Tyttöystävä lukiosta??

yufgofkjlging

Heii, täälä tallanen 16v poika kirjottelee ja selitämpä ny tarkemmin. Oon ollu sinkku koko elämäni, mitä ny ihastuksia ollu joskus kauan sit mut ei enää pitkään aikaan. Asun tällases tosi pienes paikas misä kaikki ihmiset varmaan tuntee toisensa ja täälä on peruskoulu jossa esikoulu ja luokat 1-9. Eli oon 10 vuotta nyt ollu kyseises rakennukses oppilaana ja koko sen 10 vuotta saman luokan kans ja muidenki ihmisten joita sielä oli, kaikki tunsimme toisemme. No mua ei oo ainakaan kahteen vuoteen kiinnostanu ykskään tyttö täältä peräkyläst ja ei niiden kans mitään tuukkaan ku ei oo vielä tullu.
Jo kasin syksystä aloin miettiin kuinka yksinäistä täälä on ja täältä en ketään löydä et ehkä sit lukiosta.
Nyt oon siis sit menos elokuus tohon viereisen kunnan lukioon, se on kaupunki kunta. En mee asumaan mut kulen bussil lukios. Niin nyt oon sit miettiny et onnistaisko mua sielä. Sinne tulee ykkösii sen verran et tulee ainaki 5 ekan vuoden opiskelijan luokkaa ja siihen päälle vielä kaikki toisen ja kolmannen vuoden opiskelijat et tyttöi varmasti riittää ja mullekki varmasti yks. En oo kovin ujo et uskon pystyväni tutustuun uusiin ihmisiin hyvin, jos jostain syystä en kasvotusten niin ainaki facen kautta, tutustuu ainaki aijon. Et mitä luulette saanko tytön lukiosta? Kuin moni on saanu seurustelukumppanin lukiosta? Onko se todennäkösempää ku yläasteel? Kertokaa te 16-20 vuotiaat miten teidän nais/mies asiat toisen asteen oppilaitoksis on menny? Saako sieltä sen kuin helposti ku kaikki tyypit uusia. Mut mä aavistan et lukiosta se sit mulle löytyy se tyttö:D

8

2636

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "noäläsitkommentoi"

      eihän tällästä romaania jaksa lukea...

    • lukiorakkaus

      moikka! olen 17-vuotias tyttö ja minulla oli viime syksynä samanlainen tilanne. aloitin lukion naapurikaupungissa ja toivoin löytäväni jonkun kivan jätkän sieltä. no tutustuin saman ikäiseen poikaan ja ollaan oltu nyt melkein 9 kuukautta yhdessä:)eli sinunkin on ihan mahdollista löytää tyttöystäväsi lukiosta!:)

    • kkkkko

      Kun menin lukioon niin kaikki halusivat tutustua toisiinsa ja kyllä siellä monia pariskuntia syntyi, tottakai. Itse en seurustellut kenenkään kanssa, mutta monen monet treffipyynnöt tuli ja tapaillut olen muutamaa koululaista, ei vaan itseäni napannut koska nautin sinkkuelämästä.
      Kyllä siellä tutustuu ihmisiin paljon. Älä kuitenkaan mene asenteella "haluan tyttöystävän nyt" koska näytät vain säälittävältä jos roikut tyttöjen perässä kokoajan. Yrittämättäkin siellä tutustuu ihmisiin.

    • 20+1 = 21

      Saattaa olla mahdollista, että oletkin homoseksuaali kun tytöt ei kiinnosta.
      Miks haluutte ihmiset mennä lukioon?
      Kaikki lukioon menevät on ainakin pikku nörttejä kun haluu koko ajan päntätä. Ihan turhaa mennä vapaaehtoisesti kouluun.
      Itse ainakin lähden suoraan ammattikouluun.

      • lukiolainen

        Olen lukiossa, koska haluan opiskella opettajaksi. Lukio on yleissivistävä oppilaitos, joka tekisi hyvää myös monelle ammattikoululaiselle. En kuitenkaan lähde tuomitsemaan amista, sillä siinä on paljon vyviä puolia. On hyvä, että on olemassa erilaisia opiskelupaikkoja, jotta jokainen löytää sen itselleen sopivan vaihtoehdon.


      • shanghai
        lukiolainen kirjoitti:

        Olen lukiossa, koska haluan opiskella opettajaksi. Lukio on yleissivistävä oppilaitos, joka tekisi hyvää myös monelle ammattikoululaiselle. En kuitenkaan lähde tuomitsemaan amista, sillä siinä on paljon vyviä puolia. On hyvä, että on olemassa erilaisia opiskelupaikkoja, jotta jokainen löytää sen itselleen sopivan vaihtoehdon.

        Olin vuos sitte liikkeellä samalla asenteella eikä poikaystävää saatika vanhojen tanssiparia ole, yhtee poikaa oon bileissä tutustunu ei muuta :(


    • Anonyymi

      Hei! Olen poika 24 -vuotias, Opiskelen raksa-alalla, nyt töissä Olen, mulla ei ollut koskaan tyttöystävä, olen ystävällinen ja ahkera, mutta ujo, Mitä mun pitää tehdä?

    • Anonyymi

      E33e

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5500
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3517
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1642
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      205
      1604
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1058
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe