Tyttöjen vehkeilyä (uusinta) osa 9

-Nads

Vilkaisten jälleen Hessuun päin Saija totesi, että.. "Taisitkin tykätä tuosta..vai? Haluaisitkos lisää samanlaista..?" -Kiusasi Saija Hessua ilkikurisesti lisää.

Katsellessa vierestä Saijan kiusantekoa Noorakin korjasi hieman asentoaan ja tuli lähemmäksi Hessun jalkoväliä. Nojaten kyynärpäillään hänen polviinsa Noorakin toi huulensa Hessun ylvään kalun juureen.
Hessun tuijottaessa epäuskoinen ilme kasvoillaan Nooraan, hän ei voinut kuin odottaa mitä tuolla tytöllä olisi mielessä. Pitkään ei tarvinnut Hessun sitä miettiä kun Noora laski kauniit herkullisen kiiltävät huulensa Hessun terskanpään ympärille. Niskaansa taivuttaen Noora katseli samalla Hessun ilmeitä ja reaktioita..miettien samaalla, että tämä täytyy olla Hessulle lievä shokki..kun hänen vaimonsa viaton pikku-tyttö tällä tavoin häntä kohtelee. Mikä kumma on mennyt tuohon pikku-Nooraan kun näin kohtelee isäpuoltaan.
Tätä sen kummemmin pohtimatta Noora aloittaa hitaan ja nautinnollisen huulityöskentelyn Hessun terskalla.
Kosteat huulet liikkuvat terskan nahkealla pinnalla taitavasti ja tottuneesti. Kielellä ensin kostuttaen terskan pään.. sitten paljastaen huulillaan loputkin piilossa olevasta päästä. Pikkuhiljaa liuttaen kalua enemmän ja enemmän suuhunsa..välillä vetäen suustaan lähes kokonaan pois..ottaen sen taas ahnaiden huultensa väliin.
Kevyesti hampaillaan purren aloittaen kalun varresta..lähestyen terskaa..
Kuin tikkarista nauttien hän lipoi pitkiä nuolaisuja kalun varresta, kielen kärjellä pyöritellen terskan päätä.. Muuttaen välillä huuliensa asentoa hän maisteli kalun vartta eri puolilta, kuin etsien herkullisinta kohtaa.
Tietäen varsin hyvin, miltä tuo Hessusta tuntui hän välillä hiljensi tahtia...kunnes taas sulki herkulliset huulensa terskan ympärille.

Hessu ei voinut enää hillitä itseään.. hän aloitti rytmikkäästi liikutella itseään Nooran huulien tahdissa. Valitellen ja vaikeroiden köysissään hän päästeli nautinnollisia huohottavia ääniä... Miettimättä lainkaan enää Nooran ja hänen suhdetta toisiinsa isä- ja tytärpuolena Hessu alkoi vaatimalla vaatia Nooraa tulemaan päälleen. Hessu halusi nyt tuota nuorta kiimaista tyttöä enemmän kuin mitään.. vaati Nooraa tulemaan päälleen ottamaan hänet..tässä ja nyt! Miten hän rukoilikaan, että olisi saanut upottaa kalunsa tuon nuoren naisen tiukkaan kosteaan ja kiimaiseen pyhimpään. Rukoili Nooraa päästämään hänet köysistä..antaa hänen puristaa ja imeä..kouria..herkutella hänen suloistaan huulin ja molemmin käsin.. Miten hän halusikaan tarttua tytön kiinteään naiselliseen takapuoleen.. tuntea sormissaan tämän kiinteää lihaa!! Hyväillä hänen nuorta hoikkaa vartaloaan..hiuksia..kasvoja..vyötäröä.. ottaa hänet niinkuin vain kypsä kokenut aikuinen mies voi naisen ottaa!!

Kiihkonsa ja tunteen vallassa silmiään kiinni pitäen Hessu ei huomannut tyttöjen välillä vaihtaneen vuoroaan.. tottuneesti Saija jatkoi siitä mihin Noora lopetti. Hessulle riitti, että nautinto jatkui ja jatkui.. Kiimansa vallassa hän ei myöskään huomannut kivestensä ympärillä pientä kiristävää tunnetta.. Veren ja kiiman pakkautuessa kalun varteen hän ei pannut merkille tuota pientä lisäkosketusta alapäässään..oletti kosketuksen vain kuuluvan tyttöjen palveluun..
hyväilyihin kuuluvana puristeluna.

Kun Noora oli saanut kiristettyä tuon silmukan sopivan tiukalle Hessun kivesten ympärille hän pudotti käydenpäät lauteiden raosta alas.
Jatkaen vielä hetken vuorollaan kalun maistelua hän yllättäin lopettikin sen.. Kesti hetken, ennen kuin Hessu tajusi herkuttelun loppuneen.. Kuin unen läpi hän vaati Nooraa jatkamaan!

"No-no.." -Sanoi Noora ja Saija lähes yhtä aikaa.
"Ei makeaa mahan täydeltä.. täytyyhän meidänkin päästä välillä nauttimaan"

Vieläkään Hessu ei huomannut mitään ylimääräistä alapäässään..arveli tuon pienen tuntemuksen kuuluvan osana tuohon äskeiseen.. Samaa tunnetta hän ei siltikään tuntenut Tarja-vaimonsa maistellessa joskus hänen kaluaan.

Hessun havahtuessaan että tuo nautinnollisten huulien hyväily oli todellakin loppunut -hän palasi todellisuuteen huomaten samalla saaneensa jotain ylimääräistä jalkoväliinsä! Tunne alkoi tuntua entistä kiristävämmältä eikä se hellittänyt, päin vastoin lisääntyi.
Kauhun lamaannuttamana hän totesi yhden noista tyttöjen köysistä kiristäneen hänen kiveksiään. Arvatenkin Nooran olleen syypää tähän, Hessu alkoi varsin äänekkäästi vaatia Nooraa ottamaan sen heti pois.. sanoen sen tuntuvan kivuliaalta ja hankaavan pahasti.
Kiroten ja manaillen edelleen äänekkäästi Hessu suorastaan komensi Nooraa poistamaan tuon hankalan köyden..
Tytöt katsahtivat taas toisiinsa ja silmäkulmiaan kohottaen, kuin ymmärtämättöminä tirskahtivat taas voitonriemuiseen nauruun..!!
"Voi kuule Hessu.. et sinä nyt voi asialle yhtään mitään.. Silmukka on ja pysyy siellä. Kyllä mies sellaista vähän aikaa kestää.. Mehän äskettäin sanottiin sulle, että me meinataan vähän pitää hauskaa..ja pian se muuten sitten alkaa oikein kunnolla!"
-Tuon sanottuaan he nauroivat taas päälle ja taputtivat Hessua kevyesti poskelle.

0

1385

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Milloin olet viimeksi nähnyt

        Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
        Ikävä
        145
        2435
      2. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

        😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
        Luterilaisuus
        403
        2043
      3. Pimahdan kohta ihan kunnolla

        Entä, jos otan sitten yhteyttä sinuun? 🫨🫥🥴
        Ikävä
        34
        1928
      4. Hauskaakin jopa...

        Että moni nainen olettaa, että kyse on vaan siitä kaanustinloukusta, kun mies jotain ehdottaa. 😄 Ja miettiikö monikaan
        Sinkut
        233
        1300
      5. Toivottavasti vielä kohdataan mies

        Ja aloitetaan juttelu. Nyt olisin valmis.
        Ikävä
        110
        1210
      6. Nainen, minkä kappaleen laittaisit nyt miehelle

        kuunneltavaksi tietäen, että hän ikävöi sinua ja kipuilee päästäkseen yhteyteen kanssasi. Jotain, joka kertoo...
        Ikävä
        119
        1149
      7. Vanhemmalle naiselle

        Aikataulu muutos. Ensi viikolla pistetään asia vireille. Ei juhannukseen asti aikaa. Kannatti valehdella!
        Ikävä
        56
        1083
      8. Koen, että minua tavallaan vainotaan

        Kyllä minä vain satun tietämään, että täälläkin on joitain serkun kaiman kummeja jotka kiusaavat minua. Lisäksi sairas n
        Ikävä
        124
        1054
      9. Jos et kaipaakaan minua täällä

        Niin miksi sinua ehkä häiritsee se, että minä kaipaan sinua? Miehelle.
        Ikävä
        11
        1047
      10. Herätänkö minä sinut itkullani nainen

        Kysyn tässä kun kaipuun aallot lyövät ylitseni ja ihmettelen missä olet toivoessani, että olisit tässä vierelläni. On va
        Ikävä
        25
        908
      Aihe