Tyttöjen vehkeilyä (uusinta) osa 12

-Nads

Kuuma kostea ja kiihkeä nuoren naisen iho aivan kiinni hänen omalla ihollaan.. kiinteät kauniit ja täydelliset rinnat aivan hänen huuliensa ulottuvilla..nuo kovat ja punoittavat ruusunnuput kutsuvasti nousivat ja laskivat rytmikkäästi Saijan liikuttelun tahdissa.. kaareutuva vyötärö levitettyineen lantioineen ja reisineen hänen sylissään avasi herkullisen näyn silmille. Saijan avoin paljastunut häpykumpu ja raollaan olevat häpyhuulet naulitsivat Hessun katseen. Kiihko ja kiima päällimmäisenä hän yritti tuskan kanssa tasapainoillen toivottomasti pyrkiä työntymään hetkellä minä hyvänsä Saijan sisään. Kärsimyksen äärirajoille asti osasi Saija viedä hänet...antaen aina vain enemmän ja enemmän toiveita onnistumisesta..
Jatkaen aikansa leikkiään ja härnäämistään kuin armosta hän hitaasti..kiusallisen hitaasti vei häpyhuulensa Hessun kalun päälle.. Hessulle ei ollut hetkeäkään epäselvää, missä vaiheessa hänen kivikovaksi paisunut kalunsa milläkin hetkellä oli. Lisäten Hessun toivotonta piinaa ja kiihkoa Saija pysähtyi hetkeksi paikoilleen katsellen hänen kärsimystä ja vimmaa.. Anellen uudestaan ja uudestaan Hessu pyysi Saijaa tulemaan.. päästämään hänet piinasta..

Nauttien viimeiseen asti Hessun rukoilusta ja anelusta hän aloitti hitaan armollisen laskeutumisen. Kosteat huulet maistelivat pala palalta Hessun räjähtämispisteessä olevaa kalun päätä.. kipu ja tuska saivat siirtyä Hessun tuntiessa Saijan laskeutuvan hänen varttaan pitkin alas. Mikä autuus ja helpotus tuntui vallanneen Hessun mielen kun tunsi Saijan ympärillään enemmän ja enemmän. Hänen olisi tehnyt mieli liikuttaa itseään kiihkeästi, vaan muisti avuttoman tilansa ja alistui entisestään tuon kaunottaren tahtoon.
Saavuttaessaan viimein Hessun sylin Saija oli hetken paikoillaan, kunnes alkoi kokeillen ja pienin rytmikkäin liikkein liikutella itseään.
Hessu tunsi taivaan repeävän.. kutsuun oli vastattu.. viimeinkin hän saisi purkautua tuohon sulottareen.
Nauttien vieläkin katseellaan Hessun avuttomasta liikkumattomasta tilasta Saija härnäten hiljensi tahtiaan.
Piina oli Hessulle liikaa.. miksei tuo nainen päästänyt häntä tulemaan.. halusi härnätä ja kiusoitella vanhaa miestä.
Selvästikin Saija vain nautti ja nautti dominoivasta tilanteesta.

Enää ei Saija pidätellyt itseään. Nojaten eteenpäin ja pitäen kiinni lauteiden selkänojasta Hessun olkapäiden vierestä hän alkoi liikutella itseään nopeammin ja nopeammin. Tuunne valtasi nyt Saijan täysin... polvet hankautuivat kipeästi lauteita vasten, mutta se ei tuntunut haittaavan. Takapuoltaan vimmatusti nostaen ja laskien hän antautui täysin Hessun mahtavan kalun käsittelyyn. Lantiota rajusti edestakaisin työntäen nauttien vain itsensä tyydyttämisestä... huohottaen Hessun korvaan jotain.. välillä tarttuen Hessun reisistä kiinni.. välillä tartuen hiuksiin.. hartioihin..selkään.. takapuoleen.. Hessun vyötäröstä kiinni pitäen itseään kiimassaan edestakaisin liikutellen tuon mahtavan kalun pauloissa Saija alkoi lähestyä omaa huippuaan!! Kiihdyttäen vauhtiaan äärimmilleen..saavuttaen räjähtämispisteensä hän vavisten tarrautui Hessuun kiinni..!! Antoi hänen tuntea oma voimansa.. välittämättä Hessun piinallisesta tilanteesta...Saijan läpi tulvi hallitsematon orgasmi, joka heitteli häntä puolelta toiselle Hessun sylissä!! Ottaen irti kaikki mikä tuosta miehestä lähti... loppuun asti.. Pikku hiljaa tunne ja aalto alkoi vaimentua.. voimat hiipuneena ja tyydytettynä Saija jäi nojaamaan Hessuun kiinni. Hengityksen tasaannuttua.. tunteen hellittäessä ja aallon viimeistenkin jälkien jättäessä hän palasi nykyiseen tilanteeseen..

Ensin hän ei kiinnittänyt siihen mitään huomiota.. mutta sitten hän havahtui Hessun jääneen sittenkin paitsi jostain..
Valtavana sykkivä kalu oli edelleen täydessä kunnossa hänen sisällään. Hessu ei sittenkään päässyt purkautumaan..
Saija oli aivan varma, että he olisivat saaneet yhtäaikaa.. tunne oli niin ravisuttava, ettei hänelle ollut lainkaan epäselvää, etteikö Hessukin olisi tullut.

Turhautuneena ja edelleen kiihkon vallassa Hessu pyysi Saijaa tekemään asialle jotain.. päästämään hänet piinasta
ja antaa hänenkin tulla.
Oman tilanteensa rauhoituttua Saija ivallisesti sanoi Hessulle, ettei leikki ollut vielä loppu ja että Tulisihan Noorankin saada osansa kakusta.

Hessu ei voinut tilanteelleen mitään.. hän kirosi itsensä syvimpään manalaan muistaessaan, että hänellä on aina ollut vaikeuksia laueta saunassa. Miten usein hän Tarja-vaimonsakin kanssa saunassa rakastellessaan on jäänyt paitsi omaa helpotustaan. Miten usen hän on saanut odottaa jopa seuraavaan päivään.. vaimonsa saaden useitakin orgasmeja saunassa.
Kauhuissaan hän ajatteli tilannetta, että nuo tytöt oivaltaisivat miten pitkäksi aikaa hänestä olisi iloa ja hyötyä leikkeihinsä.
Miten tuskaisen monta ja pitkää hetkeä hän saisi vielä kokea saunassa noiden kaunottarien kanssa.

0

1219

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Milloin olet viimeksi nähnyt

        Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
        Ikävä
        146
        2501
      2. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

        😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
        Luterilaisuus
        412
        2148
      3. Pimahdan kohta ihan kunnolla

        Entä, jos otan sitten yhteyttä sinuun? 🫨🫥🥴
        Ikävä
        38
        2002
      4. Toivottavasti vielä kohdataan mies

        Ja aloitetaan juttelu. Nyt olisin valmis.
        Ikävä
        118
        1314
      5. Hauskaakin jopa...

        Että moni nainen olettaa, että kyse on vaan siitä kaanustinloukusta, kun mies jotain ehdottaa. 😄 Ja miettiikö monikaan
        Sinkut
        233
        1310
      6. Nainen, minkä kappaleen laittaisit nyt miehelle

        kuunneltavaksi tietäen, että hän ikävöi sinua ja kipuilee päästäkseen yhteyteen kanssasi. Jotain, joka kertoo...
        Ikävä
        119
        1159
      7. Vanhemmalle naiselle

        Aikataulu muutos. Ensi viikolla pistetään asia vireille. Ei juhannukseen asti aikaa. Kannatti valehdella!
        Ikävä
        56
        1113
      8. Jos et kaipaakaan minua täällä

        Niin miksi sinua ehkä häiritsee se, että minä kaipaan sinua? Miehelle.
        Ikävä
        11
        1087
      9. Koen, että minua tavallaan vainotaan

        Kyllä minä vain satun tietämään, että täälläkin on joitain serkun kaiman kummeja jotka kiusaavat minua. Lisäksi sairas n
        Ikävä
        124
        1054
      10. Morning has broken

        Simmut aukaistaan. Ja noustaan päivään valkeaan. Hyvää huomenta. 😊☀️🍳☕❤️
        Ikävä
        66
        988
      Aihe