pyörähdellen ympäri kuin esitellen itseään.
Sehän tuon tarkoitus olikin.
He olivat käyneet välillä pukemassa ylleen leirille aikomansa bikinit ja niitä he päättivät nyt Hessulle esitellä, että hänelläkin olisi ollut edes hiukan mukavampaa ja piristyisi hieman.

Piristymistä ei tarvinnut epäilläkään. Silmiään pyöritellen Hessu katseli tyttöjen esitystä lattialla. Selvästikin he vain kiusasivat häntä asuillaan, jotka eivät olleet juuri naruja kummempia. Alaosastaan bikinit juuri ja juuri peittivät tyttöjen häpyalueen ja takaa vain pienet kangaskaistaleet peittivät peppujen yläosaa häviten sitten vakoon.
Yläosista ei juurikaan voinut puhua että niillä olisi ollut tarkoitus peittää rintoja, päin vastoin. Ne oli tarkoituksella juuri sellaiset, että niillä takuulla herätetään ja kerätään huomiota.

Näky oli kuitenkin mitä herkullisin eikä Hessu voinut sitä mitenkään peitellä, sillä jalkojen välissä hänellä rupesi kalu taas nostamaan päätään, ollen välillä hieman jo levossa.
Koittaen kuin peitellä näkyä, Hessu yritti nostaa vapaina olevia jalkojaan hieman koukkuun toistensa päälle. Yritys epäonnistui, sillä juhlavaan kuntoon ennättänyt kalu ei suostunut enää pysymään mitenkään piilossa vaan pyrki pikemminkin esille.

Suihkunmärkinä, lähes näkymättömissä bikineissään, estottomina ja itseään keinutellen kuin unessa -tytöt jatkoivat esitystään Hessulle, joka tahtomattaankin alkoi taas nykiä käsiään vangitsevia naruja. Kiroillen ja kiskoen köysiään, Hessu havaitsi esityksen saaneen yllättävän käänteen!
Tytöt olivat päättäneet tehdä siitä entistä kiihoittavamman ja näyttävämmän.
Tarttuen olkapäistä alkoi Saija hitain keinuvin tanssia muistuttavin liikkein vetää Nooraa itseään kohti. Rintojen kohdatessa rupesivat molemmat kuin yhteisestä sopimuksesta hyväillä toisiaan.
Saijan pitäessä kiinni olkapäistä, laski Noora kätensä Saijan vyötärölle vapauttaakseen bikinien alaosaa pitelevät nyörit.
Jatkaen samaa keinumista Saija nosti kätensä Nooran niskalle aukaisten bikinien yläosaa pitävät nyörit saaden yläosan putoamaan, vapauttaen Nooran kauniit ja vedestä vielä märät rinnat Hessun ihailtaviksi.
Hitain kiihoittavin liikkein jatkoivat tytöt toistensa riisumista, kummankaan vilkaisematta edelleenkään Hessuun päin.
Toisiinsa kiinniliimautuneina tytöt alkoittivat varsinaisen esityksensä, jossa Hessu olisi takuulla halunnut olla yksi osapuoli...jos se olisi hänelle sallittu.

Hyväillen toistensa kehoja, huuliaan raotellen ja toisiaan niistä kevyesti hampailla näykkien tytöt kuin varoen päätyivät kiihkeään suudelmaan.
Märkien pitkien hiusten keinahtelu ja niiden sivuilta toiselle heittely kertoi tyttöjen nauttivan siitä. Kädet löysivät toistensa takatuolet, joista kiinnipitäen ja kevyesti puristellen he alkoivat keinutella ja hieroa keskivartaloitaan kiivaammin ja tiukemmin toisiaan vasten.
Sormiaan toistensa peppuvaoissa liutellen ja reisiä pitkin poistuoden siirsivät he varovaisin pyörittelevin, kuin etsivin liikkein -kätensä toistensa rinnoille..vatsoille..reisien sisäpinnoille..jalkoväleihin.. toistensa häpyhuulia viimein kevyin liikkein silitellen ja välillä syvemmällä käyden antautuivat kiimansa kohota lähes huippuunsa.

Jälleen kuin yhteisestä sopimuksesta he hitain liikkein lopettelivat toisistaan nautiskelun.
Edelleen toisistaan kiinnipitäen ja yhteenliimautuneina käänsivät viimein katseensa lauteilla sidottuna olevaan Hessuun, joka ei meinannut siteissään pysyä.
Tästä Noora ei ollut lainkaan huolissaan, vaan hymyillen ja itsevarmana tiedusteli saunavankinsa olotilaa.
Odottamatta vastausta tytöt päättivät viimein nousta lauteille Hessun seuraksi ottamaan löylyä..kuin mitään ei olisi tapahtunut.
Pian, kuin palkintona hyvänä yleisönä olemisesta, Saija poistui noutamaan Hessulle kaipaamaansa kylmän oluen, joka olikin kaiken tämän jälkeen erittäin tervetullut.

Muutaman löylynheiton ja tyttöjen vilvoittavan suihkussakäynnin jälkeen seurasi lauteilla hetken hiljaisuus.
Ilmassa oli edelleen Nooran ja Saijan esityksen aikaansaama eroottinen ja piinaava lataus. Hessulle tämä oli piinallista edelleen täydessä tanassa seisovasta kalustaan johtuen.
Mielessään hän toivoi sen antavan jo merkkejä luovuttamisesta saaden tyttöjenkin mielenkiinnon lopahtavan, mutta toisaalta hän sittenkin halusi nähdä mitä tytöillä olisi jatkossa mielessä. ..tuskinpa tytöt tästä sen pidemmälle halusivat mennä saatikka keksineet mitään tämän enempää viihteellistä.
Kieltämättä tyttöjen esitystä olisi seurannut pitempäänkin, oli siinä sen verran kunnon esityksen aineksia.

0

1538

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Milloin olet viimeksi nähnyt

        Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
        Ikävä
        146
        2511
      2. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

        😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
        Luterilaisuus
        412
        2164
      3. Pimahdan kohta ihan kunnolla

        Entä, jos otan sitten yhteyttä sinuun? 🫨🫥🥴
        Ikävä
        41
        2018
      4. Toivottavasti vielä kohdataan mies

        Ja aloitetaan juttelu. Nyt olisin valmis.
        Ikävä
        118
        1324
      5. Hauskaakin jopa...

        Että moni nainen olettaa, että kyse on vaan siitä kaanustinloukusta, kun mies jotain ehdottaa. 😄 Ja miettiikö monikaan
        Sinkut
        233
        1310
      6. Nainen, minkä kappaleen laittaisit nyt miehelle

        kuunneltavaksi tietäen, että hän ikävöi sinua ja kipuilee päästäkseen yhteyteen kanssasi. Jotain, joka kertoo...
        Ikävä
        119
        1169
      7. Vanhemmalle naiselle

        Aikataulu muutos. Ensi viikolla pistetään asia vireille. Ei juhannukseen asti aikaa. Kannatti valehdella!
        Ikävä
        56
        1113
      8. Jos et kaipaakaan minua täällä

        Niin miksi sinua ehkä häiritsee se, että minä kaipaan sinua? Miehelle.
        Ikävä
        11
        1087
      9. Koen, että minua tavallaan vainotaan

        Kyllä minä vain satun tietämään, että täälläkin on joitain serkun kaiman kummeja jotka kiusaavat minua. Lisäksi sairas n
        Ikävä
        124
        1064
      10. Morning has broken

        Simmut aukaistaan. Ja noustaan päivään valkeaan. Hyvää huomenta. 😊☀️🍳☕❤️
        Ikävä
        66
        988
      Aihe