Hilavitkuttimet täysin turhia

Ladailijamiekkonen

Minä jos kuka tiedän autolla ajamisesta. Ajan kymmeniä tuhansia kilometrejä vuodessa. Kaksi Ladaani ovat uskollisesti palvelleet vuodesta toiseen.

Viime vuosina olen pannut merkille, että länsiräppänöitä markkinoidaan kaiken maailman turhanpäiväisten hilavitkuttimien avulla. Ilmastointi (kuka sitä tarvitsee arktisessa pohjolassa), automaattivaihde (eikö uusavuttomat jullit osaa edes vaihteita vaihtaa), bluetooth hansfree (mikä helvetti se edes on?), pysäköintitutka (anna mun kaikki kestää, eikö enää osata edes parkkeerata!). Sanalla sanoen kaikenlaiset länsiräppänöiden hilavitkuttimet ovat mitä turhimpia vikapesäkkeitä, joiden ansiosta räppänät seisoo suurimman osan vuodesta pajan pihalla, silloin kun minä ajelen leveä hymy naamalla Ladalla.

Niin ja mitä tulee airbageihin; voi herran pieksut, ette kai te aikuiset miehet ja naiset usko markkinamiesten kikkoihin, että jotkut ilmapallot autossa suojelisi yhtään mitään! Kyllä mua sitten niin naurattaa! :D

Lada on tehty kestämään, ja ajamista varten! Ladassa on kaikki tarpeellinen, eikä mitään turhia vikaherkkiä hilavitkuttimia. Ne ovat täysin turhia, aiheuttavat ongelmia, ja pahimmassa tapauksessa onnettomuuksia. Vetoköysi on aina jykevästä neuvostoliittolaisesta teräksestä valmistetun laatuautoni takaluukussa, ja harva se päivä saan kiskoa räppänistien autoja puskista ja teiden varsilta. Reiluna ladamiehenä toki autan kanssaliikkujia. Moni auttamani henkilö on posket punottaen myöntänyt tehneensä emämunauksen vaihtaessaan Lada laatuautosta länsiräppänään! Ottaakaa opiksi! Kyllä jämpti on näin!

15

213

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aatos Punainen

      Kyllä asia on juuri niin kuin Ladailijamiekkonen sen hienoin sanankääntein ilmaisee! Meidän poikamme Taisto-Josififin ensimmäinen sanakin oli Lada! Jokunen vuosi vielä, ja Taisto-Josif menee ylpeänä isän Ladakyytillä kouluun!

      Siinä ei ole ennenkään mitään hilavitkuttimia tarvittu, kun raavaat miehet kulkevat kanttiladalla tehtaalle!

    • ikiladisti

      Minun Ladassani on vain narulla käsin käytettävät lasinpyyhkimet. Kaikki muut varusteet ovat olleet rikki jo melkein uudesta asti. Hyvin on Ladalla päässyt viinakauppaan joka päivä paitsi silloin kun se ei ole ajokunnossa eli aika usein.

      • Sehän on ehdottomasti tärkeintä, että viinkauppaan pääsee. Ei muutakun Ladan ostoon kaikki kynnelle kykenevät!


    • vellu.

      Länsiräppänät on vammaisten autoja.Käsi ei pelaa,painetaan nappia,ikkuna laskeutuu. Kun järki ei pelaa,painetaan nappia,pysäköi automaattisesti. Ym,ym..............
      On kaikennäköisiä vitkuttimia ajoa helpottamaan,ja lompakkoa tyhjentämään.(Ovat epäkunnossa jatkuvasti)

      • ikiladisti

        Ihan just näin. En ole koskaan päässyt lähellekään länsiautoja mutta tällaisen pitkäaikaistyöttömän sekakäyttäjäkommunistin maailmankuvaan ainakin se sopii.


    • Tov. Taisto N-L.

      Ladailijamiekkonen kirjoittaa totisinta totta! Taisi olla kirjoitus sen verran veret seisauttava, että jäi räppänistit yllätetyiksi housut kintuissa. Eihän tuohon ole mitään lisättävää! Hyvä kannanotto laatuautoilun puolesta! Kiitos

    • työtön kommunisti

      Lada on paras ja ainoa auto työttömälle julkikommunistille, joka ei sosiaalihuollosta saa rahaa Ladan vaihtamiseen Nissan Sunnyyn.

      • Kanto.

        Ladailijamiekkonen on minunkin mielestä aivan oikeassa enkä minä osaa siihen lisätä mitään. Myös työtön kommunistikin on oikeassa Lada on paras mahdollinen auto mitä maa päällään kantaa. Ei tarvitse muita autoja vilkuilla, muulloin kuin niissä hilavitkuttimet pettää ja saattaisivat tulla niskaan risteyksissä. Kiitos minunkin ja koko perheeni puolesta, ja hyvää alkavaa kesää kaikille.


    • Hornankattila

      Tiedätkö Mitä yhteistä on ladassa ja kylpyammeessa kummastakaan ei kehtaa nousta yleisellä parkkipaikalla

      • hinurilla

        Lada on ainoo millä pääsee, julkiselle paikalle eli torille, muut merkit sätkivät pihamaalla!


      • Runko_se_oikea

        Tääle kommentille peukkua ihan kybällä.


    • Zigulisti

      Ville Haapasalo mainostaa Ladoja Venäjällä ulkomainoksissa ja televiossa. Ohjelmassa "Volga 30 päivässä" hän kuitenkin totesi suunnilleen: "Mikähän tässä kansassa on vikana, kun avaruuteen lennellään noin vaan, mutta Ladan takaovea ei saa vieläkään kunnolla kiinni".

      • EipäOleAinoa

        Näytti jäävän Putinin käteen muidenkin venäläisautojen kahvat uutisissa viime viikolla.

        http://www.hs.fi/ulkomaat/a1463105331696

        Åarempi siis olisi ollut, ettei aleta Ladaan laittamaan varusteita, kun perustekniikkaakaan ei ole 45 vuodessa saatu toimimaan.


    • Niin_Skoda_60-luvulla

      Tälläkin palstalla on julistettu vuosien mittaan ettei Ladaan tule ikinä sitä tai tätä varustetta tai ominaisuutta. Esimerkkinä sähköiset ikkunahissit, ohjaustehostin, ilmastointi ym.
      Niin vain niitäkin on pikkuhiljaa ruvennut ilmestymään.

      Lisäksi muistan vielä hyvin että jos joku olisi 1960-luvulla väittänyt minulle että Skoda on joskus Suomen myydyin automerkki tai malli, olisin pitänyt väittäjää hulluna ja väitettä täysin huuhaana. Niin vain se Skoda porskuttaa tätä nykyä Suomessakin. Myönnän olleeni täysin väärässä silloisessa luulossani.

      • MansenMoottori

        Lada tulee kaikessa vain 30-40 vuotta muita jäljessä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      22
      1321
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe