Avain herätykseen?

Aamutoimien aikaan koin, että Pyhä Henki alkoi avata herätyksen salaisuutta ja suorastaan puhui avaimesta. Liberaalit osoittavat karttakepillä herätyksen avaimeen. Ensiksi he osoittavat osan parannus-saarnasta vihapuheeksi josta joutuu kohta vastuuseen. Älkää puhuk tästä, koska häiritsette meidän omantunnonrauhaa.

Toinen vieä tärkeämpi asia, johon karttakeppi on osoittanut on siinä, että on koitattu tuoda esille sitä, että näyttää olevan vain kaksi syntiä joista puhutaan. He ovat koittaneet epätoivoisesti vaatia omalle toiminnalleen samaa kohtelua, mitä muiden syntien kohdalla harjoitetaan. Siis avoliitto, avioero, ahneus, ylpeys, pahan puhuminen ja kaikkinaiset vä'äryydet eivät näyttäydy juurikaan syntinä, kunhan olet hetero ja käyttäydyt niin.

14

78

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juhailpo

      Amen

    • Laitoin tuon avioeroasian tuohon ja saan varmasti paheksuntaa.
      Jumala kuitenkin vihaa hylkäämistä. Avioliiton kunnia ja pyhyys vaatii, että pidämme Jumalan tarkoittamaa elinikäistä liittoa Jumalan tahtona. Poikkeamat siitä ovat Jumalan tahdon hylkäämistä. On tietysti eri asia, jos joku osoittautuu petolliseksi rakkaudentunnustuksessaan ja onkin päättänyt hankkia hyvän elämän hankkimalla puolison, jolla voi tarvittaessa pyyhkästä paskasen lattian puhtaaksi.

      Jos ihminen on päättänyt hankkia jotain hyvää keinoista piittaamatta,, niin muuttuu hemohess-rakastajaksi, joka tietää tekevänsä väärin, mutta se palvelee omaa lihaa.

    • Tie taivaaseen

      Kyllä avain on siinä että jokainen ihminen tunnistaisi oman syntiturmeluksensa ja rientäsi parannukseen OMISTA synneistään.

      Maailma on täynnä ihmisiä, niin uskovia kuin epäuskoisiakin, joilla on kova murhe ja viha toisten synneistä. Ja parannusta tehdään toisten synneistä. Tällainen elämäntapa ei ole mitään muuta kuin samassa synnin liemessä kiehumista tämän maailman kanssa. Toisten syntien tunnistaminen ja tunnustaminen ei vaadi mitään muuta kuin ahkeraa ja sokeaa vanhan luontonsa mukaan elämistä.

      Ei Jeesus turhaan taikka huvikseen sanonut, että portti on ahdas ja tie on kaita joka vie elämään ja ainoastaan harvat löytävät sen. Näin se on tänäänkin, vaikka tuon totuuden sanominen sorastaan kylmii selkäpiitä.

      Totuuden tuntoon tuleminen laittaa pienelle paikalle. Rakas Jumalani, en ole elänyt niin kuin pyhä tahtosi vaatii. Olen rikkonut sinun tahtosi, ajatuksin sanoin teoin ja laiminlyönnein. Ole minulle armollinen sinun hyvyytesi tähden, pyyhi pois syntini sinun suuren laupeutesi tähden.

      Ei ole muuta tietä armonkerjäläiseksi, synti on tunnustettava, mutta sitä edeltää syntien tunnistaminen. Jos ihminen hylkää Jumalan lain, niin hän kadottaa samalla tietoisuuden omasta syntisyydestään. Kun tietoisuus TODELLISESTA (geeneissä olevasta) syntisyydestä on riittävästi hämärtynyt, niin ihminen kääntyy itseensä päin ja alkaa luottamaan itseensä. Ensin vähäisemmässä maarin sitten yhä enemmän omiin tekemisiinsä ja vaellukseensa, hänestä tulee omanvanhurskauden rakentaja. Omavanhurskaus on ovela ja monimuotoinen, "miekka miestä myöten", kuten sanotaan. Joskus syntisyydestäkin voi tulla aihe kerskumiseenTutuiksi ovat tulleet joistakin henkilöistä hautajaisissa lausutut sanat: "Hän oli ahkera parannuksen tekijä, ja synnin poispanija."

      Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut. Taivaaseen on vain yksi tie, Jeesus.
      Jeesus tuli meitä syntisiä pelastamaan. Jeesus pelastaa meidät lahjoittamalla meille syntisille USKON KAUTTA oman täydellisen vanhurskautensa. Meidän vanhurskautemme on Jeesuksen viattoman veren hinta. Jeesus kärsi syntiemme rangaistuksen että meillä rauha olisi. Jos sinä olet syntinen, niin olet onnellisessa asemassa, tänään sinulle nimittäin on syntynyt Vapahtaja joka on Kristus Herra, Daavidin kaupungista. Tunnusta siis syntisi. Jeesuksen nimessä ja veressä saat uskoa kaikki syntisi anteeksi, nän pääset rauhaan Jumalan kanssa. Jumalan lasten iloon, rauhaan ja vapauteen, joka on Jeesuksessa Kristuksessa.

      Syntinen on pyhä
      väärä on vanhurskas
      saastainen on puhdas

      - Uskon kautta Jeesuksessa Kristuksessa.

      • Kulkuri

        Sanon aamenta "tie taivaaseen" nimimerkille.


    • Jos olet syvemmän eli uudenheräämisen asiantuntija, niin saarnaa vain itsellesi ole hyvä.

      Nyt olisi kyse siitä, että Suomessa huhutaan suuresta herätyksestä, johon pitäisi saada Herralta avain miten se tulee, miten sitä hoidetaan jne. Miten voisimme valmistaututa ihmisten kohtaamiseen.

      • su***

        Aivan oikein, avain on avain moneen asiaan. Kristinuskolla ja varsinkin lestadiolaisilla ja muilla lahkoilla on tapan panna ovet takalukkoon, eli "reikeliin"Ulos ja sisään ei pääse kuin, joko ovi särkemällä ja siitä tuomiot toisille antamalla.


    • Sielunvihollinen katselee nauttien jokaista uskovaa, joka painii lihassaan taipumustensa kanssa ja epäonnistuu joka päivä. Se pitää tarkkaa vaaria, ettei tuo raukka vain huomaisi, että Jeesus Kristus toi kuolemallaan voiton pimeyden henkivalloista ja lupasi Pyhän Hengen jokaiselle anovalle.

      Pyhä Henki on voiman Henki, joka antaa voimaa sotimiseen. Nämä kalliit asiat vain jäävät muilta ihmisiltä pimentoon, kun uskovat on opetettu käymään varjonyrkkeilya omassa lihassaan.

      • Jeesus tie pelastuks

        Kiellätkö siis edelleen geneettisen perimäsi? Tällainen usko ihmislihan pyhittymisestä on ainostaan itsepetosta ja valheessa elämistä.

        Synti ei ihmisestä poistu ennen kuolemaa, tämä on totuus. Synnin voittajat tunnetaan siitä, että he ovat pukeutuneet uskon kautta Kristuksen täydellisellä vanhurskaudella, he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä.


      • _Y_
        Jeesus tie pelastuks kirjoitti:

        Kiellätkö siis edelleen geneettisen perimäsi? Tällainen usko ihmislihan pyhittymisestä on ainostaan itsepetosta ja valheessa elämistä.

        Synti ei ihmisestä poistu ennen kuolemaa, tämä on totuus. Synnin voittajat tunnetaan siitä, että he ovat pukeutuneet uskon kautta Kristuksen täydellisellä vanhurskaudella, he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä.

        lahtarin oppia opetat!!!


      • Jeesus tie pelastuks kirjoitti:

        Kiellätkö siis edelleen geneettisen perimäsi? Tällainen usko ihmislihan pyhittymisestä on ainostaan itsepetosta ja valheessa elämistä.

        Synti ei ihmisestä poistu ennen kuolemaa, tämä on totuus. Synnin voittajat tunnetaan siitä, että he ovat pukeutuneet uskon kautta Kristuksen täydellisellä vanhurskaudella, he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä.

        Olin eilen puhumassa Kristillisen työväenyhdistyksen rukoushuoneella ja siinä kysyin: Onko jonkun raamatussa kerrottu, että opetuslapset tekivät syntiä Jeesuksen seurassa? Kenenkään raamatussa ei sellaista ollut eikä ole minunkaan.

        Lähellä Jeesusta on pyhyys niin väkevä, ettei siinä uskalla tehdä syntiä, koska se kirkkaus häviää. Ristiinnaulittu liha kyllä puhuu, koska muuta se ei voi, mutta se vaiennetaan Jeesuksen nimessä.


    • Pysykää lujina!

      Sielunvihollinen nauraa pilkallisesti Uskovien luisumista pois Jumalan alkuperäisestä sanasta siksi että ovat hänelle tulleet ja tulossa heidän kanssaan Kadotuksen pimeimpään ja karseimpaan paikaan hänen mukanaan,mutta kauhuissaan niille uskoville ,jotka pitää uskonsa lujana,vaikka pilkataan ja halveerataan ,luottaen Jeesukseen ja sanaan loppuun asti ja tehden sananmukaisia tekoja.
      Olen monesti huomannut olivatpa mistä kirkosta tai seurakunnasta hyvänsä maailma on ottanut otteen niistäkin ja vienyt pois Jumalasta,mutta niin on sanassa sanottukkin,löytääkö uskoa kun hän saapuu,tarkottaa aitoa oikeaa ja puhdasta!
      Pitäkää uskonne lujana,te jotka olette pelastuksen mannaa maistanut,täältä poistuu pian Jeesusen pelastama joukko,niin jää haukotteleen ja kummasteleen ne jotka ei pidä uskoa yllä,se on meidän tehtävä,pitää usko elävänä,vaikka usko Jeesuseen onkin pelastanut alunperin meidät,mutta luisumisvaara on suuri.

    • Tuosta geeniperimästä voidaan sanoa, että se on Jumalan luomistyön hienoimpia ilmenemismuotoja.. Jumala siis suunnitteli ja valmisti dna-ketjun, josta sopivia palasia ottamalla syntyy kaikki elämä eli pysyy voimassaan.

      Laittoiko Jumala DNA:n syntigeenin? En usko. Voiko ihminen laittaa DNA:N jotakin eli syntigeenin? Ei voi luonnollisessa yhteydessä. Ihminen osallistuu luomistyöhön monistaessaan geenejä, jotka Jumala on luonut. Ja hän sanoi: Kaikki on sangen hyvää.

      Elämä meidän soluissamme on Jumalasta, koska ilman Häntä ei ole elämää. Maa kirottiin ihmisen tähden. Siis nämä alkuaineet eivät kelpaa taivaaseen eikä taivasta ole rakennettu näistä alkuaineista, siksi me saamme kirkastetun ruumiin taivasta varten.

      Jumala sanoi: Orjantappuroita ja ohdakkeita se on kasvava sinulle. Ne ovat niitä synnin kiusauksia, jotka eivät tuhoudu edes lain tulessa. Vain Kristuksen rakkaus voi perata peltoa pieninä palasina kerrallaan näistä asioista.

      • Eiköhän se vaan ollut se vaka vanha vihtahousu joka sen DNA:n pilasi.

        Perisynti on yhtä kuin periturmelus ja perisyyllisyys, ja tämä seisoo Raamatussa. Jos kunnioitamme Raamattua Jumalan sanana, tämäkin dogmi on vaan uskottava vaikka pahaa tekee.

        Joku kristitty voi ehkä oppia olemaan tekemättä toisen taulun syntejä (4-10 käsky).

        Ajattelen itse, että tuskinpa itse pystyn (tai kukaan muukaan) koskaan olemaan tekemättä syntiä ensimmäisen taulun osalta. Varsinkaan ensimmäisen käskyn osalta. Meidän tulee yli kaiken pelätä ja rakastaa Jumalaa ja turvautua yksin häneen. Yli kaiken.

        Jos olen itselleni rehellinen - en todellakaan pysty joka hetki -"YLI KAIKEN" - edes PH:n voimalla. Jos pystyisin tähän, minulla ei olisi perisyntiä. Mutta kun en pysty - en millään vaikka kuinka yritän ja haluan. Tätä varten tarvitaan Kristus Jeesus ja hänen sovintotyönsä: Armo.

        Perisynti varmistaa, ettei meille jää mitään vaihtoehtoa päästä taivaaseen kuin Jumalan armo. Synnin palkka on kuolema. Vain armosta pelastutaan, uskon kautta. Vain armosta, ei kovallakaan yrityksellä tai rakkaudentöillä tai kuulumalla johonkin porukkaan ja noudattamalla sen sääntöjä.


    • Sanoit avainsanan: Edes PH:N voimalla. Tässä on lestadiolaisten ongelma. Pyhä Henki ei ole kaikkivaltias silloin, kun asiaa käsitellään tuolla tavalla.

      Jumalan armoa on, että olemme syntyneet, Jumalan armoa on, että saamme elää aiokamme ja jumalan armosta saamme siirtyä parempiin oloihin. Jumalan mahdollisuudet ovat rajattomat jokaisen elämässä, jos emme tyydy omiin mahdollisuuksiimme. Syntisen identiteetillä pidetään aina esillä omia mahdollisuiuksia eikä koroteta Häntä, joka on Kaikkivaltias.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      191
      4469
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      120
      2811
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      324
      2264
    4. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      132
      2245
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      1952
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1516
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      113
      1434
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      30
      1352
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1190
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1081
    Aihe