Pianonsoiton opettaja

Apprintice

Oli toukokuun viimeinen viikko, edessä olisi enää yksi tunti ja sitten kesäloma koittaisi. Mari ei varsinaisesti kuulunut opiskelijoihini, vaan kävin yksityisesti antamassa pianotunteja hänen kodissaan. Mari opiskeli yliopistossa psykologiaa ja asui varakkaiden vanhempiensa luona mukavalla omakotialueella.

Saavuin talon pihaan suurten vaahteroiden varjostamalle kuistille ja soitin ovikelloa.
Kohta tiffanylasin takaa näkyi kaunis naisen figuuri ja Mari avasi oven iloisesti hymyillen.
”Moi!”
”Moi, sori kun oon pari minuuttia myöhässä, piti hakea tää Chopinin nuotti vielä kirjastosta...”
” Ajattelinkin että ootkohan tulossa, kun kello on jo viis yli, etkä sä yleensä oo myöhässä. Tuu sisään! Vanhemmat lähti jo mökille ja me mennään Riikan kanssa illalla perässä kun on tää pianotunti ensin.”
Marilla oli kevyt valkoinen kesämekko, jossa oli sinisiä ja vihreitä kukka-aiheita. Edessä olevista napeista pari ylintä oli auki ja pitsiset valkoiset rintaliivit vilahtivat tästä syystä hieman näkyviin. Olin välillä katsonut Marin rintoja salaa himoiten, ne olivat silmämääräisesti arvioiden pienehköt, mutta sopivat mielestäni täydellisesti hoikkaan ja naiselliseen vartaloon. Mari oli vaaleine pitkine hiuksineen oikea Elovena-tyttö mutta pyrin aina karkoittamaan nämä ajatukset, jotta pystyisin hoitamaan työni ammatillisesti.

Seurasin Maria eteiseen ja edelleen ruokasaliin, jonka yhteydessä oli pieni kirjasto ja sen nurkassa valkoinen Steinway-flyygeli. Koko talo oli sisustettu hyvällä (ja kalliilla) maulla.
Alkukesän aurinko paistoi vaahteranlehtien pilkuttamana kauniisti flyygelin koskettimille ja tammiparketilla olevalle massiiviselle mahonkiselle kirjoituspöydälle.

Keittiöstä kuului kolistelua. ”Riikka! Sami tuli, tuu moikkaan!”
Riikka käveli keittiöstä käsissään kolme mehulasia. ”Moi, Riikka, hauska tavata.”
”Sami, moi hauska nähdä.”
”Otatteko omenamehua? Käyn laittaan jäitä, kun on niin kuuma ilma.”

Riikka oli hieman Maria pidempi ja vähän tukevampi. Punaiset, lyhyeksi leikatut hiukset ja suuret siniset silmät tekivät yhdessä hiukan töröttävien huulten kanssa Riikasta melko eksoottisen näköisen ilmestyksen. Oliivinvihreä leninki verhosi täyteläisiä rintoja ja naisen kääntyessä takaisin keittiöön näin upean, pyöreän pepun, joka keinahteli kauniisti askelten tahdissa. Huh huh, kylläpä kesä sai mielen levottomaksi.

Riikan tuotua mehuun jäitä, istuimme hetkeksi sohvalle nauttimaan mehua.
”Mä taidan mennä ottamaan torkut, niin saatte soittaa rauhassa” Riikka sanoi ja lähti kiipeämään yläkertaan.

”No niin, aloitetaas sitten.” Soitatko ensin vaikka sen Sibeliuksen, sehän meni viimeksi jo aika kivasti”

Mari alkoi soittamaan, hänellä on tapana hengittää koko kehollaan musiikin tahdissa niin, että liike ulottuu lantioon asti. Normaalisti en kiinnittänyt tähän sinänsä melko yleiseen tapaan huomiota, mutta nyt tämä jatkuva silmänilo jota oli ollut tarjolla, sai ajatuksen vaeltelemaan levottomasti.

”Hyvä!” ”Ota pari kertaa toi kolmossivun juoksutus vielä uudestaan, mun täytyy käväistä vessassa”
”Käytä yläkerran vessaa, Meillä on alakerrassa kylppäriremontti vähän vaiheessa vielä.”

14

5759

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Apprintice

      Mari alkoi heti tunnollisesti harjoittelemaan määräämääni paikkaa.
      Lähdin kiipeämään yläkertaan ja kohti käytävän päässä olevaa vessaa, pianon ääni kuului edelleen selvästi.
      Yläkertaan saapuessani huomasin, että yksi ovista oli raollaan. Kuljin hiljaisesti, sillä en halunnut herättää Riikkaa, jos hän kerran oli päiväunilla. Vilkaisin huoneeseen ja huomasin ihmeekseni, että Riikka ei suinkaan nukkunut. En nähnyt hänen kasvojaan, mutta vasen käsi hieroi rintoja leningin päältä. Kovettuneet nännit erottuivat selvästi ohuen kankaan läpi ja rytmikkäästä oikeankäden liikkeestä päätellen neiti hyväili toisella kädellään itseään melko kiihkeästi. Riikka huokaili ja huohotti niin kiimaisena, että itselläni alkoi shortseissa tuntua painetta. En uskaltanut jäädä pidemmäksi aikaa katselemaan, vaan suuntasin vessaan.

      Vessasta palattuani huomasin, että raollaan ollut ovi oli suljettu. Riikka oli varmasti kuullut, kun olin avannut vessan oven. Mitähän mahtoi ajatella, no,
      nyt oli joka tapauksessa mentävä jatkamaan soittotuntia.
      Mari lehteili tuomaani Chopin-nuottia kiinnostuneen oloisena, ja sirot kädet kääntelivät sivuja nopeaan tahtiin.
      ”Löytyykö mieleistä?”kysyin
      ”Joo tää es-duuri kappale näyttää tosi kivalta!”
      ”No hyvä, mä voin soittaa sen niin kuulet vähän miten se menee.”
      Istuin pianotuolille ja Mari meni viereiselle tuolille istumaan; hyväryhtisesti ja kädet siveästi sylissä leväten. Aloitin soiton itsevarmasti, sillä kappale sattuu olemaan omiakin suosikkejani ja osaan sen ulkoa. Kappaleen päätyttyä vilkaisin Mariin, hänen silmänsä olivat kiinni ja näytti siltä, kuin toinen käsistä olisi painanut hänen häpyään huomaamattomasti.
      ”Tällanen biisi, mitäs tykkäät?”
      Mari säpsähti, ”Oi, se on ihana kappale, aika vaikealta tuntuu vaan, että mahdankohan oppia sitä?”
      No, sulla on koko kesä aikaa harjoitella, katsotaan nyt vaan näistä parista paikasta sormitukset kuntoon, niin ei tarvi niiden kanssa hikoilla.”
      ”Tuu säkin tähän pianotuolille, niin voidaan katsoa nää muutamat paikat yhdessä.”
      Siirryin tuolin reunalle niin, että Marikin mahtui istumaan.
      ”Katos tää paikka, tässä sun täytyy ottaa oikealla kädellä 4,3,5,2,5,1, kokeilepas!”
      Mari alkoi tapailla kappaletta hitaasti, seuraten tarkasti sormituksia. ”Hyvä”
      ”Ota vaan vielä vähän pyöreämpi kämmen”sanoin ja otin omalla kädelläni Marin kämmenestä kiinni ja nostin sitä hieman ylös niin, että käden muoto oli pehmeämpi.
      ”Muista pitää tää käden asento näin.”

      ”Olisko tämä tässä sitten tälläkertaa?” Totesin.
      ”Voiks sä soittaa sen vielä kerran, niin jää paremmin mieleen?”Mari kysyi.
      ”Joo tottakai.”
      Odotin, että Mari menisi taas toiselle tuolille istumaan, mutta hän jäikin istumaan tuolille kanssani. Aloitin kappaleen taas kuten äskenkin, tuntui hieman ahtaalta soittaa näin.

      Jossain vaiheessa kappaletta huomasin että Marin käsi oli reidelläni. Yritin pitää ajatukset koossa ja jatkoin soittamista, vaikka tajusin ettei käden pitäminen reidellä ollut vahinko.
      Mari alkoi liikuttaa kättään kohti haarojani ja tunsin kuinka kullini alkoi kovettua.
      Sain kappaleen loppuun ja samassa Mari hyökkäsi suutelemaan minua suulle. Vastasin tähän kiihkeään suudelmaan. Vein toisen käteni hänen niskalleen ja toisella kädellä vedin Marin vartaloa lähemmäksi itseäni. Marin toinen käsi hieroi kiihkeästi kaluani shortsien läpi ja toinen käsi hyväili selkääni kuumeisesti.

      • Apprintice

        Mari kohottautui seisomaan ja nosti toisen jalkansa ylitseni niin, että istui nyt hajareisin sylissäni. Vedin Marin mekon helmaa ylöspäin niin että paljaat reidet olivat omiani vasten.
        Mari keinutti lantiotaan omaani vasten ja imi kaulaani samalla kun puristelin ihania pakaroita ja toisella kädellä avasin rintsikoiden hakaset. Mari nosti kätensä ylös, niin että sain riisuttua mekon, sitten hän pujotteli kätensä vapaaksi liiveistä ja ihanan pyöreät kauniit rinnat tulivat näkyviin.

        Aloin nuolla ja näykkiä hellästi oikean rinnan nänniä, samalla kun toisella kädellä hieroin vasenta tissiä ja toisella pidin Marin tiukasta pepusta kiinni niin että sain molemmista pakaroista hiukan tuntumaa ja keskisormi oli pyllyvaossa.

        Mari hyväili kiihkeästi selkääni ja huohotti ja nyyhki kiimoissaan. ”Sami..aah... noin...noin...”
        Aloin jo olla todella kiimassa itsekin. Laitoin molemmat käteni Marin pakaroille ja nostin hänet sylissäni ylös pianotuolilta. Nostin hänet flyygelin kannen päälle.
        Mari otti käsillä tukea kannesta ja nojasi taaksepäin avaten samalla reitensä.
        Hän ei sanonut mitään mutta ilme kertoi - suorastaan aneli suutani koskettamaan häntä joka paikkaan.

        Siirryin suutelemaan kiinteää kaunista vatsaa ja näykin hampaillani hiukan kiusoitellen valkoisia stringejä. Mari tuki toisella kädellä itseään ja toinen hyväili niskaani ja tarrasi tiukasti hiuksiini kiinni. ”Sami, pane mua!” Mari voihkaisi hiljaa. ”Ei ihan vielä...”kuiskasin
        takaisin, vaikka mieleni olisi jo tehnyt upottaa kyrpäni tuohon halukkaaseen neitoon.
        Huomasin että Mari alkoi olla todella valmis, sillä lantion kohdalla näkyi pianon kannella
        kirkasta kiimalientä. Mari valui pikkuhousuistaan läpi!

        Painoin suuni vasten Marin pillua ja painelin kielellä paisuineita häpyhuulia läpimärkien
        pikkuhousujen läpi, sitten vedin toisella kädellä hieman stringejä syrjään jotta pääsin työntämään kieleni tähän ihanaan posliiniksi ajettuun kuumaan vakoon. ”Ahh, ahh, ota ne pois, ota ne pois, mä haluan sut mun sisään!”Mari uikutti ja nosti lantiotaan suutani vasten.
        Oma kiimani alkoi olla niin kova, etten kestänyt houkutusta pidempään vaan revin stringit pois.

        Saman tien Mari loikkasi alas flyygelin päältä ja alkoi riuhtomaan molemmin käsin shortsieni vyötä auki samalla kun itse riisuin t-paidan päältäni. Mari veti shortsini alas ja repäisi samalla pois boxerit, joiden alta ponnahti esiin jäykkänä sojottava, suonikas mulkkuni. ”Oho, onpa sulla ihanan iso!” Mari ihasteli. Hän meni polvilleen eteeni ja ryhtyi runkkaamaan kulliani, jonka kärjessä kiilteli jo touhutippa. Toinen käsi hyväili hellästi kiveksiäni ja kieli nuoleskeli kiusoittelevasti terskan kärkeä. Otin tukea flyygelin kannesta ja toisella kädellä tartuin Marin niskasta kiinni ja painoin hänen päätään lähemmäksi itseäni.”Ime mua!”komensin, ja Mari teki työtä käskettyä - hartaasti hän upotti terskan ja sen mitä varresta mahtui, suuhunsa ja jatkoi toisella kädellä runkkaamistani.
        Toisen käden Mari anastikin itselleen! Kaunis ja herkkä käsi katosi naaraan jalkoväliin ja niin tuo huohottava, imevä ja masturboiva kiimainen kissa tyydytti samalla itseään ja minua!

        Tunsin oman orgasmini olevan lähellä ja työnsin Maria kauemmas. Kuului moiskahdus, kun Mari päästi kuuman suunsa kaluni ympäriltä pois, hän katsoi minua kysyvästi suurilla silmillään - ”Mä haluan nauttia susta kauemmin, en halua vielä laueta”Huohotin. ”Mee tohon istumaan”sanoin ja osoitin pianotuolia.”Kyllä ope” Mari vastasi himokkaasti ja tottelevaisesti.


      • Apprintice
        Apprintice kirjoitti:

        Mari kohottautui seisomaan ja nosti toisen jalkansa ylitseni niin, että istui nyt hajareisin sylissäni. Vedin Marin mekon helmaa ylöspäin niin että paljaat reidet olivat omiani vasten.
        Mari keinutti lantiotaan omaani vasten ja imi kaulaani samalla kun puristelin ihania pakaroita ja toisella kädellä avasin rintsikoiden hakaset. Mari nosti kätensä ylös, niin että sain riisuttua mekon, sitten hän pujotteli kätensä vapaaksi liiveistä ja ihanan pyöreät kauniit rinnat tulivat näkyviin.

        Aloin nuolla ja näykkiä hellästi oikean rinnan nänniä, samalla kun toisella kädellä hieroin vasenta tissiä ja toisella pidin Marin tiukasta pepusta kiinni niin että sain molemmista pakaroista hiukan tuntumaa ja keskisormi oli pyllyvaossa.

        Mari hyväili kiihkeästi selkääni ja huohotti ja nyyhki kiimoissaan. ”Sami..aah... noin...noin...”
        Aloin jo olla todella kiimassa itsekin. Laitoin molemmat käteni Marin pakaroille ja nostin hänet sylissäni ylös pianotuolilta. Nostin hänet flyygelin kannen päälle.
        Mari otti käsillä tukea kannesta ja nojasi taaksepäin avaten samalla reitensä.
        Hän ei sanonut mitään mutta ilme kertoi - suorastaan aneli suutani koskettamaan häntä joka paikkaan.

        Siirryin suutelemaan kiinteää kaunista vatsaa ja näykin hampaillani hiukan kiusoitellen valkoisia stringejä. Mari tuki toisella kädellä itseään ja toinen hyväili niskaani ja tarrasi tiukasti hiuksiini kiinni. ”Sami, pane mua!” Mari voihkaisi hiljaa. ”Ei ihan vielä...”kuiskasin
        takaisin, vaikka mieleni olisi jo tehnyt upottaa kyrpäni tuohon halukkaaseen neitoon.
        Huomasin että Mari alkoi olla todella valmis, sillä lantion kohdalla näkyi pianon kannella
        kirkasta kiimalientä. Mari valui pikkuhousuistaan läpi!

        Painoin suuni vasten Marin pillua ja painelin kielellä paisuineita häpyhuulia läpimärkien
        pikkuhousujen läpi, sitten vedin toisella kädellä hieman stringejä syrjään jotta pääsin työntämään kieleni tähän ihanaan posliiniksi ajettuun kuumaan vakoon. ”Ahh, ahh, ota ne pois, ota ne pois, mä haluan sut mun sisään!”Mari uikutti ja nosti lantiotaan suutani vasten.
        Oma kiimani alkoi olla niin kova, etten kestänyt houkutusta pidempään vaan revin stringit pois.

        Saman tien Mari loikkasi alas flyygelin päältä ja alkoi riuhtomaan molemmin käsin shortsieni vyötä auki samalla kun itse riisuin t-paidan päältäni. Mari veti shortsini alas ja repäisi samalla pois boxerit, joiden alta ponnahti esiin jäykkänä sojottava, suonikas mulkkuni. ”Oho, onpa sulla ihanan iso!” Mari ihasteli. Hän meni polvilleen eteeni ja ryhtyi runkkaamaan kulliani, jonka kärjessä kiilteli jo touhutippa. Toinen käsi hyväili hellästi kiveksiäni ja kieli nuoleskeli kiusoittelevasti terskan kärkeä. Otin tukea flyygelin kannesta ja toisella kädellä tartuin Marin niskasta kiinni ja painoin hänen päätään lähemmäksi itseäni.”Ime mua!”komensin, ja Mari teki työtä käskettyä - hartaasti hän upotti terskan ja sen mitä varresta mahtui, suuhunsa ja jatkoi toisella kädellä runkkaamistani.
        Toisen käden Mari anastikin itselleen! Kaunis ja herkkä käsi katosi naaraan jalkoväliin ja niin tuo huohottava, imevä ja masturboiva kiimainen kissa tyydytti samalla itseään ja minua!

        Tunsin oman orgasmini olevan lähellä ja työnsin Maria kauemmas. Kuului moiskahdus, kun Mari päästi kuuman suunsa kaluni ympäriltä pois, hän katsoi minua kysyvästi suurilla silmillään - ”Mä haluan nauttia susta kauemmin, en halua vielä laueta”Huohotin. ”Mee tohon istumaan”sanoin ja osoitin pianotuolia.”Kyllä ope” Mari vastasi himokkaasti ja tottelevaisesti.

        Hän käänsi tuolin sivuttain flyygeliin nähden ja kävi istumaan pitkittäin tuolille ja tuki itseään flyygeliin avaten samalla jalkansa aivan levälleen niin että märkänä kiiltelevä pillu oli kuin tarjottimella.

        Otin toisella kädellä vasemmasta pakarasta kiinni, oikean käden sormilla levitin häpyhuulia, paisunut klitoris tuli esiin ja työnsin pääni hänen jalkoväliinsä.
        Aloin kiihkeästi nuolemaan litimärkää rasiaa, kovana nöpöttävä klitoris sai pehmeän ja leveän kieleni hipaisuja yhä uudestaan ja uudestaan samalla kun upotin etu ja keskisormen Marin vittuun.
        Nyt ei siveästä yliopisto-opiskelijasta ollut tietoakaan, vaan edessäni kiemurteli himokas ja kiimainen narttu, joka toivoi että saisi kyrvän sisäänsä.
        Mari huohotti ja vaikeroi äänekkäästi ja liikutti lantiotaan edestakaisin suorastaan väkivaltaisesti. ”Ah, ah, ah, nussi mua sun kielellä!” ”Anna mulle kullia!”Mari vaati voihkimisensa lomassa ja painoi päätäni häpyään vasten.
        Sitten Mari alkoi täristä ”Nnnyyyytt!” ”Aaaah”
        Nainen laukesi suutani vasten vavisten voimakkaasti ja pillusta purskahti makeaa nestettä suoraan suuhuni. Imin kaiken nesteen sykkivästä pillusta, joka supisteli sormiani vasten. Marin edelleen huohottaessa ja väristessä nousin ylös, tartuin häntä olkapäistä ja käänsin ympäri.
        ”mmmh” Mari voihki vieläkin orgasmiaan, mutta halukkaasti hän pyllisti ja nojasi käsillään pianon etukanteen. Asetin kovana sykkivän kullini Marin turvonneen pillun huulille ja vihdoin upotin melani tuohon kuumaan ja märkään vakoon. Aloin rajun naimisen, pitäen molemmin käsin lantiosta kiinni. Marin puristi silmiään kiinni ja suusta kuului kimakkaa vaikerrusta, kun survoin isoa kyrpääni turvonneeseen pimppiin.
        Mari alkoi huutaa ”Ei, Ei, ei, ei voi olla...mulla tulee...Aaah” Kiihotuin niin Marin orgasmista että tuntui kuin olisin räjähtänyt. Ruiskutin kuuman spermalastin suoraan ihanaan sykkivään pilluun.

        Hikisinä ja voipuneina huohotimme molemmat voimakkaasti. Mari nousi pystympään asentoon, mutta olin edelleen hänen sisällään. Silitin hänen hiuksiaan ja suutelin hellästi niskaa samalla kun pidin toista kättä Marin rinnan ympäri tiukasti.

        Mari tuoksui seksiltä ja kesältä.

        ”Tän tunnin saat ihan ilmaiseksi” Kuiskasin Marin korvaan. Pehmeä naurahdus tuntui ihanalta korvissani.

        ”Kiitos opetuksesta” Mari vastasi hiljaa.


      • Apprintice
        Apprintice kirjoitti:

        Hän käänsi tuolin sivuttain flyygeliin nähden ja kävi istumaan pitkittäin tuolille ja tuki itseään flyygeliin avaten samalla jalkansa aivan levälleen niin että märkänä kiiltelevä pillu oli kuin tarjottimella.

        Otin toisella kädellä vasemmasta pakarasta kiinni, oikean käden sormilla levitin häpyhuulia, paisunut klitoris tuli esiin ja työnsin pääni hänen jalkoväliinsä.
        Aloin kiihkeästi nuolemaan litimärkää rasiaa, kovana nöpöttävä klitoris sai pehmeän ja leveän kieleni hipaisuja yhä uudestaan ja uudestaan samalla kun upotin etu ja keskisormen Marin vittuun.
        Nyt ei siveästä yliopisto-opiskelijasta ollut tietoakaan, vaan edessäni kiemurteli himokas ja kiimainen narttu, joka toivoi että saisi kyrvän sisäänsä.
        Mari huohotti ja vaikeroi äänekkäästi ja liikutti lantiotaan edestakaisin suorastaan väkivaltaisesti. ”Ah, ah, ah, nussi mua sun kielellä!” ”Anna mulle kullia!”Mari vaati voihkimisensa lomassa ja painoi päätäni häpyään vasten.
        Sitten Mari alkoi täristä ”Nnnyyyytt!” ”Aaaah”
        Nainen laukesi suutani vasten vavisten voimakkaasti ja pillusta purskahti makeaa nestettä suoraan suuhuni. Imin kaiken nesteen sykkivästä pillusta, joka supisteli sormiani vasten. Marin edelleen huohottaessa ja väristessä nousin ylös, tartuin häntä olkapäistä ja käänsin ympäri.
        ”mmmh” Mari voihki vieläkin orgasmiaan, mutta halukkaasti hän pyllisti ja nojasi käsillään pianon etukanteen. Asetin kovana sykkivän kullini Marin turvonneen pillun huulille ja vihdoin upotin melani tuohon kuumaan ja märkään vakoon. Aloin rajun naimisen, pitäen molemmin käsin lantiosta kiinni. Marin puristi silmiään kiinni ja suusta kuului kimakkaa vaikerrusta, kun survoin isoa kyrpääni turvonneeseen pimppiin.
        Mari alkoi huutaa ”Ei, Ei, ei, ei voi olla...mulla tulee...Aaah” Kiihotuin niin Marin orgasmista että tuntui kuin olisin räjähtänyt. Ruiskutin kuuman spermalastin suoraan ihanaan sykkivään pilluun.

        Hikisinä ja voipuneina huohotimme molemmat voimakkaasti. Mari nousi pystympään asentoon, mutta olin edelleen hänen sisällään. Silitin hänen hiuksiaan ja suutelin hellästi niskaa samalla kun pidin toista kättä Marin rinnan ympäri tiukasti.

        Mari tuoksui seksiltä ja kesältä.

        ”Tän tunnin saat ihan ilmaiseksi” Kuiskasin Marin korvaan. Pehmeä naurahdus tuntui ihanalta korvissani.

        ”Kiitos opetuksesta” Mari vastasi hiljaa.

        Ihmejuttu, mutta noi jäsennykset menee ihan erilailla, kuin kirjoitusohjelmassa...
        Höh.. No, toivottavasti stoori kelpaa...
        t: Ope


      • tyty2
        Apprintice kirjoitti:

        Hän käänsi tuolin sivuttain flyygeliin nähden ja kävi istumaan pitkittäin tuolille ja tuki itseään flyygeliin avaten samalla jalkansa aivan levälleen niin että märkänä kiiltelevä pillu oli kuin tarjottimella.

        Otin toisella kädellä vasemmasta pakarasta kiinni, oikean käden sormilla levitin häpyhuulia, paisunut klitoris tuli esiin ja työnsin pääni hänen jalkoväliinsä.
        Aloin kiihkeästi nuolemaan litimärkää rasiaa, kovana nöpöttävä klitoris sai pehmeän ja leveän kieleni hipaisuja yhä uudestaan ja uudestaan samalla kun upotin etu ja keskisormen Marin vittuun.
        Nyt ei siveästä yliopisto-opiskelijasta ollut tietoakaan, vaan edessäni kiemurteli himokas ja kiimainen narttu, joka toivoi että saisi kyrvän sisäänsä.
        Mari huohotti ja vaikeroi äänekkäästi ja liikutti lantiotaan edestakaisin suorastaan väkivaltaisesti. ”Ah, ah, ah, nussi mua sun kielellä!” ”Anna mulle kullia!”Mari vaati voihkimisensa lomassa ja painoi päätäni häpyään vasten.
        Sitten Mari alkoi täristä ”Nnnyyyytt!” ”Aaaah”
        Nainen laukesi suutani vasten vavisten voimakkaasti ja pillusta purskahti makeaa nestettä suoraan suuhuni. Imin kaiken nesteen sykkivästä pillusta, joka supisteli sormiani vasten. Marin edelleen huohottaessa ja väristessä nousin ylös, tartuin häntä olkapäistä ja käänsin ympäri.
        ”mmmh” Mari voihki vieläkin orgasmiaan, mutta halukkaasti hän pyllisti ja nojasi käsillään pianon etukanteen. Asetin kovana sykkivän kullini Marin turvonneen pillun huulille ja vihdoin upotin melani tuohon kuumaan ja märkään vakoon. Aloin rajun naimisen, pitäen molemmin käsin lantiosta kiinni. Marin puristi silmiään kiinni ja suusta kuului kimakkaa vaikerrusta, kun survoin isoa kyrpääni turvonneeseen pimppiin.
        Mari alkoi huutaa ”Ei, Ei, ei, ei voi olla...mulla tulee...Aaah” Kiihotuin niin Marin orgasmista että tuntui kuin olisin räjähtänyt. Ruiskutin kuuman spermalastin suoraan ihanaan sykkivään pilluun.

        Hikisinä ja voipuneina huohotimme molemmat voimakkaasti. Mari nousi pystympään asentoon, mutta olin edelleen hänen sisällään. Silitin hänen hiuksiaan ja suutelin hellästi niskaa samalla kun pidin toista kättä Marin rinnan ympäri tiukasti.

        Mari tuoksui seksiltä ja kesältä.

        ”Tän tunnin saat ihan ilmaiseksi” Kuiskasin Marin korvaan. Pehmeä naurahdus tuntui ihanalta korvissani.

        ”Kiitos opetuksesta” Mari vastasi hiljaa.

        ihanaa!
        sain tätä lukiessa


      • Apprintice
        tyty2 kirjoitti:

        ihanaa!
        sain tätä lukiessa

        mukava kuulla, että saatoin auttaa neitoa hädässä ;D
        Kyllä se omakin kanki jäykistyy, kun lukee kiihottavia tarinoita, tai kun muut kiihottuu siitä, mitä on itse kirjoittanut...


    • kyttääjä

      Olisit enemmän kuvannut naisen masturbaatioo, ite tykkäisin katella kun mimmi runkkaa...mut ok juttu oli

      • Apprintice

        joo, tämähän oli vain sellainen nostattava (?) sivujuonne, ei pääasia.
        Jos sellaset jutut kiinnostava, niin varmaan sellanen löytyy. Ja joo, mustakin on kiihottavaa katsella kun nainen masturboi. :D


    • awoeih

      ja sit mä heräsin.

    • Apprintice

      niin, nämähän on Novelleja eikä tositarinoita, en minä tätä ole elänyt, varsinaisesti kyseessä on fantasia, jonka yhteen tiettyyn sovitan.
      Onks se sulle OK?
      voi jumalauta joidenkin ajattelua...

      • Apprintice

        Laittakaa parannusehdotuksia, tää on toinen kirjoittamani tarina tänne. Joten ei tässä mitään ihmeitä vielä tehdä, mukava olisi kuulla, miten voisi parantaa tekstiä...


      • bwt
        Apprintice kirjoitti:

        Laittakaa parannusehdotuksia, tää on toinen kirjoittamani tarina tänne. Joten ei tässä mitään ihmeitä vielä tehdä, mukava olisi kuulla, miten voisi parantaa tekstiä...

        Hyvä tasapaino ns johdatuksen ja itse asian välillä ;-) monipuolinen sanavarasto, jouhevasti etenee, ei valittamista! Annatko Riikalle myös? ;-) Luin, kostuin, sain. Kiitosta vaan


      • Apprintice
        bwt kirjoitti:

        Hyvä tasapaino ns johdatuksen ja itse asian välillä ;-) monipuolinen sanavarasto, jouhevasti etenee, ei valittamista! Annatko Riikalle myös? ;-) Luin, kostuin, sain. Kiitosta vaan

        kiitos, tää oli yksi juttu mitä mietin, että pitäisikö "Riikka" ottaa mukaan puuhiin.
        Ajattelin kuitenkin pitää tän jutun tällai aika siveänä rakkaustarinana, vaikka ihan selkeästi itseäkin houkutti se että olis tuonut Riikan mukaan.
        Ei se Riikka siellä jutussa aivan sattumalta ollut ja kauheasti olisi tehnyt mieli nähdä vähän tyttöjen välistä lempeä ja "Samin" reaktiota siihen... No ensikerralla sitten...


      • Riikka0009
        bwt kirjoitti:

        Hyvä tasapaino ns johdatuksen ja itse asian välillä ;-) monipuolinen sanavarasto, jouhevasti etenee, ei valittamista! Annatko Riikalle myös? ;-) Luin, kostuin, sain. Kiitosta vaan

        Mulla on ihana lauluope, tumma pitkä komee mies. Terveisiä Jlle
        Tää olis meille ;)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 112
      2274
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      62
      2127
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1971
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1707
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1628
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1422
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1364
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1363
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1347
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1272
    Aihe