Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

PESTANA LOMAOSAKKUUDEN JÄLLEENMYYNTI MAHDOTONTA ??

jm51

Mieti ennen kuin ostat!

Ostimme vaimoni kanssa 2004 lomaosakkuuden Pestana Grandista ja myöhemmin, vuonna 2006 toisen Pestana Miramaresta ja muutimme molemmat osakkuudet pisteosakkuuksiksi. Kaikki sujui hyvin, kunnes iski karmea arkipäivä. Vaimolleni syöpä ja itselleni työttömyys ja työttömyyden seuraksi työnantajayhtiön osakkuudesta jääneet velat maksettavaksi sen joutuessa velkasaneeraukseen. Eli kaikki muuttui täydellisesti aikaisempaan verrattuna. Enää emme voi matkustella.

Ostettaessa tällaisia asioita ei osattu ennakoida. Nyt on tilanne sellainen, että osakkuuksien myynti tuntuu olevan mahdotonta vaikka hinta on 50% ostohinnasta. Pestanan myyntiosasto, jonne osakkeet on laitettu jälleenmyyntiin jo 2012 tammikuussa vastaa, että niiden viikkoja on vaikea saada kaupaksi (Miramar vko 10 ja Grand vko 15) vaikka itse myydessä mainostavat Madeiran viikkojen olevan aina punaisia?? Lisäksi hintaa pitäisi laskea. Miten he yleensä pystyvät myymään täyteen hintaan mitään, jos näitä eivät myy edes puoleen hintaan? Miksi kukaan ostaa täyteen hintaan, kun osakkuuksia on saatavana puoleen hintaan? Toimeksiannosta on kulunut jo 1,5 vuotta!! Tämä on asiakkaiden vedätystä ja suoraa valehtelua kysymysten vastauksissa, sitten kun niitä saa. Näin saadaan ihmiset pidettyä vuosimaksujen maksajina hautaan saakka.
Tällainen äkillinen elämäntilanteen muutos voi tulla kenen tahansa kohdalle ennalta arvaamatta. Siihen kannattaa kuitenkin varautua selvittämällä etukäteen ennen ostoa, mitä sitten voi tehdä. Pääseekö osakkuudesta eroon?

Olisin kiitollinen antamistanne neuvoista tilanteemme ratkaisemiseksi mahdollisiin kokemuksiinne perustuen. Olemme halukkaat myymään osakkuutemme hintaan Pestana Grand, vko 15, Studio, 4900 € ja Pestana Miramar, vko 10,huoneisto C510, 3000 €.

3

285

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hommajatkuu

      Tuo edellä kirjoittamani tilanne jatkuu muuttumattomana. Kun olen kysellyt Pestanasta asian ja myyntitilanteen perään, ovat valittaneet huonoja aikoja EU:ssa. Sittemmin ovat lakanneet vastaamasta. Myyntiaikaa heillä on ollut nyt kohta kolme vuotta ja mitään yhteydenottoja ei ole kuulunut lupauksista huolimatta. Miten ihmeessä he pystyvät myymään täydellä hinnalla olevia viikko-osakkeita, kun eivät pysty puoleen hintaan, ja lisäksi hyvällä välityspalkkiolla. No, niinhän minullekin myytiin.
      Omaa hölmöyttäni uskoin elämän olevan nousukiidossa ikuisesti ja eläkkeellä sitten voisi nauttia lomailusta. Jälleenmyynnin mahdottomuutta en silloin tiedostanut.
      Mikäli joku on kiinnostunut noista osakkuuksista, niin alennettu hinta on Pestana Grand 2500 €, vko 15/45000 pistettä, vuoteen 2033 ja Pestana Miramar 1500€ vko 10/56500 pistettä, vuoteen 2030. Paikat löytää Pestanan sivuilta.

      • en mee töihin


      • kolikko sulle
        en mee töihin kirjoitti:

        Kalliit ovat vielä viikkoosakkeesi pistä hinnoista vielä puolet pois voi ostajakin löytyä.Vastikkeet noissa kohteissa aika kalliit.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe