Savolais-ukkoa etsitään

kesäsulho

Nyt kävi näin että kesä sulho puuttuu olen 62v nainen liikun omalla autolla joten toivon että sinullakin olis kulkuneuvo millä liikkua.Asun kymenläänissä laitan myöhemmin sähköposti osoitteeni kunhan näen onko kiinnostuneita tunkuun asti.Jonkun joutavat munamiehet älkää ottako yhteyttä vain asiallisia vastauksia toivon.

31

631

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kesäsulho1

      No voi vitalis kyllä ne savolaiset on tosi hittaita kyllä nyt tais käyvä niin jotta ensi vuuen kesäksi pittää jo alakkoo se haku laittoo.

      • Sulo Juvalta

        Joo ei nyt millää ehi tälle suvelle kun huussin katto pitäs korjata ja Tanulle viijjä saunankiuvas hitsattavaksi. Mutta ensi suvena myö saunaaropsotellaan ja vastalla lyyvvään niin jotta persuukset punottaapi. Potut syyvvään omasta pellosta ja pusutkii pamautettaan jotta nuapuritkin sen kuulee.
        Terve tulova sillon ja tien löyvät perille kun Siiskosen leipomossa sanot jotta Sulon luo saunomaan on nyt piästävä, sieltä neuvoovatten.


    • kesäsulhoa

      Pittääkö minun nyt sitten ens suvveen sinnuu varttuu no siinä tappauksessa jos ei muita nyt sitten löyvy niin jiän uottammaan.Kyllähän minä sinnuu sen huussin katon laitossa jeleppoosin ,ojentasin pärreitä kun sinä naulloot niitä sinne katolle meijän huussissa ainahi on päre katto.Onko sinne sinun luo miten pitkä matka sieltä Siiskosen Leipomolta minä nimittäin ajelen Kuopioon päin tässä muutaman viikon sissään niin ajattelin poiketa vaikka päiväkahvilla.

      • taidan tuntea

        Rupee Sulolla tuo elintasonnousu näkymään. Nyt jo korjataan huussin kattoa ja kiuaskin menee remonttiin. Kohta tietysti ostaa perämoottoriin uuden sytytystulpan ja autoon uudet pyyhkijänsulat.
        Mukava ja sopuisa mies on Sulo. Ei voi moittia. Taisi olla kirkolla aamusella.


    • kohtatulen

      No mutta täytyyhän saunassa löylyt saada ei se ilman kiuasta onnistu.Koitahan pittee kiirettä Sulo tiältä kohta tulloo morsmaikku ja sitten kylyvettään Minä voin tullessain tuuva sen perämoottorin tulupan kunhan ilimotat numeron että sattuu oikkee.Ja sitten ei muuta kun luotolle onkimmaan piehän kiirettä niihen töittes kanssa.

      • Miten sinä

        nyt tuohon Suloon niin tykästyit? Luulisi miehiä riittävän ettei tarvitse yhtä täällä jahistaa. Varmasti akallinen mies tuokin joka etsii vaan seikkailua. Nimikin luultavasti keksitty ettei kukaan tuntisi. Kilipukki mikä kilipukki.


    • kesäsulhoa

      No tykäistyin tuohon Sulloon kun ei toiset ole minusta kiinnostuneet ja sittenhän se seleviää myöhemmin kun mään sinne Sulon luo onko sillä akkoo vai ei.En kyllä malttas ens kessään jättee tätä sulhon etsinttää kun nythän tänä kesänä minä sitä Sulhoa kaippoon ei ens kesästä tiiä onko sitä ies elossa ennee.

    • kesäsulhoa

      Miksi sinä Miten Sinä oletko katteellinen Sulolle en minä pelkästään tuohon Sulloon oo ihastunna mutta kun kukkaa muu ei oo vastannu ottakkee ihmeessä yhteyttä vappaat ja meleko raittiit Miehet eihän tästä mittää tuu jos vai toisiinne kadehtimmaan käytte.

    • ilmansavolaisukkoa

      SULO soitin sinne leipomoon sanoivat että ei sen nimi kait SULO ole nimi olis ollunna hyvä mutta jos löytyis ARMAS tai ONNI tai USKO niin lennossa tulisin Toivo olis taas ikuista toivomista ja Taiston kanssa taistelua en tiedä sitten Kainosta ja Voittokin olis hyvä.ainakin minulle ei nimen omistavalle.SE siitä Sitten Ollaan Yksin.

    • ei saanut sulhoa

      No kylläpä on tiukassa kesäsulhon löytyminen olis menty kalalle pohjois-karjalan mökille ja saunomaan ja jokohan marjatkin siiheksi kypsyis mutta ei kun ei.On se kumma kun ei normi Suomalainen nainen kelpaa Venakot kyllä.Sitten ihmetellään miksi suomi nainen Ottaa afrikkalaisen no tietysti kun ei muuta saa on otettava mitä luoja tarjoaa tai oltava ilman.

    • evp sulho.

      Tyo ootta niin perkuleen ronkelia. Pitäs olla mersua, kelomökkiä ja puketinlomaa.
      Jäi hankkimatta kaikki aineellinen, kun tuli oltua peräkammarin poikana.
      Se tuo suntperin anneli keljuili kaikenmaaliman nimityksillä, mutta oman aikani
      elin ilman toisten apua. Eipä sinne peräkammarii ruokaa kannettu, herättämässä
      töihin kyllä.

      Marjatkin kypsyi, saunassa kävin ja muikkuverkon...ei kun mullei ole edes
      kalakorttia.

      Jokatapauksessa: Ihmisen ikävä toisen luo?

      • Mauno vaan

        Kyllä se vaan on että ei naisille riitä mikkään. Jos ei oo julumankokoista miehenmittaa niin yksin saa olla. Parempaa ja isompaa vaan halajaavat. Tansseista ja kapakoista ettiivät tosimiehiä ittelleen. Ei meitä pienemmällä varustettuja kukaan huoli. Minkäs voi kun ei luoja enempää mittaa suonut.


      • 18 senttinen
        Mauno vaan kirjoitti:

        Kyllä se vaan on että ei naisille riitä mikkään. Jos ei oo julumankokoista miehenmittaa niin yksin saa olla. Parempaa ja isompaa vaan halajaavat. Tansseista ja kapakoista ettiivät tosimiehiä ittelleen. Ei meitä pienemmällä varustettuja kukaan huoli. Minkäs voi kun ei luoja enempää mittaa suonut.

        Olis sitä miehen mittaa niinku oli Väinämöiselläki miekka vyöllä miestä myöten. Vaan ku naiset vain sitä jännämiestä kyttää, ei huoli hilijasempaa ja sopusampaa vaikka melkein parikymmensenttinen löytys. Hilijasisa vesisä ne suuret kalatki, kuulemma...


    • se siitä ja sen koos

      Ei tuossa Mersua olis tarvittu jos kesä sulhon olisin saanut,Olis menty minun autolla.Työ miehet vain ootte niin ronkelia ettei Suomalainen tavallinen oman ikäisenne nainen keleppaa pittää olla nuori ja sorja hepsankeikka niin kuin nuo Venakot.Ei kai ne huomattavasti nuoremmat Naiset tosiaankaan vanhemmista miehistä välitä kuin rahan takia mutta sitä saa mitä tilaa.Munan mitasta en ala keskustella tällä palstalla.Onhan niijen mentävä kapakista ettimmään kun ei viitti talosta talloon kulukia ja kysellä Onko vappaita Miehhii.

    • sulho evp.

      Kerrompa sulle salasuuvven kymenläänin Martta. Ne nuo nuoret tyttäret ehtii
      vanhempata miestä soettamaa elämän kannelta. ku se kakskielinen kannel
      onkin vähän vaikeempi soettaa puhtaasti, Se elämän kokemus ja plektran
      kuluneisuus vaekuttaa asiaan.

      Kyllähän se omanikäinen on mukavampi kalakaveri ja saunankin she ossoo
      lämmittää. Suattaappi olla vähän pehmosenkii.

      Kahellaan ku kylillä kohataan.

    • hepotyttöjäollaan

      Taitaa se olla niin että ne nuoret vaativatkin siitä kanteleen soiton liprutuksesta jotain myös korviketta saada mutta sitähän teillä Rikkailla Savolais-miehillä onkin mitä jakaa mutta ootte olevinnaan niin tarkkoja ettei vain rahat hukkaan mee kyllä venakko nainen keleppoo ottakkee omaksein niin sitten näätte miten käy.Ei Suomi tytöt varsinaisesti siitä kantelleen soitosta vanhemman miehen kanssa tykkee mutta voihan sitä näytellä tykkeeväsä nimittäin Rahalla saa ja Hevosella pääsee se siitä .

      • Veditkö hepoa

        vai hepo sinua?


      • nuutilanmäki

        Sulo istui tänään leipomolla. Juttu tuntui luistavan ja vitsejä tuli niin että heikompia hirvitti. Perunakin on kuulemma kasvanu niin ettei enää peltoon mahdu.


    • Hupsis tupsis

      Joopa joo! Kokemuksesta tiijän savonmiehet. Ollaan olevinnaan ujoja mut het kun silimä välttää ollaan pöksyjä kiskomssa alas. Rakastelemmaan muka! Eivät ossoo lemmestä huastoo kun juovuksissa ollessa, seuraavana päivänä ei muisteta mittään. Tule pois ukon ehtijä tänne etelämmäks niin löytyy ihan asiallisia miehiä. Ainakin nykyset savon miehet ovat kuuleman mukkaan pelkkijä panijoita ja puskajusseja. En ennee korvaanikaan lotkauta siihen suuntaan. Ja Sulolle sanosin että kasvo ne perut tiälläkin nummimailla niin isoks että kun yhestä perusta muusin teki, syötiin sitä vielä kolmantenakin päivänä!

      • viihtyy etelämpänä

        se valas


      • sama mieskö?
        viihtyy etelämpänä kirjoitti:

        se valas

        Onko Sulo se mies jonka koira osaa lukea Maaseudun tulevaisuutta? Sanoi että ei se lukemaan opettaminen vaikeeta ollu mut on kuulema helekutin vaikeeta saada koira käyttämään rukkasia. Maaseudun tulevaisuutta kun ei voi lukea muuten kuin rukkaset kädessä.
        Hiivatin hauska ukko.


      • pelkkijä panijoita

        nykyset savon miehet on


    • kesäsulho

      Joopa joo tultu on jo etelämmäksi ja kohta ulokomaille lähtö Sulolle terveisiä ajelin tuossa jokin aika sitten Kuopiosta näin sen Leipomon kyltin siellä mutta en sitten poikennut kysymään Sulon osoitetta kun kesä on ohi ja en ensi kesänä taida sulhoa tarvitakkaa kun tuo reikäkin on ruvennu sammalta kasvammaan käytön puutteessa jiäpi pyhälle Pietarille tuhka kupiksi mutta se siitä hauskaa talvea kaikille asiallisesti keskusteluun osallistuneille mutta ei haukkujille kiitos vinkistä Hupsis Tupsis ensi kesänä jos viellä haluja riittää suuntaan etsinnän toisaalle.

      • sammalta kasvammaan

        reikäkin on ruvennu


      • reikäkin on ruvennu
        sammalta kasvammaan kirjoitti:

        reikäkin on ruvennu

        Sammalta kasvamaan.


      • Eipä pääse
        reikäkin on ruvennu kirjoitti:

        Sammalta kasvamaan.

        reikä sammalta kasvammaan ainakaan Svetlanalla. Nimittäin tuolla Sulon uudella morsiolla. Ihan kävi Sulo Pietarista rouvan itelleen hakemassa. Hyvännäkönen nainen.


      • On kasvanut jo
        Eipä pääse kirjoitti:

        reikä sammalta kasvammaan ainakaan Svetlanalla. Nimittäin tuolla Sulon uudella morsiolla. Ihan kävi Sulo Pietarista rouvan itelleen hakemassa. Hyvännäkönen nainen.

        Ai hyvännäkönen?? !!!! BUUUUUAAAAHHAAAAHHAAAAAAA !!! Olipa vitsi!!


      • Juvan Juusto
        On kasvanut jo kirjoitti:

        Ai hyvännäkönen?? !!!! BUUUUUAAAAHHAAAAHHAAAAAAA !!! Olipa vitsi!!

        Sulosta on senverran Juva-sivustolla juttua että nostan tämän viimekesäisenkin pintaan.


    • Karjalainen nainen

      Tämä oli senverran hauska ketju, että nostan uudelleen näkyviin. Karjalaisena ymmärrän myös savolaita huumoria!

      • Kielkallio

        Käyppäs Karjalainen nainen tuolla Juva-palstalla lukasee kun naiset alkoi taas tappelemaan Sulosta. On miehellä vientiä, täytyy sanoa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1887
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1574
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1296
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1234
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1232
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1196
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1170
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1161
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1160
    Aihe