Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

vanhemmat pakottavat minusta pikkusiskoni orjan

6 plus 20

Olen nyt siis 16-vuotias tyttö, ja pikkusiskoni on 13. Olen koko elämäni ajan joutunut koville siskoni takia. Joudun tekemään KAIKKI mahdolliset meille suunnatut kotityöt. Joudun kuskaamaan siskoani joka paikkaan. Monesti joudun jopa siivoamaan siskoni huoneen, koska hän ei jaksa. Verukkeena näihin kaikkiin vanhempani pitävät sitä että siskollani on tosi rankkaa kun hän on MUKA yksinäinen ja koulukiusattu. Esim nyt lomalla hän vain istuu huoneessaan pelaamassa tai koneella, ilkeilee muille tai muuten vain makoilee. Itse haluaisin pyöriä kavereiden kanssa ulkona, mutta kappas vaan, hommana olisi imuroida koko faking talo/pestä pyykkiä/pestä astioita/hoitaa lemmikkiä. Siskoni istuu kaikki päivät pimeässä huoneessaan tai pyörii jossain ulkona, ja minä saan siivota. Esimerkki: Äiti:"tyhjentäisittekö tiskikoneen?" Siskoni:*valitusta ja v'ttuilua* äiti hymyilee ja käskee minun hoitaa homma. Kaikkein paksuinta on, että kun vasta sain mopokortin niin JOUDUN ravaamaan siskolleni kaupassa melkein öisin ja joudun kuskaamaan häntä vaikka mihin, enkä yhtäkkiä saa edes kyydittää kavereita. Toisin sanoen mopo ja mopokortti hommattiin vain siksi että voisin olla joku henkilökohtainen kuski siskolleni. Kaikki tämä sen takia että siskollani on muka niin helvetin vaikeaa TODELLA LIEVÄN koulukiusaamisen takia(en mitenkään vähättele koulukiusaamista!) ja minulle seuraa joku rangaistus aina kun en ole mieliksi siskolleni. Siskoni vain vi*tuilee vanhemmilleni ja minulle, eikä hänelle koskaan huudeta ja minulle raivotaan pikkuasioista ja minun tulisi muka aina olla hyväntuulinen. mielipiteitä?

6

200

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei sopivaa tollane

      Otappa kunnon juttutuokio vanhempiesi kanssa ja selvitä heille tätä asiaa. Luulisi heidän ymmärtävän.

    • ei keksi

      samaistun sinuun C: nyt sit masentunu :"( toivon ettei sulle käy samoin..

      • Herneaivo 16

        Anteeksi, kuinka? En ymmärtänyt.


    • masennustavastaan

      Soita perheneuvolaan ja pura huoliasi. Kyllä äidillesi kuuluu pikkusiskon kuskaaminen. Muuta heti kun mahdollista pois kotoa, se voisi jopa jo nytkin olla mahdollista johonkin opiskelija-asuntolaan tms.
      Voit kyllä aivan huoleti kieltäytyä siskon kauppa-asioista. Jos hän ei nyt saa itse mentyä esim. asioille kauppaan, jonkinlainen osastohoito on paikallaan!
      Älä ole liian kiltti, tarvittaessa karju tai heitä tavaroita seinään kun kohtuuttomissa vaatimuksissa menee "kuppi nurin". Ja kun sulla on meno kavereiden luo niin lähet vaan etkä jää selostelemaan liikaa. Ilmoitat vaan että "moi mullon meno, tuun klo 22."

    • ämäläl
    • asfhklö

      No sano ettet tee. Kai siskos on koulukiusattu ku sitä passataan noin paljon ja onki ku mikäkiprinsessa. Ja jos kavereita riittää kyydittäväks asti ni eipä taida asiat kovin huonosti olla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe