Tallinnan uusi vierasvenesatama.

Gasti1

kokemuksia uudesta vierasvene satamasta merimuseon vieressä? Onko rauhallinen satama, aallokkoa, hinta ym.

11

2480

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Gasti1

      olen Googlannut, mutta tuloksetta Merimuseon satamaa. Voi olla että sellainen vierasvene satamaa ei ole?

      • 17+11

      • Raltsi

      • että näin,

    • hghvv

      Kaytiin Eilen noblessa suljettu huomiseen navionics kart as paljon kivii ok laituri; terkut kalevista

    • Kipparska

      Mekin lähdimme Kalevin pursiseurasta tutustumaan tähän uuteen Noblesseriin. Kun emme käyttäneet taksia, melko monen kyselyn ja ohjeen jälkeen löysimme perille. Varsinainen satama-allas ihan ok, laiturit ja poijut valmiit, laiturien porttilukot toimivat koodilla. Suomen laivaliikenne saa aikaan aallokkoa, ensi talven aikana aallonmurtajaa vahvistetaan. Veneitä oli muutamia kymmeniä ja ainakin pari suomalaista purjeveneitä. Isossa, parempia päiviä nähneessä ( useassa kerroksessa rikkoutuneita ikkunoita) punatiilirakennuksessa oli sataman ainoa ravintola, joka ei ollut vielä n.klo 10 ap auki, joten ei tietoa tarjonnasta. Ihan lähellä ei myöskään näkynyt mitään kauppoja. Satamakapteenin toimisto tilapäiseltä näyttävän rakennuksen toisessa kerroksessa ja päädyssä wc:t ja suihku. Lähinnä pytinki muistutti työmaakopilta. Ja rakennushommiahan siellä tehtiinkin, emme saaneet tarkempaa selkoa mitä oli tulossa kun satamakapteeni oli hammaslääkärissä.
      Kuviakin otin paikasta, mutten osaa niitä liittää mihinkään. Sorru

      • Kipparska

        Bussi nro 3 Randla-Veerenni linja ajaa lähelle satamaa. Kävelymatka Volta-pysäkiltä n. 100 m. Reitti koukkaa lähelle matkustasatamaa ja ajaa Virukeskuksen kautta Veerenniin. Päivällä 3 kertaa tunnissa, aamuin ja iltapäivisin n. 10 min välein.


    • 10+6

      Kävin Noblesserissa heinäkuussa. Kuten jo aiemmin todettiin, paikka on selvästi vielä keskeneräinen, eivätkä paikalliset taksikuskitkaan tunteneet sitä. Uskon että siitä tulee vielä hieno, sillä vanhat rappiolla olevat telakkarakennukset ovat kauniita. Kun ne laittaa kuntoon (vanhat seinät, uusi sisus), paikasta saa todella näyttävän. Jotain kunnostustyötä näytti olevan meneillään.

      Sataman fasiliteetit olivat hieman "askeettiset" tyyliin konttisuihku ja vessa, mutta satamaravintolan WC-tiloja sai käyttää ravintolan ollessa auki. Satamaravintolassa oli kiva terassi ja todella hyvä ruoka. Gourmet-luomusten lisäksi siellä voisi olla yksi "mättöannos", joka veisi päivän purjehduksella generoituneen ison nälän huurteisten kanssa pois. Henkilökunta oli ystävällistä ja hinnat kohtuulliset (15 eur / yö). Sillä sai koodin laiturille ja toisen WLAN:iin.

      Varoitus: satama-allas on aallonmurtajasta huolimatta suojaton. Syvällä olevat poijut yhdistettynä laivojen aiheuttamiin aaltoihin saivat veneet heilumaan todella reilusti ja omakin vene ehti osua laituriin ennekuin tajuttiin vetää poiju- ja kiinnitysköydet niin kireälle että soi. En ole varma, auttaako aallonmurtajan parantaminen, vai pitäisikö sataman suuaukon edessä olla vielä muuri vaimentamassa sisään tulevaa aallokkoa.

      Merimuseo (Lennusadam) on n. 100...150m päässä Noblesserista. Käymisen arvoinen paikka ja sen edestä saa helposti taksin kaupungille, ellei halua kävellä.

    • Noblessner

      Tervehdys Noblessnerista,

      Aivan pakko kommentoida kun satamamestari Silver tuossa muistelee viimeksi käyneensä hammaslääkärissä helmikuussa, täällä naureskellaan satamakonttorissa (kontissa), missä lienee luuhannut sillä kertaa mutta yleensä Silver on aina paikalla, silloinkin kun pitäisi jo kotona olla.
      Mutta hieman asiaakin, täällä tosiaan rakennus- ja kehitystyöt käynnissä niin satamassa kuin myös ympäröivällä alueella. Ensi vuonna taas parempien ja monipuolisempien palvelujen kanssa eteenpäin. Olisimmekin aidosti kiinnostuneita kaikesta palautteesta ja toiveista, usein ne pienet asiat jäävät itseltään huomaamatta. Nyt olisi siis mahdollisuus vaikuttaa asioiden kulkuun :)

      En tiedä rikkooko tämä nyt foorumin mainostussääntöjä mutta tässä olisi satamamme netti ja facebook osoite, suomenkielinen versio on tulossa.

      www.sailinvest.com
      www.facebook.com/noblessner

      Terveisin,

      Satamakonttorin väki

    • ei keikuta?

      Onkohan tuolle aallonmurtajalle tehty mitään talven aikana?

    • HansNiskatuki

      Valitettavasti ei ole. Olimme yhden yön juhannuksen jälkeen, mutta koska aidosti pelotti josko knaapit irtoavat veneestä, niin vaihdoimme sitten Pirittaan. Viimeinen vuoristorata oli n. klo 1:00 yöllä. Piisasi meille.

      Itse paikka tulee varmaankin hienoksi. Viihtyisän oloinen ravinteli, mutta muuten aiempien kuvausten mukaista: saniteettitilat kontissa, saunaa ei löytynyt (tiesivät kyllä ravintolassa, että jossain on, mutta sen enempää eivät osanneet auttaa). Satamakonttoriakaan emme löytäneet, maksu hoidettiin ravinteliin.

      WLAN ei kuulu laitureille. Ainakin meidän laiturimme portti aukeaa ilman koodia (käsi verkon raosta sisään ja vivusta auki).

      Etäisyys keskustasta ei ole ihan mainostetun lyhyt, kyllä Old City Marina on aidosti ytimessä ja tämä reilusti sivussa. Vaikuttaa lähinnä lasten kanssa kävelyyn, aikuiset pärjää kyllä.

      Museo oli hieno ja kivasti lähellä.

      Näillä kokemuksilla.. Ihan ok paikka siis jahka aallonmurtajan suhteen tehdään perustavaa laatua oleva parannus tai vaihtoehtoisesti laivaliikenne lopetetaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3913
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      92
      2039
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1401
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1311
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      306
      1241
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe