Lomamatkojen hotelli Veris

kiryvi

Onko kellään kokemuksia kyseisestä hotellista, esim. oliko matka keskustaan tosiaan vain n. 200 m, entä matkan pituus rannalle, onko huoneet siistit ja kuinka siivous ruletti jne... Heinäkuulle matka varattu ja lähdössä kaksi 18v. neitokaista matkaan :-)

22

2029

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Johannes

      Moi, olemme käyneet Veriksessä viime kesänä. Kiva pieni Hotelli aivan keskustan tuntumassa, lähellä kauppakatuja. Rantaan matkaa n. 500..800m.
      Parasta hotellin sijainnissa on se, että hintataso hieman edullisempi kuin rantakadulla. Hotellin omistaja " täti " valvoo, ettei vieraita hotelliin tule ja että on turvallista. No, toiset tykkää siitä, toiset ei. Pieni allas hotellin pihalla, mukva auringonpalvontaan. Vieressä, Hotellista vasemmalle muutama hyvä ruokapaikka. Tuo aivan vieressä oleva kalravintola ( näyttää kauhealta, mutta ruoka tosi hyvää ) ja mikä parasta, ei maksa mitään. Kaikenkaikkiaan oikein mukava hotelli!

      Aurinkoista matkaa!

      • Kiryvil

        Kiitos Johannes :-)


    • nismo1

      Mihin aikaan heinäkuussa neitokaiset on reissaamassa ?

    • kreikanmeri

      yhtä turvallinen hotelli, ku puumaja merenpohjassa t: totta

    • konsta5

      ei kannata mennä, kävin itse siellä ja ei enää koska sinne päinkään. siistejä huoneita ole nähnytkään. lakanat valmiiksi ihan paskaset ja pyyhkeet edellisen asiakkaan jäljiltä märät ja haisee homeelle. ilmastointi on ihan samaa tasoa kuin ne vaatteet mitä ne myyy siellä. Hotellin ravintolasta ei saa kuin paskan makuista juustoa ja öljyä ja vitusti suolaa. Kokkia ravintolasta siis tuskin löytyy kaikki muu on silmänlumetta, plussaa saa että, ne vaivautuu kattaa aamupalan. Siinäkin tosin on keitettymuna ja vesi mitä uskaltaa laittaa suuhun, kaikki muu on taas ihan suoraan vastapäisen slummin roskiksesta haettua ruokaa. Erikoisin ateria mitä oli listalla niin paistettu supikoiran rintaa öljysuola kastikkseella. Kannattaa valmiiksi jo varautua et penkit sulaa perseen alta ja siitä joutuu maksaa sen 10e about. ei muutakun trevlig resa ja darraisia aamuja

    • dgv1

      Kyllä! Onneks jätkillä oli heittää seteleitä tiskiin, mahtaa maistuu konstan sämpylät mahtavalta! Itse kyllä suosittelen Tonin baaria.

    • ota toinen hotelli

      Just tulin veriksestä ja voin sanoa että lakanoita ei vaihettu kertaakaan eikä pyyhkeitä, aamupala oli tosi pieni. Huoneessa juoksenteli pieniä muurahaisia todella paljon. Ilmastoinissa ei ollu kun vaiheet päälle ja pois jotka toimi. Kun menee huoneeseen pitää muistaa laittaa ovi lukkoon avaimella, muuten se jää auki samoin kun menee ulos. Altaalla soi musiikki aivan liian kovalla ja se pauhasi koko päivän, oltas edes levy vaihettu kerran viikon aikana. Viemäri ei vetäny suihkussa kunnolla ja vesi jää makaamaan lattialle, ei ole lastaa millä kuivata ja pyyhettä ei viitti laittaa lattialle kun siivoojat ei vaiha niitä. Omistajat oli erittäin mukavia ja asiallisia samoin koko henkilökunta. Hotellin takana on joku slummi josta kantautuu ääniä jos sattuu sille puolen hotellia huone tulemaan, tosin samalla puolen on uima-allas. Mutta kokonais arvosana hotellista ja henksusta on 3/5

    • kuudetta kertaa bulg

      Minulla oli tosi p....a kokemuksia Veriksestä. Heti eka iltana hakiessani vettä lähi kaupasta juoksi respan vaalea nainen estämään hissiin menon. Meidän hotelliin ei saa viedä mitään ruokaa eikä juomaa. vettä löytyy minibaarista!!!!! Koko helteisellä viikolla ei vaihdettu lakanoita, pyyhkeet kerran. EN MENE IKIKUUNA PÄIVÄNÄ VERIKSEEN. Lsäksi tuo vaalea rouva oli kuulema hotellin johtaja!!!!!! Kyykytti henkilökuntaa, jotka sinänsä olivat aivan ok. Hotelli muuten ok. ja paikka sopivan etäällä keskustan hulinasta.

    • fotari1

      En minäkään mene enää koskaan Verikseen, yllä olevan kaltaiset kokemukset myös.

    • jansu1

      Minä tykkäsin Veriksestä. Siivoojat kävivät joka päivä siivoamassa huoneen, ja tosi mukava henkilökunta. Aamupala ei kovin monipuolinen, mutta ei huonokaan

    • syzie

      Itsekkin kävin veriksessä, muuten ihan ok hotelli mutta tosiaan kummastutti se ettei omia juomia/ruokia saanut tuoda hotelliin.. olihan siellä minibaari. Valitettiin sitten matkaoppaille ja sen jälkeen respan kotka ei meille mitään sanonut vaikkakin vihaisesti katsoi aina kun juomia hotelliin toimme. Lakanat paskasena koko viikon ja muutenkin ei kovin hyvä kuva jäänyt itse hotellista. Sijainti oli loistava kylläkin, ja suosittelen kaikille bilettäjille baaria nimeltä oxygen ihana henkilökunta hyvät bileet NAISILLE ilmaisia drinkkejä koko illan!

      • HotellinHenkilökunta

        "Lakanat paskasena koko viikon"
        Voisitko käyttää ensi kerralla vessaa ja wc-paperia kun tulee hätä?


    • juuuh elikkäs

      Viime kesänä oltiin ja hyvät kuvat jäi, ei estänyt kukaan juomien yms tuomista hotelliin, joten nyt kahden viikon päästä uudestaan Verikseen koska hotelli on suhteellisen siisti ja loistavalla sijainnilla!

      • Speedys

        Siisti hotelli. Hyvä siainti ja palvelu kiitettävää.


    • Matkustaja

      Kävimme hotelli veriksessä viime viikolla ja ystävällinen palvelu oli, mutta surkea aamupala eikä wc paperia tuotu vessaan siivouksen yhteydessä. Rauhallinen, eläkeläisille ehkä tarkoitettu, kuollut hotelli. Ei mitään elämää illalla. En menisi uudestaan.

      • pippelipoika

        Minäkin jouduin pyyhkimään peppuni kalsareihin koska wc- paperia ei ollut.


    • Synnybeachman

      Älkää hyvät ihmiset menkö mihinkään eläkeläis hotelleihin.
      Minä tulin just jantrasta,siellä oli elämää joka päivä ja yö....ja paskapaperia tuotiin joka päivä uusi paali.
      Siellä ei nukuttu kun pari tuntia yössä....sinne menen uudelleen.

      • Tiedetään

        Naiivi, lapsellinenkin on tuo suomalaisten nuorten miesten luulo, että hotellit ovat Sunnmy Beachilla (tai Suomessakaan) niitä paikkoja, joihin mennään ryyppäämään ja sikailemaan 24/7. Mistä tuollainen ajatus on peräisin? Onko hotellissa olo suomalaiselle metsäturistille "luksus plus sikailu", koska hän oksentaa sänkyynsä ja samanaikaisesti moittii vähäistä lakanoiden vaihtoa?

        Sunny Beachilla on roppakaupalla diskoja, pubeja, yökerhoja ja ties mitä muita ajanvietepaikkoja, joissa eri hotellien kansainvälinen nuorisoporukka aamukuuteen saakka pitää hauskaa.

        Mutta Suomi-Tahvo sitkeästi viettää tulevatkin lomansa vain Jantran seinien sisäpuolella, koska asukit siellä osaavat tapella, kännätä ja pitää keskenään "hauskaa" suomalaisittain.


      • nazdrave

        Juuri näin. Itse ainakaan en valitse sellaista hotellia, jos matkaesitteessä on maininta, että "hotellissa on nuorekas rento tunnelma", tai hotellissa tiettyinä kuukausina paljon pohjoismaalaisia ja muuta nuorisoa. -Myöskin monesti se keskeinen sijainti tarkoittaa samaa kuin levoton. Vaikka siellä hotellissa ei todellakaan olisi aikomustakaan koko lomaansa lorvailla niin siihen kannattaa kuitenkin sen verran satsata, että siellä viihtyy, se on riittävän rauhallinen jopa nukkumista varten ja plussaa on hyvä ravintola ja mukava, ystävällinen henkilökunta. -Mutta tokkopa se örveltävä, isoon ääneen mölyävä ja huoneensa sotkeva öykkärituristi oikein herttaista kohtelua edes ansaitseekaan. Ts. niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan.


    • Neekeri

      Tää on toinen päivä veriksessä hyvä sijainti jne. Mutta ilmastointi aivan päin persettä alkoholia ei saa tuoda aquapark vieressä 4/5

    • Synnybeach

      Mutta saako alkoholia juoda?

    • ehkämenossa

      Mikä sää tällä hetkellä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1356
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe