Aukeaako Reimari vielä ??

st1 myyjil o hyvät tissi

Saiko Reimari uuden pitäjän, vai loppuuko kokonaan??

43

7652

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ere-P

      Toivotaan ettei aukaise ikinä oviansa,kaivurilla maantasalle koko rotisko.

    • ex luvialainen

      Aika outoa,et kaljabaari ei Luvialla kannata...onko kaikki juopot muuttanu pois?

      • tsuippi

        muuttanu ja ne ketä on jääny o kuallu!


    • lasarus1

      Ei pimeässä kuppilassa kukaan viihdy. Pitäisi olla Viron mallin mukaan täyden palvelun tavaratalo. Viinaa, olutta, viiniä ja naisia eli boddelli, kyllä riittäisi asiakkaita naapurikunnistakin.

    • aikansa käynyt

      Vaikka aukeis kuinka hieno kuppila tahansa, niin sama meno siellä olis.

    • kuulopuhe

      Kuulin että loppuisi ja tilat olisi vuokrattu jollekin moottoripyöräkerholle. Tämä siis kuulopuhetta.

    • vettä myllyyn

      Helvetin Enkelit muuttaa Luvialle

      • kannattaakohan vaan

        Uusi yrittäjä siihen on tulossa. Kokenut yrittäjä ja suuret suunnitelmat. Ajatuksena, että kesällä olisi kävijöitä vaikka talvella olis hiljasempaa. En vaan jaksa uskoa siihen..kyllä paatpubi vetää kesällä


      • JUMPE

        SOPII MULLE (Y)


    • GoJantsa

      Koska aukeaa?

    • ..................

      Ei koskaan.

      • Tietävä

        Aukee marraskuun alussa


    • laine

      Tuollaiset räkälät pitäisi lailla kieltää.

    • Tietävä

      Miten voi tietää onko paikka räkälä, jos se ei vielä ole aukikaan...Reimari nimen saa unohtaa..Nyt sentään ollaan 2000-luvulla ja pubi kulttuuri on hiukan muuttunut, jopa Luvialla..

    • pekka

      En olisi ikinä uskonut,että reimari on taas avoinna.Suurena yllärinä pidän,että viihdyin ja Baari mestari osasi asiansa.Poikkeen toisteki.

      • mie.

        Onhan se kiva jos joku haluaa kantaa rahansa jengiläisille......ja kannattaa harmaata taloutta!!!


      • Nasisti
        mie. kirjoitti:

        Onhan se kiva jos joku haluaa kantaa rahansa jengiläisille......ja kannattaa harmaata taloutta!!!

        Aika asiaton kommentti. Ei kannattas kirjoitella ihan kaikkee, kun ei näköjään mistään mitään tiedä. Yrittäminen on Suomessa jo muutenkin tehty viranomaisten taholta ihan helvetin hankalaksi, jos ei sit satu olemaan joku karvakäsi Turkmenistanista..


    • Nasisti

      Tuli tänään käytyä uuden baarin avajaisissa ja meno oli ok. On se hyvä, että täällä Luviallakin on joskus jotain häppeninkii. Luvassa on kuulemma viikonloppuisin elävää musiikkia ja karaokea. Hyvä, että tässäkin kylässä on jotain menoa ja meininkiä, ei tartte aina Poriin saakka matkustaa..

      • mc code

        Se taitaa olla sitä elävää musaa kun polliisit ja ambulansit huutaa kilpaa.


    • raivoraitis2

      On se kiva näin sivustaseuraajana kuunnella pitkästä aikaa känniölinöitä Luvialla.
      Hiljaista on ollutkin :D

    • vellimatti

      Siis kuka sitä nyt pitää?

      • Uusi Pori

        Luvian Pavin vetäjän saa tietoon Uuden Porin haastattelusta viime lauantain lehdestä 2.11.2013. Hyvä juttu!!


    • pummin nukki

      Kyllä Luvialle yksi pubikin mahtuu, mukavampaa olisi jos saisi myös pieniä ruokaannoksia vaikka grillituotteita jos sattuu hiukomaan. Seurakuntakotikin on vain silloin tällöin auki ja tarjolla yleensä kaffeeta ja voileipäkaakkua tai partiolaisten isäinpäivä lounas mutta ei kunnon ruokajuomia.

      • Luvian Pavi

        Naposteltavaa on tulossa.Paniinia ja HotWings annoksia.Harkitaan vielä hampurilaisia ja porilaisia eikun luvialaisia.. T: Ei jengiläinen vaan tavallinen yrittäjä


    • patasyrän

      Mites, näkeekö baarissa jääkiekkoa, Ässien pelejä ??
      Ja luvialaisille tiedoksi, ei kannata kauheasti dissata. Kerrankin on baari joka auki aika usein.
      Täällä muutenkaan talvisin mitään ole, sudetkin liikkuvat kuivamuonareppu selässä.

      • Riku.räsy

        Aivan sama onko auki tai kiinni,senverran voin sanoa että keskustaan on suunitteilla tanssiravintola .


      • Luvian Pavi

        Pelejä näkyy kun saadaan laajakaista auki..


      • mc sane
        Luvian Pavi kirjoitti:

        Pelejä näkyy kun saadaan laajakaista auki..

        Joo pellejä näkyy jo vaikkei laajakaistaa ookaa.


      • no sane
        mc sane kirjoitti:

        Joo pellejä näkyy jo vaikkei laajakaistaa ookaa.

        olisiko aika katsoa pelle,ja näkyy mc sanen peilistä.veikkaisin mr sanea,ns turhaksi tyypiksi.


    • Tilliviira

      Onko sen nimi villitiira?

    • Hepopena

      Onko se PAVI lyhenne jostain niinku Päihde Aineiden Vetäjät Innolla. Kuvaa hyvin asiakkaiden tasoa.

    • Deadlift

      Pavi lyhenne juontaa varmaan Musan PAVILJONKI nimestä jota nykyisen Luvian PAVIN pitäjä ennen veti.

      Mutta se tietysti on eräille niin vaikea käsittää koska älykkyysosamäärä ei ole juurikaan kengännumeroa suurempi!

      • Tenho Jeenoking

        Saaks mä tul sin lengaamaa, miul o omat serkit???


    • pärryyttäjä

      mitä merkitystä kuka pitää mitäkin paaria??jos jotaki näette mikä voi tuntua oudolta?pidä suus kiinni äläkä puutu,juo iinaa ja hyvin menee kun syrjäisen paikan paaria kannatetaan,näin työllistät rehellisen työ ihmisen,ja eikö kerhoja oo tänä päivänä aika paljon eivätkä heihin kuuluvat ihmiset välttämättä omaa rikosrekisteria

    • Haluatko tukea?
    • P R

      Linkki vanhentunut tai jotain? Tästä kirjoituksesta oli varmaankin kysymys (julkaistu 26.1.2009 sanomalehti satakunnan kansassa):

      Bandidos MC Harjavallassa kriisistä toiseen

      Moottoripyöräjengien lyhyt historia Suomessa on täynnä verta, väkivaltaa ja rikoksia, sanoo liivijengeihin perehtynyt toimittaja Mika Mölsä.

      Hän nimeää Bandidos MC Harjavallan sekä sen kannattaja- ja rekrytointikerhona toimivan X-Teamin "väkivaltaisimmaksi ja rikoshistorialtaan synkimmäksi moottoripyöräjengiksi Suomessa."

      Perusteena ovat jengiläisten tekemät henkirikokset. Ne tunnetaan Luvian pääsiäissurmana 2005 ja sivullisen hengen vieneenä tappona Bandidoksen kerhotiloissa marraskuussa 2007.

      Jo niitä ennen Bandidos-taustainen mies, itseään alamaailman torpedona pitänyt porilainen, vaiensi huumerikollisen, jonka epäiltiin vasikoineen tietojaan poliisille.

      Ei ihme, että Harjavallan Bandidos esiintyy jo Mölsän Prosenttijengit-kirjan prologissa, jossa kerrotaan lyhyt episodi Bandidos-nimen väärinkäytöstä syntyneestä kiristystapauksesta. Tapaus on muutaman vuoden takaa Porista.

      – Harjavallan Bandidoksen lähipiirissä tehdyt henkirikokset korostavat jengin ominaispiirteitä. Yleensä MC-jengeissä vallitsevat tiukat kuri- ja käskyvaltasuhteet, mutta Harjavallassa meno on jotenkin riistäytynyt käsistä, Mölsä miettii.

      Helsingin emokerhon tyytymättömyyttä osoittaa se, että viime syksynä se lähetti Harjavallan osaston väliaikaiseksi johtajaksi Markku "Sidi" Räisäsen. Tämä sai komennuksen kohta vapauduttuaan vankilasta, jossa hän istui noin kuusi vuotta törkeästä huumausainerikoksesta. Harjavallan kerhon oma presidentti oli tuolloin kiven sisässä.

      Helsingin Bandidos oli tiettävästi jo aiemmin joutunut puuttumaan Harjavallan kerhon sihteerin toimintaan, kun tämä uhkasi tekstiviestein yksittäisen poliisimiehen henkeä. Katutason tieto on, että Bandidos-presidentti Tapio Haapanen olisi nostanut sihteerin liivit väliaikaisesti kuivumaan tapauksen vuoksi.

      Jo vuonna 2005 Harjavallan Bandidos oli niin vakavassa kriisissä, että poliisi uskoi lyöneensä jengin lopullisesti hajalle. Jengin presidentti ja useita täysjäseniä oli tuolloin vankilassa.

      Avuksi tuli Tampereen Bandidos, joka lähetti edunvalvojan johtamaan osastoa, kunnes se taas selviytyi omin avuin. Mölsän mukaan Bandidosin menettely on, että ikäjärjestyksessä vanhempi osasto turvaa nuoremman osasto toiminnan.

      Harjavallan kerhon kurittomuutta kuvaa myös jengikahnaus vuodelta 2007.

      Ulvilassa kerhotilaansa pitävän moottoripyöräjengin Snake Hand MC:n jäsen tai muutama jäsen olivat joidenkin muiden prosenttijengiläisten kanssa päättäneet ottaa osansa seutukunnan huumekaupasta, jota Bandidos oli vuosia hallinnut.

      Bandidos päätti ojentaa pullistelijoilta riisuttamalta näiltä liivit. Se on suurin kunnianmenetys, mitä MC-jengille voi tapahtua, "pieni kuolema", kuten yksi jengiläinen on shokkia kuvannut.

      Yllättävää kyllä konfliktia ei hoidettu väkivallan keinoin, vaan neuvotteluteitse, vieläpä Bandidoksen vanhan verivihollisen Helvetin Enkelien johdolla.

      Bandidos-emo ei pystynyt mitenkään puolustamaan harjavaltalaisten omapäistä käyttäytymistä. Emojärjestön vaivoin pidäteltyä raivoa kuvaa merkintä pöytäkirjasta, jonka poliisi löysi myöhemmin Bandidoksilta:

      - Snake Handin asia hoidettiin päin vittua. Seuraavalla kerralla pitää keskustella etukäteen.

      Toimittaja Mika Mölsän mukaan Bandidos MC Harjavallan todellinen painoarvo rikollisessa MC-jengikentässä ei ole läheskään niin suuri kuin kaikesta kerhon jäsenten ja sen lähipiirissä hengailevien nostattamista otsikoista voisi päätellä.

      - Kerho on julkisuudessa hirveän näkyvä, mutta totuus on, että todelliset kovan tason rikolliset eivät halua pitää ääntä itsestään, hän sanoo.

    • ISOtuoppi

      eipä ole mitään liivejä näkynyt ulkopaikkalaisilla eikä paikallisillakaan.rentoa menoa ja edulliset hinnat.käyn jatkossakin

    • veronmaksajat

      No ei kait ne liivejä pidä töissä ym? Pääsääntöisesti vain ajettaessa. Eiköhän kuitenkin ainakin lähes kaikki porilaiset tiedä millainen paikka oli musan paviljonki. Liivimiehiä kummallakin puolella tiskiä?

      ''''

      Aivan lähiaikoinakin on ollut uutisissa useita suuria amfetamiini käryjä, myös satakunnassakin (nakkilastakin löytyi 3 kg?). Toivottavasti sellanen meno ei tule Luvialle. Sitä mieltä varmaan ovat Luvialaiset veronmaksajat, sos/terv huolto ja vanhemmat.

      ''''

      Tai tämä meno. Vastaavia uutisia on ollut useita. Thaityttöjä ainakin on näkynyt paljon Luvialla:
      http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=6&t=13042&start=150

      Ihme että eivät heitä edes ulos raiskaajia vaan suojelevat vielä heitä oikeudessakin.

      • stm Honkajoki

        Puuttumatta vaatetukseen tai harrastuksiin, totean vain että jostakin ihmisten on leipänsä ansaittava kaikki eivät halua sosiaalitoimiston asiakkaiksi ja holhokeiksi. Vika on siinä, että ei ole työtä kun kapitalistit siirtävät tuotantoaan maihin joista Thaitytöttkin ovat Suomeen saapuneet ja Romanian kerjäläiset, joissa ihmiset ovat orjan asemassa. Kaikki tämä Suomen alasajo alkoi vuonna 1987 kun Kokoomus pääsi hallitukseen ja Harri Holkerista tuli pääministeri ja" punaporvari" Erkki Liikasesta valtiovarainministeri he saivat aikaan Suomen talouden romahduksen josta ei ole tähäänkään päivään mennessä toivuttu, vaan velka kasvaa jatkuvasti ylittää kohta 100 miljardia. Tämähän sopii Kokoomukselle oikein hyvin sillä sitä kautta Suomesta tulee Saksan vasallivaltio ja on pakko liittyä Natoon, vaikkakin kiertotien kautta, näin Alexander Stubb kumppaneineen saa tahtonsa läpi. Ammattiliitot murskataan ja porvarit saavat vapaan riisto-oikeuden kuten 1930 luvulla oli. Kokoomus on aina unelmoinut paluusta vanhaan hyvään aikaan jolloin oli kartanon-herrat ja tehtaan-patruunat jotka pitivät köyhälistön kurissa,vaikka aseiden voimalla, muilutuksilla, raiskauksilla. Kansalais-sodan päätyttyä aseettomien punavankien,naisten, lasten, vanhusten joukkoteloituksilla ja murhaamalla ilman oikeudenkäyntiä. Kaiken lisäksi he vielä säätivät itselleen eduskunnassa lain omasta armahduksestaan näistä hirmuteoista, tosi kaikkien hermot eivät omia tekojaan kestäneet vaan omatunto soimasi ja useat päättivät päivänsä oman käden kautta. Että tällaisten miesten jälkeläisiä ja geeniperimää on tulossa Suomen johtoon Kokoomuksen vaalivoittojen myötä. Ehkä he vielä pakottavat suomalaisen sotilaankin "lyömään päänsä Karjalan mäntyyn toisenkin kerran" Jumala meitä siitä varjelkoon ja Suomen herroista.


    • työmies,,,,,,

      ehkä vähän suomenruotsalaisten tyylistä itsekeskeistä menoo,,,,,,,,,,,,,jenkkikulttuurii ja vapaata markkinataloutta edustavia pirun kalliita harleyta kylmässä pohjolassa , jenkkirautoja, hienoi mersuja, rekkoja jne,,,,,,,,,,,omii tiloja, lakeja, hierarkioi, busineksii,,,,,,,,,,,,,,,,yhteiskunnallinen valtiollinen sosiaalinen tasa-arvo kaukana,,,,,,,,,,,,,,,

      • Katteellinen

        Eli, mitä työmies yrittää sanoa?
        Hienoa että joku yrittää )


    • kakkis

      umpirehelliset paskahousut tulee tänne itkemään....minkäs sille voi jos on paskat jo housussa...

    • Tarkkana.nyt

      Taitaa toimia varastetun tavaran varastona.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5639
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3465
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1893
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1875
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1720
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1558
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1473
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      17
      1360
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1356
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      23
      1308
    Aihe