Maximus oy

hamara

Kokemuksia kyseisestä vuokra firmasta...? Ei nyt ainakaan ihan huonoimmasta päästä toi liksa ole..? Kävin työ haastattelussa yhessä helsinkiläisessä putkifirmassa ja sieltä olis saanut 3e huonompaa palkkaa kun tuolta maximukselta...

31

3166

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • rak.m.tai.n

   Firma välittänyt yli kymmenen vuotta työntekijöitä ja yhtäkään narinaa et keskustelupalstoilta löydä. Työsoppariinkin taidat saada maininnan rakennusalan tessin noudattamisesta.

   Oman käsityksen mukaan asiallisimpia vuokrafirmoja mitä tiedän. Paljon on käsittääkseni pitkään olleita tekijöitäkin listoilla

   • hamara

    Juu kyllä tuo hyvältä firmaltavaikuttaa ja varmaan onkin..


   • Anonyymi

    AVAIMET

    Onkohan joltakulta firman mieheltä/naiselta kadoksissa avainnippu?


  • lolmauskis

   Vuokramiehenä voi saada vaikka ikimuistoisia kokemuksia. Otettiin loparit kaverinkanssa kusettaja purkufirmasta Timanttiporaus Järvinen. Kuultiin että joutui palkkaamaan 6 vuokramiestä meidän tilalle.

   Maximuksen kaverille annettiin jenkki käteen ja sanottiin että sahaa. Se tyyppi meinas mennä sahanmukana kattoon, jalat kuulemma irtos maasta kun oli ohjeistettu että kahvoista ei saa missäänvaiheessa päästää irti. =D

  • hytrr

   Se on samanlainen ku muutkin vastaavat. Eli jos ei mistään muualta saa töitä, niin sinne sitten. Muutenhan nuo pitää kiertää kaukaa.

  • MAXIMUSKUSETTAA

   Juuh en suosittele kyseistä kusetus firmaa. Lupailevat paljon mutta loppujen lopuks puoliakaan lupauksia eivät pidä... ruokarahoja eivät maksa matkakorvauksia eivät maksa ja liksaki minimi... Duuniks tarjoovat helsingissä asustavalle kirkkonummelta paska keikkaa kahdeks päivää sit ei kuulu taas yhtää mitää ja loppuje lopuks jäät vaa häviölle... Muokkaavat sopimustas kysymättä sulta yhtään mitään. Laskivat mun palkkaa eivätkä ilmottanu mulle siitä yhtää mitään. Lisäks joissakin keikoissa mitä ton kautta hoidin nii palkanmaksu tökki tosi pahasti... vakinaista duunia et ton kautta tosiaankaan voi edes kuvitella löytäväs vaikka sehän noissa vuokrafirmoissa tietääkseni on työntekijälle se tarkoitus... Palkanmaksaminenkin kusee ovat meikäläiselle vieläkin velkaa Onneks on noista paskoista vuokrafirmoista olemassa myös parempia nii ei tarvii murehtii noista veloista sitä voi sitten vaikka vähä paskempana päivänä kävellä sinne firmaa sisää ja kysästä "MISSÄ MEIKÄN RAHAT ON" nii ja tosiaan firma taitaa puolillaa olla virolaisia yhtäkään suomalaista "maximusta" en nähny sinä aikana ku olin tuolla töissä jokanen oli virolainen ja ammatitaitohan oli kohdillaan ykski huitas kaivinkoneella meikäläistä käsivarteen ja sen jälkee toista kaverii kylkiluihi Että joo niille ketkä aatellu tonne firmaa mennä töihi nii suosittelen viel miettimää toisen kerran ja ettimään jotain muuta mielellään

   • Maximus_duunari

    Moro,

    En usko että Maximus oy kusettaa ketään, itse yrityksessä työskennelleenä tiedän että palkka asiat hoidetaan siellä moitteetta ja kyseessä pitkän työhistorian tehnyt yrityksessä jolla paras luottoluokitus.

    Se miten keikkoja saa riippuu pitkälti omasta asenteesta, jos työnteko kiinnostaa niin ei sitä tarvi kotona olla. Tiedän monta tarinaa jossa työntekijä on työllistynyt vakituisesti Maximus oy:n kautta suomen suurimpiin rakennusfirmoihin ja pienempiin töihin niin turha väittää etteikö mahdollisuutta olisi.

    Palkka ja muut edut ovat aina neuvottelukysymyksiä. Vuokrafirmoissa yleensä lähdetään aika heikoilla liikenteeseen, toki palkkaa tarkistellaan miehen ja asiakkaan maksuhalukkuuden mukaan. Tässäkin pätevä työasenne auttaa pitkälle. Nimimerkillä 16€/h ilman koulutusta.


   • Toinen_maximus_duunari

    Itse olen Maximuksella ollut nyt 3kk ja alussa oli vain pari muutaman päivän keikkaa mutta nyt olen ollut 2kk töissä, aika paljon on ylitöitä mutta saan palkkaa reilusti enemmän 2 viikossa kun edellisessä työpaikassa kuukaudessa. Kaikki palkat on tullut ajallaan ja lomarahat, päivärahat ja matkakorvaukset yms ylityökorvaukset on aina maksettu asiallisesti ja oikein. Ja käsittääkseni jos henkilöstönvuokrausfirman asiakasyritys haluaa itselleen vakinaiseksi vuokrafirman työntekijän, niin asiakasyritys joutuu maksamaan vuokrafirmalle aika tuntuvan summan, ja siinä taisi olla niin että jos menet vuokrafirman kautta asiakasyritykseen töihin ja lopetat siinä kyseisessä asiakasyrityksessä niin pitää olla esim vuosi väliä(en muista kauanko) ennenkuin se asiakasyritys voi ottaa vakituiseksi työntekijän maksamatta vuokrafirmalle sitä korvausta. Maximuksen henkilökunta on todella mukavaa ja asiat hoituu hyvin esim. kaikki uusien työvaatteiden/työkalujen saaminen. Suosittelen jos on kiinnostunut rakennusalalla työskentelystä. Niin ja kun aloitin niin haastattelussa sanoivat että voivat suoraan korottaa tuntipalkkaani jos joudun ajamaan kauhean pitkälle töihin esim. yli 50km niin siitäkin iso plussa!


   • SAK.n.ylistäjäAKT.rules

    Oliskohan ite Mr. & Mrs. MAXIMUS tai soppeli bulvaani kirjoitellutpaskimus-duunarina?ku tietää AAA AA YMS. ?? Turha leikkiä yrittäjää jos ei miehelle pysty palkkaa maksamaan, toisia on ne firmat joisoa yrittäjällä on sentään teknistä tietoa ja taitoa sekä kykyä synnyttää luottamusta ja ottaa riskiä sekä tehdä tulosta, vaikka maksaakin miehille muutaku nihlisti liksaa,


   • duunari900
    Maximus_duunari kirjoitti:

    Moro,

    En usko että Maximus oy kusettaa ketään, itse yrityksessä työskennelleenä tiedän että palkka asiat hoidetaan siellä moitteetta ja kyseessä pitkän työhistorian tehnyt yrityksessä jolla paras luottoluokitus.

    Se miten keikkoja saa riippuu pitkälti omasta asenteesta, jos työnteko kiinnostaa niin ei sitä tarvi kotona olla. Tiedän monta tarinaa jossa työntekijä on työllistynyt vakituisesti Maximus oy:n kautta suomen suurimpiin rakennusfirmoihin ja pienempiin töihin niin turha väittää etteikö mahdollisuutta olisi.

    Palkka ja muut edut ovat aina neuvottelukysymyksiä. Vuokrafirmoissa yleensä lähdetään aika heikoilla liikenteeseen, toki palkkaa tarkistellaan miehen ja asiakkaan maksuhalukkuuden mukaan. Tässäkin pätevä työasenne auttaa pitkälle. Nimimerkillä 16€/h ilman koulutusta.

    Ehkä palkka tuntuu kovalta 15 eur h mutta Maximus kuten monet vuokrafirmat ovat epävarmoja työpaikkoja. NCC maksaa kirvesmiehille n. 20 eur tunti toki osatakin pitää ja urakkapalkka 30eur , tälläisiä palkkoja vuokatyö firma ei tarjoa koska ottaa oman ouutensa plus talon omat edut voi jäädä saamatta ruokaraha tms....


  • Kierräkaukaa

   Onko tämä joku ostettu aloitus.

  • kannattaakomadella

   Vuokrafirmat liikkuu kaikki harmailla vesillä. Ilmoittelevat olemattomia paikkoja mol sivuilla. Haluavat listoilleen reserviä. Tähän pitäs rakennusliiton puuttua eikä joutavoida jotain kilpailukykysopimuksia.

  • upitok

   Haastattelussa ilmenee, ettei ilmoitettua paikkaa olekaan...

  • Sumixam

   Onko ulkomaalaisia duunareita vai suomipoikia?

  • lamasuomenilmiot

   Nämä veijarit käyttää mol sivuja markkinointikanavana! Ensin pitäisi olla työpaikka tekijälle eikä päinvastoin. Nyt kun saavat reserviinsä mielestään sopivan tekijän niin alkavat sitten myydä rakennuksille. Tämän toiminnan pitäisi olla laitonta. Nyt se on vain moraalitonta!

  • Ekil

   Huippu-paikka:). Suosittelen:). Kaikki toimii:) erittäin hyvää palvelua ja palkkahenkilöt auttavaisia!! En vaihda ! Tv. Sähköasentaja!

  • putkiesa

   hyvin on nyt 2kk ainakin toiminut kaikki korvaukset päivärahat matkakorvaukset ym. on maksettu vaikka etes oo pyydetty..

  • LOMAKORVAUKSIA

   Eivät osaa laskea lomakorvauksia, VAIKKA VÄÄNNETTY JO MONTAKERTAA RAUTALANGASTA!

  • ejj

   Reilu työnantaja kaikki mitä onsovittu pitää paikkansa! Älkää ruikuttako jos tuntuu että kusetetaan niin hakekaa vapailta markkinoilta töyitä!!!

  • juuuuuu

   Aika toivoton idiootti pitää olla jos Suoli24:ta pitää apuja kysellä :-D, eihän näiden ammattiruikuttajien mielestä maailmassa ole yhtään hyvää firmaa...

  • Ammattimies

   Aika uusi työsuhde.mones paikassa olen ollu, nyt huomasin mitä on hyvä palkanlaskenta,ja meidän rakennusmiesten palvelu.palkat ja hommat on ollu samoja mut on kiva olla työpaikassa missä on ammattilaiset hoitamassa palkkoja,nopeasti ja tehokkaasti.tänää totesin että oon oikees paikassa, Iso Kiitos Maximus Palkanlaskenta. You made my day!!

  • Rakennusmestari

   En tiedä mikä nykyään on maksimuksen tilanne, mutta toiminta oli pari vuotta sitten säälittävää tilaajankin kannalta.
   Työmaa alkoi ja jokapaikka täyteen rekryilmoituksia, "pitkälle työmaalle" kun puhe työn tilaajan kanssa oli että joskus jotain kantoapua tarvitaan.
   Sitten jätkät reserviin ja suurin osa ehti häipyä ennenkuin työtilausta tein.

   Samoja kavereita kierrätettiin ammattimiehinä ja apumiehinä yms yms.

   On muitakin vuokrafirmoja, mutta tämä oli kyllä pohjanoteeraus.

  • Hena222

   Onko kukaan kuullut siitä että maksimus ei maksa vapaa-ajan tapaturmista?

   • Hena2222

    Kävin uimassa ja leikkasin jalanpohjan lasinsiruun 1vk sairaslomaa maksimus sanoi että eivät maksa siltä ajalta mitään.


   • homouimari

    Seuraavan kerran hyppää pää eeltä kiveen ja mee aivot kädes kysymään saako nyt vähä sairasrahhoo... homo!


   • Anonyymi
    homouimari kirjoitti:

    Seuraavan kerran hyppää pää eeltä kiveen ja mee aivot kädes kysymään saako nyt vähä sairasrahhoo... homo!

    Seuraavan kerran kun käytät seksuaalista suuntautumista kuvaavaa sanaa haukkumasanana, niin ole hyvä ja ammu itsesi.
    Tehdään maailmasta kivempi paikka kaikille!
    Peace and love! <3


  • laattamieskyselee

   Ottavatko töihin laskutusmiehiä y-tunnuksella?

  • Entinen_maximuslainen

   Asiallinen firma, palkat maksetaan jne.

   Ihmiset jotka eivät työllistyneet alkukeikan jälkeen eivät todennäköisesti pärjänneet ensimmäisessä keikassa eikä Maximuksella ollut intoa työllistää ei-tuotantoon sopivia henkilöitä. Palkka ja kaikki muut on aina neuvoteltavissa on jos kova tekijä eikä ihmettelijä. Turha netissä vikistä jossei keikkaa tule tai hommat loppuu, ei ole firman vaan yleensä tekijästä johtuva asia. Tekijöille löytyy aina töitä, vuokratyöpaikoissa realisoituu karu-fakta että monella ei ole edes perus edellytyksiä työelämään. Itse Aloitin firmassa 10 € palkalla ja lopuksi palkka oli 16 € (ei ollut mitään alan koulutusta).

   Ihmeitä ei kannate vuokrafirmoilta kuten Maximukseltakaan odottaa, pelimiehet neuvottelee oman palkkansa sopivaksi.

  • Fkfjfjfjj

   No palkkahan riippuu paljonko tilaaja on valmis maksamaan. Tässäkin pätee kysynnän ja tarjonnan laki. Jos ei asentajia löydy voit pyytää vaikka 20€/h.

  • Anonyymi

   Maximuksessa porukka vaihtuu nopeesti. Vanhat naamat pistetään pihalle ilman syytä ja uusia otetaan tilalle. Todella huonoa johtajuutta siellä. Varokaa tätä paikkaa.

  • Anonyymi

   Laitoin näille hakemuksen raksahommiin loppusyksystä. Heti soittivat että just olisi paljon työmaita joihin voisivat mut työllistää, seuraavana päivänä menin tekemään sopparin ja halusivat että otan työvaatteet ja kamat myös. Toimistolla eivät osanneetkaan sanoa mille työmaalle mut työllistävät mutta kuulemma olisi varmasti jotain sopivaa ihan pian. Yli 2kk päästä sitten soittelivat että nyt olisi keikkaa :D olin sit jo toisessa paikassa töissä niin jätin väliin. Olen käsittänyt että tämä on sillä lailla ihan ok vuokrafirma, että noudattaa työehtosopimusta, mutta tän nyt pitäisi olla minimivaatimus. Huvittaa kun moni vuokrafirma mainostaa että vähintään TESin mukaiset palkat :D ikään kuin minimien noudattaminen olisi joku erikoisuus. Ja lähes kaikki vuokrafirmat rikkovat lakia siinä, etteivät pidä ketään vakkarina tai edes määräaikaisina, vaan kaikki on keikkasopparilla. Lain mukaan määräaikaista tai keikkasopparia ei saa tehdä ilman erityistä syytä. Eli jos joku kuvitteellinen vuokrafirma työllistäisi ympäri vuoden 100 henkeä ja lisäksi kesätyöntekijöitä 20, tulisi nuo 100 vakinaistaa ja kiireellisinä sesonkeina palkata lisäksi tarpeen mukaan määräaikaisia.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä on tapahtunut?

   Kemijärveltä löytyi viikonloppuna kaksi kuollutta henkilöä. https://yle.fi/uutiset/3-12044939
   Kemijärvi
   37
   5560
  2. Suomi Tokion kisojen huonoin maa mutta urheilupomot vaikenee

   Suomi on ollut yksi kaikkien aikojen menestyneimpiä maita kesäolympialaisissa. Suomi on osallistunut jokaisiin kesä- ja talviolympialaisiin vuoden 190
   Olympialaiset
   106
   3882
  3. HUS:lta viimein dataa koronasta ja koronarokotteista

   Hesarissa on artikkeli (tai kaksikin) jossa HUS kertoo koronatilanteesta ja antaa selvää numerofaktaa koronatilanteesta ja rokotusten vaikutuksesta. E
   Maailman menoa
   298
   3590
  4. Sähköpotkulautailija menehtyi linja-auton alle

   Turussa; 23-v. nainen kuoli onnettomuuspaikalla. Mikä suru taas kotiin ja omaisille ;(. https://www.is.fi/turun-seutu/art-2000008170930.html
   Maailman menoa
   234
   3402
  5. Koronamarjanpoimijat

   Kainuussa kymmeniä koronatartuntoja ulkomaalaisilla marjanpoimijoilla Kainuun sote tiedottaa tehneensä koronatestejä ulkomaalaisten marjanpoimijoide
   Suomussalmi
   153
   2543
  6. Nuorelle suomalaismiehelle kova tuomio

   "Käräjäoikeus tuomitsi Helton Nwety Betuel Muchangan, 18, viiden vuoden ja kahdeksan kuukauden vankeusrangaistukseen." Ankara tuomio, miten jaksaa va
   Maailman menoa
   94
   2277
  7. Martinan instassa kysymys

   Katri Tanni kysyy Maralta: Miten pääset reissuun, kun ennen pitää käsittääkseni olla 14vrk Schengen-alueen ulkopuolella? Itsekin sain entryn samaan ki
   Kotimaiset julkkisjuorut
   92
   1792
  8. Laukaukset Kemijärvellä

   https://yle.fi/uutiset/3-12044939 Kemijärveltä löytyi viikonloppuna kaksi kuollutta henkilöä – Poliisin tietojen mukaan tapahtumapaikalta oli kuultu
   Kemijärvi
   7
   1404
  9. Aki Manninen pois pelistä! Anni Hautala mukaan! Suurin pudottaja Suomi -taustatiimi on tässä

   Oliko mielestäsi oikea päätös heittää Manninen pois ohjelmasta? Entä mitä mieltä olet siitä, että uutena juontajana Riku Niemisen tilalla aloittaa Hau
   Kotimaiset julkkisjuorut
   43
   1217
  Aihe