Kysymykseni koskee siis Facebook-profiilin uudelleen aktivointia. Laitoin profiilini ei-aktiiviseen tilaan (en siis poistanut profiilia kokonaan) jo yli kolme vuotta sitten. Nyt ajatuksena olisi ottaa profiili takaisin käyttöön. Haluaisin kuitenkin ennen sitä käydä katsomassa millaiseen kuosiin profiili ja seinä jäivät ja ehkä karsimassa sieltä jotain materiaalia pois. Onko se mahdollista tehdä niin, etteivät muut sitä näe ja aktvoida profiili toisten näkyville vasta näiden toimenpiteiden jälkeen? Sama juttu uusien lisäysten kanssa, eli olen näiden Facebookittomien vuosien aikana tehnyt mielenkiintoisia ulkomaanreissuja, joista haluaisin laittaa kuvia rajatun porukan nähtäville. Onko kuvat myös mahdollista lisätä ns. salassa ja laittaa ne näkyviksi vasta kun aktivoi profiilin toisille? Mitä mieltä muuten olette, onko tyhmää laittaa Facebookiin ns. "vanhentuneita" kuvia (jotka siis ovat jo pari-kolme vuotta sitten tapahtuneilta matkoilta) uusien lisäksi? Ilmeisesti kansion luomipäivä/tämä päivä tulee siihen kuitenkin pakosti näkyviin? Kiitos asiallisista vastauksista/jeesistä :)
Facebookiin palaaminen
BabyPhat-
1228
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 1
Vanhimmat
On mahdollista. Kun aktivoit tilisi niin vedä yksityisyysasetukset tappiin eli vain sinä, sitten teet muutokset ja palautat asetukset järkeviksi. Facebookiin ei ole tyhmää laittaa mitään, sehän on kaiken sonnan hiekkalaatikko. Jos funtsit onko joku asia tyhmää, ei facebook ole oikea paikka, noin niinkuin periaatteessa laajalla skaalalla mietittynä.
Mulla on kavereita joiden päivityksiä en viitsi edes lukea, ne kun on luokkaa "kävin ajelulla, syötiin makkaraa ja nyt ollaan väsyjä!" :D. Jos joku viittii tollasta julkaista niin valokuvien laitossa ei ole todellakaan mitään arveluttavaa, oli ne vanhoja tai ei.