Perheruokailu Lontoossa

perhe1

Missä kannattaa syödä ja mitä lounas/päivillistyyppinen perusruoka maksaa. Lapset koululaisia, syövät aikuisten annokset. Hienostella ei tarvii mutta muutakin kuin pikaruokaa haussa. Kohtuuhintaan.

7

411

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 9+12

      Ruokailu on suunnilleen samoissa hinnoissa kuin Suomessakin. Kannattaa etukäteen katsella Tripadvisorista ravintoloita ja jos joku ravintola sattuu olemaan mieleinen niin tehdä pöytävaraus, varsinkin jos jotkut ovat siellä maininneet sen. Eipähän tarvitse kuunnella nälkäisten lasten rutinaa ;) Meidän piti käydä täällä syömässä http://www.rainforestcafe.com/ ja me käytiinkin tosin vaan katsomassa että onpa pitkä jono ravintolaan.

      Gourmet Burger Kitchenin-ketjun yhdessä ravintolassa mun syömä hampurilaisateria on yksi parhaimmista mitä olen ikinä syönyt. http://www.gbk.co.uk/

    • Ei mun mielestä ainakaan ole ravintoloissa syöminen samanhintaista kuin Suomessa. Alle 10 saa ihan hyvää ruokaa ja ravintoloissa on myös lastenannoksia (riippuu mihin menee). Tietty turistirysissä on turisti hinnat.

      GBK on ihan hyvä (sinne saa alennus vouchereita netistä ja lounasaikaan on joku burgeri tarjous esim. £6 koko setti). Eikä taso nyt ole mitään Mäkkäriä... Tosi hyvä burgeri.

      Kannattaa katsoa noi ketjupaikat joihin saa diilejä täältä http://www.vouchercodes.co.uk/restaurant-vouchers.html

      Myös pubi Wetherspoon on halpa ja ruoka ok (varsinkin turistille). Aikuinen saa tuopin ja burgerin £5! lapsille on omat menyyt jne. Pubiin voi mennä syömään perhepuolelle päivällä.

      Jos et ketjuja halua tai pubiruokaa niin Soho ja muutkin turisti paikat on täynnä pieniä ravintoloita joista saa etnisempää ruokaa ok hinnoilla. Kannattaa kierrellä ja katsella. Mene sellaisiin paikkoihin jotka nyt eivät ole just sillä pääkadulla ja kävelkää pikkukujia.

    • 9+12

      Lounasaikaan Helsingin ravintoloista saa annoksia alta 10 €. Etnisistä ravintoloista saa myös edullista ruokaa (esim. Kaisaniemessä intialainen/thaibuffa) 10 €. Kampissa I Love Foodilla on alta 10 € buffa.

      Jos esim. Lontoon GBK:n hintoja vertailee S-ryhmän ravintoloihin niin hintaeroa annoksissa on julmetusti, mutta jos vertaa esim, Itäkeskuksen Fonda del Soliin jossa hyvän hampurilaisannoksen saa 10,90 € niin aika samoissa hinnoissa mennään.

    • Samoja buffetteja on täälläkin Soho tulvillaan. Erityisesti Old Compton streetillä on pari ruoka mestaa (esim. Mayoz, Jai) joista saa ruokaa alle vitosella ja buffetin n. £6 (Jai) ja käy milloin vaan päivä tai ilta. Kannattaa siis kierrellä :) Tietysti kannattaa noita vouchercode sivuja käyttää jos ketjuihin menee syömään. Yleensä saa 2for1 burgereissa tms. joten silloin GBK burgerin hinnaksi tulee se £5. Paikalliset usein käyttävät näitä ja sitten Taste Card:ia. Näillä pääsee tarjouksiin käsiksi missä vaan (eli ei tarvitse olla mikään S-ketjun rafla niinkuin Suomessa).

    • Camdenin torilla kannattaa käydä jos liikutte siellä päin tai on travel cardit taskussa. Ruokakojuista saa 5 punnalla ruuan ja juoman. On kiinalaista, marokkolaista ym.
      Kaupan päälle hieno tunnelma ja upeat joenrantamaisemat.

    • joukoii

      Ruokailu on paljon halvempaa kuin SUomessa, ja vaikka hinta olisi halpa, se ei tarkoita huonoa mutta kärjistetysti sanottuna, mitä enemmän maksat, sitä parempaa saat (toisin kuin Suomessa).

      Lounasaikaan saa tarjouksia lähes joka paikasta. Suosittelen kumminkin syömään pubeissa, monet pubit ovat perhepubeja, josta saa ruokaa aika edullisesti ja jos oikein tietää, on ruoka erittäin hyvää. Camdenin alueella (ei en high streetin lähellä) on paljon hyviä pubiruokaloita. Kings roadilla on paljon vietnamilaisia rafloja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      78
      5791
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2526
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      2007
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1765
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1311
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe