Side: Barut Andiz (4+ tähden hotelli)

2+3

Heippa vaan kaikille!
Olen huomannut palstoja katsellessani, että monet olivat tästä Siden uudesta hotellista kiinnostunut kovasti.

Voisin tänne laittaa vähän omia kokemuksiani hotellista. Mieheni kanssa kävimme kesäkuussa ja voin vain lämpimästi suositella!

Kuten kaikki varmasti tietävätkin; hotelli on uusi ja vielä vähän keskeneräinen ainakin päältä päin. Itse en tiedä siitä hotellikerroksesta mitään, missä parvekkeelliset hotellihuoneet sijaitsevat, koska meillä oli maatasolla, oman uima-altaan äärellä. Se vasta oli luksusta, mutta allasvesi oli aika kylmää.
Henkilökunta on ystävällistä, mutta pieni miinus siitä, etteivät osaa englantia paljon yhtään. Hotellilla työskenteli ainakin meidän aikana semmoinen mukava ja hauska kameramies, joka otti pariskunnista erilaisia kuvia eri paikoissa ja todella ammattitaitoisesti! Meistä otettiin kuvia auringonlaskun aikaan hiekkarannalla. Kuvia sai siis tietysti jälkikäteen ostaa, mutta mies ei veloittanut kuvien ottamisesta.
Ja ruoka... Sanat ei riitä kuvaamaan, kuinka älyttömän hyvää buffet-ruokaa siellä tarjottiin!! Alkuruokia, pääruokia ja jälkiruokia oli huima valikoima. Myös aamupalapöydät olivat herkullisia ja kaikkea löytyi paitsi pekonia. Ruokaa sai aamusta iltaan niin paljon, ettemme viitsineet muualla edes syödä :) Iso plussa kokeille! Myös yksi ravintolaillallinen hotellin turkkilaisessa ravintolassa kuului matkan hintaan, joten kävimme sielläkin syömässä. Se oli kyllä pettymys. Ruoka oli kuivaa ja ainekset aseteltu lautaselle huolimattomasti.
Hotellissa oli myös kylpyläosasto, jossa kävimme ainakin 4 kertaa. Siellä henkilökunta osasi enemmän englantia kuin hotellin vastaanottotiskillä (outoa..?) ja ihmiset olivat ystävällisiä. Hoitojen hinnat olivat vain hitusen halvempia kuin Suomessa.
Allasbaarista sai vaikka mitä ilmaiseksi! Ei siellä mitään perseitä vedelty, mutta oli ihan mukavaa siinä istua iltaa ja saada ilmaisia drinksuja. Cocktaileja terästettiin aika vahvasti viinalla.
Hotellista ei ole oikeastaan mitään pahaa sanottavaa paitsi tietysti se englannin taito. Suomalaisia oli tässä hotellissa aika paljon.

Jos joku päättää Sidessä käydä, niin ehdottomasti kannattaa käydä vanhassa kaupungissa katsomassa niitä upeita raunioita. Shoppailupaikkana se on aivan kauhea! Ihmisiä huijataan päin kasvoja ja myyjät ovat todella aggressiivisia. Jouduimme kerran semmoiseen tilanteeseen, joka meinasi paisua käsirysyksi ja shoppailut jäivät kyllä heti siihen. Hotellin lähellä olevat pienet kaupat ovat mielestäni paljon parempia ja hinnatkin ovat esillä (ja halvempia kuin vanhassa kaupungissa).

0

150

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Tärkeä kysymys!

        Haluatko sinä, mies, minut?
        Ikävä
        91
        1615
      2. Asiallinen lähestyminen

        Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
        Sinkut
        174
        1290
      3. En tiedä..

        Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
        Ikävä
        104
        1090
      4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

        Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
        Suomalaiset julkkikset
        15
        1057
      5. Mitäs nainen

        Meinaat tehdä viikonloppuna.
        Ikävä
        87
        936
      6. Suhde asiaa

        Miksi et halua suhdetta kanssani?
        Ikävä
        68
        871
      7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

        Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
        Ikävä
        44
        868
      8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

        tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
        Ikävä
        65
        820
      9. Vedalainen metafysiikka

        Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
        Hindulaisuus
        289
        753
      10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

        Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
        Ikävä
        107
        748
      Aihe