Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Miten huomioitte vaimoanne?

onnetonromantikko

Kiitos teille miehet 40 jos vaivaudutte vastaamaan millähän tavalla ja tyylillä te huomioitte vaimoanne?
Itsellä naisena takana yhteisiä vuosia miehen kanssa yli 20 ja paljon on matkan varrella koettu ja nähty, sekä hyviä että huonoja asioita ja käyty kriisejä läpi vähän sitä sun tätä.
No mutta tämä asia on alkanut viime aikoina pohdituttaa, että millähän tavalla te rakkaat miehet ja aviopuolisot huomioitte vaimoanne ja onko teillä romantiikkaa ja jos on niin minkä verran?? Itse olen "hemmotellut" miestäni asuilla ja pienillä mukavilla teoilla joita uskoisin monenkin miehen arvostavan!! Olen jaksanut järjestää jos vaikka mitä pientä yllätystä ja piristettä etupäässä makuukamari-asioita ajatellen - niin ja mieshän on ollut aina tyytyväinen kyllä!
Mutta kyllähän se olisi joskus mukava jotain vastakaikuakin saada. Käytännössä se menee niin että mies autuaasti unohtaa syntymäpäivät, hääpäivät, ihan mitkä tahansa päivät. Näin naisena se on kyllä ihan kiva vaikka onnittelutekstari saada (mitä itse harrastan - ja paljon muuta siihen lisäksi). Alkaa vain pikkuhiljaa tympiä ja kyrpiintyä ajatus siitä että tätäkö samaa sitä jatkuu hamaan hautaan asti!! Jos jotain yllätystä, piristettä, kiihoketta, what ever haluat niin aina se on itse järjestettävä! Näinkö se teillä muillakin menee että toinen on aivan kaikkea muuta kuin romantikko ja toinen taas olisi romantikko mutta kuivettuu ja näivettyy siihen parisuhteen romantiikan puuttumiseen..... rip....

5

140

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huhhuijaaaaaaaaaaaaa

      Ihan niinkuin meillä. Itsekkin olen miettinyt, että tätäkö haluan loppuelämäksi ?! Miestä ei muutenkaan kiinnosta kuin televisio ja autot.

    • sättänä

      Olin samassa veneessä, mutta avioeron jälkeen on exä muistanut. Tulee tekstaria aivan solkenaan, kun sille päälle sattuu eli on lapset tehneet jotain kivaa, isänsä luona käydessään.
      Meillä exä muisti kyllä onnitella naapurin kissankin ja olla empaattinen sen saadessa poikasia, mutta minulle sitä ei herunut, vaikka olin teho-osastolla letkujen jatkona. Siitä lähti kyllä minun silmät avautumaan ja vuoden päästä olin valmis eroon.
      Eroa en ole katunut, enkä takaisin entiseen kaivannut, muitakaan miehiä en ole vilkuillut. Rehellisesti olen elänyt viime vuodet vain omaan napaan tuijotellen. Teoissa ja ajatuksissa tulee ensin lapset ja minä itse.
      Nyt pikkuhiljaa voisin ehkä olla valmis uuteenkin suhteeseen, mutta sen on oltava kyllä molemmat huomioon ottava, ei entisen kaltainen. Ikuisesti en aio miestä passata ja paapoa.

    • On naisia, jotka

      ovat niin maailman napoja mielestään, ettei siihen voi mitään lisätä, muuten käy kuin sammakolle halkeaa!

    • Pekka Puruska

      Naiset on kieroja. Minun nainen valehteli, että on neitsyt. Eipä paljon kehtaa
      muistaa synttäreitä tai hää- ja kihlajaispäiviä. Minun nainen ainakin valehtelee.
      Jokainen kaksilahkeinen kiinnostaa.

    • Muistutan

      Minun mies muistaa joskus ns. tärkeät päivät, mutta yleensä mun täytyy muistuttaa muutamia päiviä aikaisemmin. Mun mielestä se on luonnollista, ettei miehet muista :) Mitäs tuosta. Miehet on miehiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2174
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2003
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1622
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1450
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      75
      1420
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1337
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1314
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      50
      1205
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe