PESTANA LOMAOSAKKUUDEN JÄLLEENMYYNTI MAHDOTONTA ??

jm51

Mieti ennen kuin ostat!

Ostimme vaimoni kanssa 2004 lomaosakkuuden Pestana Grandista ja myöhemmin, vuonna 2006 toisen Pestana Miramaresta ja muutimme molemmat osakkuudet pisteosakkuuksiksi. Kaikki sujui hyvin, kunnes iski karmea arkipäivä. Vaimolleni syöpä ja itselleni työttömyys ja työttömyyden seuraksi työnantajayhtiön osakkuudesta jääneet velat maksettavaksi sen joutuessa velkasaneeraukseen. Eli kaikki muuttui täydellisesti aikaisempaan verrattuna. Enää emme voi matkustella.

Ostettaessa tällaisia asioita ei osattu ennakoida. Nyt on tilanne sellainen, että osakkuuksien myynti tuntuu olevan mahdotonta vaikka hinta on 50% ostohinnasta. Pestanan myyntiosasto, jonne osakkeet on laitettu jälleenmyyntiin jo 2012 tammikuussa vastaa, että niiden viikkoja on vaikea saada kaupaksi (Miramar vko 10 ja Grand vko 15) vaikka itse myydessä mainostavat Madeiran viikkojen olevan aina punaisia?? Lisäksi hintaa pitäisi laskea. Miten he yleensä pystyvät myymään täyteen hintaan mitään, jos näitä eivät myy edes puoleen hintaan? Miksi kukaan ostaa täyteen hintaan, kun osakkuuksia on saatavana puoleen hintaan? Toimeksiannosta on kulunut jo 1,5 vuotta!! Tämä on asiakkaiden vedätystä ja suoraa valehtelua kysymysten vastauksissa, sitten kun niitä saa. Näin saadaan ihmiset pidettyä vuosimaksujen maksajina hautaan saakka.
Tällainen äkillinen elämäntilanteen muutos voi tulla kenen tahansa kohdalle ennalta arvaamatta. Siihen kannattaa kuitenkin varautua selvittämällä etukäteen ennen ostoa, mitä sitten voi tehdä. Pääseekö osakkuudesta eroon?

Olisin kiitollinen antamistanne neuvoista tilanteemme ratkaisemiseksi mahdollisiin kokemuksiinne perustuen. Olemme halukkaat myymään osakkuutemme hintaan Pestana Grand, vko 15, Studio, 4900 € ja Pestana Miramar, vko 10,huoneisto C510, 3000 €.

3

336

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hommajatkuu

      Tuo edellä kirjoittamani tilanne jatkuu muuttumattomana. Kun olen kysellyt Pestanasta asian ja myyntitilanteen perään, ovat valittaneet huonoja aikoja EU:ssa. Sittemmin ovat lakanneet vastaamasta. Myyntiaikaa heillä on ollut nyt kohta kolme vuotta ja mitään yhteydenottoja ei ole kuulunut lupauksista huolimatta. Miten ihmeessä he pystyvät myymään täydellä hinnalla olevia viikko-osakkeita, kun eivät pysty puoleen hintaan, ja lisäksi hyvällä välityspalkkiolla. No, niinhän minullekin myytiin.
      Omaa hölmöyttäni uskoin elämän olevan nousukiidossa ikuisesti ja eläkkeellä sitten voisi nauttia lomailusta. Jälleenmyynnin mahdottomuutta en silloin tiedostanut.
      Mikäli joku on kiinnostunut noista osakkuuksista, niin alennettu hinta on Pestana Grand 2500 €, vko 15/45000 pistettä, vuoteen 2033 ja Pestana Miramar 1500€ vko 10/56500 pistettä, vuoteen 2030. Paikat löytää Pestanan sivuilta.

      • en mee töihin


      • kolikko sulle
        en mee töihin kirjoitti:

        Kalliit ovat vielä viikkoosakkeesi pistä hinnoista vielä puolet pois voi ostajakin löytyä.Vastikkeet noissa kohteissa aika kalliit.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe