Tyttöjen vehkeilyä (uusinta) osa 14

-nADS

Itseään hilliten ja rauhoitellen Noora piti vielä silmiään hetken kiinni. Hengityksen tasoituttua hän viimein nousi istumaan. Nojautui Hessun olkaa vasten ja otti kevyen otteen kalun varresta. Hitaasti..erittäin hitain liikkein hän aloitti kätensä liikuttelun. Pienin edestakaisin liikkein Noora liutti loputkin esinahasta terskan yli, paljastaen kiiltävän tulipunaisen asennossa seisovan sotilaan viimeisestäkin verhostaan.
Kuin unessa Noora leikitteli lelullaan.. silmiään kiinni pitäen lupaa kysymättä hän laski päänsä Hessun syliin. Pitkät kosteat hiukset kutittivat hieman Hessun reisillä, mutta tunne sai väistyä Nooran huulien tavoittaessa paljaan terskan pään.

Kosteilla huulillaan ja kielellään Noora voiteli sotilaan valmiiksi ottamaan vastaan suurinta palkintoaan.
Lopettaen leikkimisen Hessun sylissä, Noora ojentautui ja nousi lähes seisomaan, mutta laskeutuikin saman tien Hessun polvien väliin osittain lauteille istumaan, selkä Hessuun päin.
Selkäänsä suoristaen ja notkistellen Noora aloitti uuden leikkinsä. Käsillään nojaten omiin polviinsa hän alkoi nostella herkullisen näköistä ja tuntuistakin peppuaan hieman irti lauteista, laskien sen viimein Hessun syliin siten, että kalu jäi hänen etupuolelleen pyhintään vasten nojaamaan.

Hitain keinuttelevin ja pyörittelevin liikkein alkoi taas terskanpään kiusaaminen häpyään vasten.
Nostaen itseään hieman ylemmäs Noora sai kalun pään lähes luiskahtamaan sisälleen.. mutta vielä ei olisi sen aika, ensin piti hieman lämmitellä.
Nojautuen kokonaan Hessuun kiinni Noora nosti kätensä Hessun niskalle ja alkoi pörröttää hänen päätään, hiveltäen niskaa ja leukaa. Kääntäen päätään Hessuun päin hän sai aikaan pienen suudelmanalun. Toistaen tämän se onnistui nyt paremmin, tavoittaessaan Hessun huulet ei Noora pystynyt enää hillitsemään itseään, vaan alkoi suudellä Hessua kiihkeästi. Hieman vinottaisessa asennossa Hessun sylissä se oli vaikeaa mutta ei mahdotonta. Näykkien ja hamuten Hessun huulia ja hieman sänkistä leukaa Noora nautti täysillä Hessun miehekkäästä olemuksesta.
Lopetettuaan hän kuiskasi Hessun korvaan, että mulla olisi sulle pieni yllätys..! Noora kääntyi kokonaan selin Hessuun, kumartui hieman eteenpäin ja nosti peppunsa reilusti irti Hessun sylistä.
Hitaasti ja tarkasti Noora aloitti laskeutumisensa Hessun sotilaan päälle. Varovasti, ensin härnäten ja kosketellen kalun päätä hän toi sen aivan kiinni peppureikäänsä. Pysytteli siinä hetken samalla pyöritellen peppuaan ja leikitellen suuaukolla. Leikittely oli saanut Noorankin paikat sen verran kosteiksi, ettei sisääntyönymnen olisi ollut vaikeaa.
Noora alkoi laskeutua enemmän ja enemmän alaspäin.. terskan pää oli hieman jo sisällä... kun ovi yllättäin aukaistiin..ja suljettiin..!!

..................................

Oviaukosta kuului iloinen ja veikeä naisääni! Mooooiiii..!!! Minä täällä!!

Hessu havahtui ja heräsi ääneen. Huomasi pyyhkeen pudonneen sylistään. Kädessään hän piti vajaata olutpulloa ja toisessa kädessään....täydessä asennossa seisovaa kaluaan.
Juuri kuin Noora astui olohuoneeseen sai Hessu vaivoin peiteltyä seisokkinsa.
Ähisten ja puhisten hän sai unenpöppöröisenä sanottua takaisin.. moi..!

Ootko saunaan menossa, kysyi Noora iloisena!
Eh..tuota.. juu..olenhan minä, taisin hieman torkahtaa!! Jokohan se sauna olisi lämmin, Hessu puuskutti tulipunaisena peitellen vielä pientä seisokkiaan pyyhkeellään.

Hei.. meillä ei olekaan sitä leiriä, sanoi Noora iloisesti. Siirrettiin parilla viikolla.

Ai mut hei.. voinks mäki tulla saunaan.. ei olla pitkään aikaan oltukaan yhtäaikaa. Otettais kunnon löylyt ja käytäs välillä jäähyllä oluella ja siiderillä!

------LOPPU------

1

3356

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • älgsduvcgtrwtiytr

      Superhyvä tarina! Jatka ihmeessä kirjottamista, ku noin hyvä siinä oot!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4995
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3167
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1256
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1237
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1217
    Aihe