Onko 14.6 Lähtijöitä Kultikselle?

tosi on

Taas kesän avaus Bulikseen tuttuun paikkaan. Onks muita palstalaisia lähdössä ja mihin hotlaan ja millä kokoonpanolla. Itse lähden todennäköisesti yksin ellei kaverit myös innostu. Huimat 21 kertaa tulee täyteen. Huokealla sain oman huoneen itselle viikoksi aamiaisella, vain 290e, eikö? Oisko ehkäpä Varnaan menijöitä loman jossain vaiheessa vaikka jakamaan ainakin menomatkan taksikulut jos samalla juttuseuraa haluaa. Tiedän yhden mukavan sujuvaa suomea puhuvan taksikuskin Pliska-hotlan edestä, "Salamasanteri" kantsii tiedustella eli oikealta nimeltään Miska Davidov. Hän on Suomessa jopa avantouinnut ja kutsuu Suomea toiseksi kotimaakseen, mukava ystävällinen mies, joka voi opastaa ja kertoa Varnan parhaista nähtävyyksistä, ostosmahiksista yms. ja selvällä suomella :)

10

378

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PERJANTAINAKLO18:00

      lähtö 14.6. hotelli taisi olla kristal ? lähtee 4 henkilöä :) ihana loma tulossa! kerro kokemuksia paikasta, meille tämä eka kerta! suositeltuja ravintoloita, sun muuta, kerro kerro kerro ! :)))

      • tosi on

        Oon käyny kaveria vaimoa moikkaan Kristallis, joka on kiva al inclusivehotla ja mukava allasbaari vaikkakin drinksut muovikipoista ja sijainti vähän ylhäällä eli vanhuksille/polvivaivaisille sijainti ei hyvä rantaan/ostoskatuja ajatellen. Hyviä rafloja näppituntumalla löytyy aina sieltä missä on paljon illalla asiakkaita n. klo 20-21 aikaan. Kukaan siellä ei illalla juuri aterioi illalla esim. klo 18-19 ja päiväsaikaan kait syövät hotlas tai pikaruokaa tms. Rannalla yks kiva rafla hotla Amiralin vieres kai joku delfin tms. nimeltään. kanaruokaa...tosi isot ja edulliset annokset, mutta tärkein vinkki ekakertalaisille että välttäkää ns. ravintoloiden sisäänheittäjiä varsinkin kun ko. raflassa ei muita syöjiä eli varmaankin surkea paikka mut ne tekee vaan työtä käskettyä. Eli jos paikassa paljon ihmisiä syömässä niin tod.näköisesti hyvää ruokaa ja oppaat osaa neuvoa hyvin, mut baarikadulla ja alhaalla rantakadulla parhaat raflat sekä edullisimmat suositeltavat paikalliset safket tietysti shopska salaatti,keitot valkosipulileivällä, sekä erityisesti bulgarialaiset kana/liha-ruukkuruoaat jotka maistuvia ja ette taatusti kaikke jaksa syödä ja voittaa ns. perinteisen porsaanleikkeen tai naudanlihapihvin ranskalaisilla ja muistakaa maksaessanne n. 10% palvelurahan jos ruoka ja juoma palvelu oli ok. Monissa rafloissa wc -mummo, joka pitää siisteydestä huolta ja on ns. yksityisyrittäjä perii wc-käynniltä 50 stotoinkia tai 1 leva mikä on siellä normaalia ja wc-paperia saa siltä minimäärään eli jos päivällä liikutte ja käytte jonkun raflan vessassa ja mummo käsi ojossa niin siitä huolimatta ottakaa aina yks wc-embo wc-paperirulla suomesta mukaan kun bukiswc-paprut on niin ohkaisia!! :)

        Hyvää matkaa ja muistakaa aiemmat vinkkini, itse oon Bonita-hotlassa aivan rannan vieressa ja voitte tulla moikkaan kun tunnette mut ainoastaan antennipipopäästä no:25 (sinivalkoinen) ja autan kaikkia jos vain voi neuvoa.

        Hyvää Lomaa kaikilee ko. paikassa viihtyville!

        ps. muistaakseni ke tai to-iltana aina klo20 alkaen suomikaraoke Muppet Baarissa, mistä myös minutkin löytää baaritiskiltä ku ns. specialasiakas,hehe...


    • bhuk

      Te olette jo lähdössä pois Bulgariasta ,kun minä laskeudun Varnan lentokentälle.

    • huomennaklo18:00JEE

      okei, kiitos neuvoista! katsotaan jos nähdään. huomenna lähtö! jännää :)
      jos ehdit nähdä tätä niin voisitko kertoa vielä tuotteiden hinnoista ? esim, paita, pitsa, limu, kengät, korut jne ?

      • huomenna reissuun

        Rnsiksikin rahanvaihdoista:minkä tahansa hotlan respat luotettavia eli vertaa kursseja vaikket ko. hotlas asuiskaan normikurssi n. 185 eli 100e=185 levaa jos parempi niin hyvä, alemmalla en ehkä vaihtaisi vaan sitten pankkiin. Missään nimessä yksityisrahanvaihtopisteitä ei kannata kokeilla 195-kursssita huolimatta ku kaikki mafian hallussa ja saat korkeintaa 150 ja iso korsto näyttää jotain pienellä printattua tekstiä etkä voi enää perua vaihtotilannetta vaan menetät rahasi ja edes poliisit ei puutu asiaan joten suosin ite vain hotlien respoja 185-195 kursseja, jos oot aurinkomatkojen asiakas niin saat sombresos raflasta muistaakseni 192-hintaan mikä on k-hietikon paras mainitsemalla että oot a-matkojen asiakas ja opas selittää tän sulle bussis matkalla kentältä hotlaan.

        Hinnoista paidat ja muut tuotteet hintavampia ja feikkejä kuin varnan merkkiliikkeissä, toki varnassakin feikkejä löytää mut halvempaan hintaa.

        Esim. normi t-paita n.10 levaa eli 5euroo. Pitsat baarista/raflasta riippuen n. 10-14 levaa muistaakseni, mut kadulta saa lennosta jättislaisseja pitsata pieni limu tai kaljamuki yhteishintaan n.5-7levaa eli 3,5e maksimissaan.Kengät kantsii ostaa varnasta ja ns. mustalaismarkkinoilla voi tingata jopa -40-60% jos kantti riittää ja lisäksi varnassa juuri ennen ko. toria varsinainen ns.. kenkäkatu eli liikkeitä vieri vieressä (pieniä sellaisia) eli kultikselta kansii hätähätään korkeintaa varvastossut tai halpissandaalit ostaa ei siis lenkkareita tai nahkakenkiä/naistenkenkiä ku varnassa edulliset hinnat ja laatu parempaa.Korut hietikolla kaikki feikkejä eli ei taatusti oo basaareissa kultaa vaikka kuin vakuuttaa koska kaikki basaarikojutkin mafian hallussa ja kusettaa hinnoissa eli kaikkialla täytyy tinkiä paitsi normisupermarketeissa joissa listahinnat. Limu/kalja todella halpaa marketeissa! Iso bissepulle 0,5l ehkäpä n. 2 levaa (osta Zakoirga-kaljaa kun Kameniza on buliksen huonoin kalja eli mikä muu merkki paitsi se :)

        Hyvää matkaa, muut asiat teille selviää ja muistakaa pitää lompsa etutaskussa takataskun sijaan ja naiset pitäkää käsilaukku visusti etupuolella vartaloa ja kiinni ja mukaan vaan välttämätön ja päiväkassa vaan ja loput safetyboxiin,rahat arvoesineet,kamerat jne.Itse säilytän numeroyhdistelmämatkalaukussa kaiken tärkeän! Tämä siis tiedoksi hietikon ensikertakävijöille ku muut tietää jo nää jutut itsestäänselvyyksinä.


    • kohtalennetää18:00

      kiitos teille! ihana saada vähän tietoa kokeneilta, noista on oikeesti niin paljon hyötyä! huomenna lähtee, oujee :) hyvää matkaa teillekkin, vietetään paras loma :)

      • tosi on

        Ei nyt tarvitse teititellä (alkuperäinen viestin kirjoittaja eli minä olen kirjoittanut kaikki pitkät viestit ketjuun :)

        Tässäpä teille klikkaamalla linkki, niin näette Varnan eli kultahietikon sääennusteen 7 vrk eteenpäin. Sunnuntaista eteenpäin 29-30 astetta 0% sateenmahdollisuus eli auringonpalvojille mahtavat säät kun suomes sataa ja on kylmää ;)

        linkki:

        http://finnish.wunderground.com/global/stations/15552.html?show=event&MR=1

        Hyvää lomaa kaikillle ketjun lukijoille ja matkaan lähtijöille !


    • tosi on
    • Pk 6

      Ensikuussa olisi tarkoitus mennä Kultahietikolle, onko kokemuksia melia grand hermitagesta?
      Missä kannattaa käydä? Paljonko kannattaa varata rahaa?
      Mikä siellä on nykyään hintataso? En ole koskaan ennen siellä käynyt..

    • BULGARIA.I.MISS.YOU

      PK 6!!!

      Tänä yönä tulin Suomeen, ihanasta Bulgariasta! Olin ensinmäistä kertaa kultahietikolla, tykkäsin paikasta. Hotelli oli Kristal, se oli ihan hyvä, paitsi huoneessamme vieraili ötököitä! (saimme uuden huoneen)

      Hinta-taso on halpaa. itse laskin hintajo puolittamalla hinnat, jos vaikka tuote olisi maksanut 10 levaa, se olisi noin 5 euroa. esim, kalja/virvoitusjuoma (pepsi/fanta/7up jne..) maksaa noin 2 levaa = 1 euro. Ruuan hinnasta en osaa niinkään sanoa koska olimme al inclusive hotellissa, mutta ruokakin siis on halpaa! itselläni oli rahaa mukana 300 levaa eli noin 150euroa. ja minulla meni noin 200 levaa tuliaisiin. Kannattaa vertailla tuotteiden hintoja, kaupoissa on hinta eroja.

      KANNATTAA vaihtaa rahat jo suomessa, kaverini vaihtoi Bulgarian lentokentällä rahaa, jossa oli todella huono kurssi ja hävisi melkein 60e. Ja ÄLÄ vaihda rahaa kaduilla olevissa rahanvaihto paikoissa, ne huijaa AINA! jossain hotelleissa on oma rahan vaihto, en tiedä milainen kurssi siellä on, mutta suosittelen vaihtamaan suomessa.

      Kävimme Varnassa kauppakeskuksessa shoppailemassa, ihan hieno paikka! Tykkäsin vesipuistosta, siellä meni yksi päivä. Sää oli ihana, ihmiset iloisia. Vähän alkoi ärsyttämään tarjoilijat jotka seisoi kadulla ja mainosti omaa paikkaan, vaikka sanoi ei kiitos, he vain käveli perässä " paras paikka, halpa ruoka" mutta kyllä siihenkin tottui!

      Hyvää lomaa, nauttikaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2483
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2287
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2021
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1717
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1638
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1452
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      15
      1393
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1383
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1367
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1292
    Aihe