Helsingin asemiehellä nallipyssy

N. erkki

Poliisin ampumalla vaarallisella asemiehellä oli nallipyssy ja veitsiä. Jaa, että ihan starttipyssy kun ei ollut saanut lupaa oikeaan. No olihan miehellä ihan oikeita aseitakin kuten veitsiä eli teräaseita, joten asemieheksi nimittely lienee sopivaa.

Mies oli niin sekaisin, ettei tajunnut ulkomaailmasta mitään. Aseet pitää kyllä ehdottomasti kieltää, mutta miksei kukaan puhu hoitoon ohjaamisesta. Nallipyssy on tietenkin asefobiasta kärsivälle aivan kauhistus ja pelkkänä sanana aiheuttaa ahdistusta. Jotenkin alkaa tuntua siltä, että aseiden vastustajat tarvitsisivat hoitoa pelkotiloihinsa. Ei tuollainen vouhottaminen voi olla normaalia.

3

129

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • mietippä uudelleen

   Aseet kyllä näyttää aiheuttavan suurta ahdistusta niillä harrastavien joukossa.
   Ei päivääkään, että aseharrastajan olisi täällä pohdittava asekiellon mahdollisuutta ja todostelevan, kuinka asekiellosta seuraisi kaikenlaista kauheaa.
   Muiden ihmisten mielestä asia on aika yhdentekevä, mutta harrastajille kovin ahdistusta aiheuttava harrastus.

   Aika monet trollit käyvät heittämässä silloin tällöin asekieltoa puoltavan kirjoituksen ja saavat asehemmot sillä aivan tolaltaan ja ahdistus vaan suurenee aseharrastajien keskuudessa.

   • ainoat todostelijat

    ovat kylläkin niitä jotka tekevät päivittäin kaikkensa keksiäkseen syitä kieltää milloin mitäkin, ei todellakaan mene päivääkään ettei joku höplöfootikko ole jauhamassa samaa sontaa, joka on pyörinyt näillä palstoilla yli kymmenen vuotta tehden asiasta ja asian esittäjistä naurettavia.


  • älä höpise

   Ne on juuri niitä trolleja, ei niitä olisi ilman ruokkijia. Typeriin provoihin vastaaminen kun saa aikaan avauksien jatkuvan suoltamisen.
   Ei missään muualla puhuta aseiden kieltämisestä mitään. Surkeeta on vielä se, että niissäkin avauksissa iso osa on harrastajien tekemiä. Tuosakin on yksi "muuttuisiko mikään" kun se on aseharrastajan aloitus, niin kylläpä se ahdistus on ihankin itse aiheutettua.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   428
   1772
  2. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   119
   1422
  3. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   441
   1374
  4. En kestä enää olla erossa...

   Mitä jos mää vaan tuun ja alan suuteleen sua?
   Ikävä
   85
   1064
  5. Mitä oikeasti tuo koronarokote on ?

   Minun faijan proidi nyt puolisonsa kera koronassa. Ja 3 rokotetta ottaneena. Ikää noin 75v , Ja tuntuu ettei hengissä pysy . Hyi helvetti mitä tää rok
   Maailman menoa
   210
   922
  6. Tulen hulluksi

   Joka päivä mielessä. Typerä mies ei vaan voi mennä pois päästäni. Mitä enemmän pyristelen vastaan sitä enemmän siellä asuu. Olisipa joku katkaisija, j
   Ikävä
   60
   891
  7. Riittääkö sulle nainen

   Seurustelu vai pitäskö jossain kohtaa sitte olla ihan sormuksia sovittelemassa?
   Ikävä
   82
   819
  8. Suomessa on perheiden yhä vaikeampi saada apua - Supernanny Pia Penttala kohtaa nämä ongelmat

   Järkyttävää, että Suomessa on yhä vaikeampi saada apua, olipa kyse sitten perheen ongelmista, lapsen haasteista, päihde- tai mielenterveysongelmista.
   Maailman menoa
   22
   793
  Aihe