Ebixan turvallisuus

Alzheimer-omainen

Onko kellään tietoa Ebixan turvallisuudesta? Isoäitini aloitti muutama viikko sitten syömään Ebixaa Alzheimerin taudin hoitoon. Hänellä oli kakkostyypin diabetes ja flimmeri eli eteisvärinä. Pahoinvointi ja passiivisuus lisääntyivät Ebixa-kuurin aikana.

Hän kuoli viime yönä. Yritin etsiä netistä tietoa mutta en löytänyt kunnollista tietoa, miten paljon kuolleisuutta lääke aiheuttaa. Kyse on ilmeisesti melko uudesta lääkkeestä. Sanoimme hoitajille lähes päivittäin (kävivät kolme kertaa päivässä) että vointi heikkenee, pitäisiköhän lääkekuuri lopettaa. Suomalaisella hoitomentaliteetilla en tiedä miten lääkkeet määrännyt lääkäri ajatteli. Sanoi että ongelmia voi olla kuurin aluksi mutta kyllä oireet vähenevät. No, eivät vähentyneet.

Voiko olla että Ebixan syöttäminen olisi aiheuttanut esim. sydänongelmia tai flimmerille tyypillisiä tuoksia, tai munuaisongelmia? Kuolinsyy ei ole tiedossa, mutta ennen hoitoa hän kykeni esim. ulkoilemaan ja lähti spontaanistikin kerrostalonsa alakertaan ja lähikaduille. Ebixan jälkeen hän passivoitui ja muuttui huonovointiseksi. Kuolemista edeltävänä yönä hän ripuloi ja seuraavana päivänä oksensi:

Tietämättä varmaa kuolinsyytä, pyydän kommentteja miten Ebixa on toiminut. Lisäksi suosittelen harkitsemaan tarkkaan Ebixa-lääkitystä mikäli omaisellanne on muita terveysongelmia. En halua mitään paniikkia lietsoa kuitenkaan - kuten sanottua, en tiedä kuolinsyytä.

3

177

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Meillä ollut Ebixa vuosia.En nyt voi sanoa että hän passivoitui,yleensä menee kuukausia ennenkuin ebixa antaa vastetta.Ei se muutamassa viikossa vielä toimi,ainakin näin minulle kerrottiin.
      Jotain häikkää tuli maksan ja munuaisten kanssa,ei saatu selville mikä lääke vauroitti.
      Jos hänellä ollut eteisvärinää,odottakaa nyt kuolinsyytä.

    • Lääkkeen ohjeissa kyllä lukee että pitää noudattaa varovaisuutta jos on maksa,munuais ja sydänoireita ja jatkuva kontrolli.Toivottavasti saat selvyyttä asiaas.
      Mutta näin yleisesti,suosittelen että maksakokeita niille jotka näitä mussuttaa,nämä ei kyllä mitään karkkeja.

    • elämä on

      Vitamin D may reduce the risk of dominantly inherited Alzheimer’s disease
      http://blog.vitamindcouncil.org/2012/07/25/vitamin-d-may-reduce-the-risk-of-dominantly-inherited-alzheimers-disease/

      Useat tutkimukset viittaavat siihen, että Alzheimerin tautiin sairastuneilla on kovin vähän D-vitamiinia seerumissaan. Mitä pienempi S-D-25-lukema on, sitä suurempi taudin riski. Ja kääntäen D3-vitamiini ehkäisee ja jarruttaa tautia. S-D-25:n tulisi olla 75–150 nmol/l, mielellään vähintään 126 nmol/l. Siihen pääseminen edellyttää vähintään 100µg päiväannoksen nauttimista.



      D-vitamiini ja Alzheimerin tauti
      Monet ravintolisät voivat ehkäistä ja jarruttaa Alzheimerin tautia. Näihin ravintolisiin kuuluvat eritoten berberiini, fosfoseriini, karnosiini, E-EPA ja D-vitamiini. Viimemainittua on tutkittu Turkissa Istanbulin yliopistossa. Tulosten mukaan D-vitamiini ehkäisee Alzheimerin taudille tunnusomaisten amyloidi-? (A?) -paakkujen muodostumista aivoissa sekä vähentää inflammaatiota ja nitrosatiivista stressiä. Tutkijat ehdottavat D-vitamiinilisää Alzheimerin taudin ehkäisyyn ja hoitoon. Tässä on syytä huomata, että raportin julkaisi Alzheimerin tautiin erikoistunut tiedelehti.

      Suomessa Muistiliitto ja johtavat neurologit ovat vuosikymmeniä vastustaneet ankarasti kaikkia ravintolisiä ja myötävaikuttaneet siten muistisairauksien yleistymiseen ja aiheuttaneet siten muistisairaille korvaamatonta vahinkoa.


      http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23624519

      http://www.tritolonen.fi/index.php?page=articles&id=17

      Nykylääketieteessä tutkitaan vain lääkkeitä, jotka voidaan patentoida ja jotka tuovat rahaa.

      Suomi on täysin kehitysmaa, kun ennaltaehkäistään tai hoidetaan eri sairauksia ravinnolla ja korjaamalla ravintoainepuutokset. Niinpä lääkärikoulutuksessa onkin pitkään, siihen sisältyvässä yhden opintoviikon laajuisessa ravitsemustieteen osiossa käytetty Diabetesliiton ja Leipätiedotus ry:n kustantamaa virallista ravitsemusoppia, jolle ei ole vaihtoehtoa. Vastavirtaa kulkevia tutkijoita ja lääkäreitä on pidetty tärähtäneinä kummajaisina ja vastuuttomina kansankiihottajina.

      Tuloksekkainta terveydenhuoltoa on ennaltaehkäisevä. On harmillista, että julkisuudessa levitetään mm. THL:n toimesta yksipuolista ja perätöntä tietoa ravinnosta ja ravintolisistä aiheuttaen sekaannusta ja turhaa huolta kuluttajien keskuudessa.

      Koululääketieteellä on paikkansa, mutta niin kauan kun ravitsemuksen ja kokonaisvaltaisen hoidon merkitystä ihmisen hyvinvoinnille ei tunnusteta, ovat koululääketieteen lääkärit melko kyvyttömiä auttamaan ihmisiä lukuisissa eri sairauksissa ja siten tuleekin hoidetuksi vain oireita, eikä potilas parane.

      ”Olkoon ruoka lääkkeesi ja lääke ruokaasi” –Hippokrates

      Dr. Mathew Mizwicki - Vitamin D & Alzheimer's Prevention
      https://www.youtube.com/watch?v=djvE9mhIjUI&feature=youtube_gdata_player

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      7996
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      38
      2893
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2482
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      120
      2208
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1865
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      11
      1616
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1469
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1456
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1415
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1378
    Aihe