Dominanaisten hameen alla

Kauhua, häpeää, hekumaa hameen alla sekä naisten sadistisia orgasmeja....

Osa 1

Olin laittanut jo aikaa sitten deittipalstalle ilmoituksen jossa kerroin suoraan haluavani rietasta facesittingiä. Pari ammattilaista oli ottanut yhteyttä, en halunnut kuitenkaan sellaista. Olin jo menettää toivoni kun sähköpostiini oli tullut viesti että ilmoitukseeni on vastattu.
Aloin lukea viestiä, siinä 40 vuotias rehevä vaaleaverikkö kertoi että hän on aina nauttinut miehen alistamisesta, sekä pitää suuresti Namio Harukawan facesittintaiteesta, siitä jossa rehevät naiset nuolettavat irstaasti rääpäleisillä äijillä itseään.
Kirsi, se oli naisen nimi, kertoi että oli jo pienestä pitäen nauttinut hieroa pimppaansa ja peppuaan mitä erilaisimpiin paikkoihin, sekä oli kuvitellut jo varhain polkupyörän satulaa eläväksi hameensa alla, saaden siten ihania orgasmeja.
En ottanut naisen juttuja enää edes todesta, ajattelin että hän vain kertaa kirjoittamiani fantasioita. Kuitenkin olin innoissani ja laitoin vastausviestin jossa kerroin että olen valmis tapaamaan, matkaakin kun oli vain vajaan tunnin ajo moottoripyörälläni.

Sovimme tapaamisen kesäiseksi keskiviikoksi jo aamusta, en ollut pysyä nahoissani kun laitoin ison harrikkani jytisemään ja käänsin keulan kohti etelää aikaisin, jo kello kahdeksalta aamulla.
Iso twini jytisi allani, satula välitti munaskuihini tärisevää viestiä tulevasta.
Saavuin maaseudulla sijaitsevaan rintamamiestaloon ja annoin Harrikan röhistä epätahtista tyhjäkäyntiä ja valutin pyörän kesäisen kauniin pihan aamuiseen syliin.

Olin saanut tuskin kypärää päästäni, kun rappusille ilmestyi oljenkeltainen elovenatukka tiukalle ponnarille laitettu, raikkaan kaunis, hieman pyöreäposkinen keskimittainen nainen.
Nainen oli hymyilevä ja ryhdikäs, hän laskeutui rappuset ja asteli luokseni kevyin letkein askelin.
Nainen asteli eteeni, katsoi suoraan silmiini, avoimesti ja lämpimästi hymyillen, kädenpuristus oli luja ja rehdin tuntuinen.
Kirsi esitteli minulle kaunista puutarhaansa, katselin hänen ryhdikästä vartaloaan ihaillen, suuret rinnat tulivat esiin anteliaasta kaula-aukosta, hänellä oli jalassaan vaalean ruskeat reisitaskuhousut, ne peittivät kauniisti pyöreää ja täytetäistä takapuolta, joka sivusta katsoen näytty hyvin pyöreältä, joku olisi ehkä sanonut räystäsperseeltä, katsoin pakaraväliä ja haaroissani kihelmöi kun ajattelin miten nenäni ja suuni uppoaa tuonne syvään vakoon.

1

3393

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hänen pihansa oli viihtyisä ja hyvin hoidetun näköinen, oli vihanneksia, omenoita, luumuja, marjapensaita. Vähän pihan syrjässä oli aika tilava leikkimökki taikka huvimaja, kalustuksena siellä oli vain matala leveä vuode, jääkaappi sekä vanha piironki.
      Hieman ihmettelin sängyn yläpuolella olevia tukevia koukkuja, kysyinkin Kirsiltä, hänen silmiinsä syntyi veikeä hymy kun hän kertoi pitävänsä paljon amppelikukista, niitä on kuulemma vaikka minkälaisia.

      Hetken hän katseli minua ja kertoi että näytän ihan mukavalta, että nenänikin on mukavan iso. Hän sanoi että haluanko heti kokeilla pientä tuoksunäytettä, sillä hänellä tuntuu vatsassa kiertävän mukavasti….

      Kirsi käski minut lattialle selälleen ja asettui päälleni kyykkysilleen peppu lähellä kasvojani, sen jälkeen hän alkoi liikuttaa peppuaan niin että nenäni kynti hänen vakoaan.
      ”Tuoksuuko siinä pissalta” kun nenä nuuski hänen pimppaansa. ”Tuoksuuko pepulta”, kun hän painoi nenäni syvälle peppureikäänsä, tunsin pepun ja lievän hien hajun.
      ”Odotas, ahhhh, kohta, samassa alkoi sihinä hänen pepustaan ja sieraimeni täytti sellainen lapsuuteni muistoissa elävä venevalkaman mätänevien kasvien tuoksi, joka on vahva mutta kiihottava….

      ”Ai, alan tykätä tästä” Kirsi sanoi ja alkoi riisua housujaan, sitten hän kääntyi 69 asentoon ja painoi kosteat pikkarit naamaani vasten ja käski nuolemaan niiden aromia….
      Aahhh, pidäthän tästä, sitten hän otti nopeasti pikkuhousunsa pois aja istui nyt jo selvästi tuoksuvan peppunsa naamaani ja alkoi rytmikkään hieromisen…
      Ei aikaakaan kun hän laukesi voihkien ja reidet väristen…
      Sen jälkeen hän hotkaisi kullini suuhunsa ja alkoi niin taitavan imuutuksen että jalkani menivät hyytelöksi nautisnnosta, räjähdin hänen suuhunsa valtavan lastin…

      Hmmm, mitä pidit, tämä oli esileikkiä, haluatko vielä pienen pierun?
      Juuri lauenneena hänen melko ison peppunsa katseleminen ja ajatus vahvasta pierusta suoraan nenääni tuntui suorastaan häijyltä…

      Kirsi nousi päältäni ja suuteli minua pitkään, tiesin että sain suuhuni omaa spermaani mutta se ei haitannut….
      ”Hmmm, kai tulet vielä, kuvittele mitä voi olla sidottuna allani, ehkä nautin kun sinulla on tukalaa ja tunnet suorastaan kauhua, hrrrrr, mikä ajatus…..

      Kirsi halasi minua pitkään, kertoi ettei ollut paha eikä ilkeä, hän vain nautti tuollaisesta pienestä synnistä ja toivoi minusta siihen hyvän ystävän itselleen…

      Onnellinen virne naamallani annoin Harrikan kuljettaa minua mutkaisia teitä kohti kotiani, olin malttamaton, olinko onneton jo ihastunutkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5115
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3217
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1365
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1286
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1267
    Aihe