Tyttöjen vehkeilyä (uusinta) osa 11

-Nads

Saijan keskittyessä Hessuun kiihkeästi suutelemalla ja nuolemalla ei vastaansanominen olisi ollut edes mahdollista.
Molemmin käsin Hessun päästä kiinni pitäen ja sormiaan hänen hiuksissaan pyöritellen Saija oli täysin keskittynyt nauttimaan aikuisen miehen suutelemista ja nuolemisesta. Hessun voimakas ja hieman sänkinen leuka oli tehnyt Saijaan vaikutuksen.. miehekkäästä tuoksusta ja mausta nauttien hän halusi nuolla Hessun jokaisen kohdan, korvanlehtiä ja niskaa unohtamatta.
Taitavasti huuliaan ja kieltään käyttäen sai hän Hessunkin huohottamaan ja hamuamaan tytön huulia ja ihoa, vaan joutui tyytymään siihen mitä Saija suostui tarjoamaan maistettavaksi, ei enempää. Liikkumatila kun oli varsin rajoittunut..
Tämä sai Hessun välillä hamuamaan turhautuneena tyhjää ilmaa.. Selvästikin hän olisi tilanteestaan huolimatta halunnut maistella ja nauttia Saijan pehmeistä kiihkeistä huulista enemmänkin..
Toisissa olosuhteissa mies kuin mies olisi tässä vaiheessa ollut lähes räjähtämispisteessä saadessaan nauttia kahden kiihkeän ja haluttavan naisen käsittelyssä. Nyt tilanne ei vain ollut paras mahdollinen Hessun kannalta joutuen ottamaan vastaan vain mitä tytöt itse halusivat. Toiveita oli turha esittää.


Kiihkeä ilmapiiri ja myös saunan kuumat oltavat saivat tytötkin haukkomaan henkeään.
Jälleen kuin suoraan käsikirjoituksesta -Noora nousi lauteilla seisomaan avaten toisessa päädyssä olevan pienen ikkunan antaen vileän ilman tulvia lauteille.
Taakseen katsomatta hän poistui saunasta pienoinen virne huulillaan. Ihmeissään Hessu jäi tuijottamaan kaunottaren poistumista ja yllättävää käännettä.

Saunan oven painuessa takaisin kiinni jäivät Hessu ja Saija nyt kahdestaan lauteille.
Irrottautuen ensin kokonaan Hessusta Saija heitti hieman löylyä saaden aikaan kuuman höyrypyörähdyksen, joka lähti kirimään avointa ikkunaa kohti, jättäen mukavasti kosteutta jälkeensä.
Hymyillen viekkaasti hän heitti vielä toisen kauhallisen, jonka jälkeen hän tuli taas Hessuun kiinni.
Hessun voimakasta niskaa hivellen Saija nousi huolettomasti hajareisin istumaan kasvotusten hänen syliin, aluksi vain reisien päälle. Jatkaen niskan ja kaulan hivelyä hän painautui Hessun huulille alkaen jälleen kiihkeän suutelemisen. Näykkien välillä kevyesti alahuulta sitten ylähuulta, liukuen sitten hieman makaavassa istuma-asennossa olevan Hessun kosteita ja liukkaita reisiä pitkin aivan syliin kiinni.
Painaen kevyesti nänninsä kiinni Hessun rintaan ja alkaen hitaasti pyöritellä niitä Hessun hieman karvaisella rintakehällä.
Unohtaen hetkeksi olotilansa, jännittynein käsivarsin Hessu yritti tavoitella Saijan kehoa kuin vastatakseen hänelle, mutta turhaan..


Hessu ei voinut olla huomaamatta, että Saijan nännit olivat kivikovat ja kuin tulessa..ne suorastaan vaativat koskemista ja puristamista.
Hessu yritti saada itseään liikuttelemalla paremman tuntuman Saijan rintoihin kuin vain kiusoittelevaa kutitusta. Liikuttaminen kuitenkin muistutti kipeästi missä tilassa hän olikaan. Säälimätön kireä köysi kivesten ympärillä palautti Hessun takaisin ruotuun.
Tämä ei silti estänyt Hessua toivomasta ja esittämästä kuiskaten Saijalle pientä toivetta ja ehdotusta vapauttamisesta, saaden näin nauttia hänen suloistaan.. Tämä sai Saijan hieman valpastumaan. "Noh-nohh..äläpäs yhtään yritä.. Minä nautin nyt ja sinä saat auttaa siinä.."
Virnistellen hän ei muuta sanonut.

Härnättynä ja kiusattuna Hessu aloitti jälleen tuskallisen riuhtomisen mikä kyllä loppui varsin lyhyeen. Avuton ja toisaalta kiihoittunut tunne valtasi hänen mielensä todeten olleensa täysin Saijan armoilla.. edes Noorasta ei saanut nyt mitään tukea avuttomaan tilaansa.

Hänen toivoton tilanne sai lisäpiirrettä Saijan aloittaessa lantionsa hitaan pyörittelyn heidän välissään seisovaa kalua vasten. Kohottaen sitten hieman itseään Saija taivutti Hessun kalun varmoin ottein peppuvakoaan vasten. Tähän Hessu ei ollut varautunut, vaan arveli Saijan edelleen vain härnäävän ja kiusaavan häntä, mutta selvästi Saijalla oli muutakin mielessä. Pitkillä edestakaisilla lantion liikkeillä Saija sai kiusattua Hessun kalun mahtavaan seisokkiin. Lisäten Hessun piinaa hän nousi välillä niin ylös, että terska osui hänen peppureijälle. Pyöritteli siinä hetken ja antaen ymmärtää, että pian..aivan pian se saisi sukeltaa syvälle tiukkaan ja kosteaan suoleen.
Kerta toisen jälkeen Hessu sai kokea saman piinan.. aina niin lähellä, mutta ei siltikään vielä.. Saija osasi todellakin kiusoitella ja leikkiä hänellä.

0

1192

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Milloin olet viimeksi nähnyt

        Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
        Ikävä
        145
        2455
      2. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

        😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
        Luterilaisuus
        407
        2092
      3. Pimahdan kohta ihan kunnolla

        Entä, jos otan sitten yhteyttä sinuun? 🫨🫥🥴
        Ikävä
        34
        1938
      4. Hauskaakin jopa...

        Että moni nainen olettaa, että kyse on vaan siitä kaanustinloukusta, kun mies jotain ehdottaa. 😄 Ja miettiikö monikaan
        Sinkut
        233
        1300
      5. Toivottavasti vielä kohdataan mies

        Ja aloitetaan juttelu. Nyt olisin valmis.
        Ikävä
        110
        1230
      6. Nainen, minkä kappaleen laittaisit nyt miehelle

        kuunneltavaksi tietäen, että hän ikävöi sinua ja kipuilee päästäkseen yhteyteen kanssasi. Jotain, joka kertoo...
        Ikävä
        119
        1149
      7. Vanhemmalle naiselle

        Aikataulu muutos. Ensi viikolla pistetään asia vireille. Ei juhannukseen asti aikaa. Kannatti valehdella!
        Ikävä
        56
        1083
      8. Jos et kaipaakaan minua täällä

        Niin miksi sinua ehkä häiritsee se, että minä kaipaan sinua? Miehelle.
        Ikävä
        11
        1067
      9. Koen, että minua tavallaan vainotaan

        Kyllä minä vain satun tietämään, että täälläkin on joitain serkun kaiman kummeja jotka kiusaavat minua. Lisäksi sairas n
        Ikävä
        124
        1054
      10. Herätänkö minä sinut itkullani nainen

        Kysyn tässä kun kaipuun aallot lyövät ylitseni ja ihmettelen missä olet toivoessani, että olisit tässä vierelläni. On va
        Ikävä
        25
        908
      Aihe