Varoittava esimerkki

oikeus voittakoon

Joutsenossa toimiva parkettien ja puulattioiden hionta yritystä ei kannata kenenkään palkata. Kyseinen firma kävi vuosisitten meillä lattian hiomassa/lakkaamassa ja sen jälkeen kolmekertaa tekemässä korjauksia. Nyt lattiasta voi sormella raaputtaa lakan pois. Kyseisestä firmasta tekijä kävi katsomassa lattian ja tuumasi vain lattia ei ole sellainen kun sen pitäisi olla. Hei ei korvaa mitään, vie vaikka oikeuteen oli miehen sanoma. Niinpä asia onkin menossa nyt eteenpäin. Haluan vain varoittaa teitä toisia tällä kirjoituksella kyseisestä firmasta. Valitkaa paremmin kuin minä.

12

1295

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Parkettien partaperse

   Kaduttaako kännissä kirjoittama viesti. Hyvä firma se on, olet vain itse katkera pikkutarkka kusipää. Oikeudessa tavataan, heh heh...

  • 9::

   "Hei ei korvaa mitään, vie vaikka oikeuteen oli miehen sanoma."

   Jos pitää kutinsa niin aika hyökkäävä asenne asiakaspalvelun tiimoilta...

  • remonttiireiska

   Kiitos tiedosta, pitääpä muistaa kun aloitetaan remppaa.

  • eräs mielipide

   Aloittajan kertomus lattian korjauksesta vaikuttaa lähinnä erikoiselta .
   koska lattia ei ole ilmeisesti kyseessä olevan firman asentama, niin ei voi vaatia hionnan tehneeltä firmalta mahdottomia.
   Lattia on ollut ennen hiontatyötä varmasti huonossa kunnossa monista syistä johtuen, kulumaa, naarmuuntumista ja mahdollisia vesivaurioita.

   Kertoman mukaan firma on käynyt korjaamassa jo kolme kertaa pintaa. Jossain menee raja korjausten määränkin suhteen, ei voi vaatia jatkuvaa uudistamista vuodesta toiseen.

   Koska lattiaa ilmeisesti käytetään se myös kuluu jatkuvasti. Myös parketin puhdistaminen vaatii huolellisuutta, pystyttekö todistamaan että olette itse hoitaneet lattian puhdistuksen aina oikeaoppisesti ja ettei lattialle ole kaatunut koskaan mitään nestettä?

   Olen kerran hiotuttanut parketit ja todennut sen työlääksi eikä paljoa edullisemmaksi siihen nähden mitä lattian uusiminen olisi maksanut.

   Pari vuotta sitten kun lattiat taas olivat huonossa kunnossa johtuen mm. koiran kynsien naarmuista, päädyimme uusimaan parketit.

   • oikeus voittakoon

    Tarkennuksia aloitus viestiin. Lattia hiottiin ensimmäistä kertaa ja oli tosi kulunut, mutta heillä tiedossa. Korjauskäynnit tapahtui kuukauden sisällä ensimmäisestä heidän lakkauksesta ja noin kolmenkuukauden päästä viimoisesta korjauksesta rupesi lattiasta löytymään lautojen saumoja, joista lakka irtoaa sormella rapsuttamalla. Lattiaa hiottiin noin 60 neliö ja lakanirtoamista löytyy joka puolelta lattiaa.

    Siksi palkkasin ammattifirman tekemään olettaen saavani kunnollisen lattian, mutta toisin kävi. Yleensä firmat kantaa vastuun, mutta ei tämä firma.

    Kyllä pitää miehen sanoma paikkansa ja hän on todella röyhkeä/hyökkäävä. Siksi haluankin julkisesti varottaa toisia, minä olen oppirahat maksanut älkää toiset maksako sonnasta.


  • 9::

   "Niinpä asia onkin menossa nyt eteenpäin."

   Laitteles raporttia jahka asiasta uutta ilmenee.

  • Hiontayritys

   Mainitset hiontayrityksen olleen asialla. Yritys ei nyt tällä kertaa onnistunut. Yrittänyttä ei laiteta, vai miten se oli.

  • vituks

   Aloitus kommenttiin yhtyen en minäkään enää ota kyseistä firmaa lattiahommiin vaikka tarvetta onkin. Kyseinen firma kävi hiomassa parkettilattian meidän ollessa poissa kotoa viikonlopun, en ymmärrä miten hioma kone tarvitsee sellaisen virtalähteen, että virta on otettava pääsulakkeiden alta piuhanpäät sinne kiinnittäen. No seurauksena oli pääkatkaisijan unohtuminen 0 asentoon jonka seurauksena suli pakastin ja jääkaappi sisältöjen pilaantuessa no vakuutus onneksi korvasi vahingon, mutta kyllä harmitti. Lattiakaan ei täysin onnistunut sillä siihen jäi jälkiä hyvin helposti joten lakkaus suoritettiin uudelleen, koska lakkaus tehtiin samalla lakalla tulos oli sama.

   Äitini pyysi samaa firmaa hiomaan ja lakkaamaan lattian, työstä ei oltu vielä edes sovittu lopullisesti kun kyseinen henkilö käynnisti koneen ja alkoi hioa lattiaa malliksi. Äitini sanoi ettei oltu edes sovittu hinnasta ja ottaako hän kyseisen firma sitä tekemään, parempi olisi ollut jos ei olisi, sillä itse firman omistaja ei kiireidensä keskellä joutanut itse työtä tekemään, vaan laittoi poikansa asialle sillä seurauksella, että hän kuopaisi syvän montun parkettiin eikä sitä pystynyt enää korjaamaan. Että sellainen kokemus meillä on tästä vieläkin lattioita hiovasta ja lakkailevasta nimeltä mainitsemattomasta firmasta.

  • apinaopettelehiomaan

   krauta, sieltä hakee santapaperia ja antaa hioa. Vituks män tarina vähän haiskahtaa väritelty. ja sitähän se onkin. "yöstä ei oltu vielä edes sovittu lopullisesti kun kyseinen henkilö käynnisti koneen ja alkoi hioa lattiaa malliksi."

  • Anonyymi

   Samanlaiset kokemukset itsellä, täysin ylihinnoiteltua työtä! Tämän firman kohdalla kalliilla hinnalla ei saa laatua, en voi suositella isää enkä poikaa!

   • Anonyymi

    " en voi suositella isää enkä poikaa!"
    Entäs Pyhää Henkeä?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    " en voi suositella isää enkä poikaa!"
    Entäs Pyhää Henkeä?

    Tottakai, Jumala pelastaa minä en!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoin Sofian peffa ikuistettu ilman filttereitä

   Jenner pökät ei taida puristaa peffaa kasaan samalla tavalla kun kalsarit joita yleensä pitää😂 https://aijaa.com/re6HIq
   Kotimaiset julkkisjuorut
   225
   9376
  2. Mitä on tapahtunut?

   Kemijärveltä löytyi viikonloppuna kaksi kuollutta henkilöä. https://yle.fi/uutiset/3-12044939
   Kemijärvi
   19
   2865
  3. Suomi Tokion kisojen huonoin maa mutta urheilupomot vaikenee

   Suomi on ollut yksi kaikkien aikojen menestyneimpiä maita kesäolympialaisissa. Suomi on osallistunut jokaisiin kesä- ja talviolympialaisiin vuoden 190
   Olympialaiset
   48
   2507
  4. Oho! Tanssii Tähtien kanssa -yllätys: Same sex -pari Elina Gustafsson ja Katri-ope!

   TTK törähtää taas! Tällä kaudella showssa nähdään myös historiallinen pari, sillä nyrkkeilijä Elina Gustafsson on Suomen TTK-historian ensimmäinen sam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   45
   2287
  5. Oho! Tanssii Tähtien kanssa saa oman "realityn" - Tätä tiedossa!

   Tanssii Tähtien Kanssa uusi kausi alkaa elokuussa. Ja ohhoh, luvassa on myös ajan henkeen sopivasti uusi reality-henkinen pläjäys kulissien takaa. Ki
   Viihde ja kulttuuri
   35
   1659
  6. Koronamarjanpoimijat

   Kainuussa kymmeniä koronatartuntoja ulkomaalaisilla marjanpoimijoilla Kainuun sote tiedottaa tehneensä koronatestejä ulkomaalaisten marjanpoimijoide
   Suomussalmi
   82
   1487
  7. Nuorelle suomalaismiehelle kova tuomio

   "Käräjäoikeus tuomitsi Helton Nwety Betuel Muchangan, 18, viiden vuoden ja kahdeksan kuukauden vankeusrangaistukseen." Ankara tuomio, miten jaksaa va
   Maailman menoa
   41
   1070
  8. Galleria Sofian överimuokkaukset vs. todellisuus

   Kerätäänpä vertailukuvia, millainen Sofia uskottelee ja uskoo(?) olevansa versus todellisuus. Mä aloitan huumerahojennkuljetuslaukku ja toooodella pi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   47
   933
  9. Sitä saa mitä tilaa.

   Eiks näi o? 🤗
   Ikävä
   61
   884
  10. Minä tiedän

   Ja sinä tiedät, tai oot tiennyt jo kauan. On mulla ikävä, on ollut aina siitä lähtien, kun sinut tapasin❤️.. Hullua, mutta minkä teet.. Hyvää yötä!
   Ikävä
   38
   880
  Aihe