Etäisä

Hurlumpsis hei

Kyllä minun puolestani naisen euro saa olla vaikka 15 senttiä, niinkauan kunnes tasa- arvo toteutuu huoltajuusasioissa.

ja toisekseen, äänioikeus pitäisi naisilta poistaa kokonaan, ihan siitä syystä, että kaikkialla missä nainen aikansa sählää ja päättää asioista, niin lopputulos menee päin helvettiä.

Ei se isokirja niin väärässä ole siinä kohdassa, missä sanotaan, että: Nainen vaietkoon seurakunnassa.

12

195

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eritasoarvo

      Kohta tähän kommentoi katkeria naisia....
      Vaikka tämä on "isien jutut" eli miesten keskusteluosio.

      • mattheusiibari

        Naiseni ex mieheltä evättiin huoltajuus lapsiinsa useiden pahoinpitely syytteiden ttakia, saa kerran kuukaudessa lapset yhdeksi yöksi. Pahoinpitelyt kohdistuivat naiseeni silloin kun olivat vielä yhdessä. Näissä tilanteissa ei vakavuutta monikaan ymmärrä ja pauhataan isän oikeuksistakin jatkuvasti. Naiseni onneksi pysynyt vahvana tuellani. Näissä tilanteissa lapsia ei mielestäni tulisi päästää lähellekääm tuollaista, mutta minkäs mahtaa. Esimerkkinä surullisen kuuluisa 8-vuotiaan tytön kuolema. Todisteita oli kuinka isä pahoinpitei tyttöä mutta äitiä ei kuunneltu. Tiedän että tapahtuu paljon vääryyttä mitä tulee huoltajuus asioihin, mutta muistakaamme että joskus kolikolla on toinenki puoli vielä piilossa.


    • epätasaarvo

      Täysin samaa mieltä. Tällä hetkellä naisten näkemys tasa-arvosta on se että naisen pitäisi saada sama palkka kuin miehen vaikka tekisivät vähemmän töitä. Eli haluavatkin epätasaarvoa. Monilla aloilla miehet tekee työtä oikeasti enemmän joten heillle kuuluu parempi palkka. Sama palkka samasta työstä. Puolityöstä puolipalkkaa.

      Samoin kaikki missä nainen on nyt heikommalla kuin mies pitäisi korjata mutta ne missä mies on heikommalla niin niihin ei saisi koskea.

      Ei ne oikesti halua tasaarvoa. Ne haluaa epätasaarvon missä mies on kaikessa hiekommalla.

    • Mietippä Sitä

      Tämä on taitavan, väsymättömän ja jatkuvan soluttautumisen tulos. Nykyään esim mainoksissa ei uskalleta käyttää naista perinteisessä roolissa, koska nousisi kauhea äläkkä, vaan tilalle laitetaan mies, joka hölmönä siinä kuikkii. Se muka on sitten hauskaa.
      Miehet sallivat tämän, tai eivät välitä. Näin sitä pikkuhiljaa maata vallataan.

    • maahanmuuttja

      Aivan samanlailla maahanmuuttajat soluttautuu ensin maahan. Vie sosiaalituet joita suomalaisille ei myönnetä, vie työpaikat, pikkuhiljaa siirtyy politiikkaan ja alkaa säätää lakeja joilla loputkin sukulaiset pääsee maahan.

      yhden ihmisen ääni ei kanna mihinkään ja kaikista on hienoa kun maahanmuuttajat yrittää.... Aivan kuin tasaarvokin on joistakin hienoa.

      hienoa olisikin jos olisi tasa-arvoa mutta naisten ajama tasaarvo on todellista epätasaarvoa. Vähemmästä työstä sama palkka, huonommasta osaamisesta sama palkka jne...

    • Mietitääs vähän???

      Miksikäs se ei tasa-arvo toteudu huoltajuus asioissa?

      Oliskohan miehet itse olleet niistä asioista päättämässä?

      Onkohan se tasa-arvoa että mies pääsee 150 e/kk, ei muita menoja?

      JA MIEHEN TAPAAMIS OIKEUS, EI OLE VELVOLLISUUS, niin kuin se on lapsella. (kyllä lapsikin tajuaa että faija on P*A*S*K*A kun jättää tapaamatta, ja niitä "isejä" on lukemattomia)

      Miehet itse ovat halunneet asioiden olevan näin!

      Siinä Sinulle tasa-arvoa.

    • T. Asa Arvo

      Juu ja äiti koettaa hankaloittaa tapaamisia sen minkä ehtii. Sitten vielä manipuloidaan lasta sen minkä ehditään. Kun tarpeeksi hankalaksi asiat halutaan vetää niin ei sitä kukaan jaksa.
      Miehet ovat yleensä erotilanteessa liian hyväuskoisia, vaan naiselta ei lopu pahuus ja kostonhimo koskaan. Sosiaalitantat vielä kuorossa pitävät äidin puolta.

      Siinä sulle kuikka tasa- arvoa.

    • Schlipover

      Samaa mieltä aloittajan kanssa. Hyvin teemaan sopii tuokin havainto; Mitäs tällä palstalla joku sekopää muija kommentoi, kun palsta on miesten osio. Sitten se vielä klikkailee miinuksia.

      Totuus taitaa kirpaista.

      • eeroiivari

        Muistuttaisin että asiat ei aina ihan noin mustavalkoisia. Miehet osaavat hankaloittaa asioita mitä näihin huoltajuus asioihin tulee, ihan samalla tavalla kuin naisetkin.


    • Lapset isälle.

      Tasa-arvoa vanhemmuuteen. Tasa-arvovaltuutettu tiedoite.

      Isilläkin on oikeus vanhemmuuteen - myös eron jälkeen
      17.02.2011

      - Aika on ajanut vanhemmuutta koskevan lainsäädännön ohi. Tätä kuvaavat tasa-arvovaltuutetulle tulleet, syrjityiksi itsensä kokeneiden isien yhteydenotot, totesi tasa-arvovaltuutettu Pirkko Mäkinen torstaina puhuessaan Tasa-arvoa erovanhemmuuteen - isät pois paitsiosta -projektin avoimessa foorumissa Tampereella.

      Lainsäädännön ja viranomaiskäytäntöjen näkökulmasta ongelmalliseksi on muodostunut esimerkiksi etävanhemman, useimmiten isän, asema. Tasa-arvovaltuutettu on tuoreessa lausunnossaan vastannut yhteishuoltajana olevalle etäisälle, joka ei saanut tietoja lapsensa esikoulun aloittamiseen liittyvistä asioista. Päivähoidossa yleisesti käytössä olevassa asiakastietojärjestelmässä ei kysytä tietoja etävanhemmista.

      Tasa-arvovaltuutettu pitää tilannetta kestämättömänä.
      - Etävanhemmalle on annettava mahdollisuudet myös käytännössä seurata oman lapsensa arkielämää. Asiakastietojärjestelmiä tulee kehittää niin, että ne ottavat huomioon yhteishuoltajuuden edellyttämät käytännön vaatimukset.

      Moni valtuutettuun yhteyttä ottanut isä on myös epäillyt, että erotilanteissa sosiaaliviranomaiset suosivat naisia epäasiallisin perustein. Tunnetta on vahvistanut se, että enemmistö sosiaalityöntekijöistä on naisia ja että nykyään yhä useammin myös asiaa tuomioistuimessa käsittelevä tuomari on nainen.

      - Mielestäni olisi paikallaan tehdä sosiaaliviranomaisten palvelujen osalta selvitys siitä, onko sukupuolella merkitystä ja suositaanko äitejä viranomaiskäytännöissä, kuten epäillään. Tuomioistuinten huoltajuusratkaisuista on jo olemassa vastaava tutkimus, Pirkko Mäkinen sanoi.

      Lisäksi tasa-arvovaltuutettu toteaa, että vanhempainvapaasäännökset kohtelevat äitejä ja isiä eri tavoin. Sairausvakuutuslaissa määritellään, että vanhempainvapaan voi käyttää joko lapsen äiti tai isä, riippuen siitä, mitä vanhemmat keskenään sopivat. Oikeus työntekoon ja vanhempainrahan nostamiseen kuitenkin vaihtelee sukupuolen mukaan. Lapsen isällä on oikeus vanhempainrahaan, jos hän osallistuu lapsen hoitoon eikä ole tänä aikana ansiotyössä tai muussa omassa työssä. Äidille sitä vastoin voidaan maksaa vähimmäismäärän suuruista vanhempainrahaa, vaikka hän on samanaikaisesti ansiotyössä tai omassa työssä taikka opiskelee päätoimisesti ja saa opintotukilain mukaista opintorahaa.

      Valtuutettu on useita kertoja vuodesta 2003 lähtien pyytänyt sosiaali- ja terveysministeriötä selvittämään mahdollisuudet sairausvakuutuslain muuttamiseksi siten, että vanhempainrahasäännökset olisivat samanlaiset isien ja äitien osalta. Asiaan ei kuitenkaan ole saatu muutosta. Kelan ohjeistus perustuu voimassa olevaan lainsäädäntöön, ja moitteet onkin usein suunnattu Kelaa vastaan.
      --------

    • Naiset ruotuun.

      Tasa-arvoa vanhemmuuteen Lahden ammattikorkeakoulun projekti ja tavoite.

      Tasa-arvoa erovanhemmuuteen - isät pois paitsiosta
      Tavoite
      Projektin tavoitteena oli tuottaa koulutus, joka lisäsi ammattilaisten kykyä arvioida isän tai äidin soveltuvuutta huoltajuuteen ilman sukupuoleen liitettyjä stereotypisiä käsityksiä. Projektin painopisteenä oli isänäkökulman lisääminen ammattilaisten työhön siten, että miesten ja naisten tasa-arvoisuus toteutuisi myös erotilanteissa entistä paremmin. Työn ja perhe-elämän yhteensovittamisella voitiin parantaa isän osallistumista lasten elämään.

      Eroperheiden vanhempien hoivavastuun tasapuolisempi jakautuminen ja isän roolin vahvistaminen lisäsi miesten ja naisten tasa-arvoisuutta työelämässä.

      Kohderyhmät
      •Suomen sosiaalialan ammattilaiset, jotka työskentelevät eroperheiden kanssa
      Välilliset kohderyhmät

      •Eroperheet
      •Eroperheiden työnantajat
      •Eroperheiden lasten hoitopaikat
      •Työterveyshuolto
      •Kouluterveydenhuolto
      •Neuvolat
      •Huoltajuuspäätöksiä tekevät tuomarit
      •Maahanmuuttajatyön viranomaiset
      •Sosiaalialan koulutusta järjestävät oppilaitokset
      Projektin toteutusaika: 1.1.2010 - 31.12.2011

      Rahoittaja: ESR/STM

      Lisätietoja
      Projektipalvelut
      Pia Karjalainen, projektipalvelupäällikkö
      gsm 050 502 0623
      projektipalvelut[a]lamk.fi
      --------

      • olliman

        Entäs nää tilanteet mis suunnitellusta raskaudesta huolimatta mies lähtee alkumetreil, ja muutaman vuoden päästä vaatimas "oikeuksiaan", vaikka aluksi hyvin tarkkaan ilmaisi että missää tekemisis ei halua olla. Et pitäisikö naisen tuossaki vaiheessa nähdä mies hyvänä isänä lapselleen?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4993
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4533
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2911
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1937
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1719
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1706
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe