Hyvät asuinalueet Vaasassa

pyykkilissu

Hei,
olen mahdollisesti muuttamassa Vaasaan, mutta mietin miltä asuinalueelta kannattaa ottaa kämppä, jos haluaa elää suht rauhallista työssäkäyvän elämää. Siis vastatkaa ystävälliset Vaasalaiset, missä on rauhallista ja missä levotonta. Kiitos :)

72

9436

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaaasa

      näitä mihin muuttaa vaasassa ketjuja taitaa olla tällä palstalla aikasemminkin, mutta joo aika rauhallista täällä on joka paikassa. Olympiakorttelia vältä mutta jos tänne töihin tulee niin tuskin sinne joutuukaan eri asia jos olisi opiskelija. Joku aina mollaa ristinummea ja kyllähän sielä asuukin rauhatontakin porukkaa, sama koskee suvilahtea. Keskusta-hietalahti-palosaari varmaan parhaita vaihtoehtoja ihan kulkuyhteyksienkin kannalta.

    • Vaasalainen tallaaja

      Hietalahdesta voi löytyä suhteellisen halvallakin vuokra asunto ja lähellä keskustaa. Palosaari on myös rauhallinen vaihtoehto mutta vältä ahventietä, palosaari on myös ns. kalliimpi puoli vaasasta vuokra asuntojen suhteen kun ovat yliopistojen lähellä. Vaskiluoto on halpa mutta kaukana kaikista palveluista ja bussi yhteydet ovat erittäin surkeat vaskiluotoon ja muutenkin koko vaasassa joten ota asunto läheltä työpaikkaa jos et omista autoa. Vältä ristinummea ja varsinkin salaampujankatua ja sen lähistöä sekä ns. ostoskeskuksen lähistöä rauhattomuuden takia. vanhan vaasan katu on myös suhteellisen rauhaton lähes koko katu. Keskusta & Hietalahti ovat hyviä vaihtoehtoja.

    • Ristinummelainen

      Sala-ampujankadussahan ei ole mielestäni mitään vikaa. Täällä olen asunut lapsien kanssa useita vuosia ja erittäin rauhallista ja turvallista on ollut. Ja paljon lapsiperheitä on alueella. Eiköhän joka kaupungin osassa ole omat hyvät ja huonot puolensa.

    • lailailai

      Vaasahan on sekakäyttäjien ja soskan elättien valtakunta. Ja näitä isänmaantoivoja on suhteettoman suuri osa väestöstä mikä kyllä näkyy katukuvassa.
      Puolet Vaasasta on juuri soskan elättien takia täysin asuinkelvotonta aluetta. Kehotan välttämään koko kaupunkia jos muitakin vaihtoehtoja on...

      • Anonyymi

        .....


    • TeeriniemenKETKU

      Voi kuule... Sama se mihin muutat, jokapuolella on öykkäreitä, nistejä, juoppoja, mamuja, työmamuja(Viro, Latvia, Liettua ja Venäjä), rosvoja ja jne. Otapa ennemmin selville keneltä ostat tai vuokraat asunnon. No Asevelikylä on viimevuoden(2012) asuinalue. Siellä ei oo kauppoja eikä baareja vain omakotitaloja. Siellä kelpaisi asua. Koululla notkuvat mopotytöt ja pojat ei aiheuta ongelmia. Ristinummi(Slumminummi) ja Teeriniemi(Terskanperä) sekä Suvilahti(Ghetto/Hood) On aikas jätealueita. Tietenki edellämainituissakin on omat rauhaiselle ihmiselolle sopivat alueensa. Melkein suosittelisin yksityiseltä ostoa tai vuokrausta pikeminkin. Onhan tämä viesti aika kolkko, mutta toivottavasti tästä on jotain apua. Tervetuloa Vaasaan.

    • kysy mitä vaan

      -näköjään tältä sivulta saa ns. epätietoa enemmän, kuin OIKEAA tietoa...

    • keskustan kävijä

      -jep, nimimerkki Ristinummelainen kirjoitti ainoan sellaisen kommentin, jonka voi allekirjoittaa...kaikilla muilla on jotain mutu-tietoa, tai paha asennevamma...m.o.t.

    • Vöyrinkaupunukiki

      4v vöyrinkaupungin allueella asuneena voin suositella. Kunhan ei todellakaan mene olympiakorttelin. Minimani ja r-kioski lähellä. Välillä voi käydä sukuloimassa hautuumaalla. Vältä myös vanhempia puutaloja, jos et halua homeen seassa asua.

    • paljasjalk.

      Olympiakortteli ei ole sen kummempi, kuin mikään muukaan asuinalue; olen asunut ympäri Vaasaa, joten tiedän jotain, enkä ole kuulopuheiden ja huhujen varassa, niinkuin jotkut textaajat näyttävät olevan....

    • juuri eläkeläinen

      Muutin Ristinummelta Vaasan keskustaan viime vuonna. Asun nyt Asemakadulla. Muutto kaduttaa hieman , koska keskikaupunki on rauhatonta, hirveästi liikennettä, pölyä, huono ilmanlaatu ja häiriköiviä lapsia. Illalla ei viitsi lähteä ulos. Jos eläkeläisen pitää istua sisällä , niin aivan sama missä asuu. Ristinummella palvelut olivat oikeastaan lähempänä kuin täällä. Ja paljon rauhallisempaa. Kun seuraavan kerran muutan, niin se on sitten pois Vaasasta.

    • raimo netto

      suvilahti paras kaikista. rantaan jotain puoli kilsaa asuit missä tahansa.

    • FaktaaVsa

      Keskusta on rauhallinen lukuunottamatta kortteli torista aluetta.
      Hietalahti, vörkkäri pääosin rauhallista. Toki on katuja/ taloja siellä täällä jossa on rauhattomampaa.
      olympiaan en muuttaisi, enkä mäkikaivontielle hietalahdessa, vaikka hietalahti pääosin on rauhallinen.

      Eli toisin sanoen maahanmuuttaja-alueille ei kiitos.

      Koko elämäni (yli 40v ) asunut Vaasassa

      • Mäellä asuva

        Mäkikaivontien poliisilaitoksen puoleinen alku on rauhatonta mutta loppupää on rauhallista.


      • Anonyymi
        Mäellä asuva kirjoitti:

        Mäkikaivontien poliisilaitoksen puoleinen alku on rauhatonta mutta loppupää on rauhallista.

        Tämä on muuten vuoden 2013 jälkeen muuttunut, pahimmat narkkarit yms on häipyneet joten Mäkikaivontien alue on ok nykyään.


    • HYÖÖÖÖP ja Yöks

      Kunhan et muuta joka ketjuun kommentoivan yuuuuuupin asuinalueelle. Siellä rauhaton musta väestönosa aiheuttaa häiriötä odottaessaan yuuupin perssilmälle pääsyä.

    • vaasalainenvaan

      Olen asunut vaasassa yli 20 vuotta ja voin vain sanoa että vältä vanhan vaasan katua. Asuin siellä vajaan vuoden enkä suosittele kenellekkään. Hairiköintiä melkein kellon ympäri. Poliisit päivystää jatkuvasti ja monta kertaa kävi sen kerrostalon pihassa missä minä asuin. Naapurini oli iäkäs vanha rouva joka oli asunut vanhan vaasan kadulla jo kauan ja kertoi että monia rötöstelijöitä asui siinä talossa. Huutoniemi ja Palosaari ovat minun mielestäni ehdottomasti Vaasan parhaimmat asuin alueet. Purolakin on varmasti oikein hyvä lapsiperheille mutta ei niinkään jos asuu yksin.

      • SuosittelenSinne

        Ristinummella sattuu ja tapahtuu. Värikästä toimintaa.


      • josko_sittenkin

        Siellä tosiaan kävi vuoden ajan poliisit aika usein. Sanoit asuneesi siellä vain vuoden? Olisikohan yhtymäkohtaa havaittavissa?


    • PyryHarakkaKait

      Yli kolme vuotta sitten kysytty, että eiköhän oo jo löytynyt, ellei oo sit se joka muuttelee alvariinsa sinne tänne.

    • rtjhg

      juu tuskin hirveesti viisastut..itse olen asunut ensin suvilahdessa kaupan nurkilla 90 luvun lopulla,sitten melaniemellä,vanhassa vaasassa,nyt suvilahdessa perällä..voisin väittää että lasten kannalta suvilahti on ollut paras vaihtoehto,ei täällä häiriöitä ole...kaupunkiin lyhyt,kauppa,posti,meri 50m...vanhis siinä kirkon kupeessa oli ensin ihan kiva vuokra asumis mesta mutta muuttu aika nopeesti tosi kansain väliseksi ja rupesi pyörät hajoo,autot hajoo,juoppoja tulee.melaniemellä oli vähä sama ongelma.

    • 25523

      Palosaaren ahventien opiskelija-aluetta liioitellaan pahasti että olisi jotenkin rauhaton tai vaarallinen. Ensinnäkin siellä asuu lähinnä suomalaisia joten ei mitenkään voi verrata olympiaan joka on täynnä ulkomaalaisia. Itse olen asunut ahventiellä 6 vuotta ja siinä aikana ainoastaan kerran on naapurissa ollut häiritsevää meteliä ja kerran autosta vietiin kaiuttimet (sekin koska keskuslukko restaili ja ilmeisesti yksi ovi ei mennyt lukkoon). Ja tuo naapurin häiritsevä meteli loppui kun ystävällisesti pyysin saada hiljaisuutta, naapuri ymmärsi täysin koska oli suomalainen täysjärkinen opiskelija. Polkupyöräkin saanut olla rauhassa koko 6v.

      Yleisesti ahventie on tosi rauhallinen ja mukava paikka asua, luonnonläheinenkin kun on paljon puita ja nurmikkoa, ei läheskään yhtä kauhea kuin esim keskustan betoniviidakko. Ahventie on lähes rivitalomainen alue kuitenkin hyvin lähellä keskustaa ja palveluita.

      • possieltä

        Ei enää ikinä ristinummelle. Käykää ostoskeskuksen sisäpihalla. On kammottava räkälä. Ei uskalla liikkua. Viilarinkadulle ,sala-ampujankadulle ,lehtikuusentien kulmat. Tai oikeastaan en minnekkään ristinummelle. En kehtaisi sanoa kenellekkään edes osoitettani jos siellä asuisin. Brennerinpolku , huhuh


    • wiiiuuuuuuuu

      kolme osoitetta suvilahdes lähinnä perheen kasvun takia..siisti mesta. välillä rempan takia tuli pyörähdettyä nummella..ei kiinnosta...

      • 24.6.2013-1813

        Hei, mistä kaivoit tämän vanhan (yli 4-vuotta) keskusteluvitja esille ;)


      • Mietteliäsminä

        Mistäspäin Vaasasta voitte suositella vuokra-asuintaloa tänä päivänä? Ehkä muutto tulossa.


      • poismuuttanut
        Mietteliäsminä kirjoitti:

        Mistäspäin Vaasasta voitte suositella vuokra-asuintaloa tänä päivänä? Ehkä muutto tulossa.

        Tutustu vaikka Vaasan kenties kansainvälisimpään vuokra-asuntoalueeseen eli Olympiakortteliin. Lyhyt matka junalle, Lidukkaan, baariin... mitä sitä ihminen muuta tarvitseekaan.


      • Mietteliäsminä

        Tavoite on asua rauhallisessa talossa, jossa asuisi mieluummin vanhuksia. Työmyyrälle ei tarvitse olla mitään menomestoja - tavallinen kotielämä ja ulkoilu riittää.


    • Karppoo

      Karpperoo on rauhallinen paikka asua. Siellä on luontokin lähellä, mutta ajomatka kaupunkiin kuiteskin lyhyt.
      Ystävälliset ihmiset ja naapurit.

      • Mustatsaari

        Eihän se ole vaasaa, ja jokaisesta vaasan kaupunginosasta kaupunkiin on lyhyempi matka kuin karppiksesta.
        Eikä siellä luonto sen lähempänä ole kuin missään muuallakaan.


      • Karperö_on_Mustasaaressa

        Niin kun ette huolehdi jälkikasvusta ? vaan ne pyörii koko viime kesänkin Vaasan omakotialueilla. No onneksi nyt tekevät sentään jotain poliisikin asialle miljoonien ilmoituksien jälkeen! Elikkä kun opettajat koulussa eivät enää jaksa kasvattaa heitä yksin, niin aloittavat tutkia asiaa jonka olemme jo ajat sitten kerronet heille !

        https://yle.fi/uutiset/3-9912687

        Minkähänlaisia vanhempia asuu esim. Mustasaaressa, Metsäkalliossa tai Purola/Huutoniemellä ? kun heidän alaikäiset jälkikasvu pyörii kaiket yöt toisien vaivoina!


    • hussikametsään

      Ei Vaasassa ole hyviä asuinalueita. Siellä on vaan huonoja ja vielä huonompia alueita. Ei kannata Vaasaan muuttaa. PYSY POISSA!

    • poisvaasasta

      Vaasa on paska paikka. Landella on mukavampaa ja ystävällisempiä ihmisiä.

      • Ystävällisesti_hän_kysyy

        Kerropa kun oot noin viisas, miksi ne sun serkut sitten on muuttanet kaupunkeihin meikäläisten vaivoiksi ?

        Ps. kun synnyin Vaasaan täällä oli väkiluku ainoastaan 29000, joten aika paljon on junan tuomia ilmestynyt sen jälkeen. ja en viitsi kertoa paljonko täällä Klemetinniemellä oli asukkaita kun isoisäni isoisä tai hänen isä syntyi tänne Klemetsöön, mutta aika vähän kuten voit arvata!

        Joten kyllä ne jotka näitä kaupunkeja asuttaa tekevät sen ystävällisyyden tai päinvastaisen ilmapiirin.


      • eikoskaanenää

        No. Perjantai-illalla oli vanhan vaasan kadulla ainakin neljäkymmentä jullia kasassa. Poliisilla siniset vilkkuvalot päällä. Ratsasi varmaan sitä mopojengiä. Olisiko ollut myös jonkinlaista nujakkaakin. En kyllä itse uskaltaisi kävellen iltaisin ristinummella liikkua. Sen verran epäsosiaalista porukkaa liikkellä. Isoja ryhmiä liikkeellä.


      • trlkxc
        eikoskaanenää kirjoitti:

        No. Perjantai-illalla oli vanhan vaasan kadulla ainakin neljäkymmentä jullia kasassa. Poliisilla siniset vilkkuvalot päällä. Ratsasi varmaan sitä mopojengiä. Olisiko ollut myös jonkinlaista nujakkaakin. En kyllä itse uskaltaisi kävellen iltaisin ristinummella liikkua. Sen verran epäsosiaalista porukkaa liikkellä. Isoja ryhmiä liikkeellä.

        Älä leimaa koko paikkaa, se on typerää. Muutama kuukausi sitten oli puukotus Hietalahdessa, onko koko Hietalahti nyt pilalla, vai?


    • Kierräkaukaa

      Ei kai kukaan Vaasaan vapaaehtoisesti muuta, mamuja ja sveduja pullollaan.

    • exristinummelainen

      Asuin 1990-1998 ristinummella ja rauhallista oli. Kuinka pahaksi on sosiaalinen mamutus mennyt sielläpäin?

    • Anonyymi

      Hei. Asun vaasassa ja vaikka olenkin vasta 12 vuotta niin tiedän hyvin. Metsäkallio ja koskisuo tulee ensimmäisenä mieleen, joka on mukavaa omakotitalo/rivitalo/paritaloaluetta. Todella rauhallista aluetta ja keskustaan vain 3-5km. Niinsanottua slummialuetta on Ristinummi, Palosaari, teeriniemi, Hietalahti. Suvilahti on todella lähellä keskustaa ja sieltä löytyy asuntomessualuetta ja sitten vähän vanhempaa aluetta. Siinä on vähän tietoa paikoista (:

      • Anonyymi

        Melaniemi lapsiperheelle paras


      • Anonyymi

        No huh, huh… olipa täällä taas varsinaista asiantuntemusta kerta kaikkiaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No huh, huh… olipa täällä taas varsinaista asiantuntemusta kerta kaikkiaan.

        vanha ketju joo.. ja paikat muuttunu tosi paljon. vaasa on mun mielestä rauhoittunut niissä 28v mitä olen asunut täällä. vastaavasti olen nähnyt seinäjoen viimeisen 8v erittäin kovan rikollisen nousukulman.. en tiedä johtuuko se taas maakunnan pakkautumisesta sinne.. itse en täällä ristinummesta ja teeriniemestä pidä vaikka uskon niiden rauhoittuneen jonkun verran mamujen muuttosuunnan kulkeneen keskustan suuntaan mutta paikallinen piikki porukka on jäänyt tietyille kaduille. itse taas kannannatan merenranta asumista lähinnä akselilla palosaari,suvilahti,isolahtikin ehkä.. löytyy rauhallisia kohteita palveluiden äärestä ja pääsee liikkumaan autolla sekä jalan. toki asuminen ei välttämättä ole kaikista halvinta mutta miksi pitäisi olla jos hakee laatua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        vanha ketju joo.. ja paikat muuttunu tosi paljon. vaasa on mun mielestä rauhoittunut niissä 28v mitä olen asunut täällä. vastaavasti olen nähnyt seinäjoen viimeisen 8v erittäin kovan rikollisen nousukulman.. en tiedä johtuuko se taas maakunnan pakkautumisesta sinne.. itse en täällä ristinummesta ja teeriniemestä pidä vaikka uskon niiden rauhoittuneen jonkun verran mamujen muuttosuunnan kulkeneen keskustan suuntaan mutta paikallinen piikki porukka on jäänyt tietyille kaduille. itse taas kannannatan merenranta asumista lähinnä akselilla palosaari,suvilahti,isolahtikin ehkä.. löytyy rauhallisia kohteita palveluiden äärestä ja pääsee liikkumaan autolla sekä jalan. toki asuminen ei välttämättä ole kaikista halvinta mutta miksi pitäisi olla jos hakee laatua.

        Palosaari on keskustan "vieressä" joten hintataso voi olla vähän korkeampi. Plussana on tietenkin lyhyt matka keskustaan, jonka hyväkuntoinen kävelee. Pyörällä on perillä muutamissa minuuteissa.


    • Anonyymi

      Merikaarto on rauhallinen asua! 25min.automatka keskustaan.

      • Anonyymi

        Vaatii toki toimivan auton omistamista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaatii toki toimivan auton omistamista.

        Kyllä, tätä täytyy painottaa.
        Merikaarto on ok paikka asua, mutta ilman autoa ei siellä pärjää. Julkiset ei sieltä keskustaan kulje kuin kerran pari päivässä. Eikä Merikaarrossa ole kauppoja nykyään, pelkästään grilli löytyy -- ja sekin vähän syrjemmällä Merikaarron keskustasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä, tätä täytyy painottaa.
        Merikaarto on ok paikka asua, mutta ilman autoa ei siellä pärjää. Julkiset ei sieltä keskustaan kulje kuin kerran pari päivässä. Eikä Merikaarrossa ole kauppoja nykyään, pelkästään grilli löytyy -- ja sekin vähän syrjemmällä Merikaarron keskustasta.

        Julkinen liikenne kulkee ihan hyvin Merikaarron ja Vaasan väliä.
        Oman.auton käytöstä saa jos julkinen kuljetus ei pelaa työmatka verovähennyksiä.
        Tuleva uusi turvallinen Pyörätie ottaa kulkijoita,jopa Työmatkailijoita.
        Työmatkalaiset voivat Työmatkojen kautta käyttää S-Marketteja(Vanhanvaasankadulla Tai
        Vähänkyrönkirkolla joihin matkaa on 12km.Samoin lähimmät Pankiautomaatit/Apteekit
        ynm.palvelut.Topsu-Burger toimii sekä kalastus mahdollisuus kauniilla paikalla.
        Vuosittain istutetaan Lohta,jota kalastetaan joesta ,Ahventen ja muiden kalojen tavoin.
        Paremmat Kalstus tiedot löytyvät Joki-alueilla sijaitsevista ilmoitustauluilta.
        Urheilukentät/Koulu/Patikkareitit ovat keskeiset sekä Metsästys-alueet näitä käyttäville.
        Marjastus/Sienestys ja hyvät metsätiestö antaa jokamiehellekin mahdollisuuden.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Julkinen liikenne kulkee ihan hyvin Merikaarron ja Vaasan väliä.
        Oman.auton käytöstä saa jos julkinen kuljetus ei pelaa työmatka verovähennyksiä.
        Tuleva uusi turvallinen Pyörätie ottaa kulkijoita,jopa Työmatkailijoita.
        Työmatkalaiset voivat Työmatkojen kautta käyttää S-Marketteja(Vanhanvaasankadulla Tai
        Vähänkyrönkirkolla joihin matkaa on 12km.Samoin lähimmät Pankiautomaatit/Apteekit
        ynm.palvelut.Topsu-Burger toimii sekä kalastus mahdollisuus kauniilla paikalla.
        Vuosittain istutetaan Lohta,jota kalastetaan joesta ,Ahventen ja muiden kalojen tavoin.
        Paremmat Kalstus tiedot löytyvät Joki-alueilla sijaitsevista ilmoitustauluilta.
        Urheilukentät/Koulu/Patikkareitit ovat keskeiset sekä Metsästys-alueet näitä käyttäville.
        Marjastus/Sienestys ja hyvät metsätiestö antaa jokamiehellekin mahdollisuuden.

        Ainakin näin kesällä on olleet julkisen vuorot Merikaartoon ja takaisin hyvin vähissä.
        Ja muuhun aikaan vuodesta joutuu istumaan kakaraporukan keskellä, kun kouluvuorojen lisäksi ei paljoa mene.


    • Anonyymi

      Gerby, minkälainen alue on tämä, onko rauhallista?

      • Anonyymi

        Gerby on niin kaupungin reunalla että kovin moni ei sitä Vaasaksi edes miellä. Rauhallinen on, ellei nyt ihan päätien varteen tai koulun viereen muuta. Gerbyn länsipuoli on luonnonläheistä aluetta, josta löytyy Storbergetin ulkoilualue (kota, kuntoportaat, yms, talvella ladut.)

        Alueella enemmän ruottalaisia kuin Vaasassa keskimäärin , ja palveluita (kauppoja, ruokapaikkoja) Gerbyn alueella on vähän. Kivihakaan (johon on Vaasan kaupat nykyään keskittyneet) on sieltä n. 4.5 kilometriä ja Palosaaren n. 3 km.


    • Anonyymi

      Vältä myllykadun kämppiä . Olympiakorttelia vastapäätä

      • Anonyymi

        Just tuo myllykatu on rauhatonta ja autot kulukee ikkunan alta. Olympia vieressä ja tulee se uus rauhaton isoo talokin ääreen. Eli ei kyllä rauhaa


    • Anonyymi

      Ristinummi paras paikka ja kohtuullisen hyvät bussiyhteydet

      • Anonyymi

        Älä viitti, joku voi ottaa tosissaan jos ei Vaasaa tunne.
        Ristinummi on slummi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä viitti, joku voi ottaa tosissaan jos ei Vaasaa tunne.
        Ristinummi on slummi.

        Ristinummella ei ole ruotsinkielisiä, joten 10 pistettä siitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ristinummella ei ole ruotsinkielisiä, joten 10 pistettä siitä.

        On muuten ruotsinkielisiä Ristinummella, ja vieressä Kråklundissa, sekä Vanhassa Vaasassa.


    • Anonyymi

      Kysymys on vuodelta 2013. Luulisi että ei ole enää tarvetta vastata ;-)

      • Anonyymi

        Joo, eihän Vaasaan kukaan ole ollut muuttamassa vuoden 2013 jälkeen...? Niin vissin meinaat?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo, eihän Vaasaan kukaan ole ollut muuttamassa vuoden 2013 jälkeen...? Niin vissin meinaat?

        Varmasti on, mutta ei varmaankaan enää alkuperäinen kysyjä.


    • Anonyymi

      Gerby on nousussa

      • Anonyymi

        Gerby on ok. Olis vaan kauppoja kävelyetäisyydellä..


    • Anonyymi

      Eiköhän jokaisella alueella oo ne rauhalliset ja ei niin rauhalliset talot ja rypäkset. Ristinummella on rauhallisia taloja, kuten muuallakin. Rauhallisinta on taloissa, joissa asuu enimmäkseen itse omistajat.

      Itse asun nyt Isolahdessa, hiljaista kuin huopatossutehtaalla ja meri 😍 näkyy ikkunoista.

      Yksityiseltä kun vuokraa, on paras mahis saada rauhallinen koti. Missä vaan.

    • Anonyymi

      Euroopan kolme kovaa metropolia ovat: Pariisi, Lontoo ja Präntöö.

    • Anonyymi

      Aleksanterinkuja hietalahdessa.

      • Anonyymi

        Hienoja uusia taloja, arkkitehtuuri kivaa.


    • Anonyymi

      Palosaari on paras!

    • Anonyymi

      Ristinummi ?

    • Anonyymi

      Tykkään tästä suvilahti alueesta ja taloyhtiöstä mutta naapuri kantapää askeltaa aika kovaäänisesti myöhään arki iltana mietin kenelle valittaisin en ole varma onko tuo seinänaapuri jota epäilen vai alakerran naapuri luulin et muutto ylimpään kerrokseen hyvä mut ei sitten ollutkaan:(

    • Anonyymi

      Haukutotko olympia korteli? Se on vaasa paras paikka. Laina pyörä pääse kaikkialle ja ei tarvi maksa mitään. Minä asu varastohuone missä hyvä lämmitys ja hyvä ruoka.

      • Anonyymi

        Miksi esität ja feikkaat?


    • Anonyymi

      Kannattaa ottaa kämppä?Omistus vai Vuokra? Yhdelle vai neljälle henkilölle?
      2000 €/kk saava eläkeläinen Vuokra tai omistu? Palvelut lähellä.jukisin liikentein?
      Ehdottamasti Vaasan Keskustasta Hissitaloyhtiöstä.Perhe kannattaa kyllä siirtyä
      lasten kouluiän huomioon ottaen sivummalle asumaan,Esim: Merikaarto/Harrastukset
      huomioiden:Suvilahti?......

    • Anonyymi

      Kerrostalot on Out.
      Niissä ja niihin sijoitetaan yleensä näitä kaikenmaailman kulkioita(mamuja) joillakin kun pakkaa olemaan, torakoita, luteita Jne.. tullessaan.

      Sekä tietysti täitä. Yök.!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      71
      4992
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2320
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1857
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1556
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      39
      1538
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1348
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1181
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1176
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    Aihe