Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Unelmana työpaikka USA:sta ja vakituinen muutto sinne

markustoamerica

Unelmana on siis ollut jo pitkään muutto Yhdysvaltoihin. Haluaisin tietää että mille alalle kannattaa kouluttautua että saisi vakituisen ja hyvän työpaikan sieltä, ja pystyisi näin muuttamaan sinne. Olen kuullut että helppoa se ei ole, mutta unelman eteen olen valmis tekemään töitä. Olen siis nuori miehenalku tulevaisuus avoinna ja kaikki koulutukset peruskoulun jälkeen avoinna. Peruskoulusta poistuin 9.4 keskiarvolla joten koulutuspaikasta tuskin tarvitsee tuskailla. Kiitos avustanne jo valmiiksi

5

1168

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 203

      No sitten vaan lukioon ja ylioppilaaksi, ne ovat minimivaatimukset USAan muutossa. Mitaan amiskoulutuksia ei taalla noteerata miksikaan, hevosenkengittajia ja muita "artisaaneja" loytyy omasta takaa ihan tarpeeksi.

    • Money Talks

      Ehdottomasti lääkäri tai Master of Business Administration. Jos nämä eivät kelpaa niin juristi, ekonomi tai diplomi-insinööri.

    • 1254

      Laakari joutuu suorittamaan jos jonkinlaista tutkintoa ennekuin hyvaksytaan harjoittamaan ammattia USAssa. Ensi vuonna astuu voimaan Obamacare eika oikein kukaan tieda mita sitten tapahtuu.
      Juristiksi opiskelu Suomessa ei kannata ollenkaan koska siella ei opeteta USAn lakia.
      Lakimiehia on nykyaan muutenkin enemman kuin tarvitaan ja paikallisista yliopistoista valmistuneetkin joutuvat suorittamaan 2-3 paivaisen Bar Examin ennenkuin voivat harjoittaa ammattia. Bar Exam on osavaltiokohtainen, John Kennedy Jr. yritti 4-5 kertaa ennekuin lapaisi New Yorkin Bar'n
      Diplomi-insinoori voisi kayda jos englanti on sujuvaa jos esim. tuuman osat ( 7/8, 5/8 jne.) tulevat selkarangasta ja ne osaa visuaalisoida ilman etta pitaa ensin kaantaa milleiksi ja etta kaikki laskutoimitukset sujuvat englanniksi

      MBA taitaa olla se tutkinto jolla ovet voivat aueta mutta ainoastaan jos se on yliopistossa suoritettu. Millaan Perapohjolan englannin kielisesta aikuisahjosta saaduilla papereilla on turha yrittaa.
      En myoskaan hehkuttaisi hakemuksissa suomalaisen koulutuksen korkeata tasoa koska ainoastaan Helsingin Yliopisto paasee nipin napin sadan parhaan kansainvalisen yliopiston joukkoon eika ketaan kiinnosta miten parjasit Pisa- kokeissa viisitoistavuotiaana.

      As you see it is not easy but if you really want to come here you'll find a way. The doors are open to bright people who are not afraid of hard work. The best part is that your hard work will be noticed and rewarded and the sky is the limit.

      Welcome,
      US citizen.

    • ffl

      MBA porukkaa on taalla USAssa aivan tarpeeksi. Paras tapa saada hyva tyopaikka on Diplomi insinoorin tutkinto tai tekniikan tohtorin tutkinto. Tama tosin ei kokonaan ritta vaan lisaksi pitaa olla keskivertoa parempi, muuten ei ulkomaalaista kukaan palkkaa. Kilpailu on kova, intiasta ja kiinasta tulee kovatasoista porukkaa. Suomalaisilla insinooreilla tosin on USAssa hyva maine tietoliikenne ja ohjelmistoalalla. Elikka suosittelen DI ko. aloilla. Suomalaisia yliopistoja ei taalla tunneta joten melko sama mista on paperit saanut, tyohaastattelussa jyvat sitten erotetaan akanoista. Mita palkkaan tulee niin haitari on tosi laaja. Tyottomyysturvaa ei kaytannossa ole joten tottumattomalla taalla voi olla aika paljon stressitekijoita.

    • silleen1

      High school or equivalent on minimivaatimus esim. Green Card arpajaisissa. Se tulkitaan Suomen järjestelmässä joko suoritettuna lukiona tai ammattikouluna. Toisaalta vaaditaan joko 5 v. työkokemus tai tietyn työtehtävätason pätevyys (lähinnä AMK tai yliopistokoulutukseen perustuva) jotta sen luvan saa. Totta on, että muuta kautta kuin GC arpajaisten kautta, työ- ja oleskelulupaa on vaikea saada ilman korkeaa koulutusta, erityisosaamista ja asiantuntijatehtäviä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2434
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2143
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1788
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1581
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1515
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1478
    8. 54
      1340
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe