Tyttöjen vehkeilyä (uusinta) osa 7

-Nads

Edelleen Hessu ihmetteli mielessään, mikä sai näinkin tutun, lähes oman tyttären ja kaverinsa tällaiseen esitykseen ja suoritukseen.
Olihan tuossa tietenkin osittain jo ties kuinka monen siiderin tuomaa rohkeutta ilmassa, sekä villiä nuorta kokeilunhalua sekä puhdasta kiusanteon ja härnäämisen makua, mutta mikä pisti tytöt tekemään tällaista! Tästä kaikesta kuitenkin seuraa huominen ja edelleen on pystyttävä katsomaan silmiin.
Tämä oli se, joka pisti Hessun miettimään tyttöjen tekoa.


Omissa mietteissään ollessaan Hessu ei havainnut tyttöjen supatelleen jotain, kunnes havahtui heidän nousseen ja poistuvan lauteilta.
Terhakkaat takapuolet ja iloisesti hyppivät rinnat vilahtivat poistuen oviaukosta..tullakseen pian takaisin.
Palatessaan oli molemmilla tytöillä kädessään käydenpätkiä! Jotain yhteistä he olivat aikeissaan toteuttaa, sillä tuo virnistys suupielissä tarkoitti enemmän kuin Hessu aavistikaan.

"Tytöt hei..!!" -Rupesi Hessu välittömästi ja hieman huolissaankin kyselemään.
"Mitäs teillä oikein on mielessä..ette kait vaan aio sitoa mua lisää??" -tuskaili Hessu mielessä ja totesi äskettäin hieman huilaavan veitikkansa heränneen taas kummallisen terhakkaaseen eloon..aivan kuin olisi ollut tyttöjen kanssa salaliitossa.

Selvästikin tytöillä oli suunnitelma, sillä lauteille noustessaan Saija tuli aivan Hessun kasvoihin kiinni ja alkoi hymyn kajo huulillaan silitellä hänen nihkeää ja hieman jo sänkistä leukaa ja poskia...
Terhakkaita rintojaan painaen ja nänneillään Hessun olkapäätä hitain kiusoittelevin liikkein piirrellen nuolaisi samalla tämän korvalehteä.
Nousten sitten yllättäin hajareisin istumaan Hessun syliin, kuiskaten viettelevästi Hessun korvaan.. -"Nyt pidetään Hessu hieman hauskaa..ja sinä saat osallistua siihen, halusitpa tai et!"

Hämmentyneenä tästä yllättävästä käänteestä, syliintulemisesta ja korvaan kuiskimisesta Hessu alkoi muuttua tuskaisesta olostaan entistä piinatummaksi ja tuskaisemmaksi. Sanaakaan hän ei saanut sanottua..niiden tartuttua kurkkuun josta tuli pelkkää kakomista. Katsetta oli vaikeaa kohdistaa mihinkään, sillä Saija oli tuonut terhakkaat kiinteät rintansa aivan Hessun kasvojen eteen. Hessu olisi voinut vaikka nuolaista tai suukotella niitä, mutta hämmentyneenä hän ei osannut tehdä mitään..yritti vain epätoivoisesti kuin vältellä niitä.

Kuin harmissaan tai mukamas loukkaantuneena Saija kysyi Hessulta.."Eksä pidä mun rinnoista..?" "Haluisiksä vähän maistaa tai imeskellä niitä..? -eiks sun tekis vähän kuitenkin mieli?" -jatkoi Saija härnäämistä heilutellen ja hieman nostellen rintojaan Hessun kasvojen edessä.

Samaan aikaan oli Noora laskeutunut Hessun jalkojen juureen ja oli juuri sitomassa köysiä Hessun nilkkoihin. Liian myöhään Hessu havaitsi tämän kun totesi Nooran jälleen laskeutuvan lauteiden alle, missä ensin Hessun jalkoja hieman levittäen sai sidottua nilkat lauteiden pystytukiin kiinni.

Todettuaan tehneensä jälleen kunnon solmut Noora nousi lauteiden alta sanoen Hessulle, että.. "Noniin..nyt sä ootki sitten aika avuton paketti... -jokos Saija kertoi sulle, että nyt ajateltiin pitää hieman hauskaa...ja että sä voit osallistua siihen!..-eiks oliski kivaa jos yhdessä vähän iloiteltaisiin?"
Saijalle virnistellen Noora tuli Hessun viereen istumaan ja katselemaan Saijan Hessun sylissäolemista.

Todeten sidotun tilansa entistä hankalammaksi ja voimattomammaksi, hän ei enää löytänyt sanoja millä olisi pyytänyt tyttöjä lopettamaan tämä pelleily.. Nolona Hessu ei voinut tilanteelleen mitään, vaan joutui tahtomattaankin myöntämään, että tilanne oli kaikesta huolimatta kiihoittava.

Hajareisin sidottuna istuessaan hän ei voinut millään tavoin enää estää kalleuksiensa esiintyöntymistä, vaan joutui antamaan periksi tyttöjen kekseliäisyydelle.
Parhaillaan hän tunsi miten kalun varsi painautui tiukemmin ja tiukemmin Saijan peppuvakoon. Ensimmäisen kerran hän antoi tunteelle täyden vallan ja vapauden. Painaen silmiään kiinni Hessu alkoi kiihkoissaan hieman nostella ja nytkytellä alaruumistaan, toivoen Saijan muuttaen hieman asentoaan kalun päästessä etenemään kohti haluttua päämäärää, Saijan pyhimpään.

Tämän huomattuaan, kuin yllättyneenä ja huuliaan hämmentyneenä muikistellen Saija teki varsin selväksi, mikä hänellä juuri nyt tuntui jalkojensa välissä. -
"Huiiii...!!! -Ettet nyt vaan Hessu olisi sittenkin hieman innostunut tästä leikistä...tuntuu, että alat käydä jo pikkuisen kuuman puolella.. Pitäisköhän meidän Nooran kanssa sua vähän viilennellä..!"

Hitain ja härnäävin liikkein Saija nousi Hessun sylistä.
Turhautuneena ja ärtyneenä Hessu-raukka sai jälleen päällensä kylmän kylvyn.
Pian ei ollut merkkiäkään äskeisestä juhlakunnosta saati kiihkosta. Tuon tytöt kieltämättä osasivat pitää kurissa.. -mietiskeli Hessu katsoessaan jälleen tyttöjen poistumista saunasta.

0

1294

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Milloin olet viimeksi nähnyt

        Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
        Ikävä
        147
        2547
      2. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

        😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
        Luterilaisuus
        415
        2204
      3. Pimahdan kohta ihan kunnolla

        Entä, jos otan sitten yhteyttä sinuun? 🫨🫥🥴
        Ikävä
        44
        2084
      4. Toivottavasti vielä kohdataan mies

        Ja aloitetaan juttelu. Nyt olisin valmis.
        Ikävä
        121
        1382
      5. Hauskaakin jopa...

        Että moni nainen olettaa, että kyse on vaan siitä kaanustinloukusta, kun mies jotain ehdottaa. 😄 Ja miettiikö monikaan
        Sinkut
        233
        1320
      6. Nainen, minkä kappaleen laittaisit nyt miehelle

        kuunneltavaksi tietäen, että hän ikävöi sinua ja kipuilee päästäkseen yhteyteen kanssasi. Jotain, joka kertoo...
        Ikävä
        119
        1189
      7. Vanhemmalle naiselle

        Aikataulu muutos. Ensi viikolla pistetään asia vireille. Ei juhannukseen asti aikaa. Kannatti valehdella!
        Ikävä
        56
        1133
      8. Jos et kaipaakaan minua täällä

        Niin miksi sinua ehkä häiritsee se, että minä kaipaan sinua? Miehelle.
        Ikävä
        11
        1097
      9. Koen, että minua tavallaan vainotaan

        Kyllä minä vain satun tietämään, että täälläkin on joitain serkun kaiman kummeja jotka kiusaavat minua. Lisäksi sairas n
        Ikävä
        124
        1074
      10. Morning has broken

        Simmut aukaistaan. Ja noustaan päivään valkeaan. Hyvää huomenta. 😊☀️🍳☕❤️
        Ikävä
        66
        998
      Aihe