Paras bändi Suomessa(maailmassa..?)

hazakki80

20v cmx musiikkia kuunnelleena voi todeta et cmx on ainut bändi joka säilyttänyt ns.arvonsa musamaussani koko ajan.on ollut nirvana,bodom ym.kausia mut cmx
on ollut ja pysyy suosikkina.kun kotiteollisuus alkoi menestyä,ajattelin siitä ns.seuraajaa,mut paskanvitut!!ehkä yup pääsee suomalaisista bändeistä monipuolisuudella,kieroudellaan samalle kiinnostavalle ja kärkitasolle.
mukava ois keskustella TOSI cmx-fanien kans.

ps.ruoste,vallat ja väet-tyypit,älkää osallistuko..

7

111

Vastaukset

 • Samaa mieltä tuon CMX:n kanssa, aikoinaan kuulin tuon Vallat ja väet-biisin, oli ihan uskomattoman hieno ja sen jälkeen aloin todella aina vain enemmin ja enemmin pitämään kaikista biiseistä joita heillä on ollut ja joita toivon aina vain uusia kuulevan. Tuo Vallat ja väet ei koskaan kulu puhki vaikka sitä kuuntelen vieläkin usein. Sitten, jos mennään ihan toiseen laitaan on sitten tuo Nimetön aivan upea keksintö.

  Mitä sitten tulee muihin suosikkeihini niihin kuuluvat: Eput, Popeda, Ismo Alanko, Donkkarit (ennen kuulijoiden mielipiteitä), Hector ym.

  Mitä tuohon Kotiteollisuuteen sitten tulee, poikkeaa edellämainituista aikalailla, hieman henk.koht näkökulmaa höystettynä yhteiskuntaan, taas nuo muut ovat yhteiskunnan meinigistä kertovaa yleisellä tasolla, mutta eivät vieraita käsitteitä biisin tekijöille.

 • No joo. Onhan siinä nyt tietysti jotain jujua, mutta ei se nyt niin kauhean ihmeellistä ja nerokasta ehkä kuitenkaan ole. Jännä fiilis niissä monissa biiseissä on, mutta jotenkin ne sanoitukset on sittenkin monesti aika naurettavia. Vois kuvitella että niitä on tuskanhiki otsalla vääntämällä väännetty ja kuitenkin lopputuloksena on sitten useimmiten jotakin aika kömpelöä.

  Omasta mielestäni Yup on kyllä onnistunut paljon paremmin luomaan tuota mainitsemaasi kieroutta. Toimii jotenkin paljon luontevammin.

  Kotiteollisuus taas on lähinnä jonkinlainen vitsi. En tiedä kyllä ovatko pojat itse ymmärtäneet vitsiä tekevänsä vai onko komiikka tahatonta.

 • Onpa niin vanhoja viestejä, jottei täällä enää ketään liiku?l

 • Onko CMX vielä kasassa?

 • cmx on ja voi hyvin.2015 juhlavuosi.jotain spesiaalierikoista vissiin tulossa.joo yup tekstit on selkeämpiä,saa tarinasta kii ja juicemaista sanan kans kikkailua.silti cmx mulle ykkönen.kotiteollisuus tekee hittejä tosi helposti samalla kaavalla,tyyliin acdc.mediaporttohan se bändi on.mut onnistuu meteliosastossa.esim cmx ei saa kunnon jytinäbiiseihin samaa meininkiä.esim.väkivallan moottorit,helevetinkone ku kt.mut aatellu monesti et puuvertaus vois olla kt biisi yhtähyvin.samaa tunnelmaa ku kt"ballaadeissa" mokomat ja staminat on paskaa

 • seeämmäksä perseenreikä

 • CMX KIVIKOVA, samoin ko YUP.
  Älykkömusaa.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  49
  1363
 2. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  682
 3. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  35
  578
 4. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  92
  520