Miksi kutteja ei poliisille

Ei mennyt putkeen

Ex-pyhäjärvisenä ihmettelen miksi kuitit annettiin toimittajalle ei poliisille, kun rikosilmoituskin on tehty?

Pelinpolitiikka?

60

407

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • k-pitäjä

      Kaikki osakeyhtiön tiliasiat selviää tiliotteilta.

    • pois pois

      Kyllä hyväveli veljeä auttaa ,uskon että kaikki kuitit on ollut kuten Rapo sanoo "kaikki kunnossa" läpivalaisussa ,verottajaa myöten ,jos on uskominen tätä kaksnelosta.Kun laittaa lasit silmille voi käydä kuten näyttää .Ei ole tietoa mistään ,jos sitä halutaan ummistaa silimät.Ei edes Tikanmäki itse muista maksaneensa kuin toisinpäin ,onkohan tuokin sitä valikoivaa muistia ja huomiokykyä. Kuinka lienee muu toiminta? Ei tälläinen toiminta oo oikein ,tämä on tosi törkeää kansan pettämistä. ja vielä kunnan asioissa ja pitkältä ajalta.Kuinka moni kaupunginjohtaja ja hallintojohtaja on silimänsä sulkenut ja entä tilintarkastajat ,puhumattakaan tarkastuslautakunnat. ,mitähän lie?

    • tilit ja tilit

      Olisko kuitenkin niin että ne omat laskut jotka on maksettu Lentokentän tililtä on korjattu välittömästi (kirjanpitäjän tehtävä valvoa!). Taas ne Lentokentän laskut (450€) jotka Jukka oli maksanut omalta tililtä oli vielä tilinpäätöksessäkin siirtovelkana!

    • Häpeän merkki

      Toiminta ei ole ollut rehellistä, mutta kuitit olisi pitänyt toimittaa poliisille. Nyt pelinpoliitikot häpäisivät itsensä lähtemällä tälle linjalle. Heidän otsassaan on ikuinen leima.

      • käyhänse näin

        nimim.Häpeän merkki"Minkä värisillä laseilla sinä katsot,väsätessäsi tuonlaisen kommetin.Tai oletko aivan tollo,kai ne kuitit on kopioita koska alkuperäiset on siellä poliisin kansiossa


    • piispanen ei tutki

      onhan ne kuitit poliisilla, mutta kun poliisi on jättänyt tutkimatta. Ja ei ne kuitit näin vähäisiä ole, miltä näyttää.

      Savusaunakaverit ottavat pienet ja unohtavat suuret.

      • tupla ja kuitti

        Kyllä poliisi sanoi selvällä suomenkielellä, ettei ollut moisia kuitteja koskaan nähnyt. Merkillistä peliä tämäkin homma ja aika selkeää mistä nuo kuitit löytyivät.


    • Häpeän merkki

      Häpeällistä toimintaa antaa kuitit toimittajalle, kun ne olisi pitänyt toimittaa poliisille.

    • leimattu on, onko

      Tarkastelin tässä joutessani tätä kaksnelosen vanhaa tekstiä, asia kävi välillä kuumana. Lentokenttä yhtiö oli tehenyt ,se mainittiin myös tässä Astudiossa ilmotuksia tutkinnasta. Kaikki paperit oli verottajaa myöten käytössä . Tarkistin myös oliko asiaa tutkittu poliisin puolelta ,ei ollut .Ei oltu vaivaduttu , uskottiin pelinpolitiikkoja ,hyvä veli toimi. Uskottiin vain juridista puolta. ja selittikö myös hyvä veli asiat näin . Poliisin olisi tullut pyytää kaupungilta lisä selvityksiä ,mikäli olisi asiaa halunnut tutkintaan saattaa. Ilmotus asiasta riittää. Vieläköhän Piispanen panee asian ö- mappiin kuten aikoi.Leima ,leima tosiaan pelinpolitikoille ,hyvä veli osastolle.

    • Osanottoni pyhäjärvi

      Olihan ohjelma? Ensin syytetyt nauroi syyttäjilleen ja poliisin kanta oli ettei ole aihetta tutkimiseen kun mitään ei löydy. Lopuksi molempien naama valahti valkoiseksi kun toimittaja löi faktaa pöytään...
      Teillä kuntajohdon tehtävä on näköjään sama kuin muissakin kepujohtoisissa pikkukunnissa, viihteen järjestäminen kuntalaisille sekä kaikille kuntarajojen ulkopuolellakin heh heh

      • kappasv...

        uskon että kaikki kuitit on ollut kuten Rapo sanoo "kaikki kunnossa" Hän lisäsi tähän että,mitkä on "löytyneet".
        hehheheheeee


    • päläri-erkki

      Kohta pääsöö puolukkaan toverit!

    • Mihis käytetty?

      Mitähän lie vie hukassa, onko suuriakin ?

    • Panttaajat esiin?

      Ihmettelen samaa kuin palstan aloittaja. Miksi asiakirjat, joita esiteltiin A-studion ohjelmassa, eivät ole menneet poliisille. Onhan tutkintapyyntö taas sisällä. Kuka kenttäyhtiön papereita piilottelee. Poliisilaitoskin on saatettu kiusalliseen tilanteeseen. Lehtitietojen mukaan ovat pyytäneet lisätietoja, mutta eivät ole saaneet.
      Tällainen toiminta on enemmän rikollista, kuin inhimilliset erehdykset.
      Nyt alkaa jo näin sivustakin katsottuna tuntua ajojahdilta.

    • paskasaapas

      Kaikissa kepukunnissa on hämärähäärääjät, ihan niinkuin valtakunnantasollakin, suomen suurin rikollisjärjestö on muuten keskustapuolue. eli pitäisikö kieltää koko järjestöntoiminta niinkuin helvetinenkelien kerhot!

    • Halle luja

      Niin totta kuin olla voi. Uskomaton temppu jos Katainen saa vietyä persujen ansiosta kuntaliitokset läpi nykyisen kauden aikana. Asia mitä eri formaatit eivät ole huomioineet laisinkaan on se, että kaikki muut paitsi keput haluaa liitoksia juuri samasta syystä kuin edellinen kirjoittaja julki toi. Kehäkolmosen pohjoispuolen suurin rikollispuolue, keskusta kuntien johdossa.

      Siis uskomatonta jos Katainen saa vietyä kuntaliitokset läpi KIITOS keskustalaisten äänestäjien jotka keskustaan vittuuntuneina protestina äänestivät persuja. Siis..kepujen kannattajille kiitos.

      Halleluja rumpuni pelastusta soi kun liitokset tulee ja kepujen sukupolvien aikainen mielivalta vihdoinkin loppuu.

    • joohan joo

      Kyllä hyv'-sisko-järjestelmä on tekemässää uskomatonta ajojahtia. Ja meni luottamus puolta ottamattomaan, tutkivaan journalismiin maanantain ohjelman nähtyä. Kun leikataan ja liimataan pala sielt, sopiva täältä saadaan käsikirjoituksen mukainen viesti. Samaa mieltä olen, että jos on näyttööä ja kuitteja ja todisteita ne on toimitettava tutkintapyyntöjen mukana todisteina. Miksi niin ei ole tehty, jos jotain on ollut? Voi näitä naisia, itse olivat neljä vuotta (malilaa lukuunottamatta) todella vallan käyttäjiä ja mitä siitä jäi... Jos heidän päätöstensä mukaan olisivat itse toimineet, oltaisiin esim. hyvinvointitaloa rakentamassa ja verovaroilla maksamassa

    • vauh vouh vauh

      Sekavaa ja salaista on ollut edellä mainittu kausi.

      • pilipalipeli

        "syytöksiä ja puheita on joka lähtöön, mutta kun poliisi pyytää todisteita, niitä ei olekaan olemassa." Näin kertoo rikosylikomisario Ilkka Piispanen.
        On oikeutettua kysyä, miksi tutkivalta viranomaiselta pimitetään todisteita, kun kuitenkin pyydetään tutkimaan.
        Mitä tuommoinen peli on?


    • ffsaf-7747

      oisko seuraa bi miehelle?lahkeessa pullottaa

    • Asiat päätökseen

      A-studiossa esitetyt asiakirjat olivat sellaisia, että ne ovat kenttäyhtiön hallituksen takana.
      Kaupungilla konsernivastaavana on oikeus vaatia tutkimuspyyntönsä tueksi kakki materiaali, joka selvittää tilannetta. Eihän asiat muuten etene.
      Poliisille pitää olla perusteita, kun tutkimuspyyntöjä tehdään. Kenttäyhtiön hallituksellakin luulisi olevan kiinnostusta saada asialle piste.

      • Veneilijä yy

        Kyllä Piispasella on aineisto ollut. Ei vain tutkinut ja tehä pärräytti päätöksen ei moitittavaa. Mitäpä arvelette olikohan aito päätös. Olihan tuo ilme sellainen että tiesi ja huomasitte varmaan kysymyksen "onko toimittajalla vielä muitakin" kysymys kuvastaa sen että hän tiesi että on


      • Naurettava pelle
        Veneilijä yy kirjoitti:

        Kyllä Piispasella on aineisto ollut. Ei vain tutkinut ja tehä pärräytti päätöksen ei moitittavaa. Mitäpä arvelette olikohan aito päätös. Olihan tuo ilme sellainen että tiesi ja huomasitte varmaan kysymyksen "onko toimittajalla vielä muitakin" kysymys kuvastaa sen että hän tiesi että on

        Olet kyllä naurettava. Jos poliisi kysyy että onko toimittajalla vielä muitakin, niin se ei todellakaan tarkoita että tietäisi että moisia olisi enemmän. Jos näin kuvittelee, niin varmaan on ongelmia kuullun ymmärtämisessä.


      • näinkin saattaa käyd
        Naurettava pelle kirjoitti:

        Olet kyllä naurettava. Jos poliisi kysyy että onko toimittajalla vielä muitakin, niin se ei todellakaan tarkoita että tietäisi että moisia olisi enemmän. Jos näin kuvittelee, niin varmaan on ongelmia kuullun ymmärtämisessä.

        Saa nähdä saako poliisi pyytämiään kuitteja, vai täytyykö toistamiseen todeta, ettei ole esitetty perusteita.


    • Hävetkää

      Pro-pelinpelaajat menettivät minun silmissäni uskottavuuden.

    • entinen pyhäkäs

      Poliisi tutkimaan uudelleen ja mökkinaapuri pois ko. tutkimuksista kokonaisvaltaisesti, tutkikaa myös tehdyt "hyväveli" metsäkaupat, jos niitä on tapahtunut. Rehellisyyttä ja avoimmuutta, pois kähmintä ja ne henkilöt jotka ovat osallisia tällaiseen toimintaan, jos niitä on tapahtunut. Tuon ohjelman perusteella nolottaa olla syntyperäinen pyhäkäs, vaikka asunkin muualla, harmittaa kaikkien puolesta.

    • häpiät

      Osaatteko hävetä edes itsenne, jos ette kaupungin puolesta.häp

    • Enpä usko

      Onko "paperinpiilottajalla" nyt hyvä näkemys itsestään.

      • En. valtuutettu ???

        Mikähän on tuolloisten hallitusten, kaupunginjohtajien, hallintojohtajien vastuu. Onko avustus maksettu ilman tilinpäätöstietoja. Ja miten on toiminut silloinen tarkastuslautakunta? Niin pulmunen, niin pulmunen.. Toivottavasti tark. Lautakunnan pj. onn esittelemässä vihdoinkin kaupungin arviointikertomusta? On nimittäin ollu viime vuosina aina henkilökohtainen este?? Ja on tainnu tulla soittoja ennen kokousta vähän itsellekullekin epämääräiseen aikaan, näin kuulin!


    • Op.

      Onko mies johdossa saanut ylimääräisen mahdollisuuden hyvittää isoille pojille?

    • tarkastuslautakunnan

      en tiedä, en tunne, mutta

      tarkastuslautakunnan tehtävänä on puolueettomasti (huom puolueettomasti) nähtävä, miten vuoden 2012 toimintaa on kaupungissa hoidettu...

      • Tehtävien tasalla

        Kuin myös se, että tarkastella myös oman lautakunnan toimintaa!!!


    • yhtiön kanta????????

      On vain kaksi virallista tahoa, joiden hallussa tai tiedossa kenttäyhtiön kuitit ja kirjeenvaihto kyseisessä asiassa on. Kenttäyhtiön hallitus ja poliisi, jolle asia on laitettu tutkittavaksi. Poliisiviranomainen kertoi julkisesti, ettei ole saanut. Laila Malila on yksi kenttäyhtiön hallituksen jäsen. Ohjelmassa hänkään ei kertonut, että olisivat poliisille toimittaneet asiakirjat. Hänelläkin oli asiassa "vain syytä epäillä....."
      Me muut tänne kirjoittelevat perustamme tietomme olettamuksiin ja kuulopuheisiin.
      Jos yhtiön hallitus haluaa selkeyttää tilannetta ja olla rehellinen, se kertoo miten asia on. Vältettäisiin viranomaisten asiaton ja turha arvostelu.

    • Op.

      Tarkastuslautakunnat 2004-2008 sekä 2009-2012 yhtiöiden läpilaskijoita.Miksi.

    • juorut vain paisuu

      Ei ole mitään mullistavaa tullut esille. Jos kenttäyhtiö haluaa jatkaa kuurupiiloa niin sen se tekee ja pitää paperinsa tiukasti mapissa.

      • Pyhäjärvinen

        Ketäs siihen kenttäyhtiön hallitukseen kuuluu? Malila? Jos heillä on paperit ja kuitit niin miksi niitä piilotellaan? Miksi noita ei ole toimitettu poliisille ja kenen kynsistä nuo toimittajan paperit tulivat? Jossakin olin lukevinani, että noita lentokenttään kuuluvia asioita olisi laitettu salaiseksi. Pitääkö tämä paikkaansa ja miksi näin mahdollisesti on tehty?Jos ne on salaisia, niin kenen tahdosta? Tämä on ihan samanlaista skeidaa mitä oli se taannoinen Laukkasen ajojahti. Eipä ole uskaltanut tutkintapyynnöntekijä ilottautua.


    • Kuka tietää?

      Missä mappivarasto piilee?
      Kuka sitä valvoo?
      Kenellä oikeus saada tietoja toimittajan lisäksi?

    • ohjailua, junailua

      Tarkastuslautakunnan toiminta lentokenttäasiassa. Perustettiin toimikunta (ketkä olivatkaan jäseniä), jonka muotovirheen perusteella tarkastuslautakunta sai jatkaa, ja jatkaa muuten vieläkin. Mikäs se olikaan se villakoiran ydin siinä, olikos se "virkamiehen ohjastaminen lentokenttäasiassa"?

    • selvitys kuka

      Kaupungin laskut on siis kaikkien tongittavissa arkistossa,kait tuo menee tutkintaan kuka niitä sieltä levittelee kylille.
      Valtuutetuilla on kait vaitiolovelvollisuus sisäisistä asioista ja kirjanpidosta.

    • salaisia,kun tikkka

      Valtuutetuilla ei ole vaitiolovelvollisuutta kaupungin asioiden hoidossa.

      Herra nähköön!!

    • Kepu haisee!!!

      "Miksi kuitteja ei poliisille"...
      No jäi vaikutelma että Jokilaaksojen poliisin toiminta ei ole ollut mitenkään esimerkillistä. Jos kuitit olisi toimitettu niin...
      Itse entinen nimismies Rapokin kovasti sitä mieltä että homma ok.
      Hyvä veli järjestelmä hommiako?

    • pässin lihhaa

      johtusko siitä että verottaja on kuitit tutkinut, ja tarkkaan, eikä mitään epäselvää niissä ole ollut! Tällöin ei toisen viranomaisen, varsinkin kun verottaja tuntee nämä asiat parhaiten, ole tarpeellista enää kuittitasolla asioita penkoa!

    • ota ja omista

      pässin lihhaaa!!

      elä ees kehtaa, pitää hoitaa kaupungin tytäryhtiötä lakien ja yhtiöjärjestysten mukaan.
      ovat antnee t kaupungille tili- ja vastuuvapauden useilta vuosilta, vaikka kaupungin tytäryhteisön tilit eivät ole kunnossa.

      Onko tässäkin Hyvä-veli järjestö- mene tiedä...
      Audiator tilintarkastusyhteisö on lähellä Kuntaliittoa
      ja entä sitten Kuntaliitto, jossa on häärännyt tikanmäki päättäjänä--- mene tiedä, kuka hoitaa, ja mitä.

      Pääasiantuntija lakiasoissa on Heikki Harjula. Kuntaliitosta. Hänen lausuntonsa tikanmäen pyyntöihin on "yhtä ympäri pyöreetä"

      • Kuitit olivat

        Kuitit olivat Piispasella. Ei vissiin huomannut mitään? Täh? Olikohan rillit huurussa.


      • Kuitit olivat kirjoitti:

        Kuitit olivat Piispasella. Ei vissiin huomannut mitään? Täh? Olikohan rillit huurussa.

        Jos Polliissetä näki kuitit, niin miksi se Keskipohjanmaa lehden mukaan niitä kaipaili ?
        Jos oikeesti niitä halusi, niin ois pyytänyt heti saada ottaa kopiot.
        Kaippa poliisitalossa kopiokone on ?
        Niitä saa halvimpia uusia jo 30€.

        Eikö tosiaan ollut kopiokonetta ?


    • järjen vastaista?

      Tämän päivän Selänteessä poliisi perää kuitteja, joita A-studiossa esiteltiin.
      Eräät järjestivät inhottavan tempun kotikuntaansa kohtaan. Tehdään tutkimuspyyntöjä eikä anneta poliisille tutkintaa varten materiaalia. Sitten vilautellaan. Voi hyvänen aika sentään, mitä alasajoa.

    • :)))

      Hävettäisi olla kepulainen ja vielä äänestää keskustapuolueen ehdokasta,naurua päälle :)))

    • 12+2=13

      Äpyli poikii.

    • reppuselkään

      Ja kaura kasvaa, mutta kahuja tullee.

    • jatkuvaa kitinää.

      proolaiset on vielä katkeria vaalituloksesta

    • mielenositukset

      Osoittavat mieltään kaupungin vahingoksi.

    • ihan oikeasti

      mielenosoitukset:::::::::

      vai on niin, että antaa suurten poikien tehdä mitä hyvänsä, käyttää kaupunkilaisten varoja miten lystäävät, lennellä lentokoneella Oulkuun ja Helsinkiin.

      Mutta riittäneekö linnuntietä 0,45 e/km korvausta ja kuka antaa lentoluvan?????

      mikä on mielenosoitusta???? mitä tuolla tarkoitetaan varsinkin, kun on syytä tarttua tällaiseen yhteisten varojen väärinkäyttöön ja..............................

    • 90700698

      Virkavalta tutkii, jos tutkittavaa on. Sinne on tehtävä aloite ja esitettävä perusteet.

    • juu juu ootellaan

      oottakee aivan rauhassa ,näihän me on ootettu jo meleko kauan . Mutta ootetaan nyt lissää . Kyllä kaupunki on nyt asiat pannu setvitykseen on Piispasen pakko ottaa mapit ja tutkia eikä hyssytellä sitä politiikaa kuten totesi ohjelmassa että olihan" hän hullu iliman politiikassa mukana olloo jo selvityttännä'" Mitä mahto tarkottaa?

      Osoittenkin varmasti virkavalta tietää mistä paperit saa ja taitaapa ne siellä ollakin

    • surkeaa

      Kukaan ei varmaan kiellä asioita tutkimasta ja ojennukseen laittamasta,mutta kotikunnan paskominen ja toimittajalle kuulumattomien papereiden levittäminen on kyllä todella häpeällistä.Mutta onhan tuo jo nähty..narsistilla on narsistin oppipojat ja opetuslapset.Eivät he ajattele muuta kuin omaa etuaan ja kostoaan..voi polosia,kyllä maksun aika heillekin tulee ja itku pitkästä ilosta,parku päivästä pahasta.

    • Tunkio haisee

      Joo. Ei minkään yhteisön asioita voida näin hoitaa. Ennenpitkää kaikki on tyhjän päällä. Harmillista. Oikeutta ei voi ottaa omiin käsiin. Sitä varten on järjestäytyneessä yhteiskunnassa oikeuslaitos.

    • Tutkittava on

      Olen samaa mieltä, että asiat pitää tutkia. Se on virkavallan tehtävä, mikäli kaupunki ja yhtiö eivät ole päässeet asiassa eteenpäin ja heille on syntynyt epäilys. Materiaalia ei kuitenkaan voi piilotella ollakseen rehellistä toimintaa.

    • Olen jääääävi ; )

      Pittää järjestää tiedotustilaisuus.
      Kysellään sitten kuka teki viattomista tutkinnan.
      Kuka makso omansa ja keiden tileiltä.
      Show jatkuu !

    • Aktiivista

      Juttu oli sekin, kun poliisin tutkittavana oli asia, jota kukaan ei ollut päättänyt lähettää tutkittavaksi. Mikähän tuokin tapaus oli?

    • eppäillä soppii

      sehän on vieläkin selvittämättä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miehen lapsettomuus keski-ikäisten deittailussa

      Tällä palstalla esitetään usein ajatus, jonka mukaan lapsia saanut nainen olisi parisuhdemarkkinoilla huonommassa asemas
      Sinkut
      311
      3032
    2. Kunpa voisin halata sinua

      ja sanoa sinulle miten onnellinen olen siitä, että olet elämässäni. Mutta et ole halausetäisyydellä... etkä elämässäni.
      Ikävä
      48
      1431
    3. Mikä oli se hetki

      kun tajusit rakastuneesi?
      Ikävä
      85
      1302
    4. Miksi Suomi ärsyttää Venäjää?

      Jatkuvasti? Hyvin suomen herrat tietää, että tuo DCA-sopimus on paha ärsyke Venäjälle. eihän Venäjä ole hyökännyt Suomen
      Maailman menoa
      305
      1176
    5. Muut yrittää seata meidän välejä

      Nainen, oot varmaan sen myös huomannut. Ihan irl oon sen huomannut jo hyvän aikaa. Eihän anneta sen häiritä.
      Ikävä
      100
      1123
    6. Miksi laatikkomansikoihin jätetty kannat?

      Tympeä homma kotona sitten poistaa...
      Maailman menoa
      82
      1081
    7. Älä turhaan nainen ikävöi minua

      Olen sellainen jäntevä pantteri ja sinä jo melkein rollaattorikamaa. Ei onnistu mikään.
      Ikävä
      85
      1023
    8. Jotenkin tätä asiaa pitää nyt käsitellä

      Vaikka sitten anomuumisti. Olen lähestulkoon rakastunut vanhempaan mieheen mutta tämä ei nyt oikein suju niin kuin pitäi
      Ikävä
      80
      981
    9. Meillä olisi kaunis kesä

      Yhden viestin päässä. Haluaisin tutustua. Vaikka oltaisiin vaan ystäviä. Eikä mitään vaan vähättelyä. Ajattelen et olet
      Ikävä
      26
      914
    10. Kun unohdat tämän

      Sivuston, unohdat myös meidät nopeammin. Kokeile. Naiselle.
      Ikävä
      79
      855
    Aihe