Missä hyvä mattokauppa pääkaupunkiseudulla?

tiupor

"Maalaiset" Jyväskylästä tulisi etelään ostamaan mm. mattoja olohuoneeseen ja eteiseen. Matot tulee kissaperheeseen. Onko matoista/materiaaleista suosituksia kissanomistajilla?
Siis mikä olisi hyvä mattokauppa jos ihan Helsingin keskustaan ei haluta mennä??

Onko Tampereen suunnassa hyviä mattokauppoja??

8

459

Vastaukset

 • Mattomylly Tuusulassa on pääkaupunkiseudun monipuolisin ja isoin. Sieltä saat kaikki matot mitä tarttet.

  • No ei kyllä ole monipuolista valikoimaa. Ihan samaa tusinatavaraa mitä muutkin myyvät. Tosin Mattomyllyssä korkeammat hinnat.
   Esim.- Asko myy VM-Carpetin mattoja, joista montaa eri laatua saa myös omilla mitoilla. Sekä suorakaiteen muotoisia että pyöreitä Tuusulan Askoa voin suositella.


 • Kiitos hyvästä vinkistä. Ikea, Asko, Isku yms. on tosiaan jo katsottu, eikä sopivaa ole löytynyt.

 • Herttoniemessä Else mattoliike!
  Palvelu ja asiakas saa mitä tilaa!

 • Mattomyllyn kohdalla kannattaa vaan olla varovainen.. omistaja jos sattuu olemaan myymässä, niin myy *#%**aa ja kehuu laatua tietenkin maasta taivaaseen. Kotiin kun pääset niin huomaat miksi halusi matostaan eroon..... Ja rahoja et sitten saa takaisin vaikka tuote ei vastaa annettua informaatiota. Itse tappelin parisen vuotta sitten, omistaja pakoili vastuuta eikä edes soittanut takaisin vaikka soittopyynnön sai.

 • jos ajattelit tuollaista parempaa käsinsidottua mattoa katsella, niin kannattaa mennä Imperial Matto nimiseen liikkeeseen. Ei ihan halpoja mutta todella hienoja mattoja ja oli myös moderneja malleja. Ostin pienen silkkimaton vaikkei ollut tarkoituskaan :)

 • Minä olen kyllä ollut todella tyytyväinen Mattomyllyyn, joten voin todella suositella. Olen ostanut kaikki mattoni sieltä jo vuosia. Todella hyvä ja asiantunteva palvelu, ylivoimaisesti paras valikoima mitä olen nähnyt ja laadukkaat tuotteet. Ei ole aikomustakaan palata enää halpisketjujen asiakkaaksi. Myös maton vaihto toiseen on onnistunut kun on kotona huomannut ettei sovikaan sohvan väriin. Vaikka omaa hölmöyttäni valitsin ensin itselle sopimattoman maton niin oli hienoa että myyjä kärsivällisesti auttoi etsimään uuden.

  • Jotenkin luulen, että on Mattomyllyn edustajan itse kirjoittama kommentti..


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.